You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μα τί γίνεται στη showbiz;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 163
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ρε πουστη μου, ποσο χαζοβιολης μπορει να'σαι;Μερικα πραγματα ειναι ανεκτιμητα......
Θεωρησε πολυτιμοτερο το να ειναι διπλα στην γυναικα του και την μελλουσα οικογενεια του....
.....Απο το να κυνηγα το χρημα και την δοξα
Αλλοι θυσιαζουν οικογενειες και υποχρεωσεις για τις προσωπικες φιλοδοξιες τους.... αυτος δεν το εκανε και μπραβο του γιαυτο !!!!!
Εκει ειναι που υπαρχει ''αξια'' στην πραξη φιλε μου..... ;)
Σαν καλλιτεχνης δεν θα παει χαμενος .... εχει θαυμαστες και φιλους και φωνη ;)
Αν ησουν στο southpark χαλαρα θα ησουν αυτος...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Ευλογητός ει. Κύριε, δίδαξον με τα δικαιώματα σου.
Των Αγίων ο χορός, εύρε πηγήν της ζωής και θύραν Παραδείσου, εύρω καγώ, την οδόν δια της μετανοίας, το απολωλός πρόβατον εγώ ειμί, ανακάλεσαι με, Σωτήρ, και σώσον με.
Ο πάλαι μεν, εκ μη όντων πλάσας με, και εικόνι σου θεία τιμήσας, παραβάσει εντολής δε πάλιν με επιστρέψας, εις γην εξ ης ελήφθην, εις το καθ’ ομοίωσιν επανάγαγε, το αρχαίον κάλλος αναμορφώσασθαι.
Εικών ειμί, της αρρήτου δόξης σου, ει και στίγματα φέρω πταισμάτων, οικτείρησον το σον πλάσμα Δέσποτα, και καθάρισαν ση ευσπλαγχνία, και την ποθεινήν πατρίδα παράσχου μοι, Παραδείσου πάλιν ποιών πολίτην με.
Ανάπαυσον, ο θεός τον δούλον σου, και κατάταξον αυτόν εν Παραδείσω, όπου χοροί των Αγίων Κύριε, και οι Δίκαιοι εκλάμψουσιν ως φωστήρες, τον κεκοιμημένον δούλον σου ανάπαυσον, παρορών αυτού πάντα τα εγκλήματα.
Δόξα Πατρί, και Υιώ, και Αγίω Πνεύματι.
Το τριλαμπές, της μιάς Θεότητος, ευσεβώς υμνήσωμεν βοώντες, Άγιος ει, ο Πατήρ ο άναρχος, ο συνάναρχος Υιός και το Θείον Πνεύμα, φώτισον ημάς, πίστει σοι λατρεύοντας, και του αιωνίου πυρός εξάρπασον.
Και νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.
Χαίρε σεμνή, ή Θεόν σαρκί τεκούσα, εις πάντων σωτηρίαν, δι’ ης γένος των ανθρώπων εύρατο την σωτηρίαν, δια σου εύροιμεν Παράδεισον, Θεοτόκε, αγνή ευλογημένη.
Των Αγίων ο χορός, εύρε πηγήν της ζωής και θύραν Παραδείσου, εύρω καγώ, την οδόν δια της μετανοίας, το απολωλός πρόβατον εγώ ειμί, ανακάλεσαι με, Σωτήρ, και σώσον με.
Ο πάλαι μεν, εκ μη όντων πλάσας με, και εικόνι σου θεία τιμήσας, παραβάσει εντολής δε πάλιν με επιστρέψας, εις γην εξ ης ελήφθην, εις το καθ’ ομοίωσιν επανάγαγε, το αρχαίον κάλλος αναμορφώσασθαι.
Εικών ειμί, της αρρήτου δόξης σου, ει και στίγματα φέρω πταισμάτων, οικτείρησον το σον πλάσμα Δέσποτα, και καθάρισαν ση ευσπλαγχνία, και την ποθεινήν πατρίδα παράσχου μοι, Παραδείσου πάλιν ποιών πολίτην με.
Ανάπαυσον, ο θεός τον δούλον σου, και κατάταξον αυτόν εν Παραδείσω, όπου χοροί των Αγίων Κύριε, και οι Δίκαιοι εκλάμψουσιν ως φωστήρες, τον κεκοιμημένον δούλον σου ανάπαυσον, παρορών αυτού πάντα τα εγκλήματα.
Το τριλαμπές, της μιάς Θεότητος, ευσεβώς υμνήσωμεν βοώντες, Άγιος ει, ο Πατήρ ο άναρχος, ο συνάναρχος Υιός και το Θείον Πνεύμα, φώτισον ημάς, πίστει σοι λατρεύοντας, και του αιωνίου πυρός εξάρπασον.
Χαίρε σεμνή, ή Θεόν σαρκί τεκούσα, εις πάντων σωτηρίαν, δι’ ης γένος των ανθρώπων εύρατο την σωτηρίαν, δια σου εύροιμεν Παράδεισον, Θεοτόκε, αγνή ευλογημένη.
Επισκέπτης
Ειρωνεύτηκε ρε Μήτσο για να σου δείξει το άκυρο της πρότασής σου.Και δεν ειναι ομορφο αυτο ?
Επειτα ο γειτονας σου θα ειχε καβατζες οπως και ο πετρελης ....
Δεν πιστευω να σου ζητουσε δανεικα κι αγυριστα ...... γιατι αν σου ζητουσε τοτε ναι, εχεις καθε δικιο να τον κραζεις για την επιλογη του
(και παλι εχω μια επιφυλλαξη)
@Νio :φίλε μου χαραμίζεσαι
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Και δεν ειναι ομορφο αυτο ?
Επειτα ο γειτονας σου θα ειχε καβατζες οπως και ο πετρελης ....
Δεν πιστευω να σου ζητουσε δανεικα κι αγυριστα ...... γιατι αν σου ζητουσε τοτε ναι, εχεις καθε δικιο να τον κραζεις για την επιλογη του
(και παλι εχω μια επιφυλλαξη)
οχι δεν ειναι ομορφο , ο αντρας δουλευει και προσφερει συναμα . η γυναικα γεννα.
δεν εχεις καταλάβει οτι αυτο που κραζω ειναι οτι ηταν στο πηκ της καριερας του τοτε και το καλο για το μελλον της οικογενειας του ηταν να συνεχισει για να την εξασφαλισει.τωρα δεν ειναι εξασφαλισμενοι.μερικοι νομιζετε οτι ολοι οι καλλιτεχνες ειναι ματσωμενοι.
μεγα λαθος . οι περισσοτεροι ειναι απλα καλα και πολυ μεγαλοι ειναι και χαλια.
ο πλουταρχος οταν ηταν νουμερο 1 , λογω της αρρωστιας του πατερα του σταματησε την δουλεια για περιπου 1 χρονο.αυτο το σεβομαι και του βγαζω τα καπελα.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
προσεχε μην σπασεις το κεφαλι σου .....
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
προσεχε μην σπασεις το κεφαλι σου .....
Αυτή τουλάχιστον έχει για να το σπάσει.
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ειρωνεύτηκε ρε Μήτσο για να σου δείξει το άκυρο της πρότασής σου.
@Νio :φίλε μου χαραμίζεσαι
πες μου τι να κανω , δεχομαι συμβουλες.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Οκ..... το χρημα και η δοξα πανω απο ολα !!!!!οχι δεν ειναι ομορφο , ο αντρας δουλευει και προσφερει συναμα . η γυναικα γεννα.
δεν εχεις καταλάβει οτι αυτο που κραζω ειναι οτι ηταν στο πηκ της καριερας του τοτε και το καλο για το μελλον της οικογενειας του ηταν να συνεχισει για να την εξασφαλισει.τωρα δεν ειναι εξασφαλισμενοι.μερικοι νομιζετε οτι ολοι οι καλλιτεχνες ειναι ματσωμενοι.
μεγα λαθος . οι περισσοτεροι ειναι απλα καλα και πολυ μεγαλοι ειναι και χαλια.
ο πλουταρχος οταν ηταν νουμερο 1 , λογω της αρρωστιας του πατερα του σταματησε την δουλεια για περιπου 1 χρονο.αυτο το σεβομαι και του βγαζω τα καπελα.
Δεν το συνεχιζω αλλο...... :S
Επισκέπτης
Ζωή σε λόγου μας!!!Ευλογητός ει. Κύριε, δίδαξον με τα δικαιώματα σου.
ρε (πτου κύριε τω στοματεί μου) φίλε τζάμπα τρισάγιο κάνεις????
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Οκ..... το χρημα πανω απο ολα !!!!!
απαντηση ανθρωπου που δεν εχει ιδεα τι να απαντησει φιλε μου.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Οκ..... το χρημα πανω απο ολα !!!!!
Καιρό τώρα, προσπαθώ να καταλάβω ποιός δαίμων σας έχει καταλάβει...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Δεν εχει νοημα φιλε μου ..... τα ειπες ολα !!!!!!απαντηση ανθρωπου που δεν εχει ιδεα τι να απαντησει φιλε μου.
Επισκέπτης
Κι αυτός έχει κεφάλι άγιέ μου.Εγκέφαλο δεν έχει.Αυτή τουλάχιστον έχει για να το σπάσει.
πες μου τι να κανω , δεχομαι συμβουλες.
Keep walking master.Αυτοί δεν έχουν σωσμό έτσι κι αλλιώς.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
ρε (πτου κύριε τω στοματεί μου) φίλε τζάμπα τρισάγιο κάνεις????
Μνημόσυνο είναι αδαή.
Αφού το πήδηξε και ψόφησε...
@ ns
Έχετε την καλησπέρα μου αγαπημένη.
Επισκέπτης
Και τη δική μου άγιε.Την ευχή σας.Μνημόσυνο είναι αδαή.
Αφού το πήδηξε και ψόφησε...
@ ns
Έχετε την καλησπέρα μου αγαπημένη.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Δεν μπορει να με καταλαβει και ειμαι κυριος του εαυτου μου ....Καιρό τώρα, προσπαθώ να καταλάβω ποιός δαίμων σας έχει καταλάβει...
Αυτο που πιθανως δεν μπορειτε να αντιληφθειτε αρκετοι, ειναι οι ''ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ''....
Τελος κουβεντας παμε σε ποδοσφαιρικα θεματα η κουτσομπολιο ......
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
καλησπερα...και ποιος τις οριζει αυτες τις ηθικες αξιες δηλαδη? εσυ?Δεν μπορει να με καταλαβει και ειμαι κυριος του εαυτου μου ....
Αυτο που πιθανως δεν μπορειτε να αντιληφθειτε αρκετοι, ειναι οι ''ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ''....
Τελος κουβεντας παμε σε ποδοσφαιρικα θεματα η κουτσομπολιο ......
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Και τη δική μου άγιε.Την ευχή σας.
Σας την δίνω όποτε και όταν την θελήσετε. Πάντα στην διάθεσή σας.
Καλό Σαββατοκύριακο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 79
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9