Νέα

Μα τί γίνεται στη showbiz;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μερικα πραγματα ειναι ανεκτιμητα......

Θεωρησε πολυτιμοτερο το να ειναι διπλα στην γυναικα του και την μελλουσα οικογενεια του....
.....Απο το να κυνηγα το χρημα και την δοξα

Αλλοι θυσιαζουν οικογενειες και υποχρεωσεις για τις προσωπικες φιλοδοξιες τους.... αυτος δεν το εκανε και μπραβο του γιαυτο !!!!!

Εκει ειναι που υπαρχει ''αξια'' στην πραξη φιλε μου.....  ;)

Σαν καλλιτεχνης δεν θα παει χαμενος .... εχει θαυμαστες και φιλους και φωνη  ;)
Ρε πουστη μου, ποσο χαζοβιολης μπορει να'σαι;
Αν ησουν στο southpark χαλαρα θα ησουν αυτος...
130px-ButtersStotch.png

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Ευλογητός ει. Κύριε, δίδαξον με τα δικαιώματα σου.

Των Αγίων ο χορός, εύρε  πηγήν της ζωής  και θύραν Παραδείσου, εύρω καγώ, την οδόν δια της μετανοίας, το απολωλός  πρόβατον εγώ ειμί, ανακάλεσαι με, Σωτήρ, και σώσον με.

Ο πάλαι μεν, εκ μη όντων πλάσας με, και εικόνι σου θεία τιμήσας,   παραβάσει   εντολής   δε πάλιν με επιστρέψας,  εις γην εξ ης ελήφθην,  εις το καθ’ ομοίωσιν επανάγαγε, το αρχαίον  κάλλος αναμορφώσασθαι.

Εικών ειμί, της αρρήτου δόξης σου, ει και στίγματα φέρω πταισμάτων, οικτείρησον το σον πλάσμα Δέσποτα, και καθάρισαν ση ευσπλαγχνία, και την ποθεινήν πατρίδα παράσχου μοι, Παρα­δείσου πάλιν ποιών πολίτην με.

Ανάπαυσον, ο θεός τον δούλον σου, και κατάταξον αυτόν εν Παραδείσω, όπου χοροί των Αγίων Κύριε, και οι Δίκαιοι εκλάμψουσιν ως φω­στήρες, τον κεκοιμημένον δούλον σου ανάπαυσον, παρορών αυτού πάντα τα εγκλήματα.

Δόξα Πατρί, και Υιώ, και Αγίω Πνεύματι.

Το τριλαμπές, της μιάς Θεότητος, ευσεβώς υμνήσωμεν βοώντες, Άγιος ει, ο Πατήρ ο άναρχος, ο συνάναρχος Υιός και το Θείον Πνεύμα, φώτισον ημάς, πίστει σοι λατρεύοντας, και του αιωνίου πυ­ρός εξάρπασον.

Και νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

Χαίρε σεμνή, ή Θεόν σαρκί  τεκούσα, εις  πάντων σωτηρίαν, δι’ ης γένος των  ανθρώπων εύρατο την σωτηρίαν, δια σου εύροιμεν Παράδεισον, Θεο­τόκε, αγνή ευλογημένη.

:priest: :priest: :priest:

Επισκέπτης
Και δεν ειναι ομορφο αυτο ?

Επειτα ο γειτονας σου θα ειχε καβατζες οπως και ο πετρελης ....

Δεν πιστευω να σου ζητουσε δανεικα κι αγυριστα ...... γιατι αν σου ζητουσε τοτε ναι, εχεις καθε δικιο να τον κραζεις για την επιλογη του
(και παλι εχω μια επιφυλλαξη)
Ειρωνεύτηκε ρε Μήτσο για να σου δείξει το άκυρο της πρότασής σου.

@Νio :φίλε μου χαραμίζεσαι

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Και δεν ειναι ομορφο αυτο ?

Επειτα ο γειτονας σου θα ειχε καβατζες οπως και ο πετρελης ....

Δεν πιστευω να σου ζητουσε δανεικα κι αγυριστα ...... γιατι αν σου ζητουσε τοτε ναι, εχεις καθε δικιο να τον κραζεις για την επιλογη του
(και παλι εχω μια επιφυλλαξη)

οχι δεν ειναι ομορφο , ο αντρας δουλευει και προσφερει συναμα . η γυναικα γεννα.

δεν εχεις καταλάβει οτι αυτο που κραζω ειναι οτι ηταν στο πηκ της καριερας του τοτε και το καλο για το μελλον της οικογενειας του ηταν να συνεχισει για να την εξασφαλισει.τωρα δεν ειναι εξασφαλισμενοι.μερικοι νομιζετε οτι ολοι οι καλλιτεχνες ειναι ματσωμενοι.
μεγα λαθος . οι περισσοτεροι ειναι απλα καλα και πολυ μεγαλοι ειναι και χαλια.

ο πλουταρχος οταν ηταν νουμερο 1 , λογω της αρρωστιας του πατερα του σταματησε την δουλεια για περιπου 1 χρονο.αυτο το σεβομαι και του βγαζω τα καπελα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
οχι δεν ειναι ομορφο , ο αντρας δουλευει και προσφερει συναμα . η γυναικα γεννα.

δεν εχεις καταλάβει οτι αυτο που κραζω ειναι οτι ηταν στο πηκ της καριερας του τοτε και το καλο για το μελλον της οικογενειας του ηταν να συνεχισει για να την εξασφαλισει.τωρα δεν ειναι εξασφαλισμενοι.μερικοι νομιζετε οτι ολοι οι καλλιτεχνες ειναι ματσωμενοι.
μεγα λαθος . οι περισσοτεροι ειναι απλα καλα και πολυ μεγαλοι ειναι και χαλια.

ο πλουταρχος οταν ηταν νουμερο 1 , λογω της αρρωστιας του πατερα του σταματησε την δουλεια για περιπου 1 χρονο.αυτο το σεβομαι και του βγαζω τα καπελα.
Οκ..... το χρημα και η δοξα πανω απο ολα !!!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δεν το συνεχιζω αλλο......  :S

Επισκέπτης

Των Αγίων ο χορός, εύρε  πηγήν της ζωής  και θύραν Παραδείσου, εύρω καγώ, την οδόν δια της μετανοίας, το απολωλός  πρόβατον εγώ ειμί, ανακάλεσαι με, Σωτήρ, και σώσον με.

Ο πάλαι μεν, εκ μη όντων πλάσας με, και εικόνι σου θεία τιμήσας,   παραβάσει   εντολής   δε πάλιν με επιστρέψας,  εις γην εξ ης ελήφθην,  εις το καθ’ ομοίωσιν επανάγαγε, το αρχαίον  κάλλος αναμορφώσασθαι.

Εικών ειμί, της αρρήτου δόξης σου, ει και στίγματα φέρω πταισμάτων, οικτείρησον το σον πλάσμα Δέσποτα, και καθάρισαν ση ευσπλαγχνία, και την ποθεινήν πατρίδα παράσχου μοι, Παρα­δείσου πάλιν ποιών πολίτην με.

Ανάπαυσον, ο θεός τον δούλον σου, και κατάταξον αυτόν εν Παραδείσω, όπου χοροί των Αγίων Κύριε, και οι Δίκαιοι εκλάμψουσιν ως φω­στήρες, τον κεκοιμημένον δούλον σου ανάπαυσον, παρορών αυτού πάντα τα εγκλήματα.

Δόξα Πατρί, και Υιώ, και Αγίω Πνεύματι.

Το τριλαμπές, της μιάς Θεότητος, ευσεβώς υμνήσωμεν βοώντες, Άγιος ει, ο Πατήρ ο άναρχος, ο συνάναρχος Υιός και το Θείον Πνεύμα, φώτισον ημάς, πίστει σοι λατρεύοντας, και του αιωνίου πυ­ρός εξάρπασον.

Και νυν και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

Χαίρε σεμνή, ή Θεόν σαρκί  τεκούσα, εις  πάντων σωτηρίαν, δι’ ης γένος των  ανθρώπων εύρατο την σωτηρίαν, δια σου εύροιμεν Παράδεισον, Θεο­τόκε, αγνή ευλογημένη.

Ζωή σε λόγου μας!!!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

ρε (πτου κύριε τω στοματεί μου) φίλε τζάμπα τρισάγιο κάνεις???? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καιρό τώρα, προσπαθώ να καταλάβω ποιός δαίμων σας έχει καταλάβει...
Δεν μπορει να με καταλαβει και ειμαι κυριος του εαυτου μου ....

Αυτο που πιθανως δεν μπορειτε να αντιληφθειτε αρκετοι, ειναι οι ''ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ''....

Τελος κουβεντας παμε σε ποδοσφαιρικα θεματα η κουτσομπολιο ......  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Δεν μπορει να με καταλαβει και ειμαι κυριος του εαυτου μου ....

Αυτο που πιθανως δεν μπορειτε να αντιληφθειτε αρκετοι, ειναι οι ''ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ''....

Τελος κουβεντας παμε σε ποδοσφαιρικα θεματα η κουτσομπολιο ......  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
καλησπερα...και ποιος τις οριζει αυτες τις ηθικες αξιες δηλαδη? εσυ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom