axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ουτε εγω τα ηξερα .....Ειναι σε ροζ συννεφακι η Τια....Δεν τα ξερει αυτα
ουτε εγω τα ηξερα .....Ειναι σε ροζ συννεφακι η Τια....Δεν τα ξερει αυτα
βασικά ο κωστόπουλος δεν μου κάνει οι άλλοι δύο μου κάνουν για ταίρι
Οτι ειναι πουστης ο Λαλιωτης εχει παιξει και στο παρελθον, πολυ εντονα. Επισης το ακουσα και απο εναν τραμπουκοπασοκο που δουλευε στο γραφειο του. Τωρα για τον αλλο τον μαλακα δεν ξερω...Οτι υπαρχει προσωπικη γνωριμια υπαρχει παντως, απο πολυ παλια.στάνταρ αρκετά από αυτά ισχύουν
εντύπωση μου έκανε μόνο το ζεύγος Κωστόπουλος-Λαλιώτης άκυρο μου φαίνεται
ουτε εγω τα ηξερα .....
μα μποι......Καταλαβα....Εισαι κι εσυ αλλοs εναs, που βλεπει λαμπερα και χαρουμενα προσωπα , με γαργαροφωνεs φωνεs να μαs γεμιζουν μουσικη , νοσταλγια η/και ειδησειs.............
Εχουνε τρυπησει παπλωματα ολοι τουs
μα μποι......
η αληθεια ειναι οτι δεν ασχολουμαι με τις μαλακιες της σοουμπιζ καθως δεν με ενδιαφερουν....
εκπλησομαι πολυ ομως για τα προτυπα που υπαρχουν στην νεολαια
κουφάλα εφραίμ ή παπαρούπαςΞεύρω τι γράφω. Ήμουν εφημέριος στην Notre-Dame de Paris από το 1804 (όπου και έστεψα Αυτοκράτορα τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη) έως το 1986.
τα ειπες ολα ....Ειναι το τιμημα που πληρωνει ο καθε διασημοs.....βιτσιοζοs
κουφάλα εφραίμ ή παπαρούπας
ε θα σε γαμήσωΚλαύδιος Φρολό
ε θα σε γαμήσω
Με ποιόν έχω την τιμή; ο Φοίβος;
ο Κουασιμόδος;
και γι'αυτόν τον μουσουργό δε λέγανε ότι τον τρώει;Με ποιόν έχω την τιμή; ο Φοίβος;
ο Κουασιμόδος;
10. άλλοι διάσημοι που ξυλοφορτώνουν φρικτά τις γυναίκες τους, .... ο Γιάννος Παπαντωνίου.
Καλα της εκανε !!!!Για το αν ξυλοφορτώνει την πρώην γραμματέα του ο μίστερ κολγκέιτ δεν γνωρίζω, πάντως είχε βουήξει ο τόπος ότι είχε μασήσει καλά την πρώτη γυναίκα του την Καρτάλη.
Βασικά η οικογένεια της τον έκανε πολιτικό. Όταν αυτή αρρώστησε βαριά, ο τύπος πήγε με πληρεξούσιο και σήκωσε όλα τα λεφτά της από την τράπεζα.
Η ίδια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και του ζήτησε τα λεφτά πίσω, αλλά δεν πρόλαβε.
Πρεπει να κραταs.... ημερολογιο
και γι'αυτόν τον μουσουργό δε λέγανε ότι τον τρώει;