sexdreamer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 83
- Like
- 447
- Πόντοι
- 361
Δεν λες τι ψηφισες εσυ ομως.Ντρεπεσαι;Με την υποσχεσιολογία όπως έπραξε και ο Τσίπρας.
Πόσο πιο συγκεκριμένα να το πω?
Δεν ειχα καμια αμφιβολία οτι εισαι και αγραμματος συν τοις αλλοις...Τότε μας κουβαλήθηκες εδω?τις πυραμιδες της αιγυπτου ξερω μουτσε
Δεν είμαι υποχρεωμένος να πω.Δεν λες τι ψηφισες εσυ ομως.Ντρεπεσαι;
Δεν είμαι υποχρεωμένος να πω.
Γιαυτό ψηφίζουμε στο παραβάν και όχι στο δρόμο.
Φίλε δεν νομίζω ότι έχουμε σωτηρία κι αυτό ειλικρινά δεν με θλίβει διόλου διότι θεωρώ ότι δεν αξίζουμε καμιά σωτηρία!
Με δικές επιλογές φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και το χειρότερο είναι ότι δεν θέλουμε να βάλουμε μυαλό ούτε στο και πέντε. Ας καταστραφούμε λοιπόν ως χώρα, μας αξίζει...
Σωστο,δεν εχεις ομως και το δικαιωμα να κρινεις τους αλλους που εχουν τα αρχιδια να λενε τι ψηφισαν.Δεν είμαι υποχρεωμένος να πω.
Γιαυτό ψηφίζουμε στο παραβάν και όχι στο δρόμο.
Η μεγαλύτερη απόδειξη οτι εισαι..Αρνείσαι την Πατριδα σου,αυτό μόνο οι Αλβανοί το κανουν...κοιτα μεχρι στιγμης το εχω παρει για αστειο αυτο με το αλβανο
μην το συνεχιζεις
γινεσαι γραφικος
τι να σου κάνει ενα "αλβανός" εσένακοιτα μεχρι στιγμης το εχω παρει για αστειο αυτο με το αλβανο
Αρνείσαι την Πατριδα σου,αυτό μόνο οι Αλβανοί το κανουν...
Εγω λεω να ξεκουμπιστεις τωρα που προλαβαίνεις,γιατι αμα κλεισουν τα συνορα οι δικοί σου θα μεινεις αμανατι...κατι θα ξερεις εσυ για να ερθεις να γινεις μουτσος εδω
Εγω λεω να ξεκουμπιστεις τωρα που προλαβαίνεις,γιατι αμα κλεισουν τα συνορα οι δικοί σου θα μεινεις αμανατι...
Ειπα εγω,αμα σε λεω αλβανό παρεξηγεισαι..Αφου ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ τι λεω...αντε ξεκινα
Παντως εγω οσους αλβανους ξερω ολοι ΝΔ ειναι,αφου αυτοι μας τους κατσικωσαν εδω.Η μεγαλύτερη απόδειξη οτι εισαι..Αρνείσαι την Πατριδα σου,αυτό μόνο οι Αλβανοί το κανουν...
Οι αλβανοί αδερφέ δεν εχουνε μπεσα..Μια απο δω και μια απο κει,όπου τους ταξουν περισσοτερα...Ο περι ου ο λόγος,παιζει να ηταν και ο μεγαλυτερος χειροκροτητης/αφισοκολλητης του Μητσοτάκη,αλλα δεν θα το μαθουμε ποτε,βλέπεις δεν υπηρχε το bou τοτε,να κανει προπαγανδα..Παντως εγω οσους αλβανους ξερω ολοι ΝΔ ειναι,αφου αυτοι μας τους κατσικωσαν εδω.
Οι αλβανοί αδερφέ δεν εχουνε μπεσα..Μια απο δω και μια απο κει,όπου τους ταξουν περισσοτερα...Ο περι ου ο λόγος,παιζει να ηταν και ο μεγαλυτερος χειροκροτητης/αφισοκολλητης του Μητσοτάκη,αλλα δεν θα το μαθουμε ποτε,βλέπεις δεν υπηρχε το bou τοτε,να κανει προπαγανδα..
Λες ο Τζωνάκυς να ήταν πρώτα ΝΔ και μετά πρασινοφρουράκι ;
λαλακη γιατι πρασινισες βρε;