Νέα

Εκουαδόρ Galápagos Islands, ο volcano στα ηφαίστεια του Iσημερινού

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.757
Πόντοι
26.141
αυτο παντως με το αυγο δεν μας εντυπωσιασε να ξερεις εδω να πουμε υπαρχει μερος στην ελλαδα που αφηνεις με νεκρα το αμαξι χωρις χειροφρενο σε ανηφορα και παει μπρος τα πανω μονο του :coffee:
Στον Όλυμπο ..πήγα πέρσυ κ έπαθα πλάκα κ το έχω βίντεο ...πρώτα για φαγητό Παλαιό Άγιο Παντελεήμονα κ μετέπειτα εκεί για challenge..

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.757
Πόντοι
26.141
Tips
Κάντε δολάρια από Ελλάδα κ αγοραστές e SIM διότι είναι πανάκριβες η κάρτες κ εκεί χαλάνε σε κακή ισοτιμία euro USD

Πριν κλείσετε ξενοδοχείο ρωτήστε τη ώρα κόβουν το ρεύμα ....φαντάσου να φωνάξεις νούμερο εννιά ηωρα κ να κοπεί το ρεύμα ..ούτε να πας μπάνιο θα μπορείς.
Ρωτήστε από πριν αν είναι guest friendly διότι μερικά κάνουν πουστιες ....
Μπορείτε κ να νοικιάζετε αμάξι αλλά θα πρότεινα τουρ οργανωμένο για τα ηφαίστεια κ τη λουτρόπολη banos

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.424
Πόντοι
1.346
Είχαμε το Δημητράκη με τα αμνοερίφια, μας προέκυψες τώρα εσύ :confused:
Όσο για τα αμερικανικά δολλάρια αυτά να τα πεις και σε κανένα νήμα που μπουκάρουν οι ρωσοψέκ :cool2:
Λοιπόν καλά να περνάς και με το καλό το επόμενο ταξίδι - εγώ ακόμη και στη Μεσσήνη βαριέμαι να πάω, πλέον σκέπτομαι να φτιάξω γαμιστρώνα εδώ στο χουριό και να έρχονται μόνες τους, άσε ρε που θα τις κυνηγάω...

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.757
Πόντοι
26.141
Είχαμε το Δημητράκη με τα αμνοερίφια, μας προέκυψες τώρα εσύ :confused:
Όσο για τα αμερικανικά δολλάρια αυτά να τα πεις και σε κανένα νήμα που μπουκάρουν οι ρωσοψέκ :cool2:
Λοιπόν καλά να περνάς και με το καλό το επόμενο ταξίδι - εγώ ακόμη και στη Μεσσήνη βαριέμαι να πάω, πλέον σκέπτομαι να φτιάξω γαμιστρώνα εδώ στο χουριό και να έρχονται μόνες τους, άσε ρε που θα τις κυνηγάω...
Ούτε euro παίρναν όμως τα μουνόπανα ....πλέον έχουν κάτι εξεγέρσεις για την πολιτική κ κατά των Αμερικανών ...νομίζω πριν λίγους μήνες κιόλας ..
Τσπ πλέον είμαι κάπως ήρεμα ..

Φυσικά στη λουτρόπολη κ στα γκαλαμπαγκος είναι ήρεμα κ μοιάζουν οι μικρές αυτές πόλεις σαν ελβετικές ..σε οργάνωση δομή δρόμους ασφάλεια ..

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.899
Πόντοι
1.446
Εντάξει... φοβερο το ρεόρταζ ...
ούτε στο National Geographic δεν τα βλέπεις αυτά...

Αλλά μπουρδελιαρηδες είμαστε... όχι ο Κουστό να την βρουμε με χελωνες...!

Από Μουνοδυναμικο ... πως πάει η χωρα ...
Που βρίσκουμε μουνακια ... σε club ... από ταξιτζήδες ...
η ρωτάμε κανένα ηθαγενη να μας πλασάρει μουνι από την ζουγκλα ...?

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.757
Πόντοι
26.141
Εντάξει... φοβερο το ρεόρταζ ...
ούτε στο National Geographic δεν τα βλέπεις αυτά...

Αλλά μπουρδελιαρηδες είμαστε... όχι ο Κουστό να την βρουμε με χελωνες...!

Από Μουνοδυναμικο ... πως πάει η χωρα ...
Που βρίσκουμε μουνακια ... σε club ... από ταξιτζήδες ...
η ρωτάμε κανένα ηθαγενη να μας πλασάρει μουνι από την ζουγκλα ...?
Έχει πολύ μουνι..από διάσημες εφαρμογές εύκολα γίνεται Ons

Πιάτσες δίπλα στην έκτη Δεκεμβρίου στην πλατεία Foch με 50 USD από μία ώρα μέχρι κ όλο το βράδυ αν γουστάρει
Είναι αθώες κ όχι πονηρεμενες

Τα έγραψα κ πιο πάνω αυτά για την Πλάζα Foch κ τριγύρω στενά.

Το να ξεκινήσεις όμως να αγοράσεις εισητηρια για του διαόλου τη μάνα μόνο κ μόνο για να γαμησεις το θεωρώ άκυρο
.
Εξάλλου η περιπέτεια στη φύση σε ανεβάζει τη λίμπιντο για περισσότερο σεξ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.828
Πόντοι
6.536
Έχει πολύ μουνι..από διάσημες εφαρμογές εύκολα γίνεται Ons

Πιάτσες δίπλα στην έκτη Δεκεμβρίου στην πλατεία Foch με 50 USD από μία ώρα μέχρι κ όλο το βράδυ αν γουστάρει
Είναι αθώες κ όχι πονηρεμενες

Τα έγραψα κ πιο πάνω αυτά για την Πλάζα Foch κ τριγύρω στενά.

Το να ξεκινήσεις όμως να αγοράσεις εισητηρια για του διαόλου τη μάνα μόνο κ μόνο για να γαμησεις το θεωρώ άκυρο
.
Εξάλλου η περιπέτεια στη φύση σε ανεβάζει τη λίμπιντο για περισσότερο σεξ
Μαλάκα τρομερό ταξίδι.

Μας βάζεις ιδέες....

Αυτή με το σορτσάκι στο πρώτο μύνημα δείχνει να έχει δυνατότητες....

:coffee:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.431
Πόντοι
3.446
Στο άγαλμα της Παναγίας πάνω από την παλιά πόλη θέλει προσοχή λόγω του νέφους από τις γεννήτριες κ του υψομέτρου η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική 3200 μέτρα

Συστήνω είτε να μείνετε σε ξενοδοχείο που η περιοχή του έχει μεσημέρι διακοπή ρεύματος τις μέρες που θα είστε σσ βγαίνει εβδομαδιαία πρόγραμμα διακοπής ρεύματος ανά γειτονιά ανά ημέρα .....
Προσωπικά προτείνω πλατεία Foch με τους φοιτητές κ τα μπαρ κ τα πανεπιστήμια τριγύρω ...εγώ ξεμπιυκωσα εκεί με κακή ποιότητα κ μετέπειτα έπρεπε να πάω στα ηφαίστεια .
Η χώρα έχει 14 ενεργά κ θεωρείται η χώρα εξερευνησεθς ηφαιστείων με το chimborazo το Cotopaxi Kai banos τα πιο διάσημα φυσικά μαζί με τα galabagos

Πρώτη μέρα και είχα ανάβαση στο κοτοπαξι ηφαίστειο από 4200 στα 4800 μέτρα κ αυτά τα εξακόσια μέτρα φαίνονται σαν χιλιόμετρα ενώ από μακρυά φαίνεται το chimborazo το σημείο της γης που είναι πιο κοντά στον ήλιο ή αλλιώς το πιο ψηλό βουνό απο το κέντρο της γης
Επίσης φαίνονται τα δίδυμα ηφαίστεια
IMG_20241109_093844.jpg
IMG_20241109_103047.jpg
IMG_20241109_093737.jpg
IMG_20241109_093420.jpg
μπραβο ρε φιλε!! ζηλεψα.. :grin:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.757
Πόντοι
26.141
Μαλάκα τρομερό ταξίδι.

Μας βάζεις ιδέες....

Αυτή με το σορτσάκι στο πρώτο μύνημα δείχνει να έχει δυνατότητες....

:coffee:
Tiμιες κοπέλες
Φάση Ουκρανία Ρωσία Πολωνία στα 90's

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.493
Πόντοι
446
Πόση ώρα ήτανε το ταξίδι;
Είχες και ενδιάμεση στάση να αλλάξεις αεροπλάνο;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.528
Πόντοι
12.756
τυπε κάνει μπαμ έχει κάνει κοπτοραπτική ο τύπος. οι φωτό με χελώνες στάνταρ τραβηγμένες μέσα από το αττικο παρκο :coffee:

εξαίρεση το τεμάχιο πρώτη φωτό με τζιν σορτσάκι και με τις μπουτάρες και το λύγισμα το λάτιν. αυτο φαίνεται αυθεντικότατο :bigdick:

:bigdick::bigdick:

τελευταία φωτο από το τεμάχιο με το κόκκινο καπέλο , όπως έχει κάνει τα μάτια είναι σαν κάτι σαηκο κιλλερς αμερικη που κόβουν με ψαλίδι τα μάτια και κολλάνε τις φωτό με πινέζες σε πίνακα ανακοινώσεων από φελλό :undecided::undecided::undecided:

τυπε εγω καταλαβα οτι εχει γαμηθει να πληρωνει συνδρομες ΑΙ ναπουμε .... εχουν φτασει σε καλο σημειο αυτο τα εργαλεια :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.148
Πόντοι
1.406

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.395
Πόντοι
3.346
Ωραιος!!
Μονο μη φερεις κανα κομοδινο προς τα δω :rolleyes:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.757
Πόντοι
26.141
Ωραιος!!
Μονο μη φερεις κανα κομοδινο προς τα δω :rolleyes:
Ξέρεις ποιο είναι το κουφό της ιστορίας;
Ότι Ελλάδα έρχονται όλες οι λατινες εσκορτ ή ιερόδουλες κ είναι κομοδίνα όλες μα όλες
Αντίθετα εκεί που έχω πάει σε όλη τη λατινική Αμερική ποτέ δεν έχω φάει πατάτα ούτε με ιερόδουλη είτε με κανονική κοπέλα

Δεν υπάρχει εξήγηση ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυπε πρόσεξε μη βατεψεις καμιά χελώνα καμιά μέρα πάνω στην εξαψη:confused:
Πλειν να λέγεσαι ..ντε γκρεσιας13:confused:

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.899
Πόντοι
1.446
Πολύ μακρινό ταξίδι ... πολύ alternative ...

Αν φανταστούμε ότι έρχεσαι από Ευρώπη πρέπει να περάσεις πάνω από ...

Βραζιλία ...
Κολομβια ...
Εκουαδόρ ...

Πρέπει να είσαι πολυ φυσιολάτρης για να πετάξεις πάνω από τόσο μουνι
και να μην πέσεις σαν τον καμικαζι ...!

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.801
Πόντοι
1.336
Με μια λέξη από τα τοπ ταξίδια μου σε θέμα γυναίκα και φύσης

Όταν ήμουν μικρός είχα όνειρο να δω τα γκαλαμπαγκος ,τα νησιά που ο Δαρβίνος έκανε τις μελέτες του σχετικά με την εξέλιξη μας αλλά πάντα κολλούσα στο θέμα ότι είναι άγνωστη χώρα .....
Ήρθε τελικά ο χρόνος να δω αυτό που από μικρός θαύμαζα ...
Έπρεπε να βγάλω το πρόγραμμα και είχε ως εξής ..
Κίτο πρωτεύουσα της χώρας με το δεύτερο μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο για πρωτεύουσα 3000 μέτρα κ μόνιμα με πονοκέφαλο ..

Επίσκεψη στο κέντρο του κόσμου στον ισημερινό μνημείο όπου αν βάλεις αβγο όρθιο.δεν.πεφτει

Cotopaxi national park ηφαίστειο ανέβηκα από 4200 σε 4800 κ μου βγήκε ο τακος
Chibarozo volcano το πιο κοντινό σημείο της γης στον ήλιο λόγω ότι είναι 6500 κ βρίσκεται στον ισημερινό....

Λουτρόπολη banas de Santa agua με το ηφαίστειο τους άπειρους καταρράκτες τα θέμα λουτρά κ την κούνια της γης

Κ φυσικά τα νησιά γκαλαμπαγκος που είναι ηφαιστειακά νησιά στον ειρηνικό που όταν φτάνεις σε πιάνει δεος...

Το ερώτημα μου ήταν τι γίνεται με μουνια διότι πήγαινα σε αχορταγραφητα μέρη κ μπορώ να πω ότι είναι τοπ 5 μέρη κ σε γυναίκες αφού δεν είναι τουριστικά όπως πχ Παναμά Ρίο ντε Τζανέιρο μεντελλιν ...σσ κάτι σαν την Ουκρανία Ρουμανία πριν 30 χρόνια

Τα δε γκαλαμπαγκος νομίζω θα μου μείνουν αξέχαστα αφού κολυμοισανε με καρχαρίες θαλάσσιες χελώνες πιγκουίνους φώκιες ενώ από πάνω μας πετούσαν φριγάτες πτηνά που μοιάζουν με πτεροσαυρους και άλμπατρος ...άπειρα ιγκουάνα χρωματιστά καβούρια κ γιγάντιες χερσαίες χελώνες .....

Τα κορίτσια από πάνω ράφι φοιτήτριες από εφαρμογή και σε βλέπουν σα διαστημικό αφού στη χώρα δεν έχει πολλούς τουρίστες
IMG_20241104_150019.jpg
IMG_20241104_132158.jpg
υποδοχει στο αεροδρόμιο με γιγάντια ιγκουάνα ...σοκ που υπάρχουν παντού κ ακόμη στο χώρο αεροδρομίου γκαλαμπαγκος
IMG_20241104_131207.jpg
IMG_20241104_150244.jpg
IMG_20241104_163044.jpg
IMG_20241104_162441.jpg

IMG_20241220_223300.jpg
IMG_20241220_223441.jpg
IMG_20241220_223133.jpg
IMG_20241220_223013.jpg

Τοπίο μαγικό άκρως περίεργο μοναδικό στον κόσμο ...
Για την φύση πάνω κάτω τα περιμενα. Τα μουνια όμως μεγάλη έκπληξη!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom