Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
1ον... στο σπιτι μια παντεμενης...   στις μία η ωρα το βραδυ... με δικα του κλειδια... ποιος μπαινει...??!!
2ον.. μετα απο μερικες μερες μου εστειλε μειλ.. αφου διαγραφτηκε απο το σκαιπ... :grin: κ μου εξηγουσε τι παιχτηκε...
κ
3ον... Στα αρχιδια μου οποιος κ να 'ταν... Το 8εμα -μας- ειναι οτι μας έκαναν τσακωτους!!! :sunglasses:

Γάμησες !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Πριν χρόνια παίζω ηλεκτρονικό μπιλιάρδο με κάποια γυναίκα από Γερμανία στα παιγνίδια του Yahoo! αν θυμάμαι καλά. Ενώ μιλάμε γερμανικά και νομίζω ότι είναι γερμανίδα, της λέω ότι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη είναι καταπληκτικός. Μου λέει γιατί δεν μου λες ότι είσαι έλληνας, κι εγώ ελληνίδα είμαι! Να μην τα πολυλογώ, τη ρωτάω αν είναι παντρεμένη, μου λέει ναι, αλλά θέλω να σε γνωρίσω. Κάνω ταξίδι λοιπόν και πάω Γερμανία, κατά σύμπτωση στην πόλη που γεννήθηκα. Με περιμένει στο αεροδρόμιο ένας μούναρος, μου έριχνε και λίγο στο μπόι. Λίγα πράγματα έγιναν εκεί, κυρίως γνωριμία. Μιλάμε για γυναίκα που μιλούσε με το "Γέροντά" της (εξομολόγο) κάθε μέρα. Μετά από καιρό έρχεται Ελλάδα κι αφήνει το σύζυγο σε καφετέρια να πιει καφέ κι έρχεται να με δει στη δουλειά. Όπως είναι, την πλακώνω στα όρθια και γίνεται το έλα να δεις. Σε δέκα λεπτά κι ενώ της τον έχω καρφώσει, χτυπάει ο σύζυγος! Χέστηκα εγώ από το φόβο, ατάραχη η κουφάλα! Δεν ανοίγουμε την πόρτα, φεύγει. Της λέω τι κάνουμε; Μου λέει θα του πω ότι είμασταν στο μπαλκόνι και δεν ακούσαμε κουδούνι. Ε, αυτό έγινε και πρόβλημα ουδέν! Πειστικότατη η γκόμενα, αφού όλη μερα μιλάει με τον πνευματικό της, πού να σκεφτεί ο άλλος τι κάνει η δικιά του. Από τότε έχω πειστεί πλέον ότι μπορεί να γαμηθεί και η πιο παρθενοπιπίτσα, αρκεί να γαμήσεις πρώτα το μυαλό της. Μιλάμε για ωραία γκόμενα και το παλικάρι δυο κλάσεις πάνω από μένα. Αλλά σήμερα όπως ξέρετε, δεν γαμούν οι ωραίοι, γαμούν οι γενναίοι...  :grin: :fuck1:         

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Θυμήθηκα μια ιστορία με μια ελληνοβραζιλιάνα που είχα γνωρίσει μέσα νετ.

Μιλάγαμε και ήταν μονίμως καυλωμένη. Ξέρετε τι γινόταν τότε με παλτοκ κλπ.. Κάμερες και της πουτάνας.

Η γκόμενα λοιπόν έλεγε στον άντρα της να κατέβουν στη χώρα της στην Ελλάδα. Μια και εκεί δεν είχε δουλειά.

Της είπα ότι είχα γνωρίσει έναν βραζιλιάνο που έχει ένα μαγαζί με φαγητά ώστε αν θέλει ο άντρας της όταν φτάσουν να πάει να του μιλήσει και να βρεί δουλειά.

Με τα πολλά έρχονται Ελλάδα και κανονίζω με τη γκόμενα να βρεθώ για τα "δικά μας".

Ο άντρας της δούλευε εκείνο το βράδυ στο μαγαζί που της είχα πεί να πάει. Είχε πιάσει δουλειά τελικά εκεί.

Παίρνω τη γκόμενα από το σπίτι και πάμε κάπου και λόγω περιόδου απλά μου πήρε μια πίπα.

Μου έλεγε ότι σκέφτεται να τον αφήσει γιατί είναι ζηλιάρης και γενικότερα πολύ ανασφαλής κλπ κλπ.

Μου είπε ότι της είχαν προτύνει δουλειά σαν ροζ τηλέφωνα με καλά λεφτά αλλά ο άντρας της δεν ήθελε και αυτή στράβωνε.

(Και λογικό να μη θέλει ο άνθρωπος. Ποιος άντρας θα το ήθελε. Αλλά όσο εγώ είμαι αυτός που είναι απέξω και απλά την πηδάει της έλεγα "ναι έχεις δίκιο")  άλλωστε κάπως έτσι κάνουμε με όλες τις πουτάνες. ΠΟυ δέιχνουμε να καταλαβαίνουμε τις ανωμαλίες τους ενώ στην πραγματικότητα πουτάνες τις λέμε.

Με τα πολλά ο άντρας της ήθελε να με ευχαριστήσει για τη δουλειά που του βρήκα. Αλλά αυτή του είχε πεί ότι δεν έχει επαφές μαζί μου. Ότι απλά έτυχε και γνωριστήκαμε της είπα για τη δουλειά και τέλος.

Και όταν μια μέρα πήγα στο μαγαζί αυτό να φάω και τον βλέπω, το έπαιζα κινέζος. Αυτός το ίδιο, και όταν γύρισε σπίτι του ξαφνικά είχε φάει φλασιά ότι κάτι έτρεχε μεταξύ μας.

Λίγο μπλέξιμο η ιστορία. Μεταξύ βραζιλιάνου, Έλληνα, και Ελληνοβραζιλιάνας.

cobr1to

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Θυμήθηκα μια ιστορία με μια ελληνοβραζιλιάνα που είχα γνωρίσει μέσα νετ.

Μιλάγαμε και ήταν μονίμως καυλωμένη. Ξέρετε τι γινόταν τότε με παλτοκ κλπ.. Κάμερες και της πουτάνας.

Η γκόμενα λοιπόν έλεγε στον άντρα της να κατέβουν στη χώρα της στην Ελλάδα. Μια και εκεί δεν είχε δουλειά.

Της είπα ότι είχα γνωρίσει έναν βραζιλιάνο που έχει ένα μαγαζί με φαγητά ώστε αν θέλει ο άντρας της όταν φτάσουν να πάει να του μιλήσει και να βρεί δουλειά.

Με τα πολλά έρχονται Ελλάδα και κανονίζω με τη γκόμενα να βρεθώ για τα "δικά μας".

Ο άντρας της δούλευε εκείνο το βράδυ στο μαγαζί που της είχα πεί να πάει. Είχε πιάσει δουλειά τελικά εκεί.

Παίρνω τη γκόμενα από το σπίτι και πάμε κάπου και λόγω περιόδου απλά μου πήρε μια πίπα.

Μου έλεγε ότι σκέφτεται να τον αφήσει γιατί είναι ζηλιάρης και γενικότερα πολύ ανασφαλής κλπ κλπ.

Μου είπε ότι της είχαν προτύνει δουλειά σαν ροζ τηλέφωνα με καλά λεφτά αλλά ο άντρας της δεν ήθελε και αυτή στράβωνε.

(Και λογικό να μη θέλει ο άνθρωπος. Ποιος άντρας θα το ήθελε. Αλλά όσο εγώ είμαι αυτός που είναι απέξω και απλά την πηδάει της έλεγα "ναι έχεις δίκιο")  άλλωστε κάπως έτσι κάνουμε με όλες τις πουτάνες. ΠΟυ δέιχνουμε να καταλαβαίνουμε τις ανωμαλίες τους ενώ στην πραγματικότητα πουτάνες τις λέμε.

Με τα πολλά ο άντρας της ήθελε να με ευχαριστήσει για τη δουλειά που του βρήκα. Αλλά αυτή του είχε πεί ότι δεν έχει επαφές μαζί μου. Ότι απλά έτυχε και γνωριστήκαμε της είπα για τη δουλειά και τέλος.

Και όταν μια μέρα πήγα στο μαγαζί αυτό να φάω και τον βλέπω, το έπαιζα κινέζος. Αυτός το ίδιο, και όταν γύρισε σπίτι του ξαφνικά είχε φάει φλασιά ότι κάτι έτρεχε μεταξύ μας.

Λίγο μπλέξιμο η ιστορία. Μεταξύ βραζιλιάνου, Έλληνα, και Ελληνοβραζιλιάνας.
εχεις παιξει μπαλιτσα στην ζωη σου στρατηγε ε?

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
Σε ανάλογη φάση που η γκόμενα κεράτωνε το κολητό μου, εγώ του το είπα. Την έδωσα κανονικά τη ρουφιάνα δηλαδή. Αυτός ήτανε ένα ωραίο παιδί που μπορούσε να έχει σχεδόν όποια ήθελε. Λόγω αυτού του γενονότος ο κολητός ήταν χαλαρός κι άνετος στη ζωή και δεν την έψαχνε τη μικρή. Ρε μαλάκα του είπα μια μέρα κι αφού είχα μαζέψει τα ατρανταχτα στοιχεία, σου τα φοράει η δικιά σου. Αυτός έγινε Τούρκος πήγε και τη βρήκε και το διαλυσε κατευθίαν. Αυτή παρακάλαγε και τον κηνύγαγε, αυτός πρέπει να γάμησε τη μισή Αθήνα εκείνο διάστημα από την τρέλα του. Οχι σαν το μαλάκα τον Τατσόπουλο, αυτός πραγματικά ειχε πάρει σβαρνα μπουζούκια και κωλόμπαρα και γαμαγε ότι του έπεφτε μπροστά του.
Να μην τα πολυλογώ, τα ξαναβρήκε με την πρώην, παντρευτήκανε, κάνανε και παιδάκι. Τώρα τον έχουμε χάσει από την παρέα μας γιατι ξέρω ότι αποφεύγει εμένα, δεν αισθανεται άνετα αν κι εγω δεν είπα ποτέ τιποτα στους υπόλοιπους. Το συμπέρασμα είναι ότι το πεις δεν το πεις ολα εξαρτιο΄νται από τον κάλο που εχει στο κεφάλι του ο καθένας μας.
Εντέλει, είτε το πεις είτε δεν το πεις καλή κατάληξη δεν θα έχει

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Aμα θελετε να αρπαζετε οτι πουτσα κυκλοφορει..,,οπως και επισης για τους ανδρες να γαματε οτι μουνι κυκλοφορει..,μην ξεκινατε να κανετε κατι σοβαρο με καποιον ανθρωπο,σταματηστε να πληγωνετε ανθρωπους.....

Με συγκίνησες ρε Σουκερά σαββατιάτικα !  :thumbsup:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Να πω κι εγώ μια σχετική εμπειρία... στα 20 μου, παρθένος τότε, είχα μπλέξει με μια 19 χρονών, από πουτανόσογο... όταν λέω πουτανόσογο εννοώ ότι η μητέρα της ήτανε μεγάλη πουτάνα, 40αρα με το βυζί έξω και το μουνί σαν διάτρηση... ήταν υποτίθεται γνωστή πουτάνα της περιοχής μας... όπως και η ξαδέρφη της, που την παίρνανε όρθια στα κλαμπάκια... μιλάμε όμως για ωραίο μουνάκι, ξανθό τρυφερό, κοντούλι με όμορφα χαρακτηριστικά... εγώ άβγαλτος τότε στους δύο μήνες που τα είχαμε της χάιδεψα λίγο το μουνί απ' έξω, στο βρακάκι... δεν με ενθάρρυνε να προχωρήσω και δεν τολμούσα να κάνω κάτι άλλο γιατί ήμουνα καψούρης και φοβόμουν ότι θα με παρατήσει... τι έγινε... μια μέρα την παίρνω τηλέφωνο και δεν μου απαντάει... την παίρνω την επομένη τίποτα... στέλνω μηνύματα και ξέρω γω τίποτα... έρχεται το ματσάκι της ομάδας της πόλης μας το Σάββατο και πάω με ένα φίλο... και τι να δω... δύο σειρές μπροστά μου ένας τύπος να την κρατά απ' τη μέση και αυτή να του κρατά τον κώλο... ρε τι στο διάολο συμβαίνει λέω... πάω τη νύχτα σπίτι και την παίρνω τηλέφωνο... μου απαντάει... της λέω σε είδα κλπ... μου λέει δεν ήμουν στο ματς δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς!... χαχαχαχα... το παλιοπούτανο... τελοσπάντων δεν ξαναμιλήσαμε... δυστυχώς είχα το μουνάκι στα χέρια μου, δεν τόλμησα και κάποιος άλλος βρέθηκε να το πηδάει...

Σήμερα αυτή έχει facebook και μπαίνω και την μπανίζω λιγάκι.. .είναι ακόμα μουνί... από τις φωτογραφίες της κλπ δεν αποκλείω να κάνει και καμιά βίζιτα...

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Μου είπε πρόσφατα ένας γνωστός πολλές ιστορίες με την πρώην γυναίκα του. Μια από αυτές μου έκανε εντύπωση. Είπε ότι είχε πάει για κυνήγι και εκεί που κυνηγούσε είδε μέσα σε ένα αυτοκίνητο την γυναίκα του να πηδιέται με τον προηγούμενο άντρα της. Ο τύπος έπαθε την πλάκα του, φυσικά και η γυναίκα του με τον άλλον, ειδικά μάλιστα που τον είδαν να κρατάει όπλο. Αυτός αποφάσισε να μείνει ψύχραιμος γιατί είπε έπρεπε να σκεφτεί και τα τρία παιδιά τους, έκανε μερικά μέτρα πίσω και οι άλλοι 2 στο αυτοκίνητο κοίταξαν να την κάνουν το ταχύτερο μην ,,εισπράξουν,, σφαίρες....

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Να πω κι εγώ μια σχετική εμπειρία... στα 20 μου, παρθένος τότε, είχα μπλέξει με μια 19 χρονών, από πουτανόσογο... όταν λέω πουτανόσογο εννοώ ότι η μητέρα της ήτανε μεγάλη πουτάνα, 40αρα με το βυζί έξω και το μουνί σαν διάτρηση... ήταν υποτίθεται γνωστή πουτάνα της περιοχής μας... όπως και η ξαδέρφη της, που την παίρνανε όρθια στα κλαμπάκια... μιλάμε όμως για ωραίο μουνάκι, ξανθό τρυφερό, κοντούλι με όμορφα χαρακτηριστικά... εγώ άβγαλτος τότε στους δύο μήνες που τα είχαμε της χάιδεψα λίγο το μουνί απ' έξω, στο βρακάκι... δεν με ενθάρρυνε να προχωρήσω και δεν τολμούσα να κάνω κάτι άλλο γιατί ήμουνα καψούρης και φοβόμουν ότι θα με παρατήσει... τι έγινε... μια μέρα την παίρνω τηλέφωνο και δεν μου απαντάει... την παίρνω την επομένη τίποτα... στέλνω μηνύματα και ξέρω γω τίποτα... έρχεται το ματσάκι της ομάδας της πόλης μας το Σάββατο και πάω με ένα φίλο... και τι να δω... δύο σειρές μπροστά μου ένας τύπος να την κρατά απ' τη μέση και αυτή να του κρατά τον κώλο... ρε τι στο διάολο συμβαίνει λέω... πάω τη νύχτα σπίτι και την παίρνω τηλέφωνο... μου απαντάει... της λέω σε είδα κλπ... μου λέει δεν ήμουν στο ματς δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς!... χαχαχαχα... το παλιοπούτανο... τελοσπάντων δεν ξαναμιλήσαμε... δυστυχώς είχα το μουνάκι στα χέρια μου, δεν τόλμησα και κάποιος άλλος βρέθηκε να το πηδάει...

Σήμερα αυτή έχει facebook και μπαίνω και την μπανίζω λιγάκι.. .είναι ακόμα μουνί... από τις φωτογραφίες της κλπ δεν αποκλείω να κάνει και καμιά βίζιτα...

τυπε αμα ειναι τσσο πουτανα οσο λες θα ειναι κριμα να το αφησει αναξιοποιητο και να μην βγαλει κανενα φραγκο  :grin:

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
καντε μια Ψηφοφορία ποσο % πεφτει κερατο στην ελλαδα...
90% εγω για να μην πειτε πως υπερβαλω  ;)

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το 94 πρέπει να ήταν ήμουν γύρω στα 18 και τραβιόμουν με μια 23αρα γνωστή πηδιόλα στο μαγαζί που σύχναζα.
Ήταν εύκολη δεν είχα και πολλές εμπειρίες οπότε βουρ στον πατσά... κανα 2μηνο είχε περάσει που τα πράγματα ήταν φυσιολογικά.
Κάποια μέρα δεν μπορούσα να την βρω, ούτε σε τηλ, πέρασα και απο το σπίτι της αλλά τίποτα (κινητά δεν είχε τότε).
Μου τα μάσαγε την επόμενη μέρα, μου την έδωσε εμένα η κοροϊδία και την έκανα, με έπρηξε καμιά εβδομάδα σε τηλεφωνήματα και παρακάλια, μέχρι και λουλούδια μου έστειλε σπίτι. :grin:
Της δίνω μια 2η ευκαιρία και δεν πρόλαβαν να περάσουν 3 μέρες και με παίρνει τηλ και μου λέει ότι δεν θα βγει σήμερα γιατί είναι άρρωστη και κουράστηκε πολύ στην δουλεία...ωραία της λέω περαστικά και τα λέμε αύριο.
Εγώ έφυγα απο το σπίτι να βρω την παρέα μου να πάμε καμιά βόλτα, αυτή η βόλτα τελείωσε στις 4 και γυρνώντας σπίτι 3 στενά πριν φτάσω βλέπω μια άσπρη Μερτσέντες και βλέπω την δικιά μου μέσα να χαμουρεύεται με έναν τύπο.
Χτυπάω το τζάμια λέω γεια καλά να περνάτε και φεύγω, προσπάθησε καμιά 2 φορές να με βρει να μου μιλήσει αλλά της έριχνα χριστοπαναγίες και δεν ξανά εμφανίστηκε.
Το ρεζουμέ...με αυτόν έκατσε κανα 2 χρόνια και ο τύπος της έψηνε να φύγουν Αμερική σε έναν θείο του σε κάποια πόλη, αυτή του έδωσε λεφτά απο το εφάπαξ του πατέρα της που είχε πεθάνει λίγο καιρό πριν για να βγάλει εισιτήρια και για να έχουν εκεί για αρχή...ο τύπος την έκανε μια εβδομάδα πιο πριν απο ότι είχαν κανονίσει και της έφαγε και τα λεφτά! :rockon:

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
Το 94 πρέπει να ήταν ήμουν γύρω στα 18 και τραβιόμουν με μια 23αρα γνωστή πηδιόλα στο μαγαζί που σύχναζα.
Ήταν εύκολη δεν είχα και πολλές εμπειρίες οπότε βουρ στον πατσά... κανα 2μηνο είχε περάσει που τα πράγματα ήταν φυσιολογικά.
Κάποια μέρα δεν μπορούσα να την βρω, ούτε σε τηλ, πέρασα και απο το σπίτι της αλλά τίποτα (κινητά δεν είχε τότε).
Μου τα μάσαγε την επόμενη μέρα, μου την έδωσε εμένα η κοροϊδία και την έκανα, με έπρηξε καμιά εβδομάδα σε τηλεφωνήματα και παρακάλια, μέχρι και λουλούδια μου έστειλε σπίτι. :grin:
Της δίνω μια 2η ευκαιρία και δεν πρόλαβαν να περάσουν 3 μέρες και με παίρνει τηλ και μου λέει ότι δεν θα βγει σήμερα γιατί είναι άρρωστη και κουράστηκε πολύ στην δουλεία...ωραία της λέω περαστικά και τα λέμε αύριο.
Εγώ έφυγα απο το σπίτι να βρω την παρέα μου να πάμε καμιά βόλτα, αυτή η βόλτα τελείωσε στις 4 και γυρνώντας σπίτι 3 στενά πριν φτάσω βλέπω μια άσπρη Μερτσέντες και βλέπω την δικιά μου μέσα να χαμουρεύεται με έναν τύπο.
Χτυπάω το τζάμια λέω γεια καλά να περνάτε και φεύγω, προσπάθησε καμιά 2 φορές να με βρει να μου μιλήσει αλλά της έριχνα χριστοπαναγίες και δεν ξανά εμφανίστηκε.
Το ρεζουμέ...με αυτόν έκατσε κανα 2 χρόνια και ο τύπος της έψηνε να φύγουν Αμερική σε έναν θείο του σε κάποια πόλη, αυτή του έδωσε λεφτά απο το εφάπαξ του πατέρα της που είχε πεθάνει λίγο καιρό πριν για να βγάλει εισιτήρια και για να έχουν εκεί για αρχή...ο τύπος την έκανε μια εβδομάδα πιο πριν απο ότι είχαν κανονίσει και της έφαγε και τα λεφτά! :rockon:
μαγκας ο τυπος καλα της εκανε (ετσι θελουν) :thumbsup:

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
εχω φιλο που καθε φορα που γυρναει σπιτι του απο την δουλεια η γκομενα του του μυριζει τα αρχιδια να δει αν  μυριζουνε μουνιλα.και αυτος της δινει πιπα κατευθειαν.αυτος δεν κερατωνει αυτη ειναι σαικο.μα για καθε μερα μιλαμε.

Θεικό :2funny: :2funny: :2funny:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Περιστατικό φίλου μου.
Μία μέρα του λέει η δικιά του πως ,,αύριο το βράδυ δεν θα βγούμε γιατί θα πάω βόλτα στην τάδε περιοχή με μία φίλη μου,,. Αυτός της λέει ,,κανένα πρόβλημα, να πας,,. Το επόμενο βράδυ λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα αυτός έτυχε να είναι κοντά στο κατάστημα που δούλευε αυτή. Αποφάσισε να πεταχτεί να της πει μία καλησπέρα και να δει τι κάνει. Φτάνει έξω από το κατάστημα, λέει εκεί σε μία που καθόταν στην πόρτα ,,φώναξε την Σοφία,,. Του λέει αυτή πως ,,η Σοφία έφυγε πριν λίγο,,. Λέει αυτός πως ,,θα έφυγε να πάει στην τάδε περιοχή (νομίζω Μαρούσι ή Κηφισιά) για να βγει βόλτα με την φίλη της την τάδε,,. Και εκεί εν αγνοία της η άλλη του λέει ότι ,,όχι δεν πάει στην τάδε περιοχή που λες. Άκουσα να λέει στο ταξί που σταμάτησε ότι πάει στον Περισσό,,. Ο φίλος μου με αυτό που άκουσε τα είδε όλα.
Στον Περισσό έμενε ο πρώην της δικιάς του. Και μάλιστα ήξερε που είναι το σπίτι του γιατί η δικιά του έτυχε να το του είχε δείξει. (αυτή έμενε κάπου κοντά) Τρελένεται ο φίλος μου και ξεκινάει να πάει στο σπίτι αυτουνού. Φτάνει εκεί, χτυπάει το κουδούνι, του ανοίγει ο πρώην αυτηνής την πόρτα. Του λέει του τύπου ,,θέλω την Σοφία,,. Ο άλλος παθαίνει κάπως την πλάκα του. Απορεί ποιος είναι αυτός που έχει μπροστά του. Βάζει μία φωνή προς το εσωτερικό του σπιτιού ,,Σοφία σε ζητάνε,,. Ακούγεται μία φωνή από μέσα ,,Εμένα ?? Αποκλείεται !!!,, Βγαίνει η Σοφία από ένα δωμάτιο φορώντας μία ρόμπα και αντικρύζει τον φίλο μου στην εξώπορτα. Και οι δύο τους μένουν κάγκελο. Αυτός αμίλητος τα έχει δει όλα. Αυτή του λέει ,,τι να σου πω ρε Νίκο. Αν θέλεις βρίσε με,,
Φεύγει από εκεί ο Νίκος, έρχεται σπίτι μου και μου λέει να πάμε για ένα ποτό. Ήταν κυριολεκτικά του θανατά. Να έβλεπε κανείς την έκφραση του προσώπου του θα τον είχε λυπηθεί... Πέρασαν μετά κάτι ώρες και δεν έλεγε να συνέλθει....

Πέρα αυτό, μία μαλακία που είχε κάνει πιο πριν ο φίλος μου. Δούλευε τότε σε διπλανή επιχείρηση (καφετέρια) με αυτή που δούλευε η Σοφία. Κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο με μία συνάδελφο του και έβγαλαν τα μάτια τους. Εκείνη την ώρα η Σοφία δούλευε δίπλα. Τους χώριζε ένας τοίχος. Ο μαλάκας είχε μετά τύψεις που πήγε με την συνάδελφο του και πήγε και είπε στην δικιά του πως την απάτησε και πότε και πως έγινε η φάση με την άλλη.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Συμβουλή μου : Μην κάθεστε καν να ανούσετε το τι έχουν να σας πουν. Μετά από λίγο θα σκέφτεστε "ρε μπας και είναι έτσι όπως τα λέει? Ρε και μια στο εκατομμύριο λέει αλήθεια να χωρίσω χωρίς λόγο?"

Συμβουλή Νο 2 : Όταν νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά.. Σίγουρα δεν πάει καλά. Αν έχετε περάσει ένα εύλογο διάστημα που όλα πάνε ρολόι και εσείς ήσασταν καλά χωρίς να βλέπετε "περίεργα" πράγματα και κινήσεις της... ε δεν είστε ξαφνικά τρελός που τη βλέπετε αλλαγμένη.

Σωστός!  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom