Περιστατικό φίλου μου.
Μία μέρα του λέει η δικιά του πως ,,αύριο το βράδυ δεν θα βγούμε γιατί θα πάω βόλτα στην τάδε περιοχή με μία φίλη μου,,. Αυτός της λέει ,,κανένα πρόβλημα, να πας,,. Το επόμενο βράδυ λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα αυτός έτυχε να είναι κοντά στο κατάστημα που δούλευε αυτή. Αποφάσισε να πεταχτεί να της πει μία καλησπέρα και να δει τι κάνει. Φτάνει έξω από το κατάστημα, λέει εκεί σε μία που καθόταν στην πόρτα ,,φώναξε την Σοφία,,. Του λέει αυτή πως ,,η Σοφία έφυγε πριν λίγο,,. Λέει αυτός πως ,,θα έφυγε να πάει στην τάδε περιοχή (νομίζω Μαρούσι ή Κηφισιά) για να βγει βόλτα με την φίλη της την τάδε,,. Και εκεί εν αγνοία της η άλλη του λέει ότι ,,όχι δεν πάει στην τάδε περιοχή που λες. Άκουσα να λέει στο ταξί που σταμάτησε ότι πάει στον Περισσό,,. Ο φίλος μου με αυτό που άκουσε τα είδε όλα.
Στον Περισσό έμενε ο πρώην της δικιάς του. Και μάλιστα ήξερε που είναι το σπίτι του γιατί η δικιά του έτυχε να το του είχε δείξει. (αυτή έμενε κάπου κοντά) Τρελένεται ο φίλος μου και ξεκινάει να πάει στο σπίτι αυτουνού. Φτάνει εκεί, χτυπάει το κουδούνι, του ανοίγει ο πρώην αυτηνής την πόρτα. Του λέει του τύπου ,,θέλω την Σοφία,,. Ο άλλος παθαίνει κάπως την πλάκα του. Απορεί ποιος είναι αυτός που έχει μπροστά του. Βάζει μία φωνή προς το εσωτερικό του σπιτιού ,,Σοφία σε ζητάνε,,. Ακούγεται μία φωνή από μέσα ,,Εμένα ?? Αποκλείεται !!!,, Βγαίνει η Σοφία από ένα δωμάτιο φορώντας μία ρόμπα και αντικρύζει τον φίλο μου στην εξώπορτα. Και οι δύο τους μένουν κάγκελο. Αυτός αμίλητος τα έχει δει όλα. Αυτή του λέει ,,τι να σου πω ρε Νίκο. Αν θέλεις βρίσε με,,
Φεύγει από εκεί ο Νίκος, έρχεται σπίτι μου και μου λέει να πάμε για ένα ποτό. Ήταν κυριολεκτικά του θανατά. Να έβλεπε κανείς την έκφραση του προσώπου του θα τον είχε λυπηθεί... Πέρασαν μετά κάτι ώρες και δεν έλεγε να συνέλθει....
Πέρα αυτό, μία μαλακία που είχε κάνει πιο πριν ο φίλος μου. Δούλευε τότε σε διπλανή επιχείρηση (καφετέρια) με αυτή που δούλευε η Σοφία. Κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο με μία συνάδελφο του και έβγαλαν τα μάτια τους. Εκείνη την ώρα η Σοφία δούλευε δίπλα. Τους χώριζε ένας τοίχος. Ο μαλάκας είχε μετά τύψεις που πήγε με την συνάδελφο του και πήγε και είπε στην δικιά του πως την απάτησε και πότε και πως έγινε η φάση με την άλλη.