Νέα

Πως να καταπολεμαμε τον καθε μας εθισμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Οπως λεει και ο τιτλοε το θεμα εχει να κανει σχεση με τον καθε ειδους εθισμου αλκοολ Πχ η ουσιες οπως Χασις η Χειροτερες , Τζογος μεχρι και οι πουτανες μπορουν να γινουν εθισμος
Πως να καταπολεμησουμε τον καθε μας εθισμο ο,τι και αν ειναι αυτος

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.664
Πόντοι
1.336
Όποιος αντιμετωπίζει προβλήματα πάσης φύσεως, καλό είναι να απευθύνεται σε ειδικούς. Αλλιώς το ποστ αυτό θα γίνει αντίστοιχο ομάδων τύπου "μανουλες του φβ".

• Like
Αντιδράσεις: bihtis
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Όποιος αντιμετωπίζει προβλήματα πάσης φύσεως, καλό είναι να απευθύνεται σε ειδικούς. Αλλιώς το ποστ αυτό θα γίνει αντίστοιχο ομάδων τύπου "μανουλες του φβ".
γιατί το λες αυτό φίλε?
το μπου έχει πολλές εξειδικευμένες επιστημονικές ομάδες που σκορπίζουν απλόχερα γνώση...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Εθισμό σε τι?

Π

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.459
Πόντοι
27.261
Οπως λεει και ο τιτλοε το θεμα εχει να κανει σχεση με τον καθε ειδους εθισμου αλκοολ Πχ η ουσιες οπως Χασις η Χειροτερες , Τζογος μεχρι και οι πουτανες μπορουν να γινουν εθισμος
ανοιξε μας τη ψυχη σου μαστορα.
υποψιαζομαι κουβαλας βαρυ σταυρο και μας το πας αποξω αποξω.
πεσμας τι σε βασανιζει να σε βοηθησουμε να διωξεις το χτικιο απο μεσα σου.
ο ιστοτοπος διαθετει υψηλης μορφωσης προσωπικοτητες με πολλα πεντιγκρις, για οποιοδηποτε θεμα που σε απασχολει η' θα σε απασχολησει στο κοντινο μελλον.
εχουμε σωσει κοσμο και κοσμκακη απο αρρωστιες, αυτοκτονιες και διαφορες πασης φυσεως κακοτοπιες.
μη μασας, σε ακουμε.
παω να φτιαξω καφε...

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
Καλησπερα εθισμένοι - εθισμένες!
Οι εθισμοί υπαρχουν για να ενδιδεις ....μονο ετσι καταπολιεμιουνται! Βέβαια να μην σε ξεπερνούν και να σε κυριεύουν ποτέ ! Πάντα να έχεις το έλεγχο τότε και μονο τότε είσαι ο κύρης και ο νυκοκυρης !

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Καποιοι εθισμοι δεν ειναι ευκολο να κοπουν...
Και δεν μας χαλαει και πολυ εδω που τα λεμε ρε αδερφια...
EXZaG3KWAAADzOD.jpg

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Σταματάς να πηγαίνεις εκεί που πήγαινες !!απλα τα πράγματα !!!! Λίγο πιέζεται και μετά όλα οκ !!!! Όσο αναφορά τις τανες είναι κάτι διαφορετικό δεν είναι εθισμός είναι συγκεκριμένη σεξουαλικη διαταραχή ΕΠΙΛΕΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ δηλαδή διεγηρεσαι μόνο έτσι !!δεν είναι εθισμός είναι διαταραχή των ακαμπτων χαρακτήρων που ξεκινά από την παιδική ιλικια αλλά δεν θα το αναλύσω πιο πολύ !!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αποδεξου τον εθισμο σου. Αγκαλιασε τον και πεσε με τα μουτρα. Μια ζωη την εχουμε. Αν εισαι οσο εθισμενος νομιζεις, τοτε θα κανεις τα παντα για να κανεις αυτο που κανεις οσο περισσοτερο γινεται, οποτε θα βαλεις αυτοματα ενα μικρο φρενο οποτε ξεπερνας τα ορια, για να μπορεις να ξανακυλησεις αυριο.

Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
156
Πόντοι
1
τερμα τα μηλα μονο η φραουλα....

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Ο εθισμος Οι εθισμοι
Του εθισμου Των εθισμων
Τον εθισμο Τους εθισμους
Εθισμε Εθισμοι
Υ.Γ. αυτο μου ρθε αυτο εγραψα... Τοσες μαλακιες γραφονται εδω μεσα.. Να μην γραψω και εγω μια??

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σταματάς να πηγαίνεις εκεί που πήγαινες !!απλα τα πράγματα !!!! Λίγο πιέζεται και μετά όλα οκ !!!! Όσο αναφορά τις τανες είναι κάτι διαφορετικό δεν είναι εθισμός είναι συγκεκριμένη σεξουαλικη διαταραχή ΕΠΙΛΕΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ δηλαδή διεγηρεσαι μόνο έτσι !!δεν είναι εθισμός είναι διαταραχή των ακαμπτων χαρακτήρων που ξεκινά από την παιδική ιλικια αλλά δεν θα το αναλύσω πιο πολύ !!!
Και ποιος είναι ο σωστός τρόπος διέγερσης?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ ξέρω τι εννοείς. Αλλά θα ξεκινήσουμε ένα σεντόνι που στο τέλος θα έχουμε και οι δυο δίκιο.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ISINAS

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εγώ πάλι είμαι εθισμένος ηδονοβλεψίας και πίνω και κανένα ούζο τσίπουρο και με ψάχνουν όλοι να με ξυλοφορτοσουν αλλά δεν ξέρω το γιατί

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και ποιος είναι ο σωστός τρόπος διέγερσης?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ ξέρω τι εννοείς. Αλλά θα ξεκινήσουμε ένα σεντόνι που στο τέλος θα έχουμε και οι δυο δίκιο.
Έχει να κάνει πολύ και με τον χαρακτήρα , λοιπόν ο άκαμπτος σαν ατσάλι χαρακτήρας σε συνδιασμο με επιλεκτική σεξουαλικη διαταραχή είναι μια πυρηνική βόμβα κυριολεκτικά !! Ο καλύτερος τρόπος είναι να ακολουθείς την σεξουαλικη επιλεκτική διαταραχή σου …. Όχι σε ανεξέλεγκτα επίπεδα όμως ….Η συμβουλή μου αυτή είναι !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom