Το ότι στην αεροπορία τα έκαναν όλα λάθος, νομίζω δεν υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί. Εσείς όμως που κόπτεστε για το περιβάλλον κοιτάξτε στον καθρέπτη και ρωτήστε τον: -Αν ήμουν φαντάρος και ο διοικητής έλεγε πάμε να φύγουμε και αφήστε τα πυρομαχικά εκεί που είναι θα έκανα τον ήρωα και θα έμενα πίσω να σβήσω τη φωτιά; Εγώ πάντως όχι.
Ο Χαρδαλιάς είναι πολύ δημοφιλής, θα βγει για πλάκα, άλλωστε ποιον έχιε αντίπαλο; Μιλάμε για δεξιό που βγήκε δήμαρχος στο Βύρωνα που είναι όλοι αριστεροί.
Ρε παιδιά αυτό με το ο Κούλης είναι κυβέρνηση του 20% των Ελλήνων ,πόσες φορές θα το πούμε; Γκουγκλάρετε ορισμούς: Τι σημαίνει πληθυσμός χώρας και τι εκλογικό σώμα. Παραδόξως για τον Τσίπρα δεν υπήρχε αυτό το στατιστικό. Για να σας προλάβω ούτε με ΝΔ είμαι, ούτε με ΣΥΡΙΖΑ.
Για τις ανεμογεννήτριες: Οι ανεμογεννήτριες τοποθετούνται στην κορυφογραμμή, όχι στις πλαγιές. Στο Καλπάκι μια χαρά συνυπάρχουν με το δάσος. Χώρο για να περάσει το φορτηγό θέλουν και την κορυφογραμμή όχι όλο το βουνό. Και επειδή και με την Εύβοια έχει ειπωθεί ακριβώς το ίδιο ψάξτε τη πότε πήραν άδεια τα αιολικά πάρκα και πότε μπήκε η φωτιά.
Την παραμύθα των εργατοπατέρων ΔΕΗτζίδων που δε θέλουν απολύσεις ότι τα ΑΠΕ καταστρέφουν το περιβάλλον κρατήστε τη για κανένα μεταξεταστέο του νηπιαγωγείου.