Νέα

Εκκένωση μαχητικών από Πτέρυγα Μάχης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 572
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι όσοι δεν ψήφισαν θα ψήφιζαν σίγουρα Κούλη απλά προτίμησαν να πάνε για μπάνιο, όχι ότι απλά απαξιούν για το πολιτικό σύστημα. Τενεκέ.
Πολλή πίκρα εχεις μαζεμενη ρε τύπε. Κάνεις κατι γι αυτο?
Προσεχε γιατι μπορεί να εξελιχθει σε ψυχωση αν δεν το προσεξεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε φιλε, δουλειά να γινεται. Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τον πηρε η μπαλα .. απο την μεγαλη μαγκεια του Κουλη που ηθελε να δειξει οτι διωχνει κόσμο
Δες λες παλι καλα που δεν εδιωξε και τον διοικητη της τροχαιας
Σε λιγο θα διωξει και σενα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
Τον πηρε η μπαλα .. απο την μεγαλη μαγκεια του Κουλη που ηθελε να δειξει οτι διωχνει κόσμο

Δείτε,

Με τόσες αφελείς πράξεις στις οποίες προβαίνουν τα στελέχη της Ν.Δ. φοβάμαι πως άν συνεχιστεί αυτή η τακτική, θα ξεμείνουν από κόσμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδή πιστεύετε πως αυτές οι αποπομπές θα είναι από εδώ και στο εξής πάγια τακτική από μέρους του;
Νομιζω πως ναι. Καμια ανοχη

Δείτε,

Με τόσες αφελείς πράξεις στις οποίες προβαίνουν τα στελέχη της Ν.Δ. φοβάμαι πως άν συνεχιστεί αυτή η τακτική, θα ξεμείνουν από κόσμο.
Εχουμε και την δεξαμενη του ΠΑΣΟΚ, δεν στερευουμε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.342
Πόντοι
12.756
Δηλαδή πιστεύετε πως αυτές οι αποπομπές θα είναι από εδώ και στο εξής πάγια τακτική από μέρους του;
Στο μηδενκη ανοχη σημειωσε οτι ξεχασε να διωξει και οτν Βοριδη που χορευε ..

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ , απεκτησε νεα εννοια με Κουλη και Αλεξ εδω μεσα .. ειναι μηδεν με πολλα δεκαδικα , δεν ειναι ακριβως μηδεν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ , απεκτησε νεα εννοια με Κουλη και Αλεξ εδω μεσα ..
Ρε τύπε λες και συγκυβερνώ με τον Κουλη το εγραψες

Είχα ξεχάσει πώς είναι να συζητάς με αρχιδογλύφτες του Κούλη. Αποσύρομαι.
ΚΡΑΚ

Στο καλο και απο το πεζοδρομιο

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.163
Πόντοι
3.846
Το ότι στην αεροπορία τα έκαναν όλα λάθος, νομίζω δεν υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί. Εσείς όμως που κόπτεστε για το περιβάλλον κοιτάξτε στον καθρέπτη και ρωτήστε τον: -Αν ήμουν φαντάρος και ο διοικητής έλεγε πάμε να φύγουμε και αφήστε τα πυρομαχικά εκεί που είναι θα έκανα τον ήρωα και θα έμενα πίσω να σβήσω τη φωτιά; Εγώ πάντως όχι.

Ο Χαρδαλιάς είναι πολύ δημοφιλής, θα βγει για πλάκα, άλλωστε ποιον έχιε αντίπαλο; Μιλάμε για δεξιό που βγήκε δήμαρχος στο Βύρωνα που είναι όλοι αριστεροί.

Ρε παιδιά αυτό με το ο Κούλης είναι κυβέρνηση του 20% των Ελλήνων ,πόσες φορές θα το πούμε; Γκουγκλάρετε ορισμούς: Τι σημαίνει πληθυσμός χώρας και τι εκλογικό σώμα. Παραδόξως για τον Τσίπρα δεν υπήρχε αυτό το στατιστικό. Για να σας προλάβω ούτε με ΝΔ είμαι, ούτε με ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις ανεμογεννήτριες: Οι ανεμογεννήτριες τοποθετούνται στην κορυφογραμμή, όχι στις πλαγιές. Στο Καλπάκι μια χαρά συνυπάρχουν με το δάσος. Χώρο για να περάσει το φορτηγό θέλουν και την κορυφογραμμή όχι όλο το βουνό. Και επειδή και με την Εύβοια έχει ειπωθεί ακριβώς το ίδιο ψάξτε τη πότε πήραν άδεια τα αιολικά πάρκα και πότε μπήκε η φωτιά.
Την παραμύθα των εργατοπατέρων ΔΕΗτζίδων που δε θέλουν απολύσεις ότι τα ΑΠΕ καταστρέφουν το περιβάλλον κρατήστε τη για κανένα μεταξεταστέο του νηπιαγωγείου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το ότι στην αεροπορία τα έκαναν όλα λάθος, νομίζω δεν υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί. Εσείς όμως που κόπτεστε για το περιβάλλον κοιτάξτε στον καθρέπτη και ρωτήστε τον: -Αν ήμουν φαντάρος και ο διοικητής έλεγε πάμε να φύγουμε και αφήστε τα πυρομαχικά εκεί που είναι θα έκανα τον ήρωα και θα έμενα πίσω να σβήσω τη φωτιά; Εγώ πάντως όχι.

Ο Χαρδαλιάς είναι πολύ δημοφιλής, θα βγει για πλάκα, άλλωστε ποιον έχιε αντίπαλο; Μιλάμε για δεξιό που βγήκε δήμαρχος στο Βύρωνα που είναι όλοι αριστεροί.

Ρε παιδιά αυτό με το ο Κούλης είναι κυβέρνηση του 20% των Ελλήνων ,πόσες φορές θα το πούμε; Γκουγκλάρετε ορισμούς: Τι σημαίνει πληθυσμός χώρας και τι εκλογικό σώμα. Παραδόξως για τον Τσίπρα δεν υπήρχε αυτό το στατιστικό. Για να σας προλάβω ούτε με ΝΔ είμαι, ούτε με ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις ανεμογεννήτριες: Οι ανεμογεννήτριες τοποθετούνται στην κορυφογραμμή, όχι στις πλαγιές. Στο Καλπάκι μια χαρά συνυπάρχουν με το δάσος. Χώρο για να περάσει το φορτηγό θέλουν και την κορυφογραμμή όχι όλο το βουνό. Και επειδή και με την Εύβοια έχει ειπωθεί ακριβώς το ίδιο ψάξτε τη πότε πήραν άδεια τα αιολικά πάρκα και πότε μπήκε η φωτιά.
Την παραμύθα των εργατοπατέρων ΔΕΗτζίδων που δε θέλουν απολύσεις ότι τα ΑΠΕ καταστρέφουν το περιβάλλον κρατήστε τη για κανένα μεταξεταστέο του νηπιαγωγείου.
Εξαιρετικος.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.513
Πόντοι
8.346
Τον πηρε η μπαλα .. απο την μεγαλη μαγκια του Κουλη που ηθελε να δειξει οτι διωχνει κόσμο
Φοβήθηκα μην φύγω κ γω από την δουλειά μου

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.513
Πόντοι
8.346
Είχα ξεχάσει πώς είναι να συζητάς με αρχιδογλύφτες του Κούλη. Αποσύρομαι.
Μην δείτε κάποιον να υποστηρίζει σθεναρά την κυβέρνηση Κούλη, κατευθείαν αρχιδογλειφτης και κωλοτρυπιδογλειφτης

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706

Για τη θητεία του ως δήμαρχος Βύρωνα είναι γνωστά τα έργα του, έχει φάει και φυλακή.

Όσο για το εκλογικό σώμα, αυτό αποτελείται από 9794245 ανθρώπους σύμφωνα με το ΥΠ.ΕΣ. Κάνε τα μαθηματικά και πες μας πόσο τα εκατό είναι τα 2115322 που ψήφισαν Κούλη. Ο Σύριζα δεν ήταν μονοκομματική κυβέρνηση επομένως είναι άστοχη η σύγκριση.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.513
Πόντοι
8.346
Για τη θητεία του ως δήμαρχος Βύρωνα είναι γνωστά τα έργα του, έχει φάει και φυλακή.

Όσο για το εκλογικό σώμα, αυτό αποτελείται από 9794245 ανθρώπους σύμφωνα με το ΥΠ.ΕΣ. Κάνε τα μαθηματικά και πες μας πόσο τα εκατό είναι τα 2115322 που ψήφισαν Κούλη. Ο Σύριζα δεν ήταν μονοκομματική κυβέρνηση επομένως είναι άστοχη η σύγκριση.
Ας ψηφιζαν . Τώρα ας φάνε Κούλη στην μάπα για τα επόμενα 4 χρόνια να τους ανοιξει ο πάτος σα γαρίφαλο

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.022
Πόντοι
1.706
Ας ψηφιζαν . Τώρα ας φάνε Κούλη στην μάπα για τα επόμενα 4 χρόνια να τους ανοιξει ο πάτος σα γαρίφαλο
Τύπε πάντως ο Τσιπρίτσος το ‘15 με 2245978 ψήφους πήρε 149 έδρες και έκανε συγκυβέρνηση. Ο ζαβός άριστος μωυσής και σωτήρας μας με 2115322 ψήφους πήρε 158 έδρες για να βγαίνει ο αγράμματος καφενειακός τύπος Αλεξ71 και να μιλάει για παντοδυναμίες και 41%. :confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.513
Πόντοι
8.346
Τύπε πάντως ο Τσιπρίτσος το ‘15 με 2245978 ψήφους πήρε 149 έδρες και έκανε συγκυβέρνηση. Ο ζαβός άριστος μωυσής και σωτήρας μας με 2115322 ψήφους πήρε 158 έδρες για να βγαίνει ο αγράμματος καφενειακός τύπος Αλεξ71 και να μιλάει για παντοδυναμίες και 41%. :confused:
Τι αποχή είχε το 15 τι το 23. Η αποχή είναι το κλειδί.
Στις επόμενες αν εχει αποχη γύρω στο 60% τότε θα μιλάει ο Άλεξ για παντοδυναμιες και 50+%

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.690
Πόντοι
2.356
Το ότι στην αεροπορία τα έκαναν όλα λάθος, νομίζω δεν υπάρχει κανείς που να το αμφισβητεί.
Εγώ το αμφισβητώ. Από όσα μαθαίνω και από όσα διαβάζω, ο Διοικητής της '11 δεν έκανε κάτι εκτός κανονισμών. Το ότι ο Δένδιας διέταξε την καρατόμησή του, σε αναζήτηση αποδιοπομπαίου τράγου, χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και η απόδοση ευθυνών, δείχνει πόσο μαλάκας είναι ο ίδιος και όχι πόσο λανθασμένα ενήργησε ο Σμήναρχος.
Παρεκτός που καταργεί το τεκμήριο της αθωότητας, διότι προαποφασίζει ο Υπουργός ποιός είναι ο ένοχος της καταστροφής.
Αν αποδειχθεί ότι ο Διοικητής ειχε πάει by the book τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα τι γίνεται;
Του ζητάμε συγγνώμη και τον επιστρέφουμε στην Αγχίαλο;
Και η δημόσια χλεύη και ο εξευτελισμός και η απαξίωση ενός ανθρώπου που παίζει να μην έκανε λάθος;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Δείτε,

Αυτό σκεφτόμουν. Αν και ο Μητσοτάκης δείχνει (όπου τον παίρνει) την πολιτική σοβαρότητα να κρεμάσει καριέρες ,απορώ με την πλήρη έλλειψη ενσυναίσθησης τόσων πολλών στελεχών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom