Νέα

Πως να καταπολεμαμε τον καθε μας εθισμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ξενυχτης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Εγώ πάλι είμαι εθισμένος ηδονοβλεψίας και πίνω και κανένα ούζο τσίπουρο και με ψάχνουν όλοι να με ξυλοφορτοσουν αλλά δεν ξέρω το γιατί
Άλλαξε ποτό ….μετά θα κυνηγάς εσυ να του δείρεις ….Κατά προτίμηση Heineken σε συνδιασμο hypnosedon 1mg ένα πρωί μαζί με 1 μπουκάλι πράσινη και ένα βράδυ με 2 μπουκάλια πράσινη !!!

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Τώρα μπινο τσ
Άλλαξε ποτό ….μετά θα κυνηγάς εσυ να του δείρεις ….Κατά προτίμηση Heineken σε συνδιασμο hypnosedon 1mg ένα πρωί μαζί με 1 μπουκάλι πράσινη και ένα βράδυ με 2 μπουκάλια πράσινη !!!
Πίνω μπάφο ρε φίλε με ουίσκι και ζαναξ καί μετά γίνομαι μαλακας αλλά θα με κάνει μάγκα κανένας

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Τώρα μπινο τσ

Πίνω μπάφο ρε φίλε με ουίσκι και ζαναξ καί μετά γίνομαι μαλακας αλλά θα με κάνει μάγκα κανένας
Μόνο φάπες θα τρώνε αδερφέ !!! Αυτές θέλουν αγαμητο θα να χύνουν σε δευτερόλεπτα να πάνε να γαμηθουν πραγματικ όλες πιομα ύπνους και μόνο με βίζιτες για πολύ ώρα να βγάζουμε όλα τα βίτσια μας μόνο έτσι όλα τΑ αλλά τελείωσαν ας πάνε τα πακια από εδώ κ πέρα

Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
231
Πόντοι
20
Ο μοναδικός τρόπος είναι να το πάρεις απόφαση. Να έχεις δυνατή θέληση και προσηλωση στον στόχο σου. Έτσι έκοψα το τσιγάρο μαχαίρι απ την μια μέρα στην άλλη.. Για αρκετό καιρό ήθελα να κάνω.. Ακόμη και τώρα μετά από τόσα χρόνια. Αλλά δεν αξίζει.. Η υγεία πάνω από όλα..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.346
Πόντοι
11.956
Εθισμο στο μπου...εάν το κόψω πως θα απαντήσω ....η εθισμός στην πουτσα εάν κόψω τον εθισμό μου μαχαίρι ...τι δηλαδή πρέπει να κόψω την πουτσα με μαχαίρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom