Επισκέπτης
ποτε γεννηθηκε δε ξερω αλλα ξερω οτι ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Άμα ξέρεις πες,γιατί έχω σαν χόμπυ να συλλέγω ημ. γεννήσεως ηθοποιών,.....έχω μαζέψει αρκετές
ποτε γεννηθηκε δε ξερω αλλα ξερω οτι ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
και στο δαφνι εχουν χομπυ να συλλεγουν τυπους σαν εσενα,προσεχε μην σε μαντρωσουν,και τι θα κανουμε μετα χωρις αβραμη.Άμα ξέρεις πες,γιατί έχω σαν χόμπυ να συλλέγω ημ. γεννήσεως ηθοποιών,.....έχω μαζέψει αρκετές
Η πλάκα, πλάκα Φίλοι μου. ΄Ομως για σκεφτήτε πόσος κόσμος ζει μ' αυτές τις βλακίες του ... Μουλά και πόσες ζωές καταστρέφονται ...
Εμεις οι αγαπουληδες δεν χτυπαμε ποτε γυναικες! ουτε στο σεξ!
Πολύ ... έξυπνο.Ευτυχως που ξερεις να διαβαζεις και να ακους.
Ουτε για αστειο !!!
Υπάρχουν γκόμενες που ζητάνε ξύλο και μερικές ζητάνε σοβαρό ξύλο.Είχα μια Πολωνέζα που ταξίδευε στη Γερμανία μόνο και μόνο για να την ξυλοκοπήσει ένας Γερμανός dungeon στο Βερολίνο.Αυτά που έκανα εγώ ως μεσογειακός της φαίνονταν εντελώς soft.Ο Γερμανός είχε ένα στούντιο όπου έδερνε δε γαμούσε αλλά ξυλοκοπούσε ανελέητα.Συνήθως η γκόμενα έμπαινε μετά στο νοσοκομείο για μερικές μέρες.Υστερα ξαναγυρνούσε στο Γερμανό.Αλλά ήπια σαδομαζοιχιστικά(χτύπημα στα κωλομέρια,τράβηγμα μαλλιών,πρωκτικό fisting) θέλουν αρκετές γκόμενες.Γενικά οι γκόμενες γουστάρουν να τις γεφτιλίζεις κυρίως οι submissive.Αλλες είναι επιδειξιομανείς(Τσέχες) και άλλες μαζοχίστριες(Πολωνέζες).Γενικά για να κερδίσεις την εκτίμηση μιας γκόμενας γύρνα την όπως της μιλάς στο μπαρ και ρίξτης μερικές ξυλιές στα κωλομέρια σε δημόσια θέα.Αν ρίξεις και στη φίλη της θα νομίζει οτι είσαι ο σούπερ άντρας δε μασάς τον κώλο σου.Μερικές Τσέχες τις αυνάνιζα σε δημόσια θέα στην παραλία και αυτές γουστάρανε.