Νέα

Πώς να δέρνετε τη γυναίκα σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Άμα ξέρεις πες,γιατί έχω σαν χόμπυ να συλλέγω ημ. γεννήσεως ηθοποιών,.....έχω μαζέψει αρκετές :grin:
και στο δαφνι εχουν χομπυ να συλλεγουν τυπους σαν εσενα,προσεχε μην σε μαντρωσουν,και τι θα κανουμε μετα χωρις αβραμη.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Να μη μελανιασει , να μη τσαλακωθει το μπολυζακι της
να μη χαλασουν τα μαλια της .. πφφφφ χαλασαν κι αυτοι...
Φλουφληδοι γενικαν ολοι ...

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
954
Πόντοι
3.925
    Η πλάκα,  :2funny:  πλάκα Φίλοι μου. ΄Ομως για σκεφτήτε πόσος κόσμος ζει μ' αυτές τις βλακίες του ... Μουλά και πόσες ζωές καταστρέφονται ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και νομιζα οτι αυτο το θρεντ θα το ειχε ανοιξει ο bbwlover :2funny:

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ακόμα εκεί έχετε μείνει? Εγώ νόμιζα ότι είδα νέο θρεντ "Πώς να Γδέρνετε τη γυναίκα σας "  :rockon:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
    Η πλάκα,  :2funny:  πλάκα Φίλοι μου. ΄Ομως για σκεφτήτε πόσος κόσμος ζει μ' αυτές τις βλακίες του ... Μουλά και πόσες ζωές καταστρέφονται ...

Ευτυχως που ξερεις να διαβαζεις και να ακους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υπάρχουν γκόμενες που ζητάνε ξύλο και μερικές ζητάνε σοβαρό ξύλο.Είχα μια Πολωνέζα που ταξίδευε στη Γερμανία μόνο και μόνο για να την ξυλοκοπήσει ένας Γερμανός dungeon στο Βερολίνο.Αυτά που έκανα εγώ ως μεσογειακός της φαίνονταν εντελώς soft.Ο Γερμανός είχε ένα στούντιο όπου έδερνε δε γαμούσε αλλά ξυλοκοπούσε ανελέητα.Συνήθως η γκόμενα έμπαινε μετά στο νοσοκομείο για μερικές μέρες.Υστερα ξαναγυρνούσε στο Γερμανό.Αλλά ήπια σαδομαζοιχιστικά(χτύπημα στα κωλομέρια,τράβηγμα μαλλιών,πρωκτικό fisting) θέλουν αρκετές γκόμενες.Γενικά οι γκόμενες γουστάρουν να τις γεφτιλίζεις κυρίως οι submissive.Αλλες είναι επιδειξιομανείς(Τσέχες) και άλλες μαζοχίστριες(Πολωνέζες).Γενικά για να κερδίσεις την εκτίμηση μιας γκόμενας γύρνα την όπως της μιλάς στο μπαρ και ρίξτης μερικές ξυλιές στα κωλομέρια σε δημόσια θέα.Αν ρίξεις και στη φίλη της θα νομίζει οτι είσαι ο σούπερ άντρας δε μασάς τον κώλο σου.Μερικές Τσέχες τις αυνάνιζα σε δημόσια θέα στην παραλία και αυτές γουστάρανε.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.452
Πόντοι
4.965
Πότε τη δέρνεις όμως τη γυναίκα;
Όταν δεν πέτυχαν τα σουτζουκάκια;
Όταν δεν είναι τριζάτο το σιδερωμένο υποκάμισο;
Όταν το σεμεδάκι έχει τσαλάκα;
Όταν δεν τα κατάπιε;

Για αυτά έχει απάντηση ο ιμάμης;
Δώσε μας ρε ιμάμη τα φώτα του Αλλάχ για κάθε περίπτωση, μη μας αφήνεις στο κενό να αναρωτιόμαστε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υπάρχουν γκόμενες που ζητάνε ξύλο και μερικές ζητάνε σοβαρό ξύλο.Είχα μια Πολωνέζα που ταξίδευε στη Γερμανία μόνο και μόνο για να την ξυλοκοπήσει ένας Γερμανός dungeon στο Βερολίνο.Αυτά που έκανα εγώ ως μεσογειακός της φαίνονταν εντελώς soft.Ο Γερμανός είχε ένα στούντιο όπου έδερνε δε γαμούσε αλλά ξυλοκοπούσε ανελέητα.Συνήθως η γκόμενα έμπαινε μετά στο νοσοκομείο για μερικές μέρες.Υστερα ξαναγυρνούσε στο Γερμανό.Αλλά ήπια σαδομαζοιχιστικά(χτύπημα στα κωλομέρια,τράβηγμα μαλλιών,πρωκτικό fisting) θέλουν αρκετές γκόμενες.Γενικά οι γκόμενες γουστάρουν να τις γεφτιλίζεις κυρίως οι submissive.Αλλες είναι επιδειξιομανείς(Τσέχες) και άλλες μαζοχίστριες(Πολωνέζες).Γενικά για να κερδίσεις την εκτίμηση μιας γκόμενας γύρνα την όπως της μιλάς στο μπαρ και ρίξτης μερικές ξυλιές στα κωλομέρια σε δημόσια θέα.Αν ρίξεις και στη φίλη της θα νομίζει οτι είσαι ο σούπερ άντρας δε μασάς τον κώλο σου.Μερικές Τσέχες τις αυνάνιζα σε δημόσια θέα στην παραλία και αυτές γουστάρανε.

εκτος αν σου βγει domina το θηλυκο στο μπαρ και σε καθησει κατω και σου κανει διαφορα αεροπλανικα :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα που ήμουνα στην Κω έκανα μασάζ στη μια Ρωσίδα στην παραλία χτυπώντας της τα κωλομέρια πού και πού ενώ η άλλη Ρωσίδα επίσης με τα βυζιά έξω με χάιδευε.Αυτή που της έκανα μασάζ βογκούσε από ευχαρίστηση και γενικώς είχαμε ρεζιλευτεί στην παραλία(ευτυχώς που το περισσότερο κοινό ήταν Τσέχες που γενικώς είναι στα αρχίδια τους).Το χειρότερο ήταν όταν ήρθε ένας πάκης στη μια Ρωσίδα για να πουλήσει κάτι μαλακίες και εκείνη διάλεγε τα εμπορεύματα ενώ η φίλη της βογκούσε από το μασάζ.
Μια άλλη φορά εκεί που είχα βάλει δάχτυλο σε μια Τσέχα στην παραλία της Ρόδου ήρθαν κάτι μεσήλικες κωλοαγγλίδες και μας φωτογράφισαν.Για να μην πούμε για τους ανώμαλους που τη βγάζουν και την παίζουν μόλις δούνε καμιά γυμνίστρια.

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγώ ρε παιδιά  τι είχα πάθει  ……
θα τρελαθείτε …..
βλέπω μια γκόμενα σε ένα μπαρ το βράδυ  και την πλησιάζω της ρίχνω ένα φούσκο μες τη μούρη και τι κάνει η γκόμενα ???
με τράβηξε στης τουαλέτες και μου κάνει ένα τσιμπούκι ….τρέλα λέμε … :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom