Δεν εχει σχεση αυτο με γκει τασειςΝα μεταφερθει το νημα στα γκει θεματα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σας αρέσει να σας γλείφουν τον κώλο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 308
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καμια σχεση...ερωτογονος ζωνη ειναι..κι ενας στρειτ αντρας..μπορει να ερεθιστει απ το ακουμπηγμα γλωσσας η χαιδεμα στη περιοχη..δε σημαινει οτι ειναι...γκει..!Μα ο Τιμωρός λέει ότι δεν έχει ερωτογενείς ζώνες στον πρωκτό και μόνο οι αδερφές έχουν, κάτι θα ξέρει... Πηγή: trust me bro
xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 610
- Πόντοι
- 81
Έχω χώσει άπειρες γκόμενες από το πρώτο ραντεβού μάλιστα να μου γλείφουν την κωλοτρυπίδα. Μία χαρά το κάνουν ΟΛΕΣ. Καμία ποτέ δεν είπε όχι ή έδειξε να ντρέπεται. Κάποιες το απόλαυσαν σε τέτοιο σημείο που επέμεναν μέχρι να χύσω έτσι.Κοίτα από πάντα οι πελάτες ήταν στην πλειοψηφία φετιχιστές γιατί οι περισσότεροι ντρέπονται να τα ζητήσουν από την γκόμενα ή τη γυναίκα τους. Μη σου κάνει εντύπωση δηλαδή. Δεν σημαίνει ότι πουστρεψαμε όλοι
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.706
- Πόντοι
- 9.297
Ja ich kommen...!!Sonne απο Rammstein
Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.287
- Πόντοι
- 371
Τελείως άλλη κουβέντα είχαμε με τον filislover. Δεκτό πάντως και αυτό που λεςΈχω χώσει άπειρες γκόμενες από το πρώτο ραντεβού μάλιστα να μου γλείφουν την κωλοτρυπίδα. Μία χαρά το κάνουν ΟΛΕΣ. Καμία ποτέ δεν είπε όχι ή έδειξε να ντρέπεται. Κάποιες το απόλαυσαν σε τέτοιο σημείο που επέμεναν μέχρι να χύσω έτσι.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.514
- Πόντοι
- 2.546
Οχι.
όλες κανουν σχεδον τα παντα όταν είναι καυλωμενες.Έχω χώσει άπειρες γκόμενες από το πρώτο ραντεβού μάλιστα να μου γλείφουν την κωλοτρυπίδα. Μία χαρά το κάνουν ΟΛΕΣ. Καμία ποτέ δεν είπε όχι ή έδειξε να ντρέπεται. Κάποιες το απόλαυσαν σε τέτοιο σημείο που επέμεναν μέχρι να χύσω έτσι.
με μεγαλη χαρα μαλιστα
Sub36
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ναι !Στο παρελθόν είχα φτιάξει νήμα για το αν σας αρέσει να γλείφετε γυναικείους κώλους. Τώρα φτιάχνω το αντίθετο, σας αρέσει η γυναίκα να σας γλύφει τον κώλο; Πιστεύω πως αμα ξεπεράσουμε τις ντροπές και τον φόβο μην μας αποκαλέσουν γκει, δεν υπάρχει άντρας να μην το απολαμβάνει. Εγώ έχω κάποιες αναστολές ακόμα, γιαυτο πάντα όταν ζητάω να με γλείψουν, το κάνουν ενώ είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα και τον παίζω, εάν κάτσω στα 4, θα νιώσω λες και με υποτάσσει η γυναίκα
Είναι πολύ καυλα
erastis1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2024
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Με τρέλλα.
Vassillis76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.352
- Πόντοι
- 371
Είναι απίστευτη αίσθηση το γλυφοκολι...και να κάνεις και να σου κάνουν.
PETROSANAL1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2016
- Like
- 370
- Πόντοι
- 21
καβλωνω αφανταστα οταν μου γλυφουν την κωλοτρυπιδα , χυνω πολυ γρηγορα και χεστηκα πραγματικα για τις ταμπελες.
Nikos Papafiggos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2024
- Like
- 146
- Πόντοι
- 0
Κάβλα γενικά το γλυφοκώλι. Προσωπικά οι πιο πολλές συντροφοι που είχα όρμησαν να μου γλείψουν τον κώλο απο μόνες τους. Κάθε φορά είχα απίστευτες κάβλες και έχυνα σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν είναι όλα για όλους, όμως.
kauliarisnikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
το γλυφοκωλι ειναι πολυ ωραιο αλλα αισθανομαι φουλ αβολα οταν μου το κανουν
m_athens_mr_76
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Ειδικά την ώρα που τον παίζουν
centaurian777
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Όταν μου γλύφουν τον κώλο και μου τον παίζουν είναι το απόλυτο... Μου το είχε πει παλιά ένας ναυτικός ως την υπέρτατη ηδονή και αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθινό.
κάποιες - ελάχιστες - κοπέλες μου έχουν φτάσει μέχρι το περίνεο αλλά μόνο μια έφτασε κωλοτρυπίδα και μάλιστα επέμεινε κιόλας. Και μόνο τη μια από τις τρεις φορές που την έχω πάρει μέχρι στιγμής. Καλά ήταν.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις