Νέα

Σας αρέσει να σας γλείφουν τον κώλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.109
Πόντοι
1.346

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
61
Like
3.268
Πόντοι
2.666
Μα ο Τιμωρός λέει ότι δεν έχει ερωτογενείς ζώνες στον πρωκτό και μόνο οι αδερφές έχουν, κάτι θα ξέρει... Πηγή: trust me bro
Καμια σχεση...ερωτογονος ζωνη ειναι..κι ενας στρειτ αντρας..μπορει να ερεθιστει απ το ακουμπηγμα γλωσσας η χαιδεμα στη περιοχη..δε σημαινει οτι ειναι...γκει..!

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
609
Πόντοι
81
Κοίτα από πάντα οι πελάτες ήταν στην πλειοψηφία φετιχιστές γιατί οι περισσότεροι ντρέπονται να τα ζητήσουν από την γκόμενα ή τη γυναίκα τους. Μη σου κάνει εντύπωση δηλαδή. Δεν σημαίνει ότι πουστρεψαμε όλοι
Έχω χώσει άπειρες γκόμενες από το πρώτο ραντεβού μάλιστα να μου γλείφουν την κωλοτρυπίδα. Μία χαρά το κάνουν ΟΛΕΣ. Καμία ποτέ δεν είπε όχι ή έδειξε να ντρέπεται. Κάποιες το απόλαυσαν σε τέτοιο σημείο που επέμεναν μέχρι να χύσω έτσι.

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.249
Πόντοι
371
Έχω χώσει άπειρες γκόμενες από το πρώτο ραντεβού μάλιστα να μου γλείφουν την κωλοτρυπίδα. Μία χαρά το κάνουν ΟΛΕΣ. Καμία ποτέ δεν είπε όχι ή έδειξε να ντρέπεται. Κάποιες το απόλαυσαν σε τέτοιο σημείο που επέμεναν μέχρι να χύσω έτσι.
Τελείως άλλη κουβέντα είχαμε με τον filislover. Δεκτό πάντως και αυτό που λες

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
590
Πόντοι
81
όλες κανουν σχεδον τα παντα όταν είναι καυλωμενες.

με μεγαλη χαρα μαλιστα

Sub36

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2024
Like
7
Πόντοι
0
Στο παρελθόν είχα φτιάξει νήμα για το αν σας αρέσει να γλείφετε γυναικείους κώλους. Τώρα φτιάχνω το αντίθετο, σας αρέσει η γυναίκα να σας γλύφει τον κώλο; Πιστεύω πως αμα ξεπεράσουμε τις ντροπές και τον φόβο μην μας αποκαλέσουν γκει, δεν υπάρχει άντρας να μην το απολαμβάνει. Εγώ έχω κάποιες αναστολές ακόμα, γιαυτο πάντα όταν ζητάω να με γλείψουν, το κάνουν ενώ είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα και τον παίζω, εάν κάτσω στα 4, θα νιώσω λες και με υποτάσσει η γυναίκα
Ναι !
Είναι πολύ καυλα

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Like
140
Πόντοι
0
Κάβλα γενικά το γλυφοκώλι. Προσωπικά οι πιο πολλές συντροφοι που είχα όρμησαν να μου γλείψουν τον κώλο απο μόνες τους. Κάθε φορά είχα απίστευτες κάβλες και έχυνα σαν να μην υπάρχει αύριο. Δεν είναι όλα για όλους, όμως.

centaurian777

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
9
Πόντοι
0
Όταν μου γλύφουν τον κώλο και μου τον παίζουν είναι το απόλυτο... Μου το είχε πει παλιά ένας ναυτικός ως την υπέρτατη ηδονή και αποδείχθηκε πέρα για πέρα αληθινό.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.680
Πόντοι
2.846
κάποιες - ελάχιστες - κοπέλες μου έχουν φτάσει μέχρι το περίνεο αλλά μόνο μια έφτασε κωλοτρυπίδα και μάλιστα επέμεινε κιόλας. Και μόνο τη μια από τις τρεις φορές που την έχω πάρει μέχρι στιγμής. Καλά ήταν.

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom