axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τον προμοταρω για να γινω κι εγω προμοτορας διαφημιστηςΚαλο παιδι ειναι, αλλα τον εχεις ποσταρει 600 φορες........
Τον προμοταρω για να γινω κι εγω προμοτορας διαφημιστηςΚαλο παιδι ειναι, αλλα τον εχεις ποσταρει 600 φορες........
καλα ρε παπαρι
το ζητουμενο ειναι να μην εχεις τυψεις ?
η κοπελιτσα? αυτη δεν την σκεφτεσε? στα παπαρια σου δηλαδη εαν την διωξεις σαν σκυλι..τον τροπο απλως να βρεις να μην εχεις τυψεις
επειδη φανταζομαι τι φαση ειστε και οι 2 απο τα λιγα γραφομνενα σου αυτο π εχω να σου πω ειναι να κουνησεις το κεφαλι σου να παει στην θεση του το μυαλο
ρε τον παιζεις????????????????????θες να αρχισω τα γαμιδια και μετα να κλαιγεσαι που σου μιλαω ασχημα και να νιαουριζεις???σταματα με αυτην την κωλοεικονα επιτελους μη σου πω τιποτα γ την δικη σου κοινωνικη μορφωση αλα γαλλικα!!!αιντε!!!βλεπεις οτι σου μιλαω καλα αλλα εχω κ γω νευρα!!!αι στον πουτσο!
Ρε σαλτα και συ!μη τον χωρισεις. σκεψου τα παιδια σας
συναγωνιστες το κεφαλι μου παει να σπασει..
εχω σχεση με μια πιτσιρικα ενα χρονο τωρα μενει σπιτι μου (συγκατοικουμε),ειναι πολυ καψουρα μαζι μου και ζηλευει πολυ..
επειδη ομως τα χρονια περνανε και νιωθω πιεσμενος σκεφτομαι να χωρισω και να συνεχισω μπροστα..
την αγαπαω γιατι ειναι καλο κοριτσι αλλα απο τις πολλες μανουρες και ζηλιες εχω σκασει και θελω να μεινω μονος μου..
επειτα υπαρχουν και κανα 2 γκομενακια που με στριφογυρνανε και θελω να τα στριμωξω .
τι να κανω?
πως να την διωξω και να μην μου μεινουν τυψεις?
Την σφυριχτρα απο τον πατο σου την βρηκανε η ακομη ψαχνουν ?καθυστερημενε μαλακα για πες μας καμια δικια σου σχεση εκτος της αγγελικης
ασε μας κ συ ρε φιλε!!!ολοκληρος μαντραχαλος ρωτας γνωστους κ αγνωστους πως να φερθεις στην σχεση σου!!!κουνωντας το κεφαλι μου και σκεπτομενος σαν καλο παιδι θα πρεπει συντομα να την αρραβωνιαστω και να γινω ενας οικογενειαρχης.(πραγμα για το οποιο δεν ειμαι ετοιμος).
και επειδη την σκεφτομε δεν την εχω διωξει σαν το σκυλι γι αυτο ψαχνομαι να ακουσω καμια γνωμη.οι γκομενες και οι φιλοι μου λενε διωξτη..
Την σφυριχτρα απο τον πατο σου την βρηκανε η ακομη ψαχνουν ?
ρε τον παιζεις????????????????????θες να αρχισω τα γαμιδια και μετα να κλαιγεσαι που σου μιλαω ασχημα και να νιαουριζεις???σταματα με αυτην την κωλοεικονα επιτελους μη σου πω τιποτα γ την δικη σου κοινωνικη μορφωση αλα γαλλικα!!!αιντε!!!βλεπεις οτι σου μιλαω καλα αλλα εχω κ γω νευρα!!!αι στον πουτσο!
...to kαλο που σου θέλω να προσέχεις μην μείνει έγκυος μεχρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις γιατί σε παρόμοιες περιπτώσεις <γίνονται> <τυχαίως> απρόσεκτες ;) η καψουρεμένη <παίζει > με πλήρη τη φαρέτρα της
Πες μου πρωτα για την χαμενη σφυριχτρα και μετα θα δουμεοκ για σχεση σου θα πεις? ντρεπεσαι που δεν εχεις κανει?
Eαν η κοπελλα σου κανει καλο στην ψυχικη σου υγεια μην την χασεις..προχωρακουνωντας το κεφαλι μου και σκεπτομενος σαν καλο παιδι θα πρεπει συντομα να την αρραβωνιαστω και να γινω ενας οικογενειαρχης.(πραγμα για το οποιο δεν ειμαι ετοιμος).
και επειδη την σκεφτομε δεν την εχω διωξει σαν το σκυλι γι αυτο ψαχνομαι να ακουσω καμια γνωμη.οι γκομενες και οι φιλοι μου λενε διωξτη..
Ειναι φαινεται το προτυπο του..........ρε τον παιζεις????????????????????θες να αρχισω τα γαμιδια και μετα να κλαιγεσαι που σου μιλαω ασχημα και να νιαουριζεις???σταματα με αυτην την κωλοεικονα επιτελους μη σου πω τιποτα γ την δικη σου κοινωνικη μορφωση αλα γαλλικα!!!αιντε!!!βλεπεις οτι σου μιλαω καλα αλλα εχω κ γω νευρα!!!αι στον πουτσο!
Αφου βλεπουν οτι κανεις κρα να την διωξεις ....κουνωντας το κεφαλι μου και σκεπτομενος σαν καλο παιδι θα πρεπει συντομα να την αρραβωνιαστω και να γινω ενας οικογενειαρχης.(πραγμα για το οποιο δεν ειμαι ετοιμος).
πολλοι ανθρωποι φανταζομαι εχουν διαφορα προτυπα σεγιεν μου...Ειναι φαινεται το προτυπο του..........
ασε μας κ συ ρε φιλε!!!ολοκληρος μαντραχαλος ρωτας γνωστους κ αγνωστους πως να φερθεις στην σχεση σου!!!
Πες μου πρωτα για την χαμενη σφυριχτρα και μετα θα δουμε
Σωστα τα λες αλλα ο τυπας θελει να την διωξει, οποτε ειναι ασκοπο να του λεμε κι εμεις, το οτιδηποτε.....Eαν η κοπελλα σου κανει καλο στην ψυχικη σου υγεια μην την χασεις..προχωρα
εαν παλι σε κανει να νιωθεις ασχημα τοτε να μιλησετε ομορφα και να της εξηγησεις οτι θελεις να τελειωσει..επειδη δηλαδη μενετε μαζι πρεπει να πεθανετε κι μαζι? δεν παει ετσι
σκεψου ομως πως σε κανει να νιωθεις και καθαρισε το μυαλο σ απο αλλες, πριν αποφασισεις οτιδηποτε
δε σπαμαρω.σου εχω κανει 10 σοβαρα ποστ.οχι πως να φερθω αλλα αν πρεπει να χωρισω η οχι..αν δεν γουσταρεις τραβα σ αλλο θεμα να σπαμαρεις.
ειναι ασχετο με το θεμα και σπαμαρεις .... θα πω οταν πεις...για σχεση σου θα πεις?