Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλα ρε παπαρι
το ζητουμενο ειναι να μην εχεις τυψεις ?
η κοπελιτσα? αυτη δεν την σκεφτεσε? στα παπαρια σου δηλαδη εαν την διωξεις σαν σκυλι..τον τροπο απλως να βρεις να μην εχεις τυψεις

επειδη φανταζομαι τι φαση ειστε και οι 2 απο τα λιγα γραφομνενα σου αυτο π εχω να σου πω ειναι να κουνησεις το κεφαλι σου να παει στην θεση του το μυαλο

κουνωντας το κεφαλι μου και σκεπτομενος σαν καλο παιδι θα πρεπει συντομα να την αρραβωνιαστω και να γινω ενας οικογενειαρχης.(πραγμα για το οποιο δεν ειμαι ετοιμος).
και επειδη την σκεφτομε δεν την εχω διωξει σαν το σκυλι γι αυτο ψαχνομαι να ακουσω καμια γνωμη.οι γκομενες και οι φιλοι μου λενε διωξτη..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τον παιζεις????????????????????θες να αρχισω τα γαμιδια και μετα να κλαιγεσαι που σου μιλαω ασχημα και να νιαουριζεις???σταματα με αυτην την κωλοεικονα επιτελους μη σου πω τιποτα γ την δικη σου κοινωνικη μορφωση αλα γαλλικα!!!αιντε!!!βλεπεις οτι σου μιλαω καλα αλλα εχω κ γω νευρα!!!αι στον πουτσο!

μη τον χωρισεις. σκεψου τα παιδια σας

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
συναγωνιστες το κεφαλι μου παει να σπασει..
εχω σχεση με μια πιτσιρικα ενα χρονο τωρα μενει σπιτι μου (συγκατοικουμε),ειναι πολυ καψουρα μαζι μου και ζηλευει πολυ..
επειδη ομως τα χρονια περνανε και νιωθω πιεσμενος σκεφτομαι να χωρισω και να συνεχισω μπροστα..
την αγαπαω γιατι ειναι καλο κοριτσι αλλα απο τις πολλες μανουρες και ζηλιες εχω σκασει και θελω να μεινω μονος μου..
επειτα υπαρχουν και κανα 2 γκομενακια που με στριφογυρνανε και θελω να τα στριμωξω  :fuck2:.
τι να κανω?
πως να την διωξω και να μην μου  μεινουν τυψεις?

Λοιπόν, το θέμα είναι απλό.. Πρώτον, μιλάς γι αυτήν λες και είναι σκυλάκι. Τί είδους αγάπη είναι αυτή επειδή λες ότι είναι καλό παιδί?
Δεύτερον, θέλεις να μείνεις μόνος...
τρίτον θέλεις να αρχίσεις να γαμάς  άλλες..
Εξήγησε μου γιατί κάθεσαι και το συζητάς..
Επειδή είσαι δειλός να κάνεις αυτό που θέλεις και πρέπει? Μήπως θέλεις να την κάνεις να έχει αυτή τύψεις όταν την εξωθήσεις στον χωρισμό?
Φτου σου λαμόγιο που θέλεις να πηδάς κιόλας.. Αν έχεις αρχίδια στο παντελόνι χώρισε την και μετά γάμα όποια θέλεις διότι τότε έχεις το δικαίωμα να λέγεσαι πραγματικός άντρας... Σε διαφορετική περίπτωση είσαι ένα ανθρωπάκι χωρίς αρχές και αρχίδια

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• Ο εκτορ λοπεζ και οι κυνηγοι χαμενης σφυριχτρας.jpg
    Ο εκτορ λοπεζ και οι κυνηγοι χαμενης σφυριχτρας.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 47

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κουνωντας το κεφαλι μου και σκεπτομενος σαν καλο παιδι θα πρεπει συντομα να την αρραβωνιαστω και να γινω ενας οικογενειαρχης.(πραγμα για το οποιο δεν ειμαι ετοιμος).
και επειδη την σκεφτομε δεν την εχω διωξει σαν το σκυλι γι αυτο ψαχνομαι να ακουσω καμια γνωμη.οι γκομενες και οι φιλοι μου λενε διωξτη..
ασε μας κ συ ρε φιλε!!!ολοκληρος μαντραχαλος ρωτας γνωστους κ αγνωστους πως να φερθεις στην σχεση σου!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε τον παιζεις????????????????????θες να αρχισω τα γαμιδια και μετα να κλαιγεσαι που σου μιλαω ασχημα και να νιαουριζεις???σταματα με αυτην την κωλοεικονα επιτελους μη σου πω τιποτα γ την δικη σου κοινωνικη μορφωση αλα γαλλικα!!!αιντε!!!βλεπεις οτι σου μιλαω καλα αλλα εχω κ γω νευρα!!!αι στον πουτσο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αμαν και δεν της φαινοταν ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
...to kαλο που σου θέλω να προσέχεις μην μείνει έγκυος μεχρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις γιατί σε παρόμοιες περιπτώσεις <γίνονται> <τυχαίως> απρόσεκτες  ;) :rolleyes: η καψουρεμένη <παίζει > με πλήρη τη φαρέτρα της  :rolleyes:

προσεχω πολυ..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Eαν η κοπελλα σου κανει καλο στην ψυχικη σου υγεια μην την χασεις..προχωρα

εαν παλι σε κανει να νιωθεις ασχημα τοτε να μιλησετε ομορφα και να της εξηγησεις οτι θελεις να τελειωσει..επειδη δηλαδη μενετε μαζι πρεπει να πεθανετε κι μαζι? δεν παει ετσι

σκεψου ομως πως σε κανει να νιωθεις και καθαρισε το μυαλο σ απο αλλες, πριν αποφασισεις οτιδηποτε

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ειναι φαινεται το προτυπο του..........

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αφου βλεπουν οτι κανεις κρα να την διωξεις ....

Τουλαχιστον μην την κοροιδευεις και αστην να βρει τον δρομο της, μιλωντας της ξεκαθαρα.....

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ασε μας κ συ ρε φιλε!!!ολοκληρος μαντραχαλος ρωτας γνωστους κ αγνωστους πως να φερθεις στην σχεση σου!!!

οχι πως να φερθω αλλα αν πρεπει να χωρισω η οχι..αν δεν γουσταρεις τραβα σ αλλο θεμα να σπαμαρεις. :uglystupid:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Eαν η κοπελλα σου κανει καλο στην ψυχικη σου υγεια μην την χασεις..προχωρα

εαν παλι σε κανει να νιωθεις ασχημα τοτε να μιλησετε ομορφα και να της εξηγησεις οτι θελεις να τελειωσει..επειδη δηλαδη μενετε μαζι πρεπει να πεθανετε κι μαζι? δεν παει ετσι

σκεψου ομως πως σε κανει να νιωθεις και καθαρισε το μυαλο σ απο αλλες, πριν αποφασισεις οτιδηποτε
Σωστα τα λες αλλα ο τυπας θελει να την διωξει, οποτε ειναι ασκοπο να του λεμε κι εμεις, το οτιδηποτε.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι πως να φερθω αλλα αν πρεπει να χωρισω η οχι..αν δεν γουσταρεις τραβα σ αλλο θεμα να σπαμαρεις. :uglystupid:
δε σπαμαρω.σου εχω κανει 10 σοβαρα ποστ.
ακομα χειροτερα.ρωτας ακυρους ανθρωπους τι να κανεις με την ζωη σου;;;30χρονων γαιδουρι???????????????
μας δουλευεις??θες να γαμας αλλες?μαγκια σου και γουστο σου.
δε θες να την κοροιδευεις;τιμη σου κ καμαρι σου.
χωρισε την λοιπον αντρικα κ ομορφα κ κανε την ζωουλα σου οπως γουσταρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom