sexiaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αφου τα λες απο μονος σου θα μας ζαλισεις ταρχιδια για πολυ ακομα?
ναι ρε βρες μου μια λυση
αφου τα λες απο μονος σου θα μας ζαλισεις ταρχιδια για πολυ ακομα?
Μπορω να μαθω γιατι ασχολεισαι μαζι μου συνεχως ?εχεις κανει ποτε σχεση? εκτος απο συγγενη σου εννοειται
δε μου ειπες ομως αν ειναι ωραια γκομενα.γιατι καλη κοπελα ακουγεται φιλοτιμη σ αγαπαει.απο εμφανιση?ναι ρε βρες μου μια λυση
Καλα βρε φιλαρακο.... σε τρεις μηνες σχεσης, ακομη δεν την γνωρισες και παιρνεις ρισκο συγκατοικησης ?
Κατι δεν μου κολλαει εδω .... μηπως ησουν ολιγον επιπολαιος ?
Αυτα δεν γινονται ετσι στο τσακ μπαμ φανταζομαι.....
λαθος .... ρωτα τον αρχικα αν εχει απο αυτα και μετα αν ειναι κλασομπανιερα....ναι ρε βρες μου μια λυση
ακριβως 2 λυσεις υπαρχουν και επειδη δεν θελω να εχω αργοτερα λαθος γαμους και παιδι χωρισμενων γονιων γι αυτο δεν λεω οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου και αντικειμενικα επειδη με ξερω δεν θα αντεξω για μια ζωη ετσι.
δε μου ειπες ομως αν ειναι ωραια γκομενα.γιατι καλη κοπελα ακουγεται φιλοτιμη σ αγαπαει.απο εμφανιση?
ναι ρε βρες μου μια λυση
Αρα λοιπον, ησουν επιπολαιος και μαλλον την βρηκες για αποκουμπι απο την αλλη σχεση σουτο ξερω οτι δεν γινοντε ετσι,πριν ειχα 3 χρονια σχεση και ουτε λογος για συγκατοικιση..
παιζει να ειμαι και διχασμενη προσωπικοτητα.. :SΚαλά, και εγώ που χώρισα δεν είχαμε παιδιά... Και αν ψάχνεις να παντρευτείς την γυναίκα της ζωή σου καταστράφηκες... Συνήθως αυτοί οι γάμοι είναι που πάνε κατά διαόλου, όπως καλή ώρα ο δικός μου.. Και δεν σε ξέρεις ακόμα. Αν σε ήξερες δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα
λαθος .... ρωτα τον αρχικα αν εχει απο αυτα και μετα αν ειναι κλασομπανιερα....
οχι τυπε ανεραστος ησουν ειδες μουνι επεσες μ τα μουτρα και τωρα δεν ξερεις τι να κανεις και πωςπαιζει να ειμαι και διχασμενη προσωπικοτητα.. :S
παιζει να ειμαι και διχασμενη προσωπικοτητα.. :S
ολα καλα ακουγονται βεβαια ειναι καταπιεστικη αλλα εισαι σιγουρος πως δεν θα το μετανιωσεις? αν σε αφηνε πιο λασκα παλι θα χωριζες?
28 και συγκατοικηση!Ελεος!
Αν δεν γαμήσεις τωρα,να χαρείς την ελευθερία σου ,πότε θα το κάνεις χρυσό μου?
Θα της πεις απλά χωρίζουμε,δεν νιώθω έτοιμος για δεσμεύσεις,θέλω να είμαι ελεύθερος σε αυτή την φάση.Σε εκτιμώ αλλά ΤΕΛΟΣ.
Μην μασησεις απο κλάματα και μαλακίες.Θα κλάψει ,θα χτυπηθεί και θα το ξεπεράσει.ΤΕΛΟΣ.
σου λειπει πολυ το γαμησι εσενα28 και συγκατοικηση!Ελεος!
Αν δεν γαμήσεις τωρα,να χαρείς την ελευθερία σου ,πότε θα το κάνεις χρυσό μου?
Θα της πεις απλά χωρίζουμε,δεν νιώθω έτοιμος για δεσμεύσεις,θέλω να είμαι ελεύθερος σε αυτή την φάση.Σε εκτιμώ αλλά ΤΕΛΟΣ.
Μην μασησεις απο κλάματα και μαλακίες.Θα κλάψει ,θα χτυπηθεί και θα το ξεπεράσει.ΤΕΛΟΣ.