Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλα βρε φιλαρακο.... σε τρεις μηνες σχεσης, ακομη δεν την γνωρισες και παιρνεις ρισκο συγκατοικησης ?
Κατι δεν μου κολλαει εδω .... μηπως ησουν ολιγον επιπολαιος  ?

Αυτα δεν γινονται ετσι στο τσακ μπαμ φανταζομαι.....

το ξερω οτι δεν γινοντε ετσι,πριν ειχα 3 χρονια σχεση και ουτε λογος για συγκατοικιση..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
ακριβως 2 λυσεις υπαρχουν και επειδη δεν θελω να εχω αργοτερα λαθος γαμους και παιδι χωρισμενων γονιων γι αυτο δεν λεω οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου και αντικειμενικα επειδη με ξερω δεν θα αντεξω για μια ζωη ετσι.

Καλά, και εγώ που χώρισα δεν είχαμε παιδιά... Και αν ψάχνεις να παντρευτείς την γυναίκα της ζωή σου καταστράφηκες... Συνήθως αυτοί οι γάμοι είναι που πάνε κατά διαόλου, όπως καλή ώρα ο δικός μου.. Και δεν σε ξέρεις ακόμα. Αν σε ήξερες δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δε μου ειπες ομως αν ειναι ωραια γκομενα.γιατι καλη κοπελα ακουγεται φιλοτιμη σ αγαπαει.απο εμφανιση? :grin:

ειναι ενα ομορφο κοριτσακι αλλα οχι η πιο ομορφη απο οσες ειχα..αλλα δεν την λες μπαζο

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ολα καλα ακουγονται βεβαια ειναι καταπιεστικη αλλα εισαι σιγουρος πως δεν θα το μετανιωσεις? αν σε αφηνε πιο λασκα παλι θα χωριζες?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το ξερω οτι δεν γινοντε ετσι,πριν ειχα 3 χρονια σχεση και ουτε λογος για συγκατοικιση..
Αρα λοιπον, ησουν επιπολαιος και μαλλον την βρηκες για αποκουμπι απο την αλλη σχεση σου
(δεν αναφερεις ποσος καιρος περασε απο την μια σχεση στην αλλη)
Στην συνεχεια ειδες οτι ειναι ενταξει απεναντι σου και μην νιωθωντας κατι γιαυτην και γνωριζοντας τον εαυτο σου εχοντας και τις νεες ευκαιριες, αποφασισες να το κοψεις .... (Αφου ειδες και την πιεση εκ μερους της)
Ομως εχεις δωσει προσδοκιες στην κοπελιτσα και την εχεις αφησει να πιστευει πραγματα και δυσκολευεσαι να της το πεις τωρα.....

Πιστευω οτι πρεπει να την αφησεις αλλα ειναι οντως αυτο που ζητας ?
Μηπως εχεις αγχωθει με το ενδεχομενο της δεσμευσης, με την εννοια οτι σε πιεζει κι εκεινη προς τα εκει ?
Κατσε μερικες μερες μονος σου και σκεψου τι πραγματικα θελεις και μην βασανιζεις την κοπελιτσα αδικα.....

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλά, και εγώ που χώρισα δεν είχαμε παιδιά... Και αν ψάχνεις να παντρευτείς την γυναίκα της ζωή σου καταστράφηκες... Συνήθως αυτοί οι γάμοι είναι που πάνε κατά διαόλου, όπως καλή ώρα ο δικός μου.. Και δεν σε ξέρεις ακόμα. Αν σε ήξερες δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα
παιζει να ειμαι και διχασμενη προσωπικοτητα.. :S

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
28 και συγκατοικηση!Ελεος!
Αν δεν γαμήσεις τωρα,να χαρείς την ελευθερία σου ,πότε θα το κάνεις χρυσό μου?
Θα της πεις απλά χωρίζουμε,δεν νιώθω έτοιμος για δεσμεύσεις,θέλω να είμαι ελεύθερος σε αυτή την φάση.Σε εκτιμώ αλλά ΤΕΛΟΣ.
Μην μασησεις απο κλάματα και μαλακίες.Θα κλάψει ,θα χτυπηθεί και θα το ξεπεράσει.ΤΕΛΟΣ.

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ολα καλα ακουγονται βεβαια ειναι καταπιεστικη αλλα εισαι σιγουρος πως δεν θα το μετανιωσεις? αν σε αφηνε πιο λασκα παλι θα χωριζες?

αν με ειχε λασκα σιγουρα θα ειμουν καλυτερα αλλα αυτο το εχω συζητησει πολλες φορες μαζι της και δεν παιζεινα αλλαξει και να χαλαρωσει.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
sexiaris οταν χεζει η κοπελιτσα μυριζει πολυ το σπιτι?

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Θα της πεις απλά χωρίζουμε,δεν νιώθω έτοιμος για δεσμεύσεις,θέλω να είμαι ελεύθερος σε αυτή την φάση.Σε εκτιμώ αλλά ΤΕΛΟΣ.
Μην μασησεις απο κλάματα και μαλακίες.Θα κλάψει ,θα χτυπηθεί και θα το ξεπεράσει.ΤΕΛΟΣ.

καλα υπερβολη δε λεω εχει ακομα χρονια ελευθεριας να χαρει, αλλα 28 ειναι οχι 18....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
σου λειπει πολυ το γαμησι εσενα
στανταρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom