Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο δειχνει πολλα σε μια σχεση ..... ΣΕΒΑΣΜΟ !!!!!

Δεν μου αρεσε το θεμα με την ποσοστοποιηση ..... σχεση ειναι οχι επιχειρηση η συνεταιρισμος....

Οσο για τους ανδρες και την επιπολαιοτητα να τονισω οτι το εχουν και οι γυναικες αυτο
Ειναι θεμα απειριας και χαρακτηρα.....

βρε ηλιθια θα το βουλωσεις ποτε να δινεις συμβουλες για σχεσεις εχοντας ΜΗΔΕΝ σχεσεις στο ενεργητικο σου?  :jerking:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Πρότεινέ της, επειδή τάχαμου νοιώθεις ότι έχει βαλτώσει η σχέση σας, να μπείτε σε club ανταλλαγής συντρόφων, ή να φέρεις κάποια φίλη σου να συγκατοικήσετε και οι τρείς μαζί!
Εσυ μωρή μαμή ,πάλι θέλεις να χωθείς σε παρτούζα μου φαίνεται...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
της τα χω πει αυτα και μου λεει θα περασουν,και πως μπορεις να με αφησεις,και ειμαι γεννημενη για σενα και κατι αλλα που μου ραγιζουν την καρδια σε συνδυασμο με την γλυκια της φατσουλα που αγαπω.το σεξ εχει μειωθει δραματικα για ενος χρονου σχεση..
Τι ηλικια εχεις σεξιαρη ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Καλά κορίτσια φυσικά και θα υπάρχουν... Το θέμα είναι πως όσο περνάνε τα χρόνια μειώνονται τα συναισθηματικά κριτήρια και αυξάνονται τα "λειτουργικά"... Στα 35 αν γνωρίσεις μία 28χρονών σκέφτεται... Καλό παιδί, καλή δουλειά, καλή οικογένεια=> Καλή οικονομική και κοινωνική οντότητα ή αλλιώς "βαθμός καβάτζωσης".  Στα 20 σκέφτεται περισσότερο "οοοοουυυυαοοοουυυυ τον θέλω" και τα άλλα ενώ ίσως υπάρχουν, έπονται ως συμπληρωματικά...
τρομερο επιχειρημα γ να μεινεις με καποια/ον που δε θες,συμπεριφερεται λες και τα χουν 40χρονια,ζηλευει τρελα και δε δεχεται τον χωρισμο αξιοπρεπως.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εσυ μωρή μαμή ,πάλι θέλεις να χωθείς σε παρτούζα μου φαίνεται...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην τον αποπερνεις τον ανθρωπο. Ισχυς εν την ενωσει δεν λενε? Ε, οσο πιο πολλοι , τοσο πιο καλά  :rockon:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
θα του πει κ αλλος να κρατησει μια γκομενα που ΔΕΝ γουσταρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ελεος!!!!!!!!!
εντιτ:η οποια του εχει πριξει κ τα ουμπαλα???

Εσένα, ο δικός σου, υπάρχει μήπως?, σε κρατάει ακόμα?

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
της τα χω πει αυτα και μου λεει θα περασουν,και πως μπορεις να με αφησεις,και ειμαι γεννημενη για σενα και κατι αλλα που μου ραγιζουν την καρδια σε συνδυασμο με την γλυκια της φατσουλα που αγαπω.το σεξ εχει μειωθει δραματικα για ενος χρονου σχεση..

Δηλαδή της είπες πως θες να γαμάς άλλες και δεν θέλει να φύγει;  :grin: Κωλόφαρδε  :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλά κορίτσια φυσικά και θα υπάρχουν... Το θέμα είναι πως όσο περνάνε τα χρόνια μειώνονται τα συναισθηματικά κριτήρια και αυξάνονται τα "λειτουργικά"... Στα 35 αν γνωρίσεις μία 28χρονών σκέφτεται... Καλό παιδί, καλή δουλειά, καλή οικογένεια=> Καλή οικονομική και κοινωνική οντότητα ή αλλιώς "βαθμός καβάτζωσης".  Στα 20 σκέφτεται περισσότερο "οοοοουυυυαοοοουυυυ τον θέλω" και τα άλλα ενώ ίσως υπάρχουν, έπονται ως συμπληρωματικά...
Ισως το εθεσα λαθος το θεμα καλα κοριτσια..... αυτο κυριως ηθελα να πω

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ειχα μια γκομενα για 3χρονια.Στην αρχη ζηλευε σε νορμαλ πλαισια,μετα εγινε παρανοικη.Μην πω οτι η ταδε γκομενα απ την τηλεοραση μ αρσε κατευεθειαν στραβωνε"να πας να τα φτιαξεις με αυτη"(λες και υπηρχε περιπτωση να την δω απο κοντα  :2funny: :2funny: .Ενδεικτικα δειγματα της παρανιας.Σε κοινες μας παρεες με φιλες της φοβομουν να κοιταξω τις φιλες της αφου ημουν ψυχρος απεναντι τους για να μην μ πολυμιλανε.Μιλαμε για καταστασεις γαμα τα.Κατα τ αλλα μ αγαπουσε κ πιπες μπλε(αγαπη ειναι να εχεις τοσο περιορισμενο εναν αντρα???).Με τα πολλα ημουν ψυχρος μαζι της,δεν την γαμουσα,γαμουσα αλλες,γυριζα με φιλους κτλ κ απομεκρυνθηκε και αυτη.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Καλησπέρα κι από μένα.

Μερικά σημεία έχω να τονίσω.

1) Αν μία κοπέλα έχει καψουρευτεί άλλον και θέλει να σε αφήσει, δε σε λυπάται καθόλου. Στις συζητήσεις σας και στην ανακοίνωση του χωρισμού έχει τα πιο σκληρά επιχειρήματα απέναντι σε ότι κι αν της προτάξεις προκειμένου να αποφύγεις το χωρισμό.

μεγαλη αληθεια το 1)

οι γυναικες μεταμορφωνονται στα πιο σκληρα και ακαρδα καθικια οταν παψουν να σε θελουν. να μην εχεις πολλες τυψεις εφοσον αυτο θες να κανεις.να εχεις πιο πολλες τυψεις που καταπιεζεσαι

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360

Εάν έχει μειωθεί το σεξ... τότε το βλέπω ότι έχετε πάρει όχι και τόσο καλό δρόμο.

Το σεξ μειώθηκε γιατί βαριέσαι εσύ ή εκείνη?

Φίλε όσον αφορά τη γλυκειά φατσούλα, να ξέρεις ότι άμα της πάρει τα μυαλά κανένας άλλος τότε να δεις που δε σε λυπάται και για πότε γίνεται άγρια και ψυχρή φατσούλα....

Το αν θα το μετανιώσεις αργότερα είναι άλλο θέμα.

Μπορεί να το μετανιώσεις που έφαγες άλλα τόσα χρόνια από τη ζωή σου και κατέληξες εγκλωβισμένος σε ένα σπίτι και μια σχέση-γάμο που δεν ήθελες, μπορεί όμως να σου λείπει και μια κοπέλα να σε νοίαζεται πραγματικά κλπ...

Αν πάλι έχεις αποφασίσει να της το κόψεις. Άποψή μου της το λες, κόβεις επαφές για να σταματήσεις να επηρεάζεσαι, αλλά και να ευχαριστιέσαι ενδόμυχα που τη βλέπεις να σε παρακαλάει, και προχωράς παρακάτω.

Αν κρατάς επαφές σημαίνει πως απλά δεν ξέρεις τι θέλεις ή ότι θέλεις να έχεις όλες τις επιλογές ανοιχτές... Εσύ ξέρεις! Και δε τα λέω καθόλου κακοπροαίρετα.

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα μια γκομενα για 3χρονια.Στην αρχη ζηλευε σε νορμαλ πλαισια,μετα εγινε παρανοικη.Μην πω οτι η ταδε γκομενα απ την τηλεοραση μ αρσε κατευεθειαν στραβωνε"να πας να τα φτιαξεις με αυτη"(λες και υπηρχε περιπτωση να την δω απο κοντα  :2funny: :2funny: .Ενδεικτικα δειγματα της παρανιας.Σε κοινες μας παρεες με φιλες της φοβομουν να κοιταξω τις φιλες της αφου ημουν ψυχρος απεναντι τους για να μην μ πολυμιλανε.Μιλαμε για καταστασεις γαμα τα.Κατα τ αλλα μ αγαπουσε κ πιπες μπλε(αγαπη ειναι να εχεις τοσο περιορισμενο εναν αντρα???).Με τα πολλα ημουν ψυχρος μαζι της,δεν την γαμουσα,γαμουσα αλλες,γυριζα με φιλους κτλ κ απομεκρυνθηκε και αυτη.

αυτο εχω παθει και εγω ουτε αγγελιες απο ροζ τηλεφωνα δεν θελει να βλεπω

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
βρε ηλιθια θα το βουλωσεις ποτε να δινεις συμβουλες για σχεσεις εχοντας ΜΗΔΕΝ σχεσεις στο ενεργητικο σου?  :jerking:
Ηλιθια ξανθια αντε βουλωστο....  :grin:

Ποιος σου μιλαει και πεταγεσαι σαν την πορδη ?  :humpleg:

URL]]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
για ανθρώπινες σχέσεις μιλάμε.
Εκτός αν εμείς δεν δικαιούμαστε να μιλάμε.
δε σου απαγορεψα να μιλας νομιζω.
απλα ειπα την αποψη μου πανω σε αυτα που ειπωθηκαν.
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]γτ θες να με νευριασεις καλε μου;;;;γτ θες να με κανεις ρατσιστρια ενω δεν ειμαι;

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
αυτο εχω παθει και εγω ουτε αγγελιες απο ροζ τηλεφωνα δεν θελει να βλεπω

Εγω φιλε εκατσα σε κεντα γιατι το τελευταιο 6μηνο συνεπεσε με το οτι αυτη εφυγε εξω για σπουδες οποτε ηταν πολυ ευκολο να μην μιλαμε,μην βλεπομαστε κτλ...Μοιραια ηρθε το τελος...Κι πιστεψε στεναχωρηθηκα πολυυυύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom