Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κακιστη η χρήση αυτής της λέξης . Tην γυναικα την βαρίεσαι, τον σκύλο ποτέ  :rockon: :s&m_3:

ρε σύ τον παρεξήγησες τον συναγωνιστή.. το "σκυλοβαρέθηκα" δεν σημαίνει ότι βαρέθηκα τον σκύλο.. αλλά ότι βαρέθηκα σαν αδέσποτος σκύλος να κάθομαι..  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Την ωραιότερη γυναίκα που θα δεις εξω να θυμάσαι πως κάποιος πριν από σένα σίγουρα την έχει σκυλοβαρεθεί.

:rockon:

ελαφρια τροποποιηση. την ομορφια δε τη βαριεσαι. τον περιεργο χαρακτηρα αργα η γρηγορα. 

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
στειλτη στο λαγουδακι ρε τυπε να δεις ποτε θα σε χωρησει :2funny: :grin:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ρε σύ τον παρεξήγησες τον συναγωνιστή.. το "σκυλοβαρέθηκα" δεν σημαίνει ότι βαρέθηκα τον σκύλο.. αλλά ότι βαρέθηκα σαν αδέσποτος σκύλος να κάθομαι..  :2funny: :2funny: :2funny:

:dunno: ...........σου αρέσει να μου τα γαμάς όλα :rockon:
σημασία έχει οτι χάουζ ........γέλασε  :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ το βόλβο θα παραδοθεί ...με ένα μπουλόνι ανά τροχό  :2funny: :2funny: :2funny:

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Φίλε μου είναι χίλιες φορές προτιμότερο να χωρίσεις τώρα πάση θυσία αφού δε γουστάρεις άλλο από το να σου "τύχει" κανένα παιδάκι ξαφνικά και να την πατήσεις χειρότερα. Το έχω δει το έργο με φίλο που παντρεύτηκε σε 2 μήνες.

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου είναι χίλιες φορές προτιμότερο να χωρίσεις τώρα πάση θυσία αφού δε γουστάρεις άλλο από το να σου "τύχει" κανένα παιδάκι ξαφνικά και να την πατήσεις χειρότερα. Το έχω δει το έργο με φίλο που παντρεύτηκε σε 2 μήνες.
εχεις δικιο αυτο σκεφτομαι και εγω..

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
Καλησπέρα κι από μένα.

Μερικά σημεία έχω να τονίσω.

1) Αν μία κοπέλα έχει καψουρευτεί άλλον και θέλει να σε αφήσει, δε σε λυπάται καθόλου. Στις συζητήσεις σας και στην ανακοίνωση του χωρισμού έχει τα πιο σκληρά επιχειρήματα απέναντι σε ότι κι αν της προτάξεις προκειμένου να αποφύγεις το χωρισμό.

2) Εμείς οι άντρες, κατά ένα σημαντικό ποσοστό, είμαστε λίγο επιπόλαιοι. Δηλαδή με ένα καινούριο φλέρτ θέλουμε να τα αφήσουμε όλα, ενισχύουμε την αρνητική εικόνα για την παλιά μας σχέση και υπερενισχύουμε τη θετική προσδοκία για τη νέα κατάσταση.

3) Ισχύει ότι όπου μας θέλουν καλό είναι να καθόμαστε και όπου είμαστε ανεπιθύμητοι καλό είναι να φέυγουμε. Αντιθέτως οι περισσότεροι άνθρωποι το βλέπουν ως κατάκτηση και κάνουν το αντίθετο. Όπου δε τους θέλουν μάχονται για να επιτύχουν την αποδοχή κι όπου τους θέλουν το θεωρούν δεδομένο και προσπαθούν να κινητοποιηθούν με κάτι καινούριο. (αυτό μπορεί να ισχύει και για το δικό σου τρόπο σκέψης αλλά και για της κοπέλας).

4) Οι συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο. Τώρα είσαι εσύ ο "ισχυρός". Η κοπέλα είναι άνεργη δηλαδή με πεσμένο ηθικό, εσύ έχεις έτοιμες προτάσεις που θέλεις να προσεγγίσεις (και σου έχουν πάρει τα μυαλά). Στη θέση σου η κοπέλα τι πιστέυεις ότι θα έκανε? Μη βιαστείς να απαντήσεις θετικά ή αρνητικά με επιπόλαιο τρόπο που ίσως σε εξυπηρετεί, σκέψου με ουσιώδη και αντικειμενικό τρόπο και προσπάθησε να επαναφέρεις στη μνήμη σου καταστάσεις στις οποίες ίσως είχε εκείνη το πάνω χέρι ώστε να βγάλεις συμπέρασμα.

5) Δες το κόστος της οριστικής απώλειας και τα κίνητρα των νέων σου κατακτήσεων. Η οριστική απώλεια μπορεί να σημαίνει την απώλεια ενός μίγματος χαρακτηριστικών που στο 90% σε εξυπηρετούν και με τα οποία περνάς καλά και ένα 10% το οποίο σε χαλάει. Άρα η ζήλια μπορεί να είναι το δέντρο και όχι το δάσος. Από την άλλη δες τα κίνητρα των νέων σου κατακτήσεων. Είναι οικονομικά; Είναι λόγω μακροχρόνιας μοναξιάς η οποία χαρακτηρίζει την πλειονότητα των γυναικών σήμερα;

Μη βιαστείς να πεις ότι δεν είσαι ευκατάστατος (αν δεν είσαι). Ένας άνθρωπος που διαθέτει ένα αυτοκίνητο, έναν καφέ και ενδεχομένως ένα γέυμα και μια έξοδο είναι πολυτέλεια σήμερα. Λόγω φορολόγησης ύφεσης κλπ το εισόδημα έχει συρικνωθεί και πολλοί μειώσαν την κατανάλωση προκειμένου να συνεισφέρουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Άρα αυτά τα ολίγα δεν τα διαθέτουν πλέον. Άρα "κοπελιά πλήρωνε κι εσύ ή πάμε βόλτα στην πλατεία".
Η κοπέλα σου αν σου κάνει οικονομία κλπ είναι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟΣ παράγοντας διότι θέλει εσένα και όχι εσένα σαν οικονομική οντότητα.

Απάντηση δεν μπορεί να σου δώσει κανένας. Βάλε αυτές τις παραμέτρους αξιολόγησε και μετά κατέληξε εάν όντως σου είναι ή όχι βάρος η κοπέλα αυτή.

Μπορεί να χτυπάς το κεφάλι σου μετά άμα τη χάσεις, μπορεί και όχι. Όλοι είμαστε αποτέλεσμα των επιλογών μας όπως λέει και ένας γνωστός καθηγητής διοίκησης. Κάνε τις δικές σου αλλά σκέψου το σύνολο των συνεπειών ή ευεργετημάτων.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στα ισα και σταρατα θα της πεις... δεν παει αλλο, τελος
και θα της εξηγησεις τους λογους σαν ανδρας .....
πχ. Ειμαι αλητης και αμαρτωλος, η θελω να πηδαω πολλες και δεν θελω να σε πληγωνω....

Θα στεναχωρεθει, ισως κλαψει κιολας, μπορει και να μην αντιδρασει, η μπορει και να θυμωσει
αλλα πιστευω μετα τον θυμο και την πικρια, θα ερθει η εκτιμηση σε οσα της πεις

Το θεμα ειναι να ΜΗΝ χτυπας το κεφαλι σου αργοτερα......

Δεν βρισκονται ευκολα σωστα κοριτσια την σημερον μερα και οι ευκαιριες για κατι καλο οσο παιρνουν τα χρονια λιγοστευουν.....
Εφοσον λες οτι παλευει και συμπαραστεκεται στην συγκατοικηση, κρινω οτι θα ειναι μεγαλο λαθος να την διωξεις για να πηδας απλα την καθε μια....

Κανε οτι σε φωτισει ο θεος αλλα προσεξε την.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αλλος εναας να πει την μαλακια:κρατα την γτ δε θα βρεις καλο κοριτσι ξανα θα εκραγω!!!
:headbang: :uglystupid: :jerking:

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα κι από μένα.

1) Αν μία κοπέλα έχει καψουρευτεί άλλον και θέλει να σε αφήσει, δε σε λυπάται καθόλου. Στις συζητήσεις σας και στην ανακοίνωση του χωρισμού έχει τα πιο σκληρά επιχειρήματα απέναντι σε ότι κι αν της προτάξεις προκειμένου να αποφύγεις το χωρισμό.

2) Εμείς οι άντρες, κατά ένα σημαντικό ποσοστό, είμαστε λίγο επιπόλαιοι. Δηλαδή με ένα καινούριο φλέρτ θέλουμε να τα αφήσουμε όλα, ενισχύουμε την αρνητική εικόνα για την παλιά μας σχέση και υπερενισχύουμε τη θετική προσδοκία για τη νέα κατάσταση.

3) Ισχύει ότι όπου μας θέλουν καλό είναι να καθόμαστε και όπου είμαστε ανεπιθύμητοι καλό είναι να φέυγουμε. Αντιθέτως οι περισσότεροι άνθρωποι το βλέπουν ως κατάκτηση και κάνουν το αντίθετο. Όπου δε τους θέλουν μάχονται για να επιτύχουν την αποδοχή κι όπου τους θέλουν το θεωρούν δεδομένο και προσπαθούν να κινητοποιηθούν με κάτι καινούριο. (αυτό μπορεί να ισχύει και για το δικό σου τρόπο σκέψης αλλά και για της κοπέλας).

4) Οι συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο. Τώρα είσαι εσύ ο "ισχυρός". Η κοπέλα είναι άνεργη δηλαδή με πεσμένο ηθικό, εσύ έχεις έτοιμες προτάσεις που θέλεις να προσεγγίσεις (και σου έχουν πάρει τα μυαλά). Στη θέση σου η κοπέλα τι πιστέυεις ότι θα έκανε? Μη βιαστείς να απαντήσεις θετικά ή αρνητικά με επιπόλαιο τρόπο που ίσως σε εξυπηρετεί, σκέψου με ουσιώδη και αντικειμενικό τρόπο και προσπάθησε να επαναφέρεις στη μνήμη σου καταστάσεις στις οποίες ίσως είχε εκείνη το πάνω χέρι ώστε να βγάλεις συμπέρασμα.

5) Δες το κόστος της οριστικής απώλειας και τα κίνητρα των νέων σου κατακτήσεων. Η οριστική απώλεια μπορεί να σημαίνει την απώλεια ενός μίγματος χαρακτηριστικών που στο 90% σε εξυπηρετούν και με τα οποία περνάς καλά και ένα 10% το οποίο σε χαλάει. Άρα η ζήλια μπορεί να είναι το δέντρο και όχι το δάσος. Από την άλλη δες τα κίνητρα των νέων σου κατακτήσεων. Είναι οικονομικά; Είναι λόγω μακροχρόνιας μοναξιάς η οποία χαρακτηρίζει την πλειονότητα των γυναικών σήμερα;

Μη βιαστείς να πεις ότι δεν είσαι ευκατάστατος (αν δεν είσαι). Ένας άνθρωπος που διαθέτει ένα αυτοκίνητο, έναν καφέ και ενδεχομένως ένα γέυμα και μια έξοδο είναι πολυτέλεια σήμερα. Λόγω φορολόγησης ύφεσης κλπ το εισόδημα έχει συρικνωθεί και πολλοί μειώσαν την κατανάλωση προκειμένου να συνεισφέρουν στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Άρα αυτά τα ολίγα δεν τα διαθέτουν πλέον. Άρα "κοπελιά πλήρωνε κι εσύ ή πάμε βόλτα στην πλατεία".
Η κοπέλα σου αν σου κάνει οικονομία κλπ είναι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟΣ παράγοντας διότι θέλει εσένα και όχι εσένα σαν οικονομική οντότητα.

Απάντηση δεν μπορεί να σου δώσει κανένας. Βάλε αυτές τις παραμέτρους αξιολόγησε και μετά κατέληξε εάν όντως σου είναι ή όχι βάρος η κοπέλα αυτή.

Μπορεί να χτυπάς το κεφάλι σου μετά άμα τη χάσεις, μπορεί και όχι. Όλοι είμαστε αποτέλεσμα των επιλογών μας όπως λέει και ένας γνωστός καθηγητής διοίκησης. Κάνε τις δικές σου αλλά σκέψου το σύνολο των συνεπειών ή ευεργετημάτων.

πολυ σωστα αυτα που γραφεις προσπαθω να τα ζυγισω για τις επομενες αλλα δεν μπορω να ξερω,σε αλλα ισσως ειναι καλυτερες σε αλλα οχι,ουτως η αλλως δεν βιαζομαι τοσο για την επομενη σχεση.μπορει να θελουν να καβατζωθουν οπως λες..
η ηδη σχεση μου τωρα ειναι οτι πρεπει για γυναικα του σπιτιου αλλα απο τον πρωτο χρονο κανει σαν να ειμαστε χρονια παντρεμενοι.δεν θελει να εχω επαφες με γκομενιαριδες φιλους μου ουτε facebook και τα λοιπα φοβουμενη οτι θα την κερατωσω.με ολα αυτα ομως και τις γκρινιες καπου χαθηκε το παθος απο την μερια μου..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
θα του πει κ αλλος να κρατησει μια γκομενα που ΔΕΝ γουσταρει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ελεος!!!!!!!!!
εντιτ:η οποια του εχει πριξει κ τα ουμπαλα???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πολυ σωστα αυτα που γραφεις προσπαθω να τα ζυγισω για τις επομενες αλλα δεν μπορω να ξερω,σε αλλα ισσως ειναι καλυτερες σε αλλα οχι,ουτως η αλλως δεν βιαζομαι τοσο για την επομενη σχεση.μπορει να θελουν να καβατζωθουν οπως λες..
η ηδη σχεση μου τωρα ειναι οτι πρεπει για γυναικα του σπιτιου αλλα απο τον πρωτο χρονο κανει σαν να ειμαστε χρονια παντρεμενοι.δεν θελει να εχω επαφες με γκομενιαριδες φιλους μου ουτε facebook και τα λοιπα φοβουμενη οτι θα την κερατωσω.με ολα αυτα ομως και τις γκρινιες καπου χαθηκε το παθος απο την μερια μου..

:S

εφυγες.

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Χμμ, με αυτά που λέει ρε παιδιά αναρωτιέμαι πως μπαίνετε καν στον κόπο να του πείτε να την κρατήσει. Είναι θέμα καθαρά δικού του χαρακτήρα προφανώς το πρόβλημα του και δεν εντοπίζεται στην γκόμενα. Απλά πες την ότι είπες σε εμάς εδώ και χώρισέ την ξερά.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλησπέρα κι από μένα.

Αυτο δειχνει πολλα σε μια σχεση ..... ΣΕΒΑΣΜΟ !!!!!

Δεν μου αρεσε το θεμα με την ποσοστοποιηση ..... σχεση ειναι οχι επιχειρηση η συνεταιρισμος....

Οσο για τους ανδρες και την επιπολαιοτητα να τονισω οτι το εχουν και οι γυναικες αυτο
Ειναι θεμα απειριας και χαρακτηρα.....

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
αλλος εναας να πει την μαλακια:κρατα την γτ δε θα βρεις καλο κοριτσι ξανα θα εκραγω!!!
:headbang: :uglystupid: :jerking:

Καλά κορίτσια φυσικά και θα υπάρχουν... Το θέμα είναι πως όσο περνάνε τα χρόνια μειώνονται τα συναισθηματικά κριτήρια και αυξάνονται τα "λειτουργικά"... Στα 35 αν γνωρίσεις μία 28χρονών σκέφτεται... Καλό παιδί, καλή δουλειά, καλή οικογένεια=> Καλή οικονομική και κοινωνική οντότητα ή αλλιώς "βαθμός καβάτζωσης".  Στα 20 σκέφτεται περισσότερο "οοοοουυυυαοοοουυυυ τον θέλω" και τα άλλα ενώ ίσως υπάρχουν, έπονται ως συμπληρωματικά...

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Χμμ, με αυτά που λέει ρε παιδιά αναρωτιέμαι πως μπαίνετε καν στον κόπο να του πείτε να την κρατήσει. Είναι θέμα καθαρά δικού του χαρακτήρα προφανώς το πρόβλημα του και δεν εντοπίζεται στην γκόμενα. Απλά πες την ότι είπες σε εμάς εδώ και χώρισέ την ξερά.

της τα χω πει αυτα και μου λεει θα περασουν,και πως μπορεις να με αφησεις,και ειμαι γεννημενη για σενα και κατι αλλα που μου ραγιζουν την καρδια σε συνδυασμο με την γλυκια της φατσουλα που αγαπω.το σεξ εχει μειωθει δραματικα για ενος χρονου σχεση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom