Νέα

πως χωριζεις απο συγκατοικιση?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 852
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να χα τα χρονια σου και τα μυαλα μου τωρα......

Μια χαρα σε κοβω φιλε ....

Κατσε και σκεψου λιγο καλυτερα τι ζητας και πραξε αναλογα

Ξαναλεω οτι δεν ειναι σωστο να την διωξεις εφοσον σου φερεται σωστα...... σκεψου και αυτην λιγο καλυτερα.... ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
συναγωνιστες το κεφαλι μου παει να σπασει..
εχω σχεση με μια πιτσιρικα ενα χρονο τωρα μενει σπιτι μου (συγκατοικουμε),ειναι πολυ καψουρα μαζι μου και ζηλευει πολυ..
επειδη ομως τα χρονια περνανε και νιωθω πιεσμενος σκεφτομαι να χωρισω και να συνεχισω μπροστα..
την αγαπαω γιατι ειναι καλο κοριτσι αλλα απο τις πολλες μανουρες και ζηλιες εχω σκασει και θελω να μεινω μονος μου..
επειτα υπαρχουν και κανα 2 γκομενακια που με στριφογυρνανε και θελω να τα στριμωξω  :fuck2:.
τι να κανω?
πως να την διωξω και να μην μου  μεινουν τυψεις?
καλα ρε παπαρι
το ζητουμενο ειναι να μην εχεις τυψεις ?
η κοπελιτσα? αυτη δεν την σκεφτεσε? στα παπαρια σου δηλαδη εαν την διωξεις σαν σκυλι..τον τροπο απλως να βρεις να μην εχεις τυψεις

επειδη φανταζομαι τι φαση ειστε και οι 2 απο τα λιγα γραφομνενα σου αυτο π εχω να σου πω ειναι να κουνησεις το κεφαλι σου να παει στην θεση του το μυαλο

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Φιλε σεξιαρη εσυ αν καταλαβα καλα δουλευεις νυχτα η σε καφεμπαρ?

Αυτη μπας κ ειναι απο επαρχια?(εσυ Αθηνα?)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
δε σου απαγορεψα να μιλας νομιζω.
απλα ειπα την αποψη μου πανω σε αυτα που ειπωθηκαν.γτ θες να με νευριασεις καλε μου;;;;γτ θες να με κανεις ρατσιστρια ενω δεν ειμαι;

Μου αρκεί το "καλε μου" και το "δε σου απαγορεψα να μιλας ".

Αυτό,"θες να με κανεις ρατσιστρια ενω δεν ειμαι;", δεν το κατάλαβα?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αυτο εχω παθει και εγω ουτε αγγελιες απο ροζ τηλεφωνα δεν θελει να βλεπω
Τοτε εξηγησε της οτι το μονο που θα καταφερει με αυτη την συμπεριφορα, θα ειναινα σε χασει.......

OP
OP
sexiaris

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εάν έχει μειωθεί το σεξ... τότε το βλέπω ότι έχετε πάρει όχι και τόσο καλό δρόμο.

Το σεξ μειώθηκε γιατί βαριέσαι εσύ ή εκείνη?

Φίλε όσον αφορά τη γλυκειά φατσούλα, να ξέρεις ότι άμα της πάρει τα μυαλά κανένας άλλος τότε να δεις που δε σε λυπάται και για πότε γίνεται άγρια και ψυχρή φατσούλα....

Το αν θα το μετανιώσεις αργότερα είναι άλλο θέμα.

Μπορεί να το μετανιώσεις που έφαγες άλλα τόσα χρόνια από τη ζωή σου και κατέληξες εγκλωβισμένος σε ένα σπίτι και μια σχέση-γάμο που δεν ήθελες, μπορεί όμως να σου λείπει και μια κοπέλα να σε νοίαζεται πραγματικά κλπ...

Αν πάλι έχεις αποφασίσει να της το κόψεις. Άποψή μου της το λες, κόβεις επαφές για να σταματήσεις να επηρεάζεσαι, αλλά και να ευχαριστιέσαι ενδόμυχα που τη βλέπεις να σε παρακαλάει, και προχωράς παρακάτω.

Αν κρατάς επαφές σημαίνει πως απλά δεν ξέρεις τι θέλεις ή ότι θέλεις να έχεις όλες τις επιλογές ανοιχτές... Εσύ ξέρεις! Και δε τα λέω καθόλου κακοπροαίρετα.

το σεξ εχει μειωθει απο την μερια μου..
εχεις πολυ δικιο σ αυτο που λες αμα ηθελε αυτη να με χωρισει θα το εκανα απλα και στεγνα..
εγκλωβισμενος νιωθω ηδη και αργοτερα θα εχω κανει κ αλλο βημα γιατι βιαζετε για γαμο και παιδι..τα πεθερικα δεν τα γουσταρω και δεν την βοηθανε σαν γονεις  και ετσι εχει γατζωθει πανω μου..κατι σαν αντικαταστατης του πατερα της..(οχι στο χαρτζιλικι αλλα στην προστασια)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
...to kαλο που σου θέλω να προσέχεις μην μείνει έγκυος μεχρι να αποφασίσεις τι θα κάνεις γιατί σε παρόμοιες περιπτώσεις <γίνονται> <τυχαίως> απρόσεκτες  ;) :rolleyes: η καψουρεμένη <παίζει > με πλήρη τη φαρέτρα της  :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μου αρκεί το "καλε μου" και το "δε σου απαγορεψα να μιλας ".

Αυτό,"θες να με κανεις ρατσιστρια ενω δεν ειμαι;", δεν το κατάλαβα?
ηταν δυο οι παραθεσεις.το καλε μου κ το σχολιο γ τον ρατσισμο δεν ηταν γ σενα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και δεν ειναι Κυριακη.......

URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ηλιθια ξανθια αντε βουλωστο....  :grin:

Ποιος σου μιλαει και πεταγεσαι σαν την πορδη ?  :humpleg:

http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]

καθυστερημενε μαλακα για πες μας καμια δικια σου σχεση εκτος της αγγελικης  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
απλα ειπα την αποψη μου πανω σε αυτα που ειπωθηκαν.γτ θες να με νευριασεις καλε μου;;;;γτ θες να με κανεις ρατσιστρια ενω δεν ειμαι;
:o :new_shocked: :cool2:

Πλακα κανειιιιιιι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γινεσαι και ρατσιστρια δηλαδη ενω δεν εισαι ?  :grin:

Η κοινωνικη σου μορφωση τι λεει γιαυτο ?  :rolleyes:

Τι εχεις με τον μαυρεα μου ? Καλο παιδι φαινεται....  :grin:
URL]]

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Πλακα κανειιιιιιι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Καλο παιδι ειναι, αλλα τον εχεις ποσταρει 600 φορες........

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

[/quote]ρε τον παιζεις????????????????????θες να αρχισω τα γαμιδια και μετα να κλαιγεσαι που σου μιλαω ασχημα και να νιαουριζεις???σταματα με αυτην την κωλοεικονα επιτελους μη σου πω τιποτα γ την δικη σου κοινωνικη μορφωση αλα γαλλικα!!!αιντε!!!βλεπεις οτι σου μιλαω καλα αλλα εχω κ γω νευρα!!!αι στον πουτσο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom