Καθησα και διαβασα τοσα ποστς και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ντρεπομαι που μαι συντοπιτης με ολους εσας.
Βαριεμαι να το παω προσωπικα αλλα διαβασα 95 μαλακιες και 5 σωστα ποστς.
Ειναι ανεκδιηγητο και ανεντιμο και ανηθικο και οπως αλλιως θες πες το, να θεωρουνε μερικοι δικαιωμα τους να μη πληρωνουν και να νιωθουν και αδικημενοι και να ψαχνουν και τροπους να κρατησουν κατι που ποτε δε καταφεραν να ξοφλησουν.
Με ξεπερναει και ενδεχομενως ειναι και ο λογος που φτασαμε ως εδω σαν χωρα.
Μερικοι λιγοι καλοι και τιμιοι να τραβανε κουπι για ολα τα καθικια και τα λαμογια που εχουν μαθει να τα χουν τσαμπα ολα στην ζωη τους και να το θεωρουν και κεκτημενο.
Εισαι συνταξιουχος; ειχες παλεψει και ειχες πληρωσει το κρατος και βγηκες με καλα λεφτα συνταξης; Πανω απο 2000; Παρε στα αυτια 1200 και πολλα σου ειναι. Εισαι ρεμαλι και ρεμπεσκες και δε πληρωνες ολες τις εισφορες σου τοσα χρονια και τα παιρνες μαυρα και γερασες και παιρνεις 800 ευρω; Εσυ δεν εχεις μειωση λεει γιατι παιρνεις λιγα οποτε αντε να σου κοψουμε 50 ευρω...αυτοι ειμαστε...οι τιμιοι παιρνουν πουλο και οι κερχανατζηδες μια ζωη κερδισμενοι...Ετσι και με τα δανεια...να βγαλουν τα σπασμενα οι καλοπληρωτες. Οι καλοπληρωτες που ειναι τιμιοι και πληρωνουν κανονικα ασχετως αν το σπιτι τους κοστιζει πλεον τα μισα ουτε λογος για αναπροσαρμογη δοσης. Ο μπαταχτσης που εχει και δε πληρωνει απο αποψη πετυχαινει μειωση δοσης κουρεματα και οτι φανταζεστε...Επισης να σας παρουν ολα τα σπιτια ουτε νομος κατσελη ουτε τιποτε. Βρωμερες σαρανταποδαρουσες ολοι σας. Να μη παιρνατε δανειο αν δεν εχετε η αν δε θελετε να πληρωνετε. Να μεινετε αστεγοι η να πατε στα κατσικοχωρια σας πισω να ζειτε παρεα με τις γιδες σας και να σας γαμαει κανας τραγος με τα κερατα.
Ευχομαι μνημονιο για παντα γιατι μονο σε τετοιες συνθηκες ισως βαλουμε μυαλο...λυπαμαι αλλα ετσι ειναι...
Ψοφο και οχι γρηγορο αλλα ψοφο οδυνηρο ευχομαι σε οποιον ασπαζεται αυτες τις τακτικες και δεν αξιζει ουτε να ζει αλλα ουτε και να αναπαραγεται.
τυπε μια που ειμαι ο νηματοθετης το παιρνω προσωπικα γιατι εισαι πολυ επιθετικος. .
Το μνημονιο να το κρατησετε εσεις που βγηκατε ωφελημενοι απο οικονομικες καταστασεις πριν χρονια.
Ουτε εγω ουτε οι γονεις μου,φτωχοι μεροκαματιαρηδες βρηκαμε κατι ετοιμο παρα μονο με σκληρο αγωνα για τον επιουσιο.
Τι εκανα?? Τολμησα να σηκωσω κεφαλι εγω ο φτωχος κολλυγος?????
Κοψιμο το κεφαλι λοιπον.
Θα πρεπει απο δω κ στο εξης:
- να ζω για να ξεπληρωνω υποχρεωσεις που αλλοι δημιουργησαν
-να πληρωνω με 10 δραχμες κατι που αξιζει 5 ....οχι για 1 χρονο ουτε για δυο αλλα για 24 χρονια.
- να υποστω εγω την οικονομικη καταστροφη που αλλοι φερανε με σκανδαλο χρηματιστηριου, κτηματομεσιτικη φουσκα κτλ.
Τολμησα εγω να προσπαθησω να γινω μικρομεσαιος??
Κοψιμο κεφαλιου για τους γονεις μου,εμενα και τα παιδια μου.
Δεν πειραζει, εσεις οι "βολεμενοι" να ειστε καλα και ολοι οι αλλοι τα σκουπιδια να πα να χαθουμε.....
Ε λοιπον δεν σας κανω την χαρη....οπως ειπα και στην τραπεζα σημερα "δεν πηδαω απο το μπαλκονι για κανεναν σας"
Οταν σαν ελευθερος επαγγελματιας στην ελλαδα ειχα επιπλεον φορους κρατησεις εξοδα καθε μηνα εβλεπα εκπληκτος να δινονται επιπλεον επιδοματα παροχες κτλ στους δημ. υπαλληλους και εξυνα το κεφαλι μου.....
Σε μια χωρα που ο καθενας κοιταει την παρτη του εγω πρεπει να ειμαι ο ηθικος γιατι ετσι θελετε εσεις οι βολεμενοι ηθικολογοι???
Θα μπορουσα να γραφω για ωρες αλλα βαριεμαι ,ανθρωποι που δεν εχουν το επιπεδο για διαλογο ευχονται ψοφο κτλ.....
Ψοφο οδυνηρο σε σενα ρε βολεψακια. Που μενεις διπλα στους γονεις σου η ακομη με τους γονεις.....την πραγματικοτητα την ξερουμε....δεν ειναι δυνατον ενας μικρομεσαιος να επιβιωσει ευκολα αν ειναι μονος, αν δεν πηρε σπιτι κληρονομια ,σπιτι προικα, δεν ανελαβε την οικογενειακη επιχειρηση, η το δικηγορικο γραφειο του μπαμπα, η τα χωραφια της οικογενειας.....
Ή ή ή
Ολοι οι αλλοι ψοφο
Και για προλαβω κακοπροαιρετους.....
Ριψασπις δεν λεγεται αυτος που πηρε το δισακι του και εφυγε για αλλες πολιτειες για να ζησει την ζωη που του απεμεινε χωρις μιζερια.
Ριψασπις λεγετε αυτος που δεν κανει κατι για να αλλαξει την κατασταση που εχει ερθει η χωρα γιατι τον "βολευει"
Ο Γιαννης μεταφερει το μηνημα μου