Νέα

Στεγαστικό δάνειο: μια πονεμένη ιστορία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.804
Πόντοι
216
Αν δε μενεις ελλαδα και δε μπορεις να το πληρωσεις,ας το παρει η τταπεζα.που ειναι το προβλημα;
Το δίκαιο και σωστο είναι να τα πάρει ο συνεπής φορολογούμενος που πλήρωσε και για το σπίτι αυτουνού, οχι η τραπεζα. Μαλιστα η τραπεζα να δώσει ζεστό χρήμα στους συνεπείς που πληρωσαν τα σπιτια των μπαταχτσηδων και να κρατήσει αυτή τα μπετά. Δηλαδή πάει ο μαλακας και φυτιλιαζει το δανειο και θα πληρωνω εγω και ο καθε εγω και ο καθένας ανακεφαλαιοποιησεις; Ας βγουν στο κλαρί ή ας βγάλουν τις γυναίκες τους να ξεχρεώσουν. Τι να κάνουμε τωρα;

Επισκέπτης
Εμενα γνωστος μου κληρονομησε χρεη απο δανεια και καρτες του πατερα του που ηταν μανιακος τζογαδορος! Αυτα οι τραπεζες τα πουλησαν σε εισπρακτικες και οι εισπρακτικες τον κυνηγανε να τους τα ξεπληρωσει! Μιλαμε για ποσα που υπερβαινουν την αξια της περιουσιας του.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος πλέον να μην πληρώσεις και να μην σου πλειστηριάσουν το σπίτι και μάλιστα ηλεκτρονικά. Οι Τράπεζες πλέον μέσω των εισπρακτικών μπορούν να κουμανταριστούν εάν βάζεις κάποιο ποσό τον μήνα για να φαίνεται ότι κινείται ο λογαριασμός.

Τώρα εάν δεν θες να πληρώσεις καθόλου να είσαι προετοιμασμένος ότι και το σπίτι θα σου πάρουν και θα συνεχίσουν να σε κυνηγάνε για το υπόλοιπο του ποσού γιατί σιγά μην βγει για όλο το ποσό.

Να ξέρεις ότι τα δικαστικά έξοδα του να κάνεις ανακοπή και αναστολή και έφεση για αυτές (γιατί λογικά θα τις χάσεις) είναι αρκετά μεγάλα.

meat factory

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2018
Like
39
Πόντοι
1
Εμενα γνωστος μου κληρονομησε χρεη απο δανεια και καρτες του πατερα του που ηταν μανιακος τζογαδορος! Αυτα οι τραπεζες τα πουλησαν σε εισπρακτικες και οι εισπρακτικες τον κυνηγανε να τους τα ξεπληρωσει! Μιλαμε για ποσα που υπερβαινουν την αξια της περιουσιας του.

type γιατι δεν εκανε αποποιηση κληρονομιας; μηπως για να κρατησει τα λίγα + και να γραψει στις παπαρες του τα πολλα - ?

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
κούρεμα δανείου παίρνεις μόνο μέσα από δικαστική απόφαση. αν θέλεις να ξεμπλέξεις πήγαινε σε έναν καλό και έμπειρο δικηγόρο για να γλιτώσεις. 

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Δεν μενεις Ελλαδα, κανενας δεν κατοικει στο σπιτι αυτο, ε τοτε ρε τύπε τι σε νοιαζει? Αστους να το βγαλουν σε πλειστηριασμο και να το παρουν. Και να ξεχρεωσεις ετσι ειτε ολικα ειτε κατα ενα μεγαλο μερος. Πού ειναι το προβλημα?
Αυτό είναι το θέμα, ότι αν δεν ξεχρεώσει ολικά με τον πλειστηριασμό θα συνεχίσει να χρωστάει και τα χρωστούμενα θα τοκίζονται οπότε δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει ποτέ να ξεμπλέξει.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
εφ'οσον η κουβεντα εχει παει προς τις δοσεις στεγαστικών κτλ θα ηθελα την αποψη των μελων του μπου.κομ για τα χρηματα που μπορει να δοσει καποιος σημερα ως δοση στεγαστικου δανειο

ποσο είναι λοιπον το ποσον που μπορει να πληρωνει καποιος με τα σημερινα δεδομενα σε μια τραπεζα για στεγαστικο δανειο με βαση ένα μεσο μισθο υπαλληλου σε γραφειο (π.χ λογιστης ή πωλητης αυτ/των ή στελεχως σε διαφημιστικη ή σε μια οποιαδήποτε back office εργασια με 8-ωρο) και με διαρκεια αποπληρωμης τα 25 ετη  :think:
Τύπε, τα καλά χρόνια σοο έλεγαν ότι το 30% του μηνιάτικού σου μπορεί να πάει για δανεισμό, οπότε τερμάτιζαν τη διάρκεια αποπληρωμής στα 25 με 30 χρόνια και έβγαινε ένα ποσόν της τάξης των 150-200 χιλάδων ευρώ.
Τώρα έχει αλλάξει το τροπάρι, δεν δανίζουν πάνω από το τριπλάσιο του ετήσιου εισοδήματός σου.

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Μπορεις να πουλήσεις ενα σπιτι που ειναι σε υποθήκη;

και εχω και μια άλλη ερωτηση μπορει κάποιος να πουλήσει ενα σπιτι που πάει να βγει σε πλειστηριασμο επειδη χρωστάει λεφτά;;;;

και αν ο ενδιαφερομενος τσιμπήσει τα φράγκα και γινει μπουχος;;;
το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξει κάποιος που θα πάει να αγοράσει ενα σπιτι θα ειναι στο υποθηκοφυλακειο.

Μετα ο άλλος θα του μεινει ένα σπιτι που και χρεωμενο ειναι στην τράπεζα και ο ιδιος το έχει αγοράσει. Γινονται αυτα νομικα;

Γίνεται με δικηγόρους και συγκεκριμένη διαδικασία. Τα λεφτά τα χρησιμοποιείς για να πληρώσεις το δάνειο και όχι για να την κάνεις για Βραζιλία

Ποιος θα παέι να παρει σπίτι χωρίς δικηγόρο που θα ελένξει τα πάντα: υποθηκοφυλακιο, τυχών δάνεια, χρέη σε ΔΕΚΟ κοκ
Δεν παίρνεις καραμέλες απο το περίπτερο

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281
Πρέπει αρχικά να έχεις σχετικά σταθερά εισοδήματα τα τελευταία 2-3 χρόνια, και το ποσό (που τουλάχιστον προ 2ετίας) δίνουν ως στεγαστικό είναι 60-80 χιλιάρικα για τέτοιους μισθούς. Οπότε χρειάζεται αν θες να πας σε κάτι καλύτερο ως προς το σπίτι, και ένα αποκούμπι.
Για τις δόσεις για ποσό 70,000 και ένα επιτόκιο πχ χοντρικά 3,8% βγαίνει ένα ποσό στα 360 ευρώ.

Και με 70.000 τι θα αγοράσεις;
Ένα μικρό σπίτι ή λιγο μεγαλύτερο και παλιο που αν κάνεις οικογένεια δεν θα σου φθάσει.
Προσθέτεις ασφάλεια κατοικίας για το δάνειο
Προσθέτεις το ρίσκο με ΕΝΦΙΑ κτλ (όποτε ψάχνουν λεφτά βαράνε).
Προσθέτεις συντήρηση, φθορές κτλ
Προσθέτεις το ρίσκο να το παρεις σε περιοχή που αυριο υποβαθμίζεται ή πλεον δεν σου αρέσει κτλ

Μήπως το ενοικιο ειναι καλύτερρη λύση;

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Και με 70.000 τι θα αγοράσεις;
Ένα μικρό σπίτι ή λιγο μεγαλύτερο και παλιο που αν κάνεις οικογένεια δεν θα σου φθάσει.
Προσθέτεις ασφάλεια κατοικίας για το δάνειο
Προσθέτεις το ρίσκο με ΕΝΦΙΑ κτλ (όποτε ψάχνουν λεφτά βαράνε).
Προσθέτεις συντήρηση, φθορές κτλ
Προσθέτεις το ρίσκο να το παρεις σε περιοχή που αυριο υποβαθμίζεται ή πλεον δεν σου αρέσει κτλ

Μήπως το ενοικιο ειναι καλύτερρη λύση;
με 30.000 παιρνεις ρετιρε 100 τετραγωνικα στα πατησια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
με 30.000 παιρνεις ρετιρε 100 τετραγωνικα στα πατησια
με 30.000 πληρωνεις τα νοικια 5-10 ετων και οποτε δεν σου αρεσει φευγεις, γιατι να  εισαι σκλαβωμένος σε ένα σπιτι ή μια πολη που αυριο το πρωι μπορει να σκασει μυτη κανενας περίεργος γειτονας και να σου σπαει τα αρχιδια. πριν 20 χρονια ηρθαν κατι μουσικοι τις κλασσικης μουσικης διπλα, αν δεν ηταν δικο μας το σπιτι θα φευγαμε, επειδή ηταν δικο μας δεν το σκεφτηκαμε καν , εγωιστικα πηγαμε δικαστικα και τελικα με αυτοδικια καταφέραμε να τους διωξουμε τους ενοχλητικούς που παιζανε ΟΛΕΣ τις ωρες που δεν ηταν κοινης ησυχίας.

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Πληρώνουμε ανακεφαλαιοποιησεις τραπεζών γιατι καποιοι τυποι γουσταρουν να εχουν περιουσια χωρις να πληρώσουν για να την αποκτησουν

Και εσυ και ο νηματοθετης ζειτε εξωτερικο
Χρωστάτε τα ακινητα σας στην τραπεζα
Θελετε να τα κρατησετε αλλά δεν γουσταρετε να τα πληρωσετε
Απλα τα θελετε για να μεινουν ως περουσιακα στοιχεια ουτε καν τα χρησιμοποιητε αλλα θελετε να τα πληρώσουμε εμεις

Αποκτηση περιουσιας με λεφτα αλλων
Μονο στην Ελλαδα

Και ναι αν ο γειτονας εχει μια κατσικα που την αρμεγει αλλα την στελνει στον ΔΙΚΟ μου κήπο για να βοσκησει τοτε να ψοφησει
Aκριβως ετσι ειναι..δεν ειναι ειδες τι εγραψε στην αρχη; Δεν ειπε δεν εχω να πληρωνω, ειπε δεν γουσταρω να πληρωσω.

lakis7

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Καθησα και διαβασα τοσα ποστς και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ντρεπομαι που μαι συντοπιτης με ολους εσας.

Βαριεμαι να το παω προσωπικα αλλα διαβασα 95 μαλακιες και 5 σωστα ποστς.
Ειναι ανεκδιηγητο και ανεντιμο και ανηθικο και οπως αλλιως θες πες το, να θεωρουνε μερικοι δικαιωμα τους να μη πληρωνουν και να νιωθουν και αδικημενοι και να ψαχνουν και τροπους να κρατησουν κατι που ποτε δε καταφεραν να ξοφλησουν.
Με ξεπερναει και ενδεχομενως ειναι και ο λογος που φτασαμε ως εδω σαν χωρα.

Μερικοι λιγοι καλοι και τιμιοι να τραβανε κουπι για ολα τα καθικια και τα λαμογια που εχουν μαθει να τα χουν τσαμπα ολα στην ζωη τους και να το θεωρουν και κεκτημενο.

Εισαι συνταξιουχος; ειχες παλεψει και ειχες πληρωσει το κρατος και βγηκες με καλα λεφτα συνταξης; Πανω απο 2000; Παρε στα αυτια 1200 και πολλα σου ειναι. Εισαι ρεμαλι και ρεμπεσκες και δε πληρωνες ολες τις εισφορες σου τοσα χρονια και τα παιρνες μαυρα και γερασες και παιρνεις 800 ευρω; Εσυ δεν εχεις μειωση λεει γιατι παιρνεις λιγα οποτε αντε να σου κοψουμε 50 ευρω...αυτοι ειμαστε...οι τιμιοι παιρνουν πουλο και οι κερχανατζηδες μια ζωη κερδισμενοι...Ετσι και με τα δανεια...να βγαλουν τα σπασμενα οι καλοπληρωτες. Οι καλοπληρωτες που ειναι τιμιοι και πληρωνουν κανονικα ασχετως αν το σπιτι τους κοστιζει πλεον τα μισα ουτε λογος για αναπροσαρμογη δοσης. Ο μπαταχτσης που εχει και δε πληρωνει απο αποψη πετυχαινει μειωση δοσης κουρεματα και οτι φανταζεστε...Επισης να σας παρουν ολα τα σπιτια ουτε νομος κατσελη ουτε τιποτε. Βρωμερες σαρανταποδαρουσες ολοι σας. Να μη παιρνατε δανειο αν δεν εχετε η αν δε θελετε να πληρωνετε. Να μεινετε αστεγοι η να πατε στα κατσικοχωρια σας πισω να ζειτε παρεα με τις γιδες σας και να σας γαμαει κανας τραγος με τα κερατα.

Ευχομαι μνημονιο για παντα γιατι μονο σε τετοιες συνθηκες ισως βαλουμε μυαλο...λυπαμαι αλλα ετσι ειναι...

Ψοφο και οχι γρηγορο αλλα ψοφο οδυνηρο ευχομαι σε οποιον ασπαζεται αυτες τις τακτικες και δεν αξιζει ουτε να ζει αλλα ουτε και να αναπαραγεται.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Καθησα και διαβασα τοσα ποστς και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ντρεπομαι που μαι συντοπιτης με ολους εσας.

Ειναι ανεκδιηγητο και ανεντιμο και ανηθικο και οπως αλλιως θες πες το, να θεωρουνε μερικοι δικαιωμα τους να μη πληρωνουν και να νιωθουν και αδικημενοι και να ψαχνουν και τροπους να κρατησουν κατι που ποτε δε καταφεραν να ξοφλησουν.

Μερικοι λιγοι καλοι και τιμιοι να τραβανε κουπι για ολα τα καθικια και τα λαμογια που εχουν μαθει να τα χουν τσαμπα ολα στην ζωη τους και να το θεωρουν και κεκτημενο.

Εισαι συνταξιουχος; ειχες παλεψει και ειχες πληρωσει το κρατος και βγηκες με καλα λεφτα συνταξης; Πανω απο 2000; Παρε στα αυτια 1200 και πολλα σου ειναι. Εισαι ρεμαλι και ρεμπεσκες και δε πληρωνες ολες τις εισφορες σου τοσα χρονια και τα παιρνες μαυρα και γερασες και παιρνεις 800 ευρω; Εσυ δεν εχεις μειωση λεει γιατι παιρνεις λιγα οποτε αντε να σου κοψουμε 50 ευρω...αυτοι ειμαστε...οι τιμιοι παιρνουν πουλο και οι κερχανατζηδες μια ζωη κερδισμενοι...Ετσι και με τα δανεια...να βγαλουν τα σπασμενα οι καλοπληρωτες. Οι καλοπληρωτες που ειναι τιμιοι και πληρωνουν κανονικα ασχετως αν το σπιτι τους κοστιζει πλεον τα μισα ουτε λογος για αναπροσαρμογη δοσης. Ο μπαταχτσης που εχει και δε πληρωνει απο αποψη πετυχαινει μειωση δοσης κουρεματα και οτι φανταζεστε...Επισης να σας παρουν ολα τα σπιτια ουτε νομος κατσελη ουτε τιποτε. Βρωμερες σαρανταποδαρουσες ολοι σας. Να μη παιρνατε δανειο αν δεν εχετε η αν δε θελετε να πληρωνετε. Να μεινετε αστεγοι η να πατε στα κατσικοχωρια σας πισω να ζειτε παρεα με τις γιδες σας και να σας γαμαει κανας τραγος με τα κερατα.

Ευχομαι μνημονιο για παντα γιατι μονο σε τετοιες συνθηκες ισως βαλουμε μυαλο...λυπαμαι αλλα ετσι ειναι...

Ψοφο και οχι γρηγορο αλλα ψοφο οδυνηρο ευχομαι σε οποιον ασπαζεται αυτες τις τακτικες και δεν αξιζει ουτε να ζει αλλα ουτε και να αναπαραγεται.

Aστεγος χλωμο να μεινει καποιος
Στην χειροτερη θα φορτωθει στα γεροντια του
Το πιο πιθανο ομως ειναι να νοικιάσει
Μπορει το σπιτι που θα νοικιασει ομως να μην ειναι τοσο ωραιο οσο αυτο που μένει ΤΣΑΜΠΑ, αφου προστατευεται η πρώτη κατοικια..
Και με τα λεφτα που γλιτώνει απο τα ενοικια θα αγορασει ενα καινούργιο αμαξακι η να παει διακοπές..
Ειναι τελεια η ζωή για αυτούς που προλαβαν να παρουν στεγαστικά και τώρα τα πιστολιάζουν
Ακομα και καποια στιγμή να επιστρεψει το ακινητο στην τραπεζα αυτοι θα εχουν βγάλει πολλά χρονια ΤΣΑΜΠΑ στεγασης

Αλλα ΤΣΑΜΠΑ δεν ειναι τιποτα
Απλά ολοι εμεις πληρώνουμε τις ανακεφαλαιοποιήσεις μεσω φορων

Ip44527

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Συμφωνώ με τον συνομιλητή lakis7 και θέλω να συμπληρώσω δύο τρία πράγματα για τα παιδιά που ενδιαφέρονται για στεγαστικό. 1) Οι τράπεζες χρηματοδοτούν μέχρι το 80% της εμπορικής αξίας του ακινήτου (η αξία αυτή προσδιορίζεται από την τράπεζα). Το υπόλοιπο ποσό είναι ίδια κεφάλαια. 2) Όποιος μπει στη διαδικασία απόκτησης ακινήτου καλό θα είναι να υπολογίσει τα έξοδα του δανείου, νομικό & τεχνικό έλεγχο, έξοδα προσημειωσης, συμβολαιογραφικά, μεσιτικά (αν υπάρχουν)  Γενικότερα να υπάρχει μια ρευστότητα της τάξης του 10%-15% της εμπορικής αξίας του ακινήτου για τα έξοδα που θα προκύψουν. 3) Έξοδα μετεγκατάστασης (επιδιορθώσεις ή ανακαίνιση,επίπλωση, κτλ)
Μεγάλη συζήτηση για το αν αξίζει ή όχι η αγορά ακινήτου. Ο καθένας επιλέγει με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή του...

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706

τυπε μια που ειμαι ο νηματοθετης το παιρνω προσωπικα γιατι εισαι πολυ επιθετικος. .

Το μνημονιο να το κρατησετε εσεις που βγηκατε ωφελημενοι απο οικονομικες καταστασεις πριν χρονια.
Ουτε εγω ουτε οι γονεις μου,φτωχοι μεροκαματιαρηδες βρηκαμε κατι ετοιμο παρα μονο με σκληρο αγωνα για τον επιουσιο.

Τι εκανα?? Τολμησα να σηκωσω κεφαλι εγω ο φτωχος κολλυγος?????
Κοψιμο το κεφαλι λοιπον.

Θα πρεπει απο δω κ στο εξης:
- να ζω για να ξεπληρωνω υποχρεωσεις που αλλοι δημιουργησαν
-να πληρωνω με 10 δραχμες κατι που αξιζει 5 ....οχι για 1 χρονο ουτε για δυο αλλα για 24 χρονια.
- να υποστω εγω την οικονομικη καταστροφη που αλλοι φερανε με σκανδαλο χρηματιστηριου, κτηματομεσιτικη φουσκα κτλ.
Τολμησα εγω να προσπαθησω να γινω μικρομεσαιος??

Κοψιμο κεφαλιου για τους γονεις μου,εμενα και τα παιδια μου.

Δεν πειραζει, εσεις οι "βολεμενοι" να ειστε καλα και ολοι οι αλλοι τα σκουπιδια να πα να χαθουμε.....

Ε λοιπον δεν σας κανω την χαρη....οπως ειπα και στην τραπεζα σημερα "δεν πηδαω απο το μπαλκονι για κανεναν σας"

Οταν σαν ελευθερος επαγγελματιας στην ελλαδα ειχα επιπλεον φορους κρατησεις εξοδα καθε μηνα εβλεπα εκπληκτος να δινονται επιπλεον επιδοματα παροχες κτλ στους δημ. υπαλληλους και εξυνα το κεφαλι μου.....

Σε μια χωρα που ο καθενας κοιταει την παρτη του εγω πρεπει να ειμαι ο ηθικος γιατι ετσι θελετε εσεις οι βολεμενοι ηθικολογοι???

Θα μπορουσα να γραφω για ωρες αλλα βαριεμαι ,ανθρωποι που δεν εχουν το επιπεδο για διαλογο ευχονται ψοφο κτλ.....

Ψοφο οδυνηρο σε σενα ρε βολεψακια. Που μενεις διπλα στους γονεις σου η ακομη με τους γονεις.....την πραγματικοτητα την ξερουμε....δεν ειναι δυνατον ενας μικρομεσαιος να επιβιωσει ευκολα αν ειναι μονος, αν δεν πηρε σπιτι κληρονομια ,σπιτι προικα, δεν ανελαβε την οικογενειακη επιχειρηση, η το δικηγορικο γραφειο του μπαμπα, η τα χωραφια της οικογενειας.....
Ή ή ή

Ολοι οι αλλοι ψοφο

Και για προλαβω κακοπροαιρετους.....

Ριψασπις δεν λεγεται αυτος που πηρε το δισακι του και εφυγε για αλλες πολιτειες για να ζησει την ζωη που του απεμεινε χωρις μιζερια.

Ριψασπις λεγετε αυτος που δεν κανει κατι για να αλλαξει την κατασταση που εχει ερθει η χωρα γιατι τον "βολευει"

Ο Γιαννης μεταφερει το μηνημα μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κούρεμα δανείου παίρνεις μόνο μέσα από δικαστική απόφαση. αν θέλεις να ξεμπλέξεις πήγαινε σε έναν καλό και έμπειρο δικηγόρο για να γλιτώσεις. 
Εντελως λαθος.

Κουρεμα μπορεις πανευκολα να παρεις και με διαπραγματευση με την τραπεζα. Γιατι δεν τα ψαχνετε λιγο?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω ετυχε και δεν εχω δανειο να πληρωνω αλλα δε μενω και αδιαφορος σε οσους δυσκολευονται να εξυπηρετησουν το δανειο τους, ιδιως αν δεν ευθυνονται εκεινοι απολυτως. Θα πρεπει ομως και η τραπεζα να εξασφαλιστει ειτε οικονομικα ειτε με πλειστηριασμο του ακινητου που ετσι κι αλλιως σε υποθηκη μπηκε με την αναληψη του δανειου.

Σε Γιουρομπανκ που ειχα παει για δουλεια, περιμενοντας στην ουρα του ταμειου ειδα συνταξιουχο να μιλαει σε εντονο υφος με την υπαλληλο στο βαθος που ειναι τα γραφεια δανειων. Και ελεγε ο ηλικιωμενος, Οχι κυρια μου, δε μπορω να σας δινω το μηνα οσα χρηματα μου ζητατε. Η υπαλληλος ηταν μεν συγκαταβατικη αλλα δε του ελυνε και το προβλημα. Τον παρεπεμψε στον ανωτερο της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σε Γιουρομπανκ που ειχα παει για δουλεια, περιμενοντας στην ουρα του ταμειου ειδα συνταξιουχο να μιλαει σε εντονο υφος με την υπαλληλο στο βαθος που ειναι τα γραφεια δανειων. Και ελεγε ο ηλικιωμενος, Οχι κυρια μου, δε μπορω να σας δινω το μηνα οσα χρηματα μου ζητατε. Η υπαλληλος ηταν μεν συγκαταβατικη αλλα δε του ελυνε και το προβλημα. Τον παρεπεμψε στον ανωτερο της.
Ο ηλικιωμενος δεν γνωριζει οτι η κοπελα στην οποια φωναζε, δεν εχει καμια αρμοδιοτητα να του επιλυσει τιποτα αλλά απλως μεταφερει την αποψη της κεντρικης υπηρεσιας της τραπεζας? Αυτο δεν το καταλαβαινω με μερικους, πανε και φωναζουν στους υπαλληλους λες και ειναι αρμοδιοι για το παραμικρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom