brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.023
- Πόντοι
- 2.606
η φαντασία μου μια χαρά ειναι απλά δεν μπορω να αντικρίσω την φρικτή πραγματικότητατι εγινε στερεψε η φαντασια σ μπραμπ?
η φαντασία μου μια χαρά ειναι απλά δεν μπορω να αντικρίσω την φρικτή πραγματικότητατι εγινε στερεψε η φαντασια σ μπραμπ?
αθηνα μπορω να ερθο με την μπεμβε και να βγουμε και εξο πριν το
ειμε παλιο μελος στο σιτε μπορης να διαβασης μνμ μου παλια και οραιος τυπος
Μάθε και ελληνικά και θα έχεις όλο το πακέτο.
η φαντασία μου μια χαρά ειναι απλά δεν μπορω να αντικρίσω την φρικτή πραγματικότητα
φιλε μια χαρα εινε τα ελινικα μου. μπορη να κανο κανα ορθογραφικο αλλα εδο δε δινομε εξετασης στο πανεπιστιμιο να ψαχνουμε
φιλε μια χαρα εινε τα ελινικα μου. μπορη να κανο κανα ορθογραφικο αλλα εδο δε δινομε εξετασης στο πανεπιστιμιο να ψάχνουμε
μονο αν φερεις και τον νικ μαζι!
βαρυς ο χαρακτηρισμος... :SΒρε Giasou...
Να γαμήσεις πουτάνες ή ελλεϊνίδες που το παίζουν πουτάνες;
Τί;
εξισου αποτελεσματικο και για πρωινο ξερασμα....Ωραία γραφή καβλωτικη σεντόνι βέβαια αλλα με βοήθησε να κάνω ενα επικό πρωινό χεσιμο
:S
με το 8ποντο μαζι?
Σιγά μην έμεινε ποτε σε ξενοδοχείο και σιγά μην ηρθε στην αθηνα ....μάλλον σιγά μην έφυγε ποτε απο την αθηνα η ελλεινιδα ... κρυμμένη πίσω απο ένα πληκτρολόγιο ειναι και εχει φτιάξει μια ζωή που θα ήθελε να ζει... και το Λονδίνο άντε να το είδε κανενα Σαββατοκύριακο απο καμμια προσφορά της AEGEAN ....
Αυτός δεν είναι πλέον κώλος.
Πάγκος λαϊκής είναι.
Πρέπει να μένουμε η να μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο... Τελος πάντων μου αρέσουν οι ιστορίες σου.. Σεξυ, αισθησιακές, ρεαλιστικές.. Nice
στο ιδιο χοτελ? λολ
απο που κ ως που? σου θυμησαν κατι τα χταποδακια??λολλ
by the way thnks!