χαλαρωσε στραβογιαννο(στο σαϊτ)....θελει λιγο καιρο για να συνηδειτοποιησεις το φαινομενο περσονας!1)Αυτό το υποπτευόμουν ούτως ή άλλως
2)Άκου βαζελάκο εγώ δεν είμαι από αυτούς που κρύβονται πίσω από την οθόνη του pc τους και "πουλάνε" μαγκιά το κατάλαβες?....γι'αυτό μη μου πολυκολλάς,ένα θρεντ είναι και λέμε ότι μας αρέσει,γράψε και συ ότι γουστάρεις για το άτομο μου αλλά όχι βρισιές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό μέλος σας τη σπάει πιο πολύ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 347
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ούτε και γω γουστάρω να ανοίγει ένας μαλάκας ένα θρεντ ποιός του τη σπάει περισσότερο κι ένας άλλος μαλάκας να λέει εγώ και μετά να ζητάει να μην τον βρίζω.1)και αισθάνεσαι υπερήφανος γι'αυτό ε?
2)δεν ορίζεις εσύ(όπως και εγώ)τους κανόνες εδώ μέσα νομίζω....και τέλος δε με ενδιαφέρει πως αντιδρούν οι άλλοι όταν βρίζεις αλλά εγώ δε γουστάρω να βρίζεις αναφερόμενος σε μένα.
το κατάλαβες μπετόβλακα;
Επισκέπτης
χαλαρωσε στραβογιαννο(στο σαϊτ)....θελει λιγο καιρο για να συνηδειτοποιησεις το φαινομενο περσονας!
εμ τον παλιοπουστα πως να τον συνηθισει κανεις ?
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
ρε φίλε εγώ δε πρόσβαλα κανέναν....και όπως εγώ δε προσβάλω απαιτώ να μή με προσβάλουν και οι άλλοι....απλά πράγματα,τώρα αν εσείς το έχετε συνηθίσει και δεν αντιδράτε κακό δικό σας.χαλαρωσε στραβογιαννο(στο σαϊτ)....θελει λιγο καιρο για να συνηδειτοποιησεις το φαινομενο περσονας!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
χαλαρωσε στραβογιαννο(στο σαϊτ)....θελει λιγο καιρο για να συνηδειτοποιησεις το φαινομενο περσονας!
φαινόμενο εδώ μέσα είναι μόνο ο πλέζουρας...
όλοι οι άλλοι είναι για να περνά η ώρα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε φίλε εγώ δε πρόσβαλα κανέναν....και όπως εγώ δε προσβάλω απαιτώ να μή με προσβάλουν και οι άλλοι....απλά πράγματα,τώρα αν εσείς το έχετε συνηθίσει και δεν αντιδράτε κακό δικό σας.
τι λες ρε μαλακοπίτουρα....
όταν λες σε κάποιον έμμεσα και δημοσίως ότι σου τη σπάει δεν τον προσβάλλεις;
ρε δε γαμιέστε καμμένοι εδώ μέσα γαμώ την μαλακία που σας δέρνει λέω γω;
σχολιάζει αρνητικά κάποιον και περιμένει να του πεί και φχαριστώ κύριος.
ρε κοίτα κάτι μαλάκες που έχει πετάξει αυτή η χώρα ρε.
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
persona θα σε φύτευα στο χώμα έτσι και μου τα λεγες μπροστά μου αυτά....αλλά δε σε έχουν περιλάβει ακόμα γι'αυτό και μου αυθαδιάζεις(ή μάλλον αυθαδιάζεις μόνο μέσω του pc γιατί μόνο έτσι σε παίρνει)ούτε και γω γουστάρω να ανοίγει ένας μαλάκας ένα θρεντ ποιός του τη σπάει περισσότερο κι ένας άλλος μαλάκας να λέει εγώ και μετά να ζητάει να μην τον βρίζω.
το κατάλαβες μπετόβλακα;
Αν πάρει κάποιος παράδειγμα από εσένα, σίγουρα.
Ελπίζω να χουν φυλάξει οι δικοί σου βλαστοκύτταρα μη χαθεί τέτοιος σπουδαίος σπόρος.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
persona θα σε φύτευα στο χώμα έτσι και μου τα λεγες μπροστά μου αυτά....αλλά δε σε έχουν περιλάβει ακόμα γι'αυτό και μου αυθαδιάζεις(ή μάλλον αυθαδιάζεις μόνο μέσω του pc γιατί μόνο έτσι σε παίρνει)
μη μου αυθαδιάζεις μου έλεγε ο δάσκαλός μου.
ήταν και πολλά κιλά κομπλεξικός.
αει γαμήσου τώρα κι αμα γουστάρεις κλέινουμε και ραντεβού σε κωλόμπαρο να στο πω και στη μάπα.
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Όλοι σε εκτίμηση το έχετε βλέπω αυτό το παιδίΑν πάρει κάποιος παράδειγμα από εσένα, σίγουρα.
Ελπίζω να χουν φυλάξει οι δικοί σου βλαστοκύτταρα μη χαθεί τέτοιος σπουδαίος σπόρος.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Όλοι σε εκτίμηση το έχετε βλέπω αυτό το παιδί
να κάνετε παρέα.
Επισκέπτης
κι αμα γουστάρεις κλέινουμε και ραντεβού σε κωλόμπαρο να στο πω και στη μάπα.
μαζι μου δεν θα κλεισεις?
θελω να πουμε τα ρωσικα
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
πες μου και πόσα άτομα θα ναι η παρείτσα σου να λάβω τα μέτρα μου παλιοφλώρε και τα λέμε.....θα μετανοιώσεις την ώρα και τη στιγμήμη μου αυθαδιάζεις μου έλεγε ο δάσκαλός μου.
ήταν και πολλά κιλά κομπλεξικός.
αει γαμήσου τώρα κι αμα γουστάρεις κλέινουμε και ραντεβού σε κωλόμπαρο να στο πω και στη μάπα.
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τι λες ρε μαλακοπίτουρα....
όταν λες σε κάποιον έμμεσα και δημοσίως ότι σου τη σπάει δεν τον προσβάλλεις;
ρε δε γαμιέστε καμμένοι εδώ μέσα γαμώ την μαλακία που σας δέρνει λέω γω;
σχολιάζει αρνητικά κάποιον και περιμένει να του πεί και φχαριστώ κύριος.
ρε ανθρωπε, οταν εισαι ολη μερα σε δημοσιο site, εχει καθε δικαιωμα ο αλλος να εχει αποψη για αυτα που γραφεις. Κι αυτο που εκανε ο αλλος ειναι να πει οτι του τη σπας. ΔΕ Σ ΕΒΡΙΣΕ. Εσυ τον εβρισες. Αιντε που θιχτηκες κιολας, εχεις πηξει στη μαλακια στα αθλητικοθρεντ και θιγεσαι κιολας.
εχεις απεριοριστων με air-france? εστω με cyprus airways?πες μου και πόσα άτομα θα ναι η παρείτσα σου να λάβω τα μέτρα μου παλιοφλώρε και τα λέμε.....θα μετανοιώσεις την ώρα και τη στιγμή
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Άστον παληκάρι....δεν υπάρχει γιατρειά τί κάθεσαι και ασχολείσαι?.....όλοι είναι μαλάκες και μόνο αυτός ο ξύπνιος έτσι πάειρε ανθρωπε, οταν εισαι ολη μερα σε δημοσιο site, εχει καθε δικαιωμα ο αλλος να εχει αποψη για αυτα που γραφεις. Κι αυτο που εκανε ο αλλος ειναι να πει οτι του τη σπας. ΔΕ Σ ΕΒΡΙΣΕ. Εσυ τον εβρισες. Αιντε που θιχτηκες κιολας, εχεις πηξει στη μαλακια στα αθλητικοθρεντ και θιγεσαι κιολας.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μαζι μου δεν θα κλεισεις?
θελω να πουμε τα ρωσικα
κλάψε.
Επισκέπτης
κλάψε.
τι να κλαψω ρε χεστη...
σε εμενα επειδη ξερεις οτι δεν σε παιρνει δεν κλεινεις ραντεβου?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εχεις απεριοριστων με air-france? εστω με cyprus airways?
aaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
Επισκέπτης
ρε ανθρωπε, οταν εισαι ολη μερα σε δημοσιο site, εχει καθε δικαιωμα ο αλλος να εχει αποψη για αυτα που γραφεις. Κι αυτο που εκανε ο αλλος ειναι να πει οτι του τη σπας. ΔΕ Σ ΕΒΡΙΣΕ. Εσυ τον εβρισες. Αιντε που θιχτηκες κιολας, εχεις πηξει στη μαλακια στα αθλητικοθρεντ και θιγεσαι κιολας.
εμενα αν καποιος μου λεει οτι του την σπαω του λεω συνηθως να παει στον διαολο μην του γαμησω την μανα και ολο του το σοι.Που το αξιοπεριεργο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις
- 5K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 269