hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
απο τοτε που κοκκινιζει η μουρη σου και φουσκωνει το παντελονι σου... ;)και απο ΄πότε δεν την βρίσκεις σε δημόσιους χώρους ;)![]()
απο τοτε που κοκκινιζει η μουρη σου και φουσκωνει το παντελονι σου... ;)και απο ΄πότε δεν την βρίσκεις σε δημόσιους χώρους ;)![]()
KλαααααψψψψψψψψψψψψεεεεεεεεεεεεεεεεΟ Χίτμαν21 που μονίμως αλλάζει αβάταρ.
Έβγελα και αυτό που είχε με τον Μαύρο το Θεό,τέλος για μενα σαν μέλος
παραστατικοτατοαπο τοτε που κοκκινιζει η μουρη σου και φουσκωνει το παντελονι σου... ;)![]()
ουστ μωρή τένια μακρήάλλες Cosmopolitan-ικές παπαριές θα δούμε εδώ μέσα;
δεν είναι κακή και καμιάπου και που... αλλά λίγο κράτει με το copy-paste του Cosmo.
το επόμενο θρεντ να είναι με θέμα ποιοι μας παίζουνε εδώ μέσα και ποιοι μας παίρνουνε τα κουβαδάκια.
και φυσικά my compliments to the δημιουργό![]()
καλη χωνεψη...παραστατικοτατο![]()
ε ρε
![]()
που θα πεσουν σημερα
άλλες Cosmopolitan-ικές παπαριές θα δούμε εδώ μέσα;
δεν είναι κακή και καμιάπου και που... αλλά λίγο κράτει με το copy-paste του Cosmo.
το επόμενο θρεντ να είναι με θέμα ποιοι μας παίζουνε εδώ μέσα και ποιοι μας παίρνουνε τα κουβαδάκια.
και φυσικά my compliments to the δημιουργό![]()
βασικα φιλε εσυ μας τα χεις πρηξει με τα πουστικα θεματα που ανοιγεις τελευταιαουστ μωρή τένια μακρή
τραβα δες κάνα sex and the city
μας τα χεις πρήξει με τα ψυχολογικά σου μανιαμουνια![]()
![]()
βασικα φιλε εσυ μας τα χεις πρηξει με τα πουστικα θεματα που ανοιγεις τελευταια
Ο doritis spermatos και ο personanongrata
μπορεί....και δε με νοιάζει αν είστε,αλλά πρόσεχε τα λόγια σου....γιατί δεν είμαστε κολλητάρια από το στρατό και ούτε σου μίλησα άσχημα εγώ.το ίδιο πρόσωπο είμαστε βρε μαλάκα.
μπορεί....και δε με νοιάζει αν είστε,αλλά πρόσεχε τα λόγια σου....γιατί δεν είμαστε κολλητάρια από το στρατό και ούτε σου μίλησα άσχημα εγώ.
1)Αυτό το υποπτευόμουν ούτως ή άλλωςτα κολλητάρια μου τα λέω παλιόπουστες.
εσύ είσαι απλά μαλάκας.
για λόγους που δε θα αναλύσουμε τώρα.
σε φχαριστώ για την ψήφο μαλακίας που καταχώρησες.
Υ.Γ.
τι ακριβώς σκοπεύεις να μου κάνεις;
να μην αφήσεις τον Σκόκο να πάει στο βάζελο;
1)Αυτό το υποπτευόμουν ούτως ή άλλως
2)Άκου βαζελάκο εγώ δεν είμαι από αυτούς που κρύβονται πίσω από την οθόνη του pc τους και "πουλάνε" μαγκιά το κατάλαβες?....γι'αυτό μη μου πολυκολλάς,ένα θρεντ είναι και λέμε ότι μας αρέσει,γράψε και συ ότι γουστάρεις για το άτομο μου αλλά όχι βρισιές.
1)και αισθάνεσαι υπερήφανος γι'αυτό ε?μου είσαι παντελώς αδιάφορος τυπάκι.
τι να γράψω;
εγώ μόνο βρίζω.
άμα δε σ αρέσει κουβαδάκι και στο κόσμο........