Τα πιο εγκαιρα και εγκυρα νεα μονο στο τσατ και στους Chatsous!!τι από χτες, εγώ το έχω ακούσει κάνα μήνα τώρα![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![woohoo-022.gif](http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/woohoo-022.gif)
Τα πιο εγκαιρα και εγκυρα νεα μονο στο τσατ και στους Chatsous!!τι από χτες, εγώ το έχω ακούσει κάνα μήνα τώρα![]()
καλά, εσένα σου δίνω δύο μήνες μέχρι το meltdown... ή θα αρχίσεις κι εσύ τα μπινελίκια ή είσαι κλώνος του αχαχούχα![]()
νομίζω πως είσαι υπερβολικός....![]()
ειναι μια εκτακτη σπαστικη εμφανισηwelcome back! Δε με νοιάζει τι νομίζεις!
ειναι μια εκτακτη σπαστικη εμφανισημην γελιέσαι..
![]()
welcome back! Δε με νοιάζει τι νομίζεις!
κράτα αποστάσεις γιατί μπορεί να θεωρηθεί οτι συμπαθείς την παρουσία μου![]()
εριναλ κλεμμενο αβαταρ..ειναι μια εκτακτη σπαστικη εμφανισημην γελιέσαι..
![]()
ειναι μια εκτακτη σπαστικη εμφανισημην γελιέσαι..
![]()
εριναλ κλεμμενο αβαταρ..
αμαρτωλη μου υπαρξη... ;)γλυκιέ μου το κλεμμένο ειναι πιο γλυκο ;)
αν και εγω πρωτολανσαρισα το παρον αβαταρ και μετά εκλαπη μεχρι να επανελθω...και να κάνω χρήση μιας και μπορώ φυση και θέση...![]()
αμαρτωλη μου υπαρξη... ;)![]()
σταματα...ειμαι σε δημοσιο χωρο...αμαρτάνω και έτσι έχω περισσότερες πιθανότητες να μετανοήσω ..να σκύψω..να προσκυνήσω και να "α- σπαστω"![]()
σταματα...ειμαι σε δημοσιο χωρο...![]()