Νέα

Ποιό μέλος σας τη σπάει πιο πολύ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πωωωωωω ρε παικτη σπαστικος γινεσαι με τα politically correct σχολια ολη την ωρα. πολύ αποστείρωση, ριξε κανα πουτανιδι ναρθεις στα ζύγια σου  :rockon:
                                                                                                                          Οσοι με ξερουν,γνωριζουν οτι το κανω σπανιως.Στο σεξ ομως χωνω αφθονα. :) :) :) :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πες μου ότι έχεις φαλακρίτσα και πας μια τούφα στο πλάι  :rockon:

Επισκέπτης
                                                                                                                          Οσοι με ξερουν,γνωριζουν οτι το κανω σπανιως.Στο σεξ ομως χωνω αφθονα. :) :) :) :)

γιατί ξεκινάς τις προτάσεις απ'την δίπλα οθόνη ?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπέρα κι από εμένα.
Εγώ, ως Φυλήςυχος (και φυσικά Φιλήσυχος) Πολίτης που είμαι, δεν "ξεκατινιάζομαι" εύκολα. Μια φορά τα κατάφερε και με έφερε εκτός εαυτού ο pleasuregiver αλλά δεν τρέχει τίποτε. Στη black list όμως είναι ο sinnerman.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

καλά και αυτό που ξεκινάς από τη βεράντα τη παράγραφο άκρως σπαστικό. Μπας και γράφεις με εβραίικο πληκτρολόγιο ρε και ξεκινάς ανάποδα?  :think:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
pleasuregiver

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πες μου ότι έχεις φαλακρίτσα και πας μια τούφα στο πλάι  :rockon:
                                                                                                                            Αν ρωτας εμενα γιατι δεν χρησιμοποιησες παραθεση,το μαλλι μου ειναι πλουσιο και η ηλικια μου προσιτη για να βρισκομαι εδω μεσα. :) :) :) :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άλλες Cosmopolitan-ικές παπαριές θα δούμε εδώ μέσα;
δεν είναι κακή και καμιά  :jerking: που και που... αλλά λίγο κράτει με το copy-paste του Cosmo.

το επόμενο θρεντ να είναι με θέμα ποιοι μας παίζουνε εδώ μέσα και ποιοι μας παίρνουνε τα κουβαδάκια.

και φυσικά my compliments to the δημιουργό :idiot:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μου τη σπάει απο χτες και ο Yorgos...ξέρει αυτός  :tickedoff:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ορίστε, πάντα τα καλύτερα ξεκατινιάσματα χάνω στο τσατ  :tickedoff:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
                                                                                                                            Αν ρωτας εμενα γιατι δεν χρησιμοποιησες παραθεση,το μαλλι μου ειναι πλουσιο και η ηλικια μου προσιτη για να βρισκομαι εδω μεσα. :) :) :) :)
εχει limit up παρουσιας εδω? δηλαδη αν μπουρδελιαζω μεχρι τα 80 θα φαω ακυρο? :huh: :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσένα σε παν όλες οι γκόμενες ρε!

οι ρωσσοπόντιοι και τα πάκια δε σε πάνε αλλά εσύ νάσαι καλά!

καλά μιλάμε εσύ σε συμφέρει να είσαι κλωνος του αρκανη, στην ελάχιστη πιθανότητα να μην είσαι, έτσι που τον πουτσογλύφεις συνέχεια τον αλβανό είσαι να σε κράζουν τα παιδιά της γειτονιάς ουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα φτερου  :boobies:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
εχει limit up παρουσιας εδω? δηλαδη αν μπουρδελιαζω μεχρι τα 80 θα φαω ακυρο? :huh: :S
                                                                                                                          Οχι και θα σου απονειμουμε μεταλλιο μακρας υπηρεσιας στο αθλημα.Δινω και απαντηση(σε οσους με ρωτουν απο χτες) γιατι ξεκινω απο την μεση την γραφη μου....Απλα για ετσι καβλωνω.Φιλικα ο Παιχτουρας. :) :) :) :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν πιάνει για μπινελίκι αυτό  :coffee:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
                                                                                                                          Οχι και θα σου απονειμουμε μεταλλιο μακρας υπηρεσιας στο αθλημα.Δινω και απαντηση(σε οσους με ρωτουν απο χτες) γιατι ξεκινω απο την μεση την γραφη μου....Απλα για ετσι καβλωνω.Φιλικα ο Παιχτουρας. :) :) :) :)

και τη γυναίκα σου από τη μέση καβλώνεις να ξεκινάς να τη γαμάς? αυτος που αρχίζει ειναι φίλος ή αδιάφορο?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
και τη γυναίκα σου από τη μέση καβλώνεις να ξεκινάς να τη γαμάς? αυτος που αρχίζει ειναι φίλος ή αδιάφορο?
                                                                                                                          ε?????????????

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
καλά μιλάμε εσύ σε συμφέρει να είσαι κλωνος του αρκανη, στην ελάχιστη πιθανότητα να μην είσαι, έτσι που τον πουτσογλύφεις συνέχεια τον αλβανό είσαι να σε κράζουν τα παιδιά της γειτονιάς ουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα φτερου  :boobies:

επειδή εσύ είσαι ρωσοπόντιος βρε μαλάκα σημαίνει ότι οι άλλοι είναι αλβανοί????

άντε φτάνει με τις αλβανικές ταμπελίτσες που βάζεις συνέχεια.

και χαλάρωσε λίγο γιατί πολύ ξύνεσαι για μπινελίκωμα συνέχεια!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
επειδή εσύ είσαι ρωσοπόντιος βρε μαλάκα σημαίνει ότι οι άλλοι είναι αλβανοί????

άντε φτάνει με τις αλβανικές ταμπελίτσες που βάζεις συνέχεια.

και χαλάρωσε λίγο γιατί πολύ ξύνεσαι για μπινελίκωμα συνέχεια!

βρες κάτι άλλο να πεις ρε αρκάνη ή αρραβωνιάρα του ακάνη. Βλαξ  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom