Νέα

Ποιό μέλος σας τη σπάει πιο πολύ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σε αγνοώ επιδεικτικά βουρλο
μια απορία μόνο.... γαμάς κι εκτός μπουρδέλων???? δεν παίζει τυπε... αλήθεια

Το οτι συνεχιζεις να απαντας στα ποστ μου δειχνει πραγματικα αν με αγνοεις η οχι και κατα ποσο νιωθεις τον γελοιο εγωισμο σου να ενοχλειται.
Σε κοφτει αληθεια τι γαμαω?
Σιγουρα κατι πατσαβουρες ανυπαρκτες παχουλες σαν και σενα μονο για φτυσιμο τις εχω.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν μου την σπαει καποιο συγκεκριμενο μελος.Σεβαστοι ολοι και ολες.Ας φροντιζουμε ομως ολοι μας, καποια ωραια και ποιοτικα θεματα να μην τα υποβαθμιζουμε.Δεν αρμοζει στον Πολιτισμο μας.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν μου την σπαει καποιο συγκεκριμενο μελος.Σεβαστοι ολοι και ολες.Ας φροντιζουμε ομως ολοι μας, καποια ωραια και ποιοτικα θεματα να μην τα υποβαθμιζουμε.Δεν αρμοζει στον Πολιτισμο μας.

καλά, εσένα σου δίνω δύο μήνες μέχρι το meltdown... ή θα αρχίσεις κι εσύ τα μπινελίκια ή είσαι κλώνος του αχαχούχα  :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα είμαι κι εγώ μαζί του...xa xa xa !!!!!

για πλάκα σας έχω και τους δυό....

αααααααααααααααχχαχααχαχαχχααχχαχααχαχαχαχα

με τον πλέ και μαζί μου δεν τα βάζετε σε αυτό το θρεντ..
είμεθα μακράν μπροστά από όλους.....

ααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχααχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
για πλάκα σας έχω και τους δυό....

αααααααααααααααχχαχααχαχαχχααχχαχααχαχαχαχα

με τον πλέ και μαζί μου δεν τα βάζετε σε αυτό το θρεντ..
είμεθα μακράν μπροστά από όλους.....

ααααααααααααααααααααχαχαχχααχχαχααχαχαχαχαχαχα

ο πλε συνταξιοδοτηθηκε σειρα σου τωρα...
ρε και τους δυο σας εχω :lheel:

Επισκέπτης
Που πηγε η αλλη η αρρωστη η ανωμαλη πατσαβουρα ελεινιδα?Αγκαλια με κανεναν πορνοπαππου να την παρηγορει?

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6

Μετα τους σοβαρους Υπουργους Μικρουτσικο και Μερκουρη απαιτω να σου δωσουν τα ηνια  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πωωωωωω ρε παικτη σπαστικος γινεσαι με τα politically correct σχολια ολη την ωρα. πολύ αποστείρωση, ριξε κανα πουτανιδι ναρθεις στα ζύγια σου  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom