stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Πουθενα, λογικο και επομενο θα ελεγα. Το παραλογο ειναι οτι η ανταπαντηση ειναι παρθενας και "ιιιιιιιιιιιιι πως τολμας και μου μιλας ετσι ενω δε με ξερεις κι απο χτες"εμενα αν καποιος μου λεει οτι του την σπαω του λεω συνηθως να παει στον διαολο μην του γαμησω την μανα και ολο του το σοι.Που το αξιοπεριεργο?
αλήθεια τί θά αλλαζε εάν δίπλα στό νκκ ναμε υπήρχε η φωτογραφια μας και το τηλεφωνό μας...
αλήθεια ντρεπομαστε τόσο πολλοί πού γράφουμε εδώ μέσα καί δέν φανερωνομαστε???
η αληθεια είναι ότι σχεδόν όλοι έχουμε τίς αμαρτιες μας,όλοι σχεδόν έχουμε τσακωθεί,προσωπικα θά ήθελα μέ αυτούς πού έχω τσακωθει νά βγώ έξω καί νά ξανατσακωθώ...
αυτή η ανωνυμια της κουκούλας μέ ενοχλεί πάρα πολύ
δέν γουστάρω νέ μέ βρίζουν μέ κουκούλα γιά νά μπούμε στο κλίμα τών ημερών,γενικά δέν μού αρέσουν οί άνθρωποι μέ κουκούλα πού είμαστε όλοιεδώ μέσα...,αυτή είναι η πραγματικότητα
είμαι όμως εδώ δέν ξέρω πόσο καιρό. ακόμη.
αλήθεια τί θά αλλαζε εάν δίπλα στό νκκ ναμε υπήρχε η φωτογραφια μας και το τηλεφωνό μας...
αλήθεια [glow=red,2,300]ντρεπομαστε τόσο πολλοί πού γράφουμε εδώ μέσα καί δέν φανερωνομαστε???[/glow]
Για ξεκινα να βαλεις διπλα στο νικ σου φωτογραφια και τηλεφωνο μπροστα σε 85.000 απο τα οποια τα 84.999 θα ειναι αγνωστα μελη και μετα τα λεμε να ριξω γελιαη αληθεια είναι ότι σχεδόν όλοι έχουμε τίς αμαρτιες μας,όλοι σχεδόν έχουμε τσακωθεί,προσωπικα θά ήθελα μέ αυτούς πού έχω τσακωθει νά βγώ έξω καί νά ξανατσακωθώ...
δέν γουστάρω νέ μέ βρίζουν μέ κουκούλα γιά νά μπούμε στο κλίμα τών ημερών,γενικά δέν μού αρέσουν οί άνθρωποι μέ κουκούλα πού είμαστε όλοιεδώ μέσα...,αυτή είναι η πραγματικότητα
Ελα τωρα αφου ο ουσιαστικος λογος που δεν ξεβρακωνεσαι κιολας μπροστα μας ειναι η ντροπη Η παραδοχη της ανασφαλειας ειναι αρετη
η αληθεια είναι ότι σχεδόν όλοι έχουμε τίς αμαρτιες μας,όλοι σχεδόν έχουμε τσακωθεί,προσωπικα θά ήθελα μέ αυτούς πού έχω τσακωθει νά βγώ έξω καί νά ξανατσακωθώ...
Ελα τωρα αφου ο ουσιαστικος λογος που δεν ξεβρακωνεσαι κιολας μπροστα μας ειναι η ντροπη Η παραδοχη της ανασφαλειας ειναι αρετη
ειρωνια στον αλλον ηταν ρε μαλακα !οχι σε σενα ζωον
τις αταξιες σου δεν τις κανεις εδω μεσα .. απλα τις εκμυστηρευεσαι!Μπορεί να μην θέλουμε να μαθευτούν αυτά που γράφουμε!
Π.χ. είναι σκόπιμο να ξέρει η κόρη μου πως πηγαίνω με μικρότερες από την ίδια;
Ή πως έχω εξωσυζυγικό δεσμό;
Ακόμα και για μια 23άχρονη (όχι έφηβη πλέον) μπορεί να είναι σοκαριστικό...
Οπότε η ανωνυμία προστατεύει την οικογενειακή μου ζωή από τις όποιες "αταξίες" μου!
αααααααααααα.....ειρωνια στον αλλον ηταν ρε μαλακα !οχι σε σενα ζωον
τώρα πέρα απ την πλακα ποσο μπορεί να είσαι?η αληθεια είναι ότι σχεδόν όλοι έχουμε τίς αμαρτιες μας,όλοι σχεδόν έχουμε τσακωθεί,προσωπικα θά ήθελα μέ αυτούς πού έχω τσακωθει νά βγώ έξω καί νά ξανατσακωθώ...
Ο πρωινος ΠΠ....
Ας επιληφθει καποιος απο το κομμα...
σήμερα όλες οι βάρδιες ΠΠων περιπολούν στους δρόμους και τα δικαστήρια με σκοπό την νομική κάλυψη προσαχθέντων...
δεν μπορεί,θα γυρίσουν κάποια στιγμή και θα ενημερωθούμε!
σιγα μην κανουμε και ονλαιν δηλωση εισοδηματος απο το μπουρδελατιβι...να προσθεσουμε κι αριθμο ταυτοτητος και αφμ? ε να το κανουμε λιγο πιο κινκυ