Νέα

Ποιό μέλος σας τη σπάει πιο πολύ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εσύ ξέρουμε όλοι τι θες...

γινε πιο σαφης.. ας το μαθει και η αμεσα ενδιαφερομενη  :dancing:

ο τόνος είναι στο "ακόμη"

νόημα κανένα

θεμα χρόνου είναι

το καταλαβα, αλλα αμα με χαλασει τοοσο, απλα θα γυρισω πισω στο κοσμο :P

jannisb

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
o 1antonioni
sorry pal.αλλα πρέπει να σταματήσεις να σχολιάζεις αρνητικά τα Post των άλλων...
get a life!

Επισκέπτης
Α καλα ....πλακωσε ο Μικρουτσικος να μας κανει κωλο το Fame story  :s&m_1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε συ περσόνα με τα μπινελίκια που ακούς εδώ μέσα, φαντάζομαι πως η κόσμια ελαφρά ειρωνεία, με την οποία αντιμετωπίζω εγώ την απύθμενη ξερολίασή σου, θα σε ξενερώνει!!
Έχω δίκιο; Τα γουστάρεις τα μπινελίκια; Φιάχνεσαι, σκεπτόμενος πόσο υπεράνω όλων αυτών των ποταπών βρίσκεται η ανυπέρβλητη παγνωσία και ευφυία σου;!!

προσπαθώ να καταλάβω τι θες να πεις τώρα σε ένα νικ του μπουρδέλα με αμέτρητα μπινελίκια γαμωμάνες κόντρες τσαμπουκάδες και πολλά φιλάρια απο δω μέσα...
πράγματι προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει γενικά να μου πεί ένας σκατόπουστας (δεν αναφέρομαι σε σένα γενικά μιλάω) που φτιάχνει ένα δύο πέντε δέκα κλώνουνς να την πει σε ένα νικ που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κλώνο για οτιδήποτε (είτε να κρυφτεί απ τη γκόμενά του είτε από τους λοιπούς)
δεν κολλάω να σου φερθω με τον καλύτερο τρόπο εάν δω ότι αξίζεις ή να σου γαμήσω τα γενέθλια και ως νικ και όξω.
απλά είναι τα πράγματα.
θες να είμαι γαμώπουστας;
μαγκιά σου.
θες να είμαι κομπλέξας;
πάλι μαγκιά σου;
θες να είμαι ξερόλας;
πάλι μαγκιά σου
θες να είμαι παμμέγιστος μαλάκας;
και πάλι μαγκιά σου.

Είσαι όμως μεγάλη αδερφή όταν το κάνεις με ένα σωρό κλώνους.
ψάξε βρες σε βάθος χρόνου ποιά νικ υπήρχαν μου την έπεσαν ή τους την έπεσα και πόσα απο αυτά υπάρχουν ακόμα.

το συγκεκριμένο θα είναι εδώ για να σου θυμίζει και σένα και σε όποια άλλη αδερφή γαμιέται στην κανονική ζωή από αφεντικά, πατέρα, μάνα, λοχαγό, κοινωνία, φίλους γκόμενα ότι στη ζωή την προσωπικότητα την καλλιεργείς και δεν μπορείς να την κλωνοποιήσεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
προσπαθώ να καταλάβω τι θες να πεις τώρα σε ένα νικ του μπουρδέλα με αμέτρητα μπινελίκια γαμωμάνες κόντρες τσαμπουκάδες και πολλά φιλάρια απο δω μέσα...
πράγματι προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει γενικά να μου πεί ένας σκατόπουστας (δεν αναφέρομαι σε σένα γενικά μιλάω) που φτιάχνει ένα δύο πέντε δέκα κλώνουνς να την πει σε ένα νικ που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ κλώνο για οτιδήποτε (είτε να κρυφτεί απ τη γκόμενά του είτε από τους λοιπούς)
δεν κολλάω να σου φερθω με τον καλύτερο τρόπο εάν δω ότι αξίζεις ή να σου γαμήσω τα γενέθλια και ως νικ και όξω.
απλά είναι τα πράγματα.
θες να είμαι γαμώπουστας;
μαγκιά σου.
θες να είμαι κομπλέξας;
πάλι μαγκιά σου;
θες να είμαι ξερόλας;
πάλι μαγκιά σου
θες να είμαι παμμέγιστος μαλάκας;
και πάλι μαγκιά σου.

Είσαι όμως μεγάλη αδερφή όταν το κάνεις με ένα σωρό κλώνους.
ψάξε βρες σε βάθος χρόνου ποιά νικ υπήρχαν μου την έπεσαν ή τους την έπεσα και πόσα απο αυτά υπάρχουν ακόμα.

το συγκεκριμένο θα είναι εδώ για να σου θυμίζει και σένα και σε όποια άλλη αδερφή γαμιέται στην κανονική ζωή από αφεντικά, πατέρα, μάνα, λοχαγό, κοινωνία, φίλους γκόμενα ότι στη ζωή την προσωπικότητα την καλλιεργείς και δεν μπορείς να την κλωνοποιήσεις.

πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι να σε κάνω παιχταρά μου...αφού τόχεις όταν σε πιάνει...τέτοιος είσαι και με ανατριχιάζεις  :o

βάνε μου τον Τόνυ μοντάνα που γουστάρω.....

ααααααααααααχχχχαχαχαχαχαχαχααχααχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom