giovannisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τυπε δεν εχω λογο να λεω παπαριες.Αν δε με πιστευεις δεν πειραζει.Να'σαι καλα.Τυπε κατι μου λεει οτι το παρακανες με τις φιδο-ιστοριες.
Τυπε δεν εχω λογο να λεω παπαριες.Αν δε με πιστευεις δεν πειραζει.Να'σαι καλα.Τυπε κατι μου λεει οτι το παρακανες με τις φιδο-ιστοριες.
Τυπε δεν εχω λογο να λεω παπαριες.Αν δε με πιστευεις δεν πειραζει.Να'σαι καλα.
Βλέπω να μιλάτε υποτιμητικά μερικοί για τις γυναίκες. Είναι επικίνδυνο να γενικεύουμε, τη στιγμή που υπάρχει τόση ποικιλία σε συμπεριφορές.
Προσωπικά οι γυναίκες δε με καυλώνουν, αλλά τους χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάτι πολύ βασικό : φέρνουν στον κόσμο το ωραιότερο φύλο στη φύση : το αρσενικό......!!!!!
Θα προσεχω για να ειμαι καλα οπως κι εσυ.Τυπε εγω καλα θα ειμαι... εσυ κοιτα καμια μερα μην σε τυλιξουν
και γυρω απο το λαιμο και σε πνιξουν
Ετσι!!!!!!Βλέπω να μιλάτε υποτιμητικά μερικοί για τις γυναίκες. Είναι επικίνδυνο να γενικεύουμε, τη στιγμή που υπάρχει τόση ποικιλία σε συμπεριφορές.
Προσωπικά οι γυναίκες δε με καυλώνουν, αλλά τους χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για κάτι πολύ βασικό : φέρνουν στον κόσμο το ωραιότερο φύλο στη φύση : το αρσενικό......!!!!!
τυπε τελικα βγηκες για καφε με τον σφε?Καλέ μου Βoldemort, αν εσένα δε σε νιάζει, δεν πειράζει. Προσωπίκά αυτό που με καυλώνει δεν το βλέπω υποτιμητικά. Αν νομίζεις ότι βοηθάει να περιφρονείς αυτό που σε καυλώνει, συνέχισε δε θα σε εμποδίσω ούτε θα σου απευθύνω το λόγο υβριστικά.....
Σε φιλώ γλυκά.....
δικε μου αγριεμενο σε κοβωΒλέπω να μιλάτε υποτιμητικά μερικοί για τις γυναίκες. Είναι επικίνδυνο να γενικεύουμε, τη στιγμή που υπάρχει τόση ποικιλία σε συμπεριφορές.
τυπε τελικα βγηκες για καφε με τον σφε?
Σου ειπε οτι δεν τον νοιαζει η αποψη σου και προσωπικα συμφωνω.Ουτε και μενα με νοιαζει η αποψη ενος ομοφιλοφυλου.Θα προτιμουσα γυναικειες αποψεις.Καλέ μου Βoldemort, αν εσένα δε σε νιάζει, δεν πειράζει. Προσωπίκά αυτό που με καυλώνει δεν το βλέπω υποτιμητικά. Αν νομίζεις ότι βοηθάει να περιφρονείς αυτό που σε καυλώνει, συνέχισε δε θα σε εμποδίσω ούτε θα σου απευθύνω το λόγο υβριστικά.....
Σε φιλώ γλυκά.....
ηταν να κανονισουν να βρεθουν για καφεδακι/ποτακι τυπε
δηλαδη μας λες τυπε οτι να ειναι καποιος καλος γαμιας πρεπει να ειναι αγαπουλης και πιρφορος?ρωτάτε για τα πέη σας κοιτιέστε, αναρωτιέστε...
καλοί μου φίλοι όμως εδώ πάρα πολύ γελιέστε,
παιζει ένα ρόλο δε θα πω το μέγεθος στο πέος
αλλά ο τέλειος εραστής ειναι και σ' άλλα ωραίος
δεν είναι άτσαλος γαμιάς, δεν είναι μυσογύνης
αλλά είναι μέγας θαυμαστής της θηλυκής σαγήνης
ηταν να κανονισουν να βρεθουν για καφεδακι/ποτακι τυπε
Θεος!!!!!!!!!!!!!!!ρωτάτε για τα πέη σας κοιτιέστε, αναρωτιέστε...
καλοί μου φίλοι όμως εδώ πάρα πολύ γελιέστε,
παιζει ένα ρόλο δε θα πω το μέγεθος στο πέος
αλλά ο τέλειος εραστής ειναι και σ' άλλα ωραίος
δεν είναι άτσαλος γαμιάς, δεν είναι μυσογύνης
αλλά είναι μέγας θαυμαστής της θηλυκής σαγήνης
Λιγοι μειναμε δηλαδη!ηταν να κανονισουν να βρεθουν για καφεδακι/ποτακι τυπε
σε σοκαρε τυπε?
Σκαμπάζει από ποίηση ο Σφε;σε σοκαρε τυπε?
δεν τον ειχες τον νεοκλη για τετοιον?