You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
δεν πα να τον εχεις σα του ιλουγκα..εαν η γκομενα δεν χυνει ή δεν τρεμει σαν το ψαρακι μετα τ εχασες το τρενο
και πουτσακια εαν εχετε μην απογοητευεστε..να την βαλετε στο κρεβατι και να την βασανιζετε οπως το κοτοπουλο στο μαντεμι..αυτο θελει η γυναικα..να δουλεψεις, να την κανεις να τελειωσει
* εκει που ολοι σωπαινουν ειναι οταν μιλαει ο μεγαλος κακλαμανης
ακουστε τι λεει για το θεμα
και πουτσακια εαν εχετε μην απογοητευεστε..να την βαλετε στο κρεβατι και να την βασανιζετε οπως το κοτοπουλο στο μαντεμι..αυτο θελει η γυναικα..να δουλεψεις, να την κανεις να τελειωσει
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με το μάτιοι φημες πως το μετρανε ρε λατρεια?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δεν πα να τον εχεις σα του ιλουγκα..εαν η γκομενα δεν χυνει ή δεν τρεμει σαν το ψαρακι μετα τ εχασες το τρενο
φαφλαταδες ολοι τυπε
σαν τον Ασκητη.
bigpipis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 29
- Like
- 527
- Πόντοι
- 5.855
ρε μαγκες,τα μετρανε και τα ''μετρανε''....δεν τις εχετε ακουσει να μιλανε με τις φιλες τους;;;μπορει να μην λενε εκατοστα,αλλα πετανε ατακες που καταλαβαινει η αλλη....''εχω παει και με καλυτερους''...''καλο ειναι''.....''δε θυμαμαι'' κλασσικες ατακες τους.... ;)
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ρε μαγκες,τα μετρανε και τα ''μετρανε''....δεν τις εχετε ακουσει να μιλανε με τις φιλες τους;;;μπορει να μην λενε εκατοστα,αλλα πετανε ατακες που καταλαβαινει η αλλη....''εχω παει και με καλυτερους''...''καλο ειναι''.....''δε θυμαμαι'' κλασσικες ατακες τους.... ;)
Για αυτο δεν μπλεκεις με ελλεηνιδες τυπε
γλιτωνεις την φημη σου αμα πεσεις σε μερα που δεν σε θελει.
Με πουτανες δεν προκειται να μαθει κανεις τιποτα ακομη και αν εισαι μικροψωλης
Αλλιως εγινες βουκινο :- Οι καργιολες οι ελλεηνιδες το
χαλανε ευκολα το στομα τους. Με ενα σουβλακι κερασμα τα ξερνανε ολα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ που εχω ακουσει απο κολλητη για το καυλι γκομενου της ηταν...''ειναι 3/8 ο τυπος......δλδ της λεω;;; το νουμερο 3 καυλι σε μηκος απο τους 8 που εχω παει''
τυπε κατι τετοιες θέλουν να τις παρεις να τις γαμησεις
και μετα να τους αφησεις και ενα 20αρικο στο κομοδινο.
Τοτε θα νιωσει πραγματικα αυτο που πρεπει... την αληθινη της φυση δηλαδη
ακου τις καργιολες ρε φιλε
καλα τα λεγε ο αλλος -> η μαστιγα των αιωνων αλλα δεν τον ακουτε... σας εχουν βγαλει καραμουζα
απο πισω
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
οι οποιες γκομενες δεν χρειαζεται να παρουν χαρακα να μετρησουν......οταν το χωσεις καταλαβαινουν το μεγεθος...οποτε οτι και να λεμε εμεις,,,,μονο μεσα στο μνι υπαρχει ''χαρακας'' εσωτερικος
τυπε κακως την εχετε αφησει αυτην και εχει τετοιο φουσατο :-
εσεις μεν γαματε και κανετε τη δουλεια σας... αλλα χαλαει η πιατσα ετσι.
τι σου λεω τωρα ε?
Εγω πάντως το ποιο κορυφέο που εχω ακουσει με μια καριολιτσα καποτε που ειχε πεσει πολυ μου ειχε πει οτι τον εχω ομορφο δλδ υπαρχει ομορφη και ασχημη πουτσα της λεω? και μου απανταει σε σχεση με τον πρωιν μου την εχεις πολυ ποιο ωραια αντε βγαλε ακρη με τις γκομενες.....
giovannisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχεις δικιο.Ειχα γνωρισει τη γκομενα ενος οικογενειακου φιλου και μετα αποπολυ καιρο και ενω ειχαν χωρισει τη συναντησα τυχαια και πηδηχτηκαμε.Οταν τη ρωτησα αν εχει καμια επικοινωνια με το παιδι αυτο γιατι ειχα πολυ καιρο να μαθω νεα του και ηξερα οτι ειναι φανταρος και δεν την παλευε καθολου μου λεει "τι μου τον αναφερεις τον μικροτσουτσουνο,εχουμε αλλα καλυτερα να κανουμε τωρα".Λες και τη ρωτησα τη γαμιολα για την πουτσα του.Απο ανθρωπινο ενδιαφερον ρωτησα γιατι κι εγω στο στρατο χαλια περασα.Για αυτο δεν μπλεκεις με ελλεηνιδες τυπε
γλιτωνεις την φημη σου αμα πεσεις σε μερα που δεν σε θελει.
Με πουτανες δεν προκειται να μαθει κανεις τιποτα ακομη και αν εισαι μικροψωλης
Αλλιως εγινες βουκινο :- Οι καργιολες οι ελλεηνιδες το
χαλανε ευκολα το στομα τους. Με ενα σουβλακι κερασμα τα ξερνανε ολα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Τυποι ο MΠΟΛΕΝΤΜΟΡΤ ειναι πολυ λιγες οι περιπτωσεις στις οποιες
εχει πραγματικο αδικο ξερουμε τι παιζει γυρω μας.
Να θυμαστε οτι ο κοσμος ειναι κακος. Το κακο ειναι πολυ πιο συνηθες απο το καλο
εκει εξω.
Κυκλοφορει αλητεια και παλιανθρωπια
εχει πραγματικο αδικο ξερουμε τι παιζει γυρω μας.
Να θυμαστε οτι ο κοσμος ειναι κακος. Το κακο ειναι πολυ πιο συνηθες απο το καλο
εκει εξω.
Κυκλοφορει αλητεια και παλιανθρωπια
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ναι. Αλλα του γαμουσες την γκομεναΕχεις δικιο.Ειχα γνωρισει τη γκομενα ενος οικογενειακου φιλου και μετα αποπολυ καιρο και ενω ειχαν χωρισει τη συναντησα τυχαια και πηδηχτηκαμε.Οταν τη ρωτησα αν εχει καμια επικοινωνια με το παιδι αυτο γιατι ειχα πολυ καιρο να μαθω νεα του και ηξερα οτι ειναι φανταρος και δεν την παλευε καθολου μου λεει "τι μου τον αναφερεις τον μικροτσουτσουνο,εχουμε αλλα καλυτερα να κανουμε τωρα".Λες και τη ρωτησα τη γαμιολα για την πουτσα του.Απο ανθρωπινο ενδιαφερον ρωτησα γιατι κι εγω στο στρατο χαλια περασα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ναι. Αλλα του γαμουσες την γκομενα
δεν εχει σημασια τυπε. Η φιλια ειναι πανω απο αυτα
giovannisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια αλλη γαμιολα την γαμουσε ενας παντρεμενος φραγκατος και παραλληλα πηδιοταν και με εναν φιλο μου.Ενα βραδυ που ειχα βγει με αυτο το φιλαρακι μου την πετυχαμε σε ενα μπαρακι με τον παντρεμενο και πιανει τον φιλο μου και του λεει κρυφα "Αν θες να παμε για ενα πηδημα να τον ξεφορτοθω το μαλακα γιατι εσυ την εχεις μεγαλυτερη και σε προτιμω".Τι πουτανες ειναι μερικες.
φυσικά και υπάρχει ωραίος και άσχημος πούτσος. Φυσικά και μπορεί να συμβεί να λερωθεί το καμάρι σας με αυτό που κυκλοφορεί στα έντερα παρά τα κλισματα και δεν είναι τοσο φριχτό ώστε να αποδιοργανώνεστε και να χαλάτε τη διάθεση στο ταίρι ή τη δική σας. ο Περσόνα νον γκράτα λέει κάτι πολύ καλό: Οι γκόμενες έρχονται μαζί σου για άλλους λογους και το μέγεθος κάποιες τις κάνει να κολλάνε. Δεν είναι μόνο αυτό.
Τα μεγάλα μεγέθη δε σημαίνει ότι είναι και κατ' ανάγκη ατσούμπαλα (το καλλίτερο γαμήσι μου το έκανε ψωλαράς πεπειραμένος) ούτε τα μικρά επιδέξια (το χειρότερο και πιο άτσαλο μου το έκανε μικροψώλης άπειρος)
Μια καλλίγραμμη πούτσα όμως είναι πάντα ωραία.
Μη δίνετε τόση σημασία σε κάτι που ευθύνεται η τύχη και η κληρονομικότητα και όχι εσείς.
καλλιεργείστε τα τάλαντα που έχετε και μπορείτε να αυξήσετε.....
Τα μεγάλα μεγέθη δε σημαίνει ότι είναι και κατ' ανάγκη ατσούμπαλα (το καλλίτερο γαμήσι μου το έκανε ψωλαράς πεπειραμένος) ούτε τα μικρά επιδέξια (το χειρότερο και πιο άτσαλο μου το έκανε μικροψώλης άπειρος)
Μια καλλίγραμμη πούτσα όμως είναι πάντα ωραία.
Μη δίνετε τόση σημασία σε κάτι που ευθύνεται η τύχη και η κληρονομικότητα και όχι εσείς.
καλλιεργείστε τα τάλαντα που έχετε και μπορείτε να αυξήσετε.....
giovannisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πρωην γκομεναΝαι. Αλλα του γαμουσες την γκομενα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μια αλλη γαμιολα την γαμουσε ενας παντρεμενος φραγκατος και παραλληλα πηδιοταν και με εναν φιλο μου.Ενα βραδυ που ειχα βγει με αυτο το φιλαρακι μου την πετυχαμε σε ενα μπαρακι με τον παντρεμενο και πιανει τον φιλο μου και του λεει κρυφα "Αν θες να παμε για ενα πηδημα να τον ξεφορτοθω το μαλακα γιατι εσυ την εχεις μεγαλυτερη και σε προτιμω".Τι πουτανες ειναι μερικες.
Τυπε κατι μου λεει οτι το παρακανες με τις φιδο-ιστοριες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 14K