Νέα

Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο την έχουμε τελικά εμείς οι Έλληνες??? (με την καλή έννοια)

• Από το ολότελα.. (έως 10π)

Ψήφοι: 11 2,2%
  • Νιώθω καλά...(11π έως 13π)

Ψήφοι: 60 12,2%
  • Πιστέυω σε εμένα..(14π έως 16π)

Ψήφοι: 216 44,1%
  • Ελλάς το μεγαλείο σου..(17π έως 20π)

Ψήφοι: 172 35,1%
  • Τα πλούτη μου είναι αυτό... (21π έως ~)

Ψήφοι: 31 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    490

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εκτοs κι αν εχετε γεννηθει σε πιο θερμο κλιμα............ :grin:

Συνημμένα

• 00c90whr.jpg
    00c90whr.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 58

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
τυπε αν δεις σε καποιες τσοντες οι γκομενες βαζουνε ολοκληρο intercity στο κωλαντερο και βγαινει καθαρο κουφετο.

Εντάξει ρε τύπε, οι επαγγελματίες μπορεί να κάνουν προετοιμασία 2-3 ώρες. Και λάστιχο κήπου μπορεί να βάζουν.
Τέτοια πράγματα δεν γίνονται σε αματούρι ιμπρομπτού φάση.

ΠΡΟΣΟΧΗ
είναι ασύμφορο οικονομικά σε στούντιο και μπουρδέλα .
:grin:

Μπηχτή είναι αυτή τύπε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τυπε αν δεις σε καποιες τσοντες οι γκομενες βαζουνε ολοκληρο intercity στο κωλαντερο και βγαινει καθαρο κουφετο.
ρουλ νάμπερ γουάν
οι γκόμενες αυτές έχουν τραφεί την προηγούμενη και συντηρούνται μόνο με κοκα κολα ζιροου κατά τα γυρίσματα
ρουλ νάμπερ του
εκτός απο το απαραίτητο λιπαντικό ο κώλος γαρνιρίζεται και με ξυλοκαίνη ή αλλο ισοδύναμο.
βεβαίωε την επόμενη μέρα και για κάνα δυό μέρες αναλόγως με το "γύρισμα" και τους πρωταγωνιστές η γκόμενα δε μπορεί να κάτσει ούτε στα τέσσερα χωρίς να πονάει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπηχτή είναι αυτή τύπε;
όχι ρε.
απλά πρέπει να ξέρει ο καθένας τι μπορεί να κάνει και που. και τι μαλακίες λέει  :tits2:

ας πούμε εάν μου πεις ότι την έχεις 22 και γάμησες κώλο σε μπουρδέλο και πέρασες καλά,
η ότι γάμησες 19 φορές και μετά πήγες στο μερσέντες ε υπάρχει ένα θέμα αξιοπιστίας.  :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εχω παρατηρησει κατι
Οι γκομενες δεν εχουν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αντιληψη του χωρου. Δεν μπορουν να εκτιμησουν μεγεθη- απλα.
Μια γαμιολα ελεγε οτι ειναι 1,65
Της λεω: "Εισαι 1,60. Εγω ειμαι 1,62 και σε περναω!" (επεμενε οτι κανω λαθος και οτι ΔΕΝ την περναω... τελικα εφυγε απο το τραπεζι χωρις να με χαιρετησει)
Στο μεταξυ, η πλακα ειναι οτι, εγω που ειμαι αντρας και αντικειμενικα δεν με συμφερει να λεω το υψος μου, γτ ειμαι πολυ κοντος, το λεω. Οι γκομενες που κανεις δεν νοιαζεται για το υψος τους λενε ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ. Επειδη, πολυ απλα, ειναι εγκεφαλικα αναπηρες και κομπλεξικες του κερατα
Αλλη γκομενα, για το ιδιο θεμα, επεμενε πως ειναι 1,63, ενω της ριχνω πανω απο μισο κεφαλι (= ουτε 1,55)
Γαμα τα

Μετα περιμενετε να κανουν ασφαλεις εκτιμησεις για [size=10pt]πουτσες[/size]???
Οταν ο γκομενος ειναι αγαπουλης και την προσεχει, τον βγαζουν 20ποντο
Οταν ο γκομενος τις παρατησει, λενε οτι τον εχει 8 ποντους

Στην αρχη του θρεντ, μια γκομενα (?) ελεγε οτι δεν εχει νοημα να εισαι κατω απο 23.
Προφανως αυτη πειστηκε οτι ο γκομενος της τον εχει 23, ενω μπορει πχ να τον ειχε 15.
23 θεωρω πως τον εχουν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
Και σαφως δεν ειναι ενα καλο μεγεθος
Ο μεσος ορος ειναι μεταξυ 15-16, αρα υποθετω πως πανω απο 18 δεν ειναι πολυ καλο
(οπως και κατω απο 14)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρουλ νάμπερ γουάν
οι γκόμενες αυτές έχουν τραφεί την προηγούμενη και συντηρούνται μόνο με κοκα κολα ζιροου κατά τα γυρίσματα
ρουλ νάμπερ του
εκτός απο το απαραίτητο λιπαντικό ο κώλος γαρνιρίζεται και με ξυλοκαίνη ή αλλο ισοδύναμο.
βεβαίωε την επόμενη μέρα και για κάνα δυό μέρες αναλόγως με το "γύρισμα" και τους πρωταγωνιστές η γκόμενα δε μπορεί να κάτσει ούτε στα τέσσερα χωρίς να πονάει.

δε ξερω τι κανουν αυτες τυπε εγω ξερω οτι ειχα σχεσουλα που σε καπου 500 κωλογαμησια ο πικαφινος μου εβγαινε παντα μπουγαδα λαμπικο. μαζι τρωγαμε-πιναμε. φυσικα στο μπανιο ειχε ολη την εργαλειοθηκη για καθαρο αθλημα.  ;)

α και κοκακολα δεν επινε ποτε την απεχθανοταν  :cheesy:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εχω παρατηρησει κατι
Οι γκομενες δεν εχουν την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αντιληψη του χωρου. Δεν μπορουν να εκτιμησουν μεγεθη- απλα.
Της λεω: "Εισαι 1,60. Εγω ειμαι 1,62 και σε περναω!" (επεμενε οτι κανω λαθος και οτι ΔΕΝ την περναω... τελικα εφυγε απο το τραπεζι χωρις να με χαιρετησει)
Στο μεταξυ, η πλακα ειναι οτι, εγω που ειμαι αντρας και αντικειμενικα δεν με συμφερει να λεω το υψος μου, γτ ειμαι πολυ κοντος, το λεω. Οι γκομενες που κανεις δεν νοιαζεται για το υψος τους λενε ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ. Επειδη, πολυ απλα, ειναι εγκεφαλικα αναπηρες και κομπλεξικες του κερατα
Αλλη γκομενα, για το ιδιο θεμα, επεμενε πως ειναι 1,63, ενω της ριχνω πανω απο μισο κεφαλι (= ουτε 1,55)
Γαμα τα

Στην αρχη του θρεντ, μια γκομενα (?) ελεγε οτι δεν εχει νοημα να εισαι κατω απο 23.
Προφανως αυτη πειστηκε οτι ο γκομενος της τον εχει 23, ενω μπορει πχ να τον ειχε 15.
Ο μεσος ορος ειναι μεταξυ 15-16, αρα υποθετω πως πανω απο 18 δεν ειναι πολυ καλο
(οπως και κατω απο 14)

ποτε μην δινεις σημασια σε οτι λενε οι γκομενες, γιατι σε μεγαλο βαθμο δεν εννοουν ουτε λεξη απο αυτα που λενε και απλα πουλανε μουρη για καταναλωση απο τις παρεες τους....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχω παρατηρησει κατι
Γαμα τα

(οπως και κατω απο 14)
τύπε μπορεί να έχεις και δίκιο.
παντως δε μπορεί όλες οι γκόμενες που είχα κολλούσαν με το μέγεθος.
και καλά στις παρθένες αυτό είναι λογικό.
αλλά και στις ζούδες;
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

τέλος το μέγεθος δεν έχει να κάνει με το μήκος αλλα και με το φάρδος.

και σαφώς το μέγεθος απο μόνο του δεν είναι ούτε το μόνο ούτε το σημαντικότερο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρουλ νάμπερ γουάν
ρουλ νάμπερ του

Τύπε, ναι ισχύει. Μερικές φορές μάλιστα στα ΜπιΤιΣι δείχνουν και τα κλύσματα που κάνουν στις τουαλέτες ή τα άουττεικς πριν την κυρίως σκηνή.
Η δε ξυλοκαΐνη συνοδεύεται και με βαριά αναλγητικά, ειδικά σε φάσεις ντάμπλ άναλ. Μετά δε τα μπλε χαπάκια βολεύει και για τους άντρες.

Συνήθως οι σκηνές που βγάζει μια πορνοστάρ σε 6 μήνες γυρίζονται την ίδια μέρα.

η ότι γάμησες 19 φορές και μετά πήγες στο μερσέντες ε υπάρχει ένα θέμα αξιοπιστίας.  :grin:

:grin: :grin: :grin:

Το είχα ξαναπεί, εγώ το 19άρι σε μια μέρα δεν το πιάνω ούτε σε μαλακίες.

Καλά, αυτό κι αν ισχύει. Αξίωμα όσον αφορά τις ελλεηνίδες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δε ξερω τι κανουν αυτες τυπε εγω ξερω οτι ειχα σχεσουλα που σε καπου 500 κωλογαμησια ο πικαφινος μου εβγαινε παντα μπουγαδα λαμπικο. μαζι τρωγαμε-πιναμε. φυσικα στο μπανιο ειχε ολη την εργαλειοθηκη για καθαρο αθλημα.  ;)

α και κοκακολα δεν επινε ποτε την απεχθανοταν  :cheesy:

εκτορίνο για πορνοστάρ μιολούσα όχι για γκομενάκι  :grin:

Υ.Γ.
παντως εγώ είχα και ατυχήματα στο παρελθόν.  :grin:  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
τύπε μπορεί να έχεις και δίκιο.
παντως δε μπορεί όλες οι γκόμενες που είχα κολλούσαν με το μέγεθος.
και καλά στις παρθένες αυτό είναι λογικό.
αλλά και στις ζούδες;
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

τέλος το μέγεθος δεν έχει να κάνει με το μήκος αλλα και με το φάρδος.

και σαφώς το μέγεθος απο μόνο του δεν είναι ούτε το μόνο ούτε το σημαντικότερο.

Ποσο τον εχεις?

(εγω τον εχω 16-17, αλλα δεν ξερω αν οι γκομενες κολλανε, γτ δεν εχω γκομενες
Καλο,ε ?  :dancing:)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το θεμα ειναι να την κανεις να χυνει ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ποτε μην δινεις σημασια σε οτι λενε οι γκομενες, γιατι σε μεγαλο βαθμο δεν εννοουν ουτε λεξη απο αυτα που λενε και απλα πουλανε μουρη για καταναλωση απο τις παρεες τους....

Υπάρχει και το παλιό ανέκδοτο. Γιατί οι γκόμενες δεν μπορούν να παρκάρουν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποσο τον εχεις?

(εγω τον εχω 16-17, αλλα δεν ξερω αν οι γκομενες κολλανε, γτ δεν εχω γκομενες
Καλο,ε ?  :dancing:)
δεν τον έχω μετρήσει.
φήμες λένε για 19 και άνω.  :2funny:

οι γκόμενες τις περισσότερες φορές όπως προείπα πριν το γαμήσι ελάχιστα ασχολούντια με το μέγεθος.
στο κρεβάτι θα πάνε για ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ που δεν έχουν καμμιά σχέση με το μέγεθος.  :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom