House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πέστα ρε πλέζουρα μπας και δούνε προκοπή
οτι & να πω αμα ειναι φιφες,γαματα..Πέστα ρε πλέζουρα μπας και δούνε προκοπή
εγω εκτος που τον εχω μεγαλο (17cm) κανω υγιεινη διατροφη, δεν πινω, δεν καπνιζω, αθλουμε και ετσι ειναι παντα ντουρος. συνιστω να κοψετε το καπνισμα, τα λιπαρα, το αλκοολ για να δουλευει το εργαλειο σας σωστα
Για το μυαλο παιρνεις τιποτε?εγω εκτος που τον εχω μεγαλο (17cm) κανω υγιεινη διατροφη, δεν πινω, δεν καπνιζω, αθλουμε και ετσι ειναι παντα ντουρος. συνιστω να κοψετε το καπνισμα, τα λιπαρα, το αλκοολ για να δουλευει το εργαλειο σας σωστα
Τι μεγάλο ρε φίφα??
Αλλά τι τσουτσούνι να'χετε εσείς οι Κορίνθιοι οι μικροψώληδες..
Τι μεγάλο ρε φίφα??
Αλλά τι τσουτσούνι να'χετε εσείς οι Κορίνθιοι οι μικροψώληδες..
διαφωνω.αλλωστε δεν γινετια ποτε να συμφωνουμε με καποιον σε ολα.καθε αποψης σεβαστην...οπως ειπα ο νοων νοειτω...εξηγησα αυτα που ειχα να εξηγησω με δυο κουβεντες.δεν εχω να πω τιποτα περαιτερω.ο καθενας με τη αποψη του μαγκες μου.φιλικα κωστας.Η καθημερινη κοπελα δεν μπορει να εχει βιτσια?
οποια μπαινει σε αντρικα σαιτ για μπουρδελα ειναι ανωμαλη και ψαχνει τα μεγαλα ενω οι αλλες ειναι κυριες και ψαχνουν φυστικακια?
οπως αρεσουν σε εσενα οι βιζαρες και οι κολαρες ετσι και σε αυτες αρεσουν τα σκλιρα καυλια
Αλεκος2 ισον 2 σεντιμετρ?εσυ ποσο την εχεις δηλαδη που θες να μας την πεις? λιγοτερα με την περιοχη μου
εσυ ποσο την εχεις δηλαδη που θες να μας την πεις? λιγοτερα με την περιοχη μου
εσυ ποσο την εχεις δηλαδη που θες να μας την πεις? λιγοτερα με την περιοχη μου
σε γενικες γραμμες συμφωνω με τα τρια πρωτα.διαφωνω τελειως με το τελευταιο φιλε μου.να σαι καλατο ΄πιασες το νοημα παιχτη..
κατα σειρα προτεραιοτητας αυτα που μετρανε ειναι τα εξης..
1..σκληροτητα..
2..παχος..
3..μηκος..
τα λοιπα περι τεχνικων γραφτα στ αρχιδια σου..
αμα εχεις τα 3 παραπανω,αναλαμβανει η γκομενα το παιχνιδι & εσυ απλως δινεις εντολες & χαστουκακια-φτυσιματα οποτε σου καυλωνει..
ετσι.... εισαι γνωστης αλλα δεν μας ειπες τιποτα για το καλο ψυστιριτο ΄πιασες το νοημα παιχτη..
κατα σειρα προτεραιοτητας αυτα που μετρανε ειναι τα εξης..
1..σκληροτητα..
2..παχος..
3..μηκος..
τα λοιπα περι τεχνικων γραφτα στ αρχιδια σου..
αμα εχεις τα 3 παραπανω,αναλαμβανει η γκομενα το παιχνιδι & εσυ απλως δινεις εντολες & χαστουκακια-φτυσιματα οποτε σου καυλωνει..
ρε μαλακες μη σπαμαρετε, αν δεν εχετε να γραψετε κατι για το θεμα μη μας ζαλιζετε τ αρχιδια. αντε μη τα παρω και βαλω φωτο τη μαλαπερδα μου και τριβετε τα ματια σας παλιομικροτσουτσουνοι
ελπιζω να καταλαυες οτι εκανα πλακα δεν μπορουσα να αντισταθω
ΚΑΛΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ....
Βρε !!!!!
Λες ?????????
ρε μαλακες μη σπαμαρετε, αν δεν εχετε να γραψετε κατι για το θεμα μη μας ζαλιζετε τ αρχιδια. αντε μη τα παρω και βαλω φωτο τη μαλαπερδα μου και τριβετε τα ματια σας παλιομικροτσουτσουνοι
ελπιζω να καταλαυες οτι εκανα πλακα δεν μπορουσα να αντισταθω