Νέα

Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πόσο την έχουμε τελικά εμείς οι Έλληνες??? (με την καλή έννοια)

• Από το ολότελα.. (έως 10π)

Ψήφοι: 11 2,2%
  • Νιώθω καλά...(11π έως 13π)

Ψήφοι: 60 12,2%
  • Πιστέυω σε εμένα..(14π έως 16π)

Ψήφοι: 216 44,1%
  • Ελλάς το μεγαλείο σου..(17π έως 20π)

Ψήφοι: 172 35,1%
  • Τα πλούτη μου είναι αυτό... (21π έως ~)

Ψήφοι: 31 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    490

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
hello!!!
σημερα ρεπαρω...μολις γυρισα απο βολτουλα και ειπα να βολταρω εδω!!! ;)
καλα κανεις.εγω παλι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου.χθες ειχε πολυ δουλεια...αη κ δευτερα αλλα μαλλον φταιει το τοι σημερα δεν δουλευαν

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν εννοείς τον καλωπισμό του πούτσου μου, γράφεις μάταια: πιο όμορφος δεν γίνεται. χεχε
:2funny: :2funny: :2funny:

no comment... :dancing:

ετσι και αλλιως αλλες τον χαιρονται!!!  :boobies:

εγω μια προταση εκανα για να αλλαξεις image !!  ;)  ;)

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Απανταω στην αρχικη ερωτηση,γιατι οπως σε ολα τα θρεντ,οι περισσοτεροι γραφουν απο ενα σημειο και μετα ασχετα πραγματα,δεν ξερω γιατι...
Κρινοντας απο την προσωπικη μου  πειρα και μονο,απο τις γυναικες που ετυχε να ειμαι μαζι (δεν τις λεω γκομενες,υποτιμαω τον εαυτο μου ετσι,νομιζω),και ηταν αρκετες,μια η δυο καταλαβα οτι ηθελαν ο αντρας να εχει μεγαλο πεος,ητοι ενα ποσοστο περιπου 5 0/0 .Σιγουρα δε, απο μονο του το μεγεθος δεν θα κανει τη γυναικα τρελλη μαζι σου,αν δεν υπαρξουν αλλα  ερωτικα στοιχεια,σε λιγο θα σε  εγκαταλειψει...
Αν δε κρινω  απο το  οτι ειχα μερικες προτασεις γάμου(εχω γραψει αλλου γι αυτο) απο ιεροδουλες κοπέλλες ,χωρις να ειμαι  ο ψωλαρας ,θεωρω οτι και απο την εμπειρια  αυτη αποδεικνυεται το παραπανω συμπερασμα μου.[Μαλιστα οταν τις ρωτουσα τι μου εβρισκαν ,τη στιγμη που ειχαν τοσους αντρες καθε μερα,επιβεβαιωναν αυτο που γραφω παρακατω)
Αρα,εξαρταται απο την γυναικα,τι της αρεσει κατα προτεραιοτητα στον αντρα,εγω πιστευω οτι στη μεγιστη πλειοψηφία τα αλλα στοιχεια παιζουν τον πρωτο ρολο( πχ . εμφανιση,χαρακτηρας),οταν βεβαια η αλλη σε πλησιαζει γι αυτο  που  εισαι και οχι για τα λεφτα σου,να εξηγούμεθα...
Δεν γραφω περισσότερα,θα επρεπε να υπεισέλθω σε προσωπικα  στοιχεία και δεν το  επιθυμώ... 

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Οπως και να το κανεις παιζουν ρολο αλλα και παλι οπως ειχα διαβασει σε κατι ερευνες οτιδηποτε πανω απο 15cm ειναι μια χαρα (μην ξεχναμε οτι ο μεσος ορος μεγεθους του πεους ειναι 13,5cm,σε αυτο ομως παιζει ρολο η Κινα)

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
:2funny: :o :huh: :idiot: :boobies: :headbang: :tickedoff: :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
προσωπικά τα μόνα σημαντικά cm για μένα είναι αυτά του ύψους γυναικών, με νέο ελάχιστο αποδεκτό τα 1,83 ή σημαντικές εξαιρέσεις  τύπου οριακά Νικόλ Κίντμαν-1,82 ή Σαρλίζ Θερόν στο 1,77 ή μια Μόνικα Μπελούτσι

Συνημμένα

• Uma-Thurman-1274873-small.jpg
    Uma-Thurman-1274873-small.jpg
    84 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 1_nicole_kidman.jpg
    1_nicole_kidman.jpg
    44,1 KB · Εμφανίσεις: 13
  • imagesct.jpg
    imagesct.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 15
  • bellucci-monica-photo-monica-bellucci-6235708.jpg
    bellucci-monica-photo-monica-bellucci-6235708.jpg
    58,7 KB · Εμφανίσεις: 34

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Παίζουν μάλλον ρόλο συμπρωταγωνιστικό, κι όταν ο συμπρωταγωνιστής είναι καλός ο πρωταγωνιστής παίζει πιο εύκολα κι άνετα. Όταν όμως ο πρωταγωνιστής είναι μάπα τότε όπως και να ναι οι συμπρωταγωνιστές η ταινία είναι γάμα τα. :S

Ένα ωραίο πινακάκι που χα ξαναποστάρει παλιότερα (απο γυναικείες απόψεις η έρευνα)

Συνημμένα

• penis_size_preference_chart1.gif
    penis_size_preference_chart1.gif
    26 KB · Εμφανίσεις: 46

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αναλογα το μουνι.

αυτη ειναι η απαντηση

Επισκέπτης
Η απαντηση ειναι απλουστατη Το μεγεθος δεν μετραει για να ριξεις γκομενα εκτως αν κανεις καμακι σε παραλια γυμνηστων εκει που μετραει το μεγεθος (αναλογα με τα γουστα της κοπελας φυσικα) ειναι για να την κρατησεις

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η απαντηση ειναι απλουστατη Το μεγεθος δεν μετραει για να ριξεις γκομενα εκτως αν κανεις καμακι σε παραλια γυμνηστων εκει που μετραει το μεγεθος (αναλογα με τα γουστα της κοπελας φυσικα) ειναι για να την κρατησεις

όποιος/όποια πάει σε παραλία γυμνιστών για να πάρει μάτι είναι κρίπι φακ και ξελιγωμένη κουράδα.

άσε που είναι μεγάλη μαλάκω όποια νομίζει ότι θα δει καυλωμένες πούτσες σε παραλία γυμνιστών για να κρίνει το μέγεθος.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ασφαλως και μετραει το μεγεθος. οποιος λεει το αντιθετο ειναι μικροψωλης και οποια πουτανιτσα λεει οτι δεν μετραει το μεγεθος, απλα ψευδεται

Επισκέπτης
όποιος/όποια πάει σε παραλία γυμνιστών για να πάρει μάτι είναι κρίπι φακ και ξελιγωμένη κουράδα.

άσε που είναι μεγάλη μαλάκω όποια νομίζει ότι θα δει καυλωμένες πούτσες σε παραλία γυμνιστών για να κρίνει το μέγεθος.
δλδ η απορια του τυπου αν μετραει το μεγεθος για να ριξει γκομενα λες και κυκλοφορουν ολες με τη μεζουρα στο χερι και μολις τους την πεσεις σου λενε βγαλτον να σε μετρισω πρωτα σου φενετε λογικη

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δλδ η απορια του τυπου αν μετραει το μεγεθος για να ριξει γκομενα λες και κυκλοφορουν ολες με τη μεζουρα στο χερι και μολις τους την πεσεις σου λενε βγαλτον να σε μετρισω πρωτα σου φενετε λογικη

όχι, μου φαίνεται βλαμμένη  :boobies:

Επισκέπτης
ασφαλως και μετραει το μεγεθος. οποιος λεει το αντιθετο ειναι μικροψωλης και οποια πουτανιτσα λεει οτι δεν μετραει το μεγεθος, απλα ψευδεται
τυπε ολα μετρανε αλλα αν νομιζεις οτι επειδη καποιος εχει 24 ποντους πουτσα εχει οποια θελει ακωμα και αν ειναι σαν αλιεν και φερεται σαν λιμενεργατης τι να σου πω :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom