Επισκέπτης
προβλημα & μαλιστα τεραστιο..24 ποντους πουτσα εχει οποια θελει
ακομη & απο τα δελα τον διωχνουν με τις κλωτσιες..
o πουτσος ειναι διαχειρισιμος μεχρι τα 20cm..
απο εκει & πανω εχεις προβλημα..
προβλημα & μαλιστα τεραστιο..24 ποντους πουτσα εχει οποια θελει
θυμασαι εναν εγχρωμο παιχτη ποδοσφαιρου που τον εδενε στο μπουτι να μην περδικλωνεται;προβλημα & μαλιστα τεραστιο..
οχι αλλα ειχα συμμαθητη που αντιμετωπιζε προβλημα..θυμασαι εναν εγχρωμο παιχτη ποδοσφαιρου που τον εδενε στο μπουτι να μην περδικλωνεται;
θυμασαι εναν εγχρωμο παιχτη ποδοσφαιρου που τον εδενε στο μπουτι να μην περδικλωνεται;
τυπε ολα μετρανε αλλα αν νομιζεις οτι επειδη καποιος εχει 24 ποντους πουτσα εχει οποια θελει ακωμα και αν ειναι σαν αλιεν και φερεται σαν λιμενεργατης τι να σου πω
καλα ας τον ειχα εγω 25 κι ας ειχα προβλημαπροβλημα & μαλιστα τεραστιο..
κι αυτο δεν ισχυειπροβλημα & μαλιστα τεραστιο..
[glow=red,2,300]o πουτσος ειναι διαχειρισιμος μεχρι τα 20cm.. [/glow]
για να τρομαζεις τις γριες η για να κανουν μονοζυγο τα πιτσιρικια?καλα ας τον ειχα εγω 25 κι ας ειχα προβλημα
γυμνος με καπαρντινα θα κυκλοφορουσα μονιμα στο παρκο
καλα ας τον ειχα εγω 25 κι ας ειχα προβλημα
Ρε παιδες αυτοι που την εχουν μονοποντη τι να πουν ?
αυτο ειναι κλιτοριδα και το βρισκεις κυριως σε γυναικεςΡε παιδες αυτοι που την εχουν μονοποντη τι να πουν ?
καλα ας τον ειχα εγω 25 κι ας ειχα προβλημα
Σε ακουμε ολο αυτια
Με αυτα τα κερατα στο αβαταρ ασε θα μας πει η δικια σου.Στειλε μου την δικια σου να σου πει ΚΑΛΥΤΕΡΑ αυτη .....
Γιατι με ανδρες σαν εσενα δεν μπορω ....
Η καθημερινη κοπελα δεν μπορει να εχει βιτσια?συγνωμη ρε μαγκες εντελως φιλικα αλλα τι απαντησεις περιμενετε να παρετε απο γυναικες που μπαινουν σε αντρικο site για μπουρδελα?ρωτηστε μια καθημερινη κοπελα που αναζητα η εχει μια κανονικη σχεση η μια κοπελα που δεν εχει ιδαιτερα βιτσια εκφυλα η μη αναλογα με τα κριτηρια του καθενος.εκει αξιζει τον κοπο να παρετε μια ολοκληρωμενη αποψη.εδω ειναι ανουσιο κατα την γνωμη μου.φιλικα παντα μαγκες μου μην με παρεξηγησετε.
Με αυτα τα κερατα στο αβαταρ ασε θα μας πει η δικια σου.
Ωραίο το πινακάκι,όποιος νιωθει καλά πολλαπλασιάζει επί 2,54.Στα δικά σας οι ελεύθερες ;)Ένα ωραίο πινακάκι που χα ξαναποστάρει παλιότερα (απο γυναικείες απόψεις η έρευνα)
το ΄πιασες το νοημα παιχτη..ετσι και σε αυτες αρεσουν τα σκλιηρα καυλια