TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Δεν υπαρχει τέλειο ο καθένας βολεύεται με ότι έχει και η κοπέλα σου δεν βολεύεται πας στην επόμενη
Σιγουρα εκλεισες τα 18?Μολις εκλεισα τα 18 και νομιζω πως το πεος μου ειναι ακομα μικρο.
Θα ηθελα να ρωτησω ποιο μεγεθος θεωρειται μικρο,ποιο μετριο και ποιο μεγαλο?
Αν ειναι μικροτερο απο 12 ποντους ναι ειναι γαριδακι αλλα και τι εγινε οπου μπορεις χωστο.Μολις εκλεισα τα 18 και νομιζω πως το πεος μου ειναι ακομα μικρο.
Σιγουρα εκλεισες τα 18?
Ελα την Κυριακη να ρωτήσεις που είναι μερα των μεγεθων!
Μολις εκλεισα τα 18 και νομιζω πως το πεος μου ειναι ακομα μικρο.
Δε νομιζω να μου εχει μεγαλωσει μεχρι την ΚυριακηΣιγουρα εκλεισες τα 18?
Ελα την Κυριακη να ρωτήσεις που είναι μερα των μεγεθων!
η ερινάλ θέλει να σε βοηθήσει..μπορεί να θέλει να στο τραβήξει. για να μεγαλώσει.Δε νομιζω να μου εχει μεγαλωσει μεχρι την Κυριακη
14εκ ειναι.Εσυ μπορεις να μου πεις με ποιο μεγεθος εισαι απλα ευχαριστημενη και με ποιο ενθουσιασμενη?περιμενουμε εναγωνιως να μας πεις ποσο μικρο ειναι ωστε να σε βοηθησουμε
περιμενουμε εναγωνιως να μας πεις ποσο μικρο ειναι ωστε να σε βοηθησουμε
Εσενα ποιο μεγεθος και πανω θα σε εκανε να ενθουσιαστεις?Σημασία έχει τί κάνεις με αυτό... να ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Το μέγεθος (με εξαιρέση το μικρό γιατί όπως και νά χει πρέπει να το αισθάνεσαι όταν μπάινει ) δεν έχει και τόση σημασία. Θέλει το όλο θέμα την τέχνη του. Γι αυτό και η εμπειρία μετράει περισσότερο και όχι το μέγεθος. Προσωπική μου άποψη.
:-*
Γειά σου γλυκιά μου. Φιλιά
:-*
14εκ ειναι.Εσυ μπορεις να μου πεις με ποιο μεγεθος εισαι απλα ευχαριστημενη και με ποιο ενθουσιασμενη?
Εσενα ποιο μεγεθος και πανω θα σε εκανε να ενθουσιαστεις?
η ερινάλ θέλει να σε βοηθήσει..μπορεί να θέλει να στο τραβήξει. για να μεγαλώσει.
για ρωτα τη.
μια χαρά εισαι.μην προβληματίζεσαι.14εκ ειναι.Εσυ μπορεις να μου πεις με ποιο μεγεθος εισαι απλα ευχαριστημενη και με ποιο ενθουσιασμενη?
για ξεματιασέ το παιδί.θα το βοηθησω το παιδι. Καταρχας θα του κάνουμε ξεματιασμα
Ρε Θαλεια δεν καταλαβες.Εγω ουτε να το χρησιμοποιω δεν ξερω.Τουλαχιστον αν ηταν μεγαλο θα μπορουσα να εντυπωσιαζω με το μεγεθος.Και σε ξαναρωταω και σενα και την Εριναλ ποιο μεγεθος θα μπορουσε απο μονο του να σε εντυπωσιασει ασχετως απο την τεχνικη.Το νόημα της απάντησης δεν το έπιασες...
Δεν έχει σημασία το μέγεθος...εκτός κι αν είναι 5 εκ.
Σημασία έχει η τεχνική. Μπορεί ένας με 12 εκατοστά να κάνει θαύματα και άλλος με 22 εκατοστά να μην...
Ξεκόλα απο το μέγεθος.