Αυτο στο avatar σου ποσο ειναι?xaxaxaxa....δηλ.καπου 21 εκ....καλα ειναι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεν ξερω και ποτε δεν καταλαβα το σωστο η το λαθος μεγεθος,το λιγο η το πολυ.
Λογικα το μεγαλο θα ειναι καλυτερο για αυτες και σε λειτουργια και σε ψυχολογια.
Δεν εννοω να ειναι 50 ποντους.
Απο εμπειριες εχω ακουσει οτι οι γκομενες δινουν εμφαση πρωτα στο παχος σε σχεση με το μηκος
συμπεριλαμβανομενου του γεγονοτος οτι το χρησιμοποιει σωστα ο ανδρας.
Απλα διαβαζοντας μια ερευνα(αν ειναι αληθεια δεν ξερω)
ελεγε οτι το 21 % των Ελληνιδων θεωρουν οτι το εργαλειο του συντροφου τους ειναι τεραστιο.
Η λεξη "τεραστιο" ειναι πολυ βαρια λεξη και οντως εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι δεν γαμιουνται.
Λογικα το μεγαλο θα ειναι καλυτερο για αυτες και σε λειτουργια και σε ψυχολογια.
Δεν εννοω να ειναι 50 ποντους.
Απο εμπειριες εχω ακουσει οτι οι γκομενες δινουν εμφαση πρωτα στο παχος σε σχεση με το μηκος
συμπεριλαμβανομενου του γεγονοτος οτι το χρησιμοποιει σωστα ο ανδρας.
Απλα διαβαζοντας μια ερευνα(αν ειναι αληθεια δεν ξερω)
ελεγε οτι το 21 % των Ελληνιδων θεωρουν οτι το εργαλειο του συντροφου τους ειναι τεραστιο.
Η λεξη "τεραστιο" ειναι πολυ βαρια λεξη και οντως εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι δεν γαμιουνται.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
οκ τα μπούτια και οι γάμπες αλλά τα γόνατα είναι αδιάφορα θα μπορούσαν να λείπουνΓια μας το τέλειο είναι αυτό...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
οκ τα μπούτια και οι γάμπες αλλά τα γόνατα είναι αδιάφορα θα μπορούσαν να λείπουν
Πώς θα σκύβει στα 4;
Τοσο μεγαλο δεν εχω δει ποτε.Αν δεν ειναι photoshop ειναι τεραστιο.Δεν ξερω μπορει και να το φοβομουν αλλα μαλλον θα του καθομουνα για την εμπειρια και που ξερεις μπορει και να μου αρεσε...μεγαλυτερο.... ;)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Θες να μου πεις οτι εισαι ο κατοχος του?κανονικοτατο...πιστοποιημενο απο καμια 20αρια στρπτηζοκωλομπαροπουτανιτσες
Επισκέπτης
διαζοντας το θρετ περισσοτερο για χαβαλε κατεληξα στα εξης συμπερασματα:
οσοι απο δω δεν γαμανε πουτανες, δεν γαμανε καν!
υπαρχουν πολλοι παρθενοι αναμεσα μας!
οσοι απο δω δεν γαμανε πουτανες, δεν γαμανε καν!
υπαρχουν πολλοι παρθενοι αναμεσα μας!
bigpipis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 29
- Like
- 527
- Πόντοι
- 5.855
τα μεγεθη που υπαρχουν ειναι κατα το 60% των αντρων ή 15 ή 18 εκ.....ενα ποσοστο 15% τον εχουν 15,1 με 17,9 εκατοστα........15% περιπου ειναι κατω απο 14,9εκ.......5% 18,1 με 20 εκ. και ενα ποσοστο περιπου 5% πανω απο 20εκ.........ερωτηση σε καθηγητη τσουτσουνολογιας και σε γκομενα κολλητου που ειναι σε πλαστικο χειρουργο βοηθος που εχει δει πουτσες και πουτσες στη ζωη της....για το μουνι της δε ξερω
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Eρωτηση..οι πελατες στο πλαστικο χειρουργο πηγαιναν με τη πουτσα σηκωμενη για να τους εξετασει?
Απο βιβλιο σεξολογιας το παρακατω κειμενο γραφει τα εξης απο μια ερευνα στις ηπα..το 9Ο% oλων των πεων εχουν μηκος μεταξυ 13 και 18cm σε στυση.Το μεσο μεγεθος των περισσοτερων ανδρικων στυσεων ειναι 15,25 cm.Σε ηρεμια το μεσο μηκος ειναι 7,9-10 cm και η διαμετρος 2,25 cm
Απο βιβλιο σεξολογιας το παρακατω κειμενο γραφει τα εξης απο μια ερευνα στις ηπα..το 9Ο% oλων των πεων εχουν μηκος μεταξυ 13 και 18cm σε στυση.Το μεσο μεγεθος των περισσοτερων ανδρικων στυσεων ειναι 15,25 cm.Σε ηρεμια το μεσο μηκος ειναι 7,9-10 cm και η διαμετρος 2,25 cm
Βλεπω δεν τα πας καλα με τα νουμερα αλλα ουτε και με τις φωτογραφιες.Η πουτσα του avatar δεν ειναι δικια σου.Το τσεκαρα στο tineye...τα μεγεθη που υπαρχουν ειναι κατα το 60% των αντρων ή 15 ή 18 εκ.....ενα ποσοστο 15% τον εχουν 15,1 με 17,9 εκατοστα........15% περιπου ειναι κατω απο 14,9εκ.......5% 18,1 με 20 εκ. και ενα ποσοστο περιπου 5% πανω απο 20εκ.........ερωτηση σε καθηγητη τσουτσουνολογιας και σε γκομενα κολλητου που ειναι σε πλαστικο χειρουργο βοηθος που εχει δει πουτσες και πουτσες στη ζωη της....για το μουνι της δε ξερω
Θα συμφωνησω με την ερευνα.Οι 9 στους 10 εκει γυρω βρισκονται.Τα μεγεθη 18+ και 13- ειναι πολυ σπανια...Eρωτηση..οι πελατες στο πλαστικο χειρουργο πηγαιναν με τη πουτσα σηκωμενη για να τους εξετασει?
Βλεπω δεν τα πας καλα με τα νουμερα αλλα ουτε και με τις φωτογραφιες.Η πουτσα του avatar δεν ειναι δικια σου.Το τσεκαρα στο tineye...
και τί θα κάνεις τώρα ?
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Βλεπω δεν τα πας καλα με τα νουμερα αλλα ουτε και με τις φωτογραφιες.Η πουτσα του avatar δεν ειναι δικια σου.Το τσεκαρα στο tineye...
You're a check machine ;)
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
και τί θα κάνεις τώρα ?
Μαλλον ηθελε πολυ να ειναι δικια του
Δεν ηρθα στο forum για καμακι,για χαβαλε ηρθα.Μαλλον ηθελε πολυ να ειναι δικια του
Απλα κοιταξα στο tineye γιατι μου φανηκε περιεργο τοσο μεγαλο πεος...
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Και το στοματικο που το βαζεις ????Για μας το τέλειο είναι αυτό...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Και το στοματικο που το βαζεις ????
Έλα μου ντε.... Χωρίς μπουλκουμέ δεν γίνεται καλό παιχνίδι... Εδω λέμε να βρούμε τρόπο να αυξήσουμε τις τρύπες... όχι να τις μειώσουμε.... χα χα χα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 230
- Εμφανίσεις
- 20K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις
- 14K