Νέα

Ποιό είναι το πιο «απίθανο» μέρος που έχετε κάνει ποτέ σεξ;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μέρη που σας φτιάχνουν…….εκτός στρώματος οικίας και hotel.

  • Σε ταράτσα..

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στη παραλία / θάλασσα με την αλμύρα ..

    Ψήφοι: 8 66,7%
  • Στην εθνική οδό..

    Ψήφοι: 5 41,7%
  • Σε τουαλέτα bar..

    Ψήφοι: 2 16,7%
  • Σε δημόσια υπηρεσία..

    Ψήφοι: 2 16,7%
  • Στο γραφείο..

    Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σε φάρμα..

    Ψήφοι: 1 8,3%
  • Ξένη ιδιοκτησία / παράνομη είσοδος

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Νεκροταφείο (περί ορέξεως…)

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δίκυκλο

    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στο καπό ..

    Ψήφοι: 2 16,7%
  • Στο μπαλκόνι..

    Ψήφοι: 4 33,3%
  • Σε κοινή θέα ( ή σχεδόν σε κοινή θέα)…

    Ψήφοι: 2 16,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Μηνύματα
255
Like
0
Πόντοι
1
Να στον φτύνει για να μη στον ματιάσει εννοείς;    :dancing:
οχι,ετσι για την ανωμαλια το συμφωνησαμε αυτο αφου η βρωμιαρα δεν ηθελε ουτε να την αγγιξω,ουτε μια πιπουλα κατι τελος παντων!παντως το καλο ηταν που σαν εμπειρη γαμιολα μου ειπε οτι τον εχω μεγαλο,κατι ηταν και αυτο,απο το τιποτα!α!τον εχω παιξει και στο μπαλκονι μου μιλωντας στο τηλεφωνο με γκομενα,αυτα!?
 

crak

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Μηνύματα
15
Like
1
Πόντοι
0
Το πιο παραξενο μερος που το εχω κανει ειναι σε μια στοα στο καστρο των Ιωαννινων.Και στο φροντιστηριο αγγλικων μαλακια μεσα στη τουαλετα
 

jamesp

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Με μια συμμαθητρια μου γυρνωντας απο το σχολιο μου τον επαιξε στην πιλωτη της μερα μεσημερι. Με την ίδια γκομενα, στο σπιτι της μου επαιρνε πιπα στο δωματιο της και απ εξω ηταν οι γονεις της. Ευτυχως ηταν διακριτικοι και δεν μπηκαν στο δωματιο.

Με μια αλλη είχαμε γαμηθει στα σκαλια της πολυκατοικίας της. Καθως εφευγα και πηγα να κατεβω τις σκαλες ηρθε να μου δωσει ενα τελευταιο φιλι και καταληξαμε να γαμιομαστε εκει στα ορθια.

Και τελος τον είχα παιξει στη σκοπία οταν ημουν φανταρος ενω ταυτοχρονα ειχα στο τηλεφωνο μια καβλιαρα γκομενιτσα που είχα τοτε και την ακουγα να μαλακίζεται.

Απιστευτες εποχές. Τωρα σεξ στο κρεβατι και καπακι υπνο.
 

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
SEX σε παραλια (αρκετες φορες),τουαλετα του village στο μεσον της ταινιας και μεσα σε ενα παλιο κτιριο στην πλατεια καραισκακη(στα εκδοτηρια εισιτηριων) ,ενω περιμεναμε το πλοιο που ειχε καθυστερηση ,με τον κοσμο να περνα απεξω .Μαλακια αρκετες φορες στην τουαλετα καθηγητριων που εκανα φροντιστηριο (εχυνα στο καλαθι των απλυτων στα εσωρουχα τους(η καλυτερη μου) , στο κρεβατι θειας μου που ειμασταν επισκεψη οταν αυτη ειχε βγει εξω για λιγο και αρκετα αλλα μερη μιας και ειχα μεγαλο παθος ειδικα μικροτερος με το θεμα.
 

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
7.928
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το πιο περιεργο μερος ηταν ενα μπουρδελο στη φυλης πριν χρονια.... :2funny: :2funny: :2funny: και ενα στριπ επισης πριν χρονια..... :2funny: :2funny:

τωρα για τα πιο απιθανα μερη που εχω παιξει μαλακια ειναι 1)το πισω μπαλκονι του σπιτιου μου που εκανα ματι σε ενα τρελλο μουνακι στο διπλανο διαμερισμα την ωρα που ηταν κουζινα ολογυμνη και τηγανιζε πατατες......ο συνδυασμος της τηγανισμενης πατατας και της απιστευτης κωλαρας και βυζαρας της δεσποινιδος αντιγονης....(ετσι ελεγαν το μωρο) εκαναν το βραδυνο ξεφλοκιασμα μου στις λευκες που ηταν αντικρυ μου να ειναι χειμαρρωδες.....μιλαμε η λευκα εγινε ασπρη.....απιστευτο χυσιμο...και β)σε ενα γυμναστηριο για γυναικες πριν καμια 15ρια χρονια οπου ειχαμε βρει μια ομαδα 4,5 ατομων ενα κρυφο παραθυρο στα αποδυτηρια τους και τις βλεπαμε να κανουν μπανακι,να πουδραρουν το μουνακι τους και 2 μαλιστα κοπελες να αλληλογλυφονται στο μπανιο.....εκει δεν αντεξα...τον εβγαλα εξω και εχυσα οτι βρηκα μπροστα μου....πρεπει εκεινο το βραδυ να αλληλοχυθηκαμε χωρις να το καταλαβουμε με τους "συναδελφους ματακηδες" :jerking: :jerking: :jerking: :grin: :grin: :grin: παντως μετα απο κανα εξαμηνο μας καταλαβε ενα πουτανακι και μας κλεισανε το παραθυρο οποτε το παρτι μας τελειωσε αδοξα.. :tickedoff: :tickedoff: αν ηταν ακομη ανοιχτο
ισως τωρα να μην εγραφα εδω αλλα να ημουν με μια στολη αποκρυψης εκει κοντα... :2funny: :2funny: :2funny:
 

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Μηνύματα
545
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Πανω στο καπω του αυτοκινητου κατεβασμενο σε μια ερημη παραλια που νομιζαμε οτι δεν μασ εβλεπε κανεις.Τελικα οταν ξαναπερασα απο τον εθνικο δρομο απο πανω ειδα οτι μας εβλεπε ολη η εθνικη οδος!!!!!Ηταν τελειως τσοντα :dancing: :dancing: :dancing:
 

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Μηνύματα
663
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Σε παγκάκι μεθυσμένος κοντά στο σπίτι μου, κάνοντας ΚΟΝΤΡΑ με άλλους δύο φίλους για το ποιος θα χύσει περισσότερο.... Πολύ γέλιο...
 

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.009
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Έχω κάνει sex στις τουαλέτες του Sui Generis και απο έξω περιμέναν ουρά για να μπούν 3-4 τύποι. Όταν βγήκα έξω αγκαζέ με την γκόμενα με χειροκροτούσαν ...  :2funny: :2funny: Το κακό είναι οτι μετά η γκόμενα έγινε γυναίκα μου ...  :uglystupid:

Την έχω παίξει μια φορά μέσα στην αίθουσα αναμονής ενός φυσικοθεραπευτηρίου (πήγαινα γιατί είχα σπάσει το πόδι μου και το είχα ακίνητο για κανα μήνα). Περίμενα να έρθει η σειρά μου να μπώ μέσα και πρίν απο εμένα είχε μπεί μια milf (απο μικρός φαινόμουνα...) στην οποία έκανε μασάζ η φυσικοθεραπεύτρια (άλλη milf  :boobies:) και την ώρα του μασάζ βογκούσε λες και την γαμούσανε.
Αχ, βάχ, αααα, ωωωωω και δεν συμμαζεύεται... Ε σκέφτηκα κι εγώ το σκηνικό να τρίβει η μία την άλλη, υπήρχε και η κατάλληλη ηχητική επένδυση, έγινε το πουλί μου στύλος της ΔΕΗ. Χωρίς να το σκεφτώ λοιπόν την βγάζω έξω και  :jerking:  :jerking:  :jerking:
Φαντάζομαι τι θα γινότανε αν άνοιγε η πόρτα του μαγαζιού και έμπαινε κανένας πελάτης μέσα ή αν άνοιγε την πόρτα η φυσικοθεραπεύτρια για να με πάρει μέσα ...  :helpplea:
 

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Μηνύματα
217
Like
3
Πόντοι
1
Μεσα στο πολεμικο αεροπλανο που εχουν εξω απο το πολεμικο μουσειο ημουνα σκοπος γερμανικο 2-4 και ηρθε η δικια μου επισκεπτηριο.
Και σε μπαλκονι στην Μιχαλακοπουλου το σπιτι μεσα ειχε κοσμο!
 

Archon

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
29
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω αν το εχει γραψει καποιος αλλα το καλυτερο ειναι στην θαλασσα που στο τελος βλεπεις τα... αυτα να φευγουν σαν ψαρακια!
 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
4.745
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μεσα στο αυτοκινητο μου παρκαρισμενο στο δρομο αργα το βραδυ....και για κακη μου τυχη ηρθε η σκουπιδιαρα κι αδειαζε τον καδο που ηταν μπροστα αλλα συνεχισα ακαθεκτος........
το κορυφαιο ομως συνεβει σε μπουζουκια καλοκαιρινα σε επαρχια και ειναι περα για περα αληθινο...
ενας τυπος γαμαει στην τουαλετα μια αρραβωνιασμενη...ο κολλητος του ειναι απ εξω και λεει στον κοσμο οτι ειναι χαλασμενη η τουαλετα....κι ο κερατας χωρευει στη πιστα ζειμπεκικο οπου του χτυπαν παλαμια οι κολλητες της γκομενας του κι αυτος καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι...α ρε πουτανες γυναικες!!!!!!!
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..διπλοπαρκαρισμενος βραδυ γυρω στις 22:00, χαμηλα στη θησεως εχω παει γκομενα απο μασατζιδικο σπιτι της (ακους zero ? ;)), και απ τα πολλα εχει σκυψει και μου παιρνει πιπα.... :grin:
..το ωραιο ηταν οτι ειχα σταματησει διπλα σε σταση λεωφορειου, οποτε οι επιβατες δυο λεωφορειων περνωντας εδειχναν να μην καταλαβαινουν/πιστευουν τι εβλεπαν.... :o :o
 

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Μηνύματα
730
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Σε SPA κοντά στο ΑΒ στη Λεωφ. Πεντέλης.

Με έχει καλέσει η Μ για καφέ αλλά μου λέει πάρε και το μαγιώ σου (Δεκέμβρη μήνα?!) το παίρνω τι να πω.
Καμμία σχέση με καφέ, με πήγε στο παραπάνω SPA.
Είμαστε στο ζακούζι 8 ατόμων κι είχαμε ένα ξενέρωτο δίπλα μας 50αρη, η Μ έπαιζε με τα κουμπάκια για τη ρύθμιση των μπουρμπουλήθρων και μου μοστράριζε τον κώλο της πότε στη μούρη μου πότε στο μαλάκα τον 50ρη. Και το λέω μαλάκα γιατί δεν έπαιρνε το κώλο του να την κάνει μια ώρα αρχίτερα. Το θέμα με το ζακούζι ήταν ότι ήταν στο κέντρο του εσωτερικού χώρου του SPA και πέρναγε κόσμος για χαμάμ, σάουνα μασάζ, όμως ήταν νωρίς 15-16:00 και δεν ήταν πήχτρα, είχε απλά κίνηση.
Σε κάποια φάση ο 50ρης την κάνει επιτέλους και η Μ αρχίζει να μου κάνει κάτι κόλπα, κάτι ανοίγματα με τα πόδια και δώστου τούρλα τον κώλο της. Έ, πολύ άντεξα, της την έπεσα και ήταν η πιο καύλα φάση, κάθισε πάνω μου και τελείωσα μέσα της με πισωκολλητό.
Όσο καθόταν πάνω μου πηγαινοέρχονταν και μερικοί πελάτες, ήρθε και η καθαρίστρια να πάρει τα ποτήρια με τους χυμούς μας έφερε και νεράκι κι εκείνη συνέχιζε κι έκανε τις ήρεμες κινήσεις με τους μυς των γλουτών της τόσο πιο κάγγελο γινόμουνα.
Τι με έφτιαξε?
Ο καρπός που έτρωγα εκείνη την ώρα και που δεν μπορούσαν οι άλλοι εκεί να δοκιμάσουν.

Όσο για το Μ που χρησιμοποιώ ήταν τόσο αμαρτωλή η συνεύρεση που δε θέλω να αναφέρω πουθενά το όνομα της. Ελπίζω να κατανοείτε.
 

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Μηνύματα
707
Like
0
Πόντοι
6
Στον τρούλο εκκλησίας με την γυναίκα του παπά ενώ εκείνος έκανε τη λειτουργία....
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Αγαπητοί συναγωνιστές, γαμάω από 14,5 και νομίζω ότι έχω κάνει τα πάντα!
Δεν θα ξεχάσω όμως φοβερή φάση μέσα σε καλάθι αερόστατου, σε πανηγύρι στο Dallas του Texas! Φυσούσε... και το καλάθι κουνιόταν ΠΟΛΥ... φοβόμουν μην σπάσουν τα σκοινιά και γκρεμοτσακιστούμε... αλλά τελικά όλα πήγαν πολύ κα-υ-λά ;) ;) ;)
 

ntpgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
τριτη γυμνασιου..μεσα στην ταξη..φοραγαμε φορμα... και την επαιξα για μια καθηγητρια με τεραστιες βυζαρες και λευκο πουκαμισο που αφηνε να φαινεται η δαντελα του σουτιεν..σκετη καυλα ηταν η γκομενα... ετυχως δεν με πηρε πρεφα κανεις...
 

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Μηνύματα
3.594
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
Μεγαλο απωθημενο αυτες οι δασκαλες μας τελικα.Ειδικα μερικες απο αυτες τα κανανε επιτηδες κιολας.Διασκεδαζαν με την καβλα μας.
 

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Μηνύματα
594
Like
3
Πόντοι
6
πρωτοχρονια 1998...camel στη βουλιαγμενης..το μωρακι μου φορουσε μινακι χωρις βρακακι,ειχε κατσει μεσα στο τεραστιο γουφερ με ανοιχτα τα ποδια της,τυλιγμενα στους γλοτους μου...εγω ειχα ανοικτο μονο το φερμουαρ,αλλα ημουν ολος μεσα της,και φυσικα ολα τα λεφτα ηταν οι δονησεις απο το γουφερ...
 

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
607
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
...τον καιρο εκεινο ημουν επιστατης στο ορος των ελαιων.Περνουσαμε απιστευτες ωρες βαρεμαρας... για να σκοτωσουμε την ωρα μας παιζαμε ομαδικες μαλακιες και τα χυσια μας ετρεχαν ποταμι και ποτιζαν τις ελιες.Μετα περναμε τα φυλλα ,τα καναμε ''φραπελια'' ,τα πιναμε και περναμε δυναμη.Μια φορα ειχε ερθει και ο Ιησους, κατα την περιοδία του, ηπιαμε την ''φραπελια'' και μετα ολοι μαζι τον παιξαμε...
εφυγε ευχαριστημενος και ευγνομων για το εργο μας!!
μοναδικη εμπειρια...
χικκκ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom