Σε SPA κοντά στο ΑΒ στη Λεωφ. Πεντέλης.
Με έχει καλέσει η Μ για καφέ αλλά μου λέει πάρε και το μαγιώ σου (Δεκέμβρη μήνα?!) το παίρνω τι να πω.
Καμμία σχέση με καφέ, με πήγε στο παραπάνω SPA.
Είμαστε στο ζακούζι 8 ατόμων κι είχαμε ένα ξενέρωτο δίπλα μας 50αρη, η Μ έπαιζε με τα κουμπάκια για τη ρύθμιση των μπουρμπουλήθρων και μου μοστράριζε τον κώλο της πότε στη μούρη μου πότε στο μαλάκα τον 50ρη. Και το λέω μαλάκα γιατί δεν έπαιρνε το κώλο του να την κάνει μια ώρα αρχίτερα. Το θέμα με το ζακούζι ήταν ότι ήταν στο κέντρο του εσωτερικού χώρου του SPA και πέρναγε κόσμος για χαμάμ, σάουνα μασάζ, όμως ήταν νωρίς 15-16:00 και δεν ήταν πήχτρα, είχε απλά κίνηση.
Σε κάποια φάση ο 50ρης την κάνει επιτέλους και η Μ αρχίζει να μου κάνει κάτι κόλπα, κάτι ανοίγματα με τα πόδια και δώστου τούρλα τον κώλο της. Έ, πολύ άντεξα, της την έπεσα και ήταν η πιο καύλα φάση, κάθισε πάνω μου και τελείωσα μέσα της με πισωκολλητό.
Όσο καθόταν πάνω μου πηγαινοέρχονταν και μερικοί πελάτες, ήρθε και η καθαρίστρια να πάρει τα ποτήρια με τους χυμούς μας έφερε και νεράκι κι εκείνη συνέχιζε κι έκανε τις ήρεμες κινήσεις με τους μυς των γλουτών της τόσο πιο κάγγελο γινόμουνα.
Τι με έφτιαξε?
Ο καρπός που έτρωγα εκείνη την ώρα και που δεν μπορούσαν οι άλλοι εκεί να δοκιμάσουν.
Όσο για το Μ που χρησιμοποιώ ήταν τόσο αμαρτωλή η συνεύρεση που δε θέλω να αναφέρω πουθενά το όνομα της. Ελπίζω να κατανοείτε.