Νέα

Ποιό είναι το πιο «απίθανο» μέρος που έχετε κάνει ποτέ σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μέρη που σας φτιάχνουν…….εκτός στρώματος οικίας και hotel.

• Σε ταράτσα..

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στη παραλία / θάλασσα με την αλμύρα ..

Ψήφοι: 8 66,7%
  • Στην εθνική οδό..

Ψήφοι: 5 41,7%
  • Σε τουαλέτα bar..

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Σε δημόσια υπηρεσία..

• Στο γραφείο..

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σε φάρμα..

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Ξένη ιδιοκτησία / παράνομη είσοδος

• Νεκροταφείο (περί ορέξεως…)

• Δίκυκλο

• Στο καπό ..

• Στο μπαλκόνι..

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Σε κοινή θέα ( ή σχεδόν σε κοινή θέα)…

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
την εχω παιξει σε αποδυτηρια στην βουλα,μεσα στην θαλασσα φυσικα,στα λιμανακια πανω απο ενα θαμνο(!!!)στο γυμνασιο μου απο πισω με ενα τσοντοπεριοδικο, κατω απο το σπιτι σε ερημικη τοποθεσια μιας γκομενας με αυτην να μου φτυνει τον πουτσο(ουτε τσιμπουκι δεν μου πηρε η παλιοχαμουρα)στο αμαξι μου μεσα παρεα με μια γκομενα που την εχυσα στην κοιλιτσα της.αυτα!!!(?)

Επισκέπτης
την εχω παιξει σε αποδυτηρια στην βουλα,μεσα στην θαλασσα φυσικα,στα λιμανακια πανω απο ενα θαμνο(!!!)στο γυμνασιο μου απο πισω με ενα τσοντοπεριοδικο, κατω απο το σπιτι σε ερημικη τοποθεσια μιας γκομενας με αυτην να μου φτυνει τον πουτσο(ουτε τσιμπουκι δεν μου πηρε η παλιοχαμουρα)στο αμαξι μου μεσα παρεα με μια γκομενα που την εχυσα στην κοιλιτσα της.αυτα!!!(?)

Να στον φτύνει για να μη στον ματιάσει εννοείς;    :dancing:

Επισκέπτης
Στο κοινοβούλιο της Μ. Βρετανίας λίγες μέρες αφού ανέλαβε την πρωθυπουργία.

Αντισθένη, στα περί Τσώρτσιλ σε βρίσκω άψογο (και τεκμηριωμένο). Προς τι λοιπόν η "σιωπή των αμνών" στον ισχυρισμό σου περί ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και Βούλγαρων κατακτητών;  Να υποθέσω οτι -δια της μεθόδου της γαργάρας τον πήρες πίσω;  :)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Όχι, κάθε άλλο.

Επισκέπτης
Ξέρεις όμως πως αποκαλούν κάποιον που ισχυρίζεται κάτι χωρίς να το αποδείχνει, έτσι;  :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Είναι γεγονός ότι οι κομμουνιστές έκαναν τους ανήξερους για πολλά πράγματα, όπως πχ για τη σφαγή στην Πολωνία που την έριχναν στους Γερμανούς. Σου είναι δύσκολο να το παραδεχτείς ότι είναι έτσι;

Επισκέπτης
Φυσικά είναι έτσι σ' αυτό που λες για την Πολωνία Todok, απλά ποτέ δεν με ρώτησες επ' αυτού. Αν και όπου λες "κομμουνιστές" εδώ, θα σε παρακαλούσα να βάζεις τη λέξη "σταλινικοί", έχει τεράστια διαφορά. Για τι άλλο κάνω τον ανήξερο; Και μετά, όταν τελειώσεις, ελπίζω να μου επιτρέψεις να τσεκάρω και τη δική σου μνήμη, ενός ανθρώπου της "εθνικόφρονος" παράταξης, σωστά;

Επισκέπτης
Todok , hrys, το γαμησατε το θεμα. Αντε σε κανενα αλλο thread η' ανοιξτε ενα δικο σας...

Επισκέπτης
Σωστό κι αυτό, αλλά δεν το ανοίξαμε εμείς, αλλά άλλοι, ομιλώντας περί Τσώρτσιλ!  :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Στην Πολωνία ήταν σταλινικοί, στην Ελλάδα ήταν από τότε του Συνασπισμού! Γι'αυτό τους συμπαθούσε και ο Τσώρτσιλ!

Επισκέπτης
Αυτή την παπαριά τη σκεφτόσουνα ώρα για να την πεις Todok?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φιλαράκια,

Η έχθρα Ρώσων και Πολωνών πάει πολύ πίσω, από τότε που η Πολωνία (ενωμένη με τη Λιθουανία) έλεγχε μεγάλο κομμάτι της Ευρωπαϊκής Ρωσίας. (Διαβάστε Τάρας Μπούλμπα: "Καταραμένοι Λιάχοι (=Πολωνοί) τι μας κάνατε" λέει ο Κοζάκος).

Από τότε (και πιο πριν) κρατάει το μίσος. Έχω κάνει  Πολωνία και τα ξέρω bardzo dobrze (πολύ καλά). Δεν νομίζω ότι το αίσχος του Katyn (σ' αυτό αναφέρεστε, όπου βρέθηκαν χιλιάδες νεκροί Πολωνοί αξιωματικοί και στρατιώτες με μία σφαίρα στη βάση του κρανίου) έχει να κάνει τόσο με πολιτικές διαφορές, όσο με παλιά εθνικά μίση/πάθη.

jedinaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε κρουαζιερόπλοιο ανοιχτα του νησιού Χιλο στο μπαλκονι της καμπίνας να κοιταμε και οι δυο το ηφαιστειο απο μακριά μέσα στη νύχτα , και στο ιδιο πλοιο μέσα στο computer room στον πάγκο με μεγα φόβο μην πατήσω κατα λάθος κανα πλήκτρο  και ρίξω την ρημάδα την ΤΤG....

Επισκέπτης
Φιλαράκια,

Η έχθρα Ρώσων και Πολωνών πάει πολύ πίσω, από τότε που η Πολωνία (ενωμένη με τη Λιθουανία) έλεγχε μεγάλο κομμάτι της Ευρωπαϊκής Ρωσίας. (Διαβάστε Τάρας Μπούλμπα: "Καταραμένοι Λιάχοι (=Πολωνοί) τι μας κάνατε" λέει ο Κοζάκος).

Από τότε (και πιο πριν) κρατάει το μίσος. Έχω κάνει  Πολωνία και τα ξέρω bardzo dobrze (πολύ καλά). Δεν νομίζω ότι το αίσχος του Katyn (σ' αυτό αναφέρεστε, όπου βρέθηκαν χιλιάδες νεκροί Πολωνοί αξιωματικοί και στρατιώτες με μία σφαίρα στη βάση του κρανίου) έχει να κάνει τόσο με πολιτικές διαφορές, όσο με παλιά εθνικά μίση/πάθη.

Έχει να κάνει και μ' αυτό, φυσικά, αλλά δεν τιμάει και εμάς τους αριστερούς, έστω και αν δεν είμαστε σταλινικοί. Το αν θα βρει ο Todok το θάρρος να παραδεχτεί κάτι ανάλογο που αφορά την παράταξή του (και είναι ων ουκ έστιν αριθμός), είναι άλλο ζήτημα βέβαια!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και ποιά είναι η παράταξή μου;  :rolleyes:

jedinaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε hrys ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
Σε παρακαλώ σταμάτα πια!!!! :headbang:
Σε όποιο thread και να μπω βλέπω την μαπα του κωλοπολιτικού που δήθεν έχεις βάλει "ειρωνικά" στο προφίλ σου και τις μαλακισμένες απαντήσεις που δίνεις σε όλα τα θέματα....Κι εμείς έχουμε αποψη για τον κόσμο αλλά δεν την επιβάλλουμε παντού... δηλαδή θες να σε θεωρήσουμε φασίστα?????
Και μη μου πεις για ελευθερία εκφρασης , γιατι κανένας δεν σου βάζει φίμωτρο...λίγο μέτρο στα λόγια σου ζητάω...."Μέτρον ʼριστον" :helpplea:

Επισκέπτης
Πότε επέβαλλα κάτι; Η μήπως δεν θες γενικά να μιλάω;

Επισκέπτης
Όσο για τη φάτσα του "κωλοπολιτικού" που λες, θα το προτιμούσες αν είχα βάλει τίποτα μουνόχειλα;  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom