Νέα

Ποιό είναι το πιο «απίθανο» μέρος που έχετε κάνει ποτέ σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μέρη που σας φτιάχνουν…….εκτός στρώματος οικίας και hotel.

• Σε ταράτσα..

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στη παραλία / θάλασσα με την αλμύρα ..

Ψήφοι: 8 66,7%
  • Στην εθνική οδό..

Ψήφοι: 5 41,7%
  • Σε τουαλέτα bar..

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Σε δημόσια υπηρεσία..

• Στο γραφείο..

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σε φάρμα..

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Ξένη ιδιοκτησία / παράνομη είσοδος

• Νεκροταφείο (περί ορέξεως…)

• Δίκυκλο

• Στο καπό ..

• Στο μπαλκόνι..

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Σε κοινή θέα ( ή σχεδόν σε κοινή θέα)…

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Επισκέπτης
σε θερμαινομενη πισινα ξενοδοχειου ξημερωματα πρωτοχρονιας.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
μου τον χαϊδευε μια συμμαθητρια μου στην ιστορια δεσμης και εγω της επιανα τα βυζια μεσα απο το μπουφαν.τι να κανει αυτη η ψυχη?ΡΑΝΙΑ σε ψαχνει ο χιτλερ σου.που εισαι?

Πως να πάει μπροστά η παιδεία έτσι!!!

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αυτοκινητο standard,

αυτοκινητο που οδηγουσε αλλος κι εγω με την λεγαμενη στο πισω καθισμα στο κεντρο της Αθηνας Σαββατο βραδυ,

μπαλκονι ξενοδοχειου και σπιτιου. Πολύ μπαλκονάτο

Και οχι κουφο μερος, αλλα φαση, σε σπιτι αρραβωνιασμενης που εμενε στο πατρικο της, γαμησι μεταξυ 6 κι 9 το πρωί, οταν  εφυγαν να πανε εκδρομη οι γονεις και μετά ηρθε να την παρει ο αρραβωνιαστικος και χτυπαγε το κουδουνι!!!

Ξέχασα γραφείο συσκέψεων με συναδέλφισα, στο καλό το δρύινο του Board.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
σε  πορτ-παγκαζ και (ριγμενων) πισω καθισματων ενος ford orion, παρκαρισμενο στην Πλατεια Κυπρου, πρωι Σαββατου.
Καταληξαμε μονο στο πορτ παγκαζ, και τον περιπτερα να βγαζει μετα απο 10 χρονια εισιτηρια για τον David Copperfield  μπας και καταλαβει τι γινοταν τοτε...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Και οχι κουφο μερος, αλλα φαση, σε σπιτι αρραβωνιασμενης που εμενε στο πατρικο της, γαμησι μεταξυ 6 κι 9 το πρωί, οταν  εφυγαν να πανε εκδρομη οι γονεις και μετά ηρθε να την παρει ο αρραβωνιαστικος και χτυπαγε το κουδουνι!!![/size]

Ti μου θύμισες τώρα!
Πολυκατοικία, το σπίτι μου στον πρώτο. Εγώ με γρίππη (πυρετός). Γονείς λείπανε. Ερχεται για "επίσκεψη" φιλικό μου "ζευγάρι".
Το μηχανάκι μου παρακρισμένο απο κάτω (αυτοί ήρθαν με τα πόδια, απο κοντά).
Εγώ την πήδαγα την τύπα τότε, χωρίς ο δικός της να ξέρει τίποτα.
Κάποια στιγμή, πεινάσαμε οι 3.
"Να πάρουμε σουβλάκια να φάμε" λέει η τύπα.
"Εγώ δε βγαίνω παιδιά, έχω πυρετό" λέω εγώ.
"Να πάρει ο Μάκης το μηχανάκι σου να πάει" λέει η τύπα.
"Βεβαίως", λέω εγώ.
Παίρνει τα κλειδιά ο Μάκης, με το που φεύγει ο Μάκης τον τρώει (στα όρθια και ζεστό λόγω πυρετού) η τύπα. Αμέσως. Τρομερές κάβλες.
Η απουσία του Μάκη εκτιμάτο σε κανα εικοσάλεπτο για τα σουβλάκια. Θα προλαβαίναμε.
Στά δέκα λεπτά, "ντρίν" το κουδούνι.
Θυροτηλέφωνο:
-Εγώ είμαι, δέκα λεπτά παιδεύομαι εδώ κάτω να το βάλω εμπρός το μπουρδέλο σου" λέει απ το θυροτηλέφωνο ο Μάκης!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ποιό είναι το πιο περίεργο μέρος που έχετε γαμήσει ή την έχετε παίξει;

Kαι να προσθέσω (ως "περίεργο" μέρος):

Με μπουκάλα στην πλάτη, στα 25 m βάθος. Μπουκάλα φόραγε και η τύπα. Τρομερές συνθήκες (ή έλλειψη βαρύτητας), κάπως άβολα πάντως, λόγω όλων των σωλήνων κλπ και του ότι έπρεπε να κουνάς κάπως τα χέρια και τα πόδια για να μη γυρίσεις με το κεφάλι κάτω.
Τα βατραχοπέδιλα δε βγαίνουν.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Αποθηκη του γραφειου Λυκειαρχη.
Δασος Χαιδαριου στις 04:00.
Τουαλετα GOODYS.
Γραφειο προισταμενου.

Υπαρχουν αλλα "κατορθωματα" που θα τα γραψω συντομα :sunglasses:

Επισκέπτης
Eγω ρε παιδια που γαμαω σε σπιτια κανω τιποτα λαθος.........???

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
1998:
Στον κήπο της πολυκατοικίας της στη Νέα Ερυθραία, πισωκολλητό και να στηρίζεται σε ένα πεύκο με ανοικτά τα πόδια και τεντωμένα πέλματα 00:00. Στα μπαλκόνια ήταν κόσμος που έβλεπε μπαλα.
Η ίδια πρωταγωνίστρια με το autobianchi της με έίχε πρήξει ένα βράδυ να τη βιάσω ντε και καλά, έγινε πάλι στην Κηφησιά στο δρόμο που παει στο σταθμό ηλεκτρικού, 02:00πμ
Με την ίδια πίπα σε πολυσύχναστο δρόμο στην Κηφησιά μέσα στο αυτοκίνητο μου, αγόρασε χαρτομάντηλα από gypsy στο φανάρι γιατί είχε τα φλόκια στη μάπα μέρα μεσημέρι.

Παντρεύτηκε ένα εργολάβο κι έχει δυο κουτσούβελα...σίγουρα της έχουν λείψει τα παλιά μας κόλπα..!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Λεφτά αισθήματα κολλητέ...είχε 100 ήθελε 1000, έχασε όμως τα σκηνικά και δεν το λέω από ζήλειες και μαλακίες, αλλά ο λαβος-εργος ήταν και είναι ''σουπερ τυρόπιτας'', βορειοφλωράντζας απλά με βαρύτερο πορτοφόλι

Σίγουρα ΔΕΝ της λείπουν τα γκαφρά...

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Οι γυναικες γεννηθηκαν και θα πεθανουν ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ !

:headbang:

Επισκέπτης
Τουλαχιστον φιλε nefilim αν την παντρευοσουν δε θα μπορουσες  να ποσταρεις τις εμπειριες σου με την γκομενα....Ενω τωρα τις μοιραζεσαι μαζι μας... ;)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σε μπαρακι στον πειραια η γκομενα ειχε περασει το χερι της μεσα απο το παντελονι μου και μου τον επαιζε,φορουσα μακρυ μπουφαν και μας καλυπτε απο το πλαι,
τσιμπουκι εν κινησει στην εθνικη αθηνων-κορινθου(στην κακια σκαλα τα βρηκα σκουρα)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου, δε θα μπόρούσα να το μοιραστώ μαζί σας αν είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα.

Έχω καταλήξει ότι οι πιο έκφυλες-πρόστυχες-ψωλαρπάχτρες είναι από Φιλοθέη και πάνω. Μιλά εμπειρία στο θέμα.

Τουλαχιστον φιλε nefilim αν την παντρευοσουν δε θα μπορουσες  να ποσταρεις τις εμπειριες σου με την γκομενα....Ενω τωρα τις μοιραζεσαι μαζι μας... ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Υπάρχει και το εξής:

EP: Που κάνουν sex οι άνθρωποι?

ΑΠ: Εξαρτάται από την ηλικία:
Στα 18, κάνουν στο κρεβάτι στο σπίτι τους, στο ξενοδοχείο, στο αντίσκηνο, στο αυτοκίνητο, στην παραλία, στο ασανσέρ, στο εστιατόριο, στην αποθήκη, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο σινεμά, στη βάρκα, στη θάλασσα, στο χιόνι, στο δάσος, και παντού όπου αλλού γράψατε όλοι εδώ μέσα.

Στα 28, κάνουν στο κρεβάτι στο σπίτι τους, στο ξενοδοχείο, στο αντίσκηνο, στο αυτοκίνητο, στην παραλία, στην αποθήκη, στη βάρκα.

Στα 38, κάνουν στο κρεβάτι στο σπίτι τους, στο ξενοδοχείο, στο αντίσκηνο.

Στα 48, κάνουν στο κρεβάτι στο σπίτι τους.

Στα 58, κάνουν στο διάδρομο. Καθώς συναντιώνται λέει ο ένας στον άλλο: «'Αντε γαμήσου».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom