Νέα

Ποιό είναι το πιο «απίθανο» μέρος που έχετε κάνει ποτέ σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 367
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μέρη που σας φτιάχνουν…….εκτός στρώματος οικίας και hotel.

• Σε ταράτσα..

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στη παραλία / θάλασσα με την αλμύρα ..

Ψήφοι: 8 66,7%
  • Στην εθνική οδό..

Ψήφοι: 5 41,7%
  • Σε τουαλέτα bar..

Ψήφοι: 2 16,7%
  • Σε δημόσια υπηρεσία..

• Στο γραφείο..

Ψήφοι: 3 25,0%
  • Σε φάρμα..

Ψήφοι: 1 8,3%
  • Ξένη ιδιοκτησία / παράνομη είσοδος

• Νεκροταφείο (περί ορέξεως…)

• Δίκυκλο

• Στο καπό ..

• Στο μπαλκόνι..

Ψήφοι: 4 33,3%
  • Σε κοινή θέα ( ή σχεδόν σε κοινή θέα)…

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

jedinaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αρχίσαμε πάλι....
Κάνε οτι θες, αρκετή τιμωρία τραβάς με το μυαλό που κουβαλάς. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πάντως είναι σαφές hrys ότι για σένα όποιος διαφωνεί μαζί σου και τολμά να σου το πει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ή είναι μαλάκας/αγράμματος/ηλίθιος κτλ. ή , ακόμη χειρότερα, δεξιός  ! ʼμα παρακολουθούσες καθόλου στα αναρίθμητα ποστ που έχεις γράψει και τα ποστ των άλλων θα έβλεπες ότι ο Todok ακολουθεί την σαφώς αριστερή οδό.. και αναφέρομαι στο thread για τους δασκάλους. Αλλά είπαμε, το παραλήρημα , παραλήρημα.

Όσο για την έχθρα Ρώσων/Πολωνών που ανέφερε ο άλφα , θα συμφωνήσω, αλλά η αναφορά στον Τάρας Μπούλμπα είναι μάλλον άσχετη.. Αυτοί οι κακόμοιροι (σε εισαγωγικά , γιατί για μένα είναι από τους πιο περήφανους λαούς που υπήρξαν) οι Κοζάκοι γεννιούνταν και πεθαίναν με το σπαθί και το άλογο τους.. πιο εύκολα έλεγες τη Στέπα πατρίδα τους παρά την Ρωσία ή την οποιαδήποτε άλλη "χώρα"..

Εντελώς εγκυκλοπαιδικά και χωρίς τάση ξερολίασης.. Πάντως το βιβλίο όλα τα λεφτά έτσι ..?

Επισκέπτης
Καλά, εσύ παρακολουθείς τι λέει ο ένας και ο άλλος για να τον φακελώσεις; Η, ακόμα χειρότερα, για να "διαπιστώσεις" τις όποιες ανακολουθίες τους; Και εσύ, που τραβάς τέτοιο ζόρι με την αριστερά και τους αριστερούς, δεν είσαι τελικά δεξιός; ʼλλο αν -ενδεχομένως- ντρέπεσαι γι αυτό, οπότε και δεν το παραδέχεσαι!
Λοιπόν, παράτα με ήσυχο, τράβα εσύ το δρόμο σου κι εγώ το δικό μου, που λέει και το άσμα. Αλλά δεν είσαι εσύ που θα μου πεις τι, πως και που θα ποστάρω! Κι άμα σ' αρέσει!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Eννοείται ότι θα ποστάρεις ό,τι γουστάρεις. Δεν θα τολμούσα να σου πω κάτι τέτοιο, αφενός γιατί είναι ενάντια στις αρχές μου, και αφετέρου γιατί ο δείκτης της διασκέδασης με τον τζερτζελέ γενικά γύρω από σένα και με σένα προσωπικά (και κυρίως!) θα μειωνόταν απύθμενα.. πως το χε πει ο ʼναλ κάποτε.. διασκέδαζουμε πολύ με την πάρτη σου!

Σαφώς παρακολουθώ τι λέει ο ένας και ο άλλος σε μία συζήτηση που συμμετέχω.. Το θεωρώ απαραίτητο για να μπορέσω να αξιολογήσω τί λεει και να απαντήσω ή να πω την άποψη μου, γιατί συνήθως συζήτηση με έναν άνθρωπο δεν γίνεται.. α  ναι γίνεται ! = παραλήρημα.

Και ακόμα κι αν φακέλωνα και αλαζονικά έλεγα εσύ είσαι αυτό και εσύ είσαι εκείνο (σου θυμίζει κανέναν??) , ναι , ως ελάχιστη δόση σεβασμού στους άλλους και στην πάρτη μου θα παρακολουθούσα και στην πραγματικότητα τί έλεγαν.. άντε τί έγραψαν, για να μην μου πείς ότι είμαι αγράμματος που δεν μπορώ να διακρίνω τη διαφορά.

Εκτός κι αν η συμμετοχή σου στην συζήτηση για τους δασκάλους και το ΕΜΠ και τα ποστ τα δικά σου και του Τοντόκ ήταν δεξιά προπαγάνδα.. Τι λες κι εσύ, συνήθως αυτά τα θέματα τα .. εκτός πραγματικότητας τα παίζεις στα δάχτυλα !

Επισκέπτης
Θα μου πεις όμως τι πολιτικών φρονημάτων είσαι η ακόμα κωλώνεις;

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Αχ καημενούλη.. Όχι δεν θα σου πω.. Και ξέρεις γιατί ? Γιατί γουστάρω πάρα πολύ να συνεχίσεις το παραλήρημα, για την καλοπέραση όλων (είδες, γιατί να μην δείς αυτό και να πείς ότι αφού κάνω πράγματα για το λαό είμαι αριστερός και όχι δεξιός) και αφετέρου γιατί για όσους, πέρα από εσένα ρε παιδί μου, είναι εντός πραγματικότητας, το να βγεις και να κάνεις δηλώσεις στη χώρα αυτή σε φακελώνει, σε χαρακτηρίζει στα μάτια των άλλων μισών. Και επειδή εμένα τυχαίνει να με ξέρουν κάποια άτομα δεν θα σου κάνω την τιμή, όχι.. Και ξέρω ότι στο μυαλουδάκι σου κωλώνω.. Αλλά για σκέψου, αν όλοι ήταν σαν και σένα , και "φακέλωναν" τον κόσμο όπως κάνεις, αυτός δεν είναι ένας πολύ λογικός τρόπος να σκεφτεί κανείς ??

Με όση λογική έχει απομείνει τέλος πάντων κρίνε...

Επισκέπτης
Αχ καημενούλη.. Όχι δεν θα σου πω.. Και ξέρεις γιατί ? Γιατί γουστάρω πάρα πολύ να συνεχίσεις το παραλήρημα, για την καλοπέραση όλων (είδες, γιατί να μην δείς αυτό και να πείς ότι αφού κάνω πράγματα για το λαό είμαι αριστερός και όχι δεξιός) και αφετέρου γιατί για όσους, πέρα από εσένα ρε παιδί μου, είναι εντός πραγματικότητας, το να βγεις και να κάνεις δηλώσεις στη χώρα αυτή σε φακελώνει, σε χαρακτηρίζει στα μάτια των άλλων μισών. Και επειδή εμένα τυχαίνει να με ξέρουν κάποια άτομα δεν θα σου κάνω την τιμή, όχι.. Και ξέρω ότι στο μυαλουδάκι σου κωλώνω.. Αλλά για σκέψου, αν όλοι ήταν σαν και σένα , και "φακέλωναν" τον κόσμο όπως κάνεις, αυτός δεν είναι ένας πολύ λογικός τρόπος να σκεφτεί κανείς ??

Με όση λογική έχει απομείνει τέλος πάντων κρίνε...

Ότι πεις λοιπόν. Αλλά επειδή το λες εσύ, δεν σημαίνει οτι παύουν και να υπάρχουν δεξιές και αριστερές λογικές στον κόσμο (και να συγκρούονται άμα λάχει). Εγώ τουλάχιστον, σταματώ εδώ να ασχολούμαι με την πάρτη σου, δεν έχει νόημα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να πράξεις το ίδιο. Αν πάλι δεν θες, στ' αρχίδια μου.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δεν έχεις άδικο.. όχι τίποτα άλλο, από ότι βλέπω δεν προλαβαίνεις να μαζεύεις συμπάθειες σε όλα τα thread και δεν απαντάς με πλήρη δυναμικότητα.. Ας πάρω λίγο βάρος από τους ώμους σου..  :grin:

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ρωτήσανε μία φορά τον Καστοριάδη γιατί ήταν σοσιαλιστής. Και απάντησε ''έτσι γουστάρω''. Και εξήγησε ότι μερικοί γουστάρουμε να βλέπουμε και τους άλλους να παιρνούν καλά και να έχουν δικαιώματα. ʼλλους τους χαλάει αυτό και θέλουν να την βλέπουν επιθετικά, αυτοί μόνο να γαμάνε. Τελικά είναι ρητορική η ερώτηση: 'Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα'; Έτσι λεγόταν και το περιοδικό που με ψευδώνυμο έγγραφε και οδήγησε στο Γαλλικό Μάη.
Με λίγα λόγια hrys το αν τα πολιτικά πιστεύω εκφράζουν ή όχι αυτή την διαχωριστική γραμμή, αν αποδείχτηκε ιστορικά ότι την ποδοπάτησαν ή οχι, το ξέρουμε όλοι γιατί η πολιτική έχει ποιόν και καταγεγγραμένη ιστορία. Δές τον πολιτισμό του καθενός εδώ και μην ρωτάς για παρατάξεις. Βάρβαρους και πολιτισμένους έχουν όλες.

Επισκέπτης
Ρωτήσανε μία φορά τον Καστοριάδη γιατί ήταν σοσιαλιστής. Και απάντησε ''έτσι γουστάρω''. Και εξήγησε ότι μερικοί γουστάρουμε να βλέπουμε και τους άλλους να παιρνούν καλά και να έχουν δικαιώματα. ʼλλους τους χαλάει αυτό και θέλουν να την βλέπουν επιθετικά, αυτοί μόνο να γαμάνε. Τελικά είναι ρητορική η ερώτηση: 'Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα'; Έτσι λεγόταν και το περιοδικό που με ψευδώνυμο έγγραφε και οδήγησε στο Γαλλικό Μάη.
Με λίγα λόγια hrys το αν τα πολιτικά πιστεύω εκφράζουν ή όχι αυτή την διαχωριστική γραμμή, αν αποδείχτηκε ιστορικά ότι την ποδοπάτησαν ή οχι, το ξέρουμε όλοι γιατί η πολιτική έχει ποιόν και καταγεγγραμένη ιστορία. Δές τον πολιτισμό του καθενός εδώ και μην ρωτάς για παρατάξεις. Βάρβαρους και πολιτισμένους έχουν όλες.

Δεν θα διαφωνήσω φίλε μου. Και φυσικά, η πολιτική έχει και ποιόν και καταγεγραμμένη ιστορία, έχεις απόλυτο δίκιο. Αλίμονο αν αυτό πάψει να ισχύει επειδή έτσι θέλησαν κάποιοι (η έτσι τους βολεύει). Όπως ο αλήστου μνήμης Υπουργός Εργασίας -επι γέρου Καραμανλή- Λάσκαρης, που, εισηγούμενος το 1976 το νόμο 330, ισχυρίστηκε πως "στην Ελλάδα έχει καταργηθεί η πάλη των τάξεων".
Όσο για τον Καστοριάδη, μια χαρά τα έλεγε ο μακαρίτης!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ο Καστοριάδης μπορεί να τα έλεγε μια χαρά, το θέμα είναι αν τα εφάρμοζε κιόλας.

Ο δε Λάσκαρης είχε δίκιο, γιατί αν υπήρχε ακόμα πάλη των τάξεων ο λαός δε θα ψήφιζε τα παιδιά των συνταξιούχων πολιτικών σα να είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο, αλλά θα ψήφιζε δικούς του εκπροσώπους που θα ζούσαν όπως αυτός.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Κανένας Έλληνας δεν πιστεύει ότι είναι χειρότερος απο τον άλλο, γιατί ''έτσι γουστάρει''.  Τώρα σε ποιό σκαλί της πυραμίδας είναι ο καθένας μας θα ήταν χρήσιμο να το νοιώθαμε, αλλά δεν λειτουργούμε έτσι.

Ο Καστοριάδης στοχαστής ήταν, τι να εφάρμοζε;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ειχα να μπω μερες στο συγκεκριμενο θεμα και τωρα που μπηκα, ειδα οτι παρεκλινε κι αυτο....
τελος παντων, θησεως χαμηλα στις τζιτζιφιες, στο ρευμα προς την ανοδο, διπλοπαρκαρισμενος, αποχαιρετω για τη νυχτα την αννουλα.... ξανθο ρωσακι που ειχα τσιμπησει απο μασατζιδικο....
ολα ωραια και καλα, μεχρι που λιγο λιγο, εχει σκυψει (ενω ειμαστε ακομη στο αυτοκινητο) και προχωραει στην πραξη της πεολειχιας.... και διπλα να περναει το λεωφορειο με μικρη ταχυτητα και ολοι οι επιβαινοντες στη δεξια πλευρα του να μην προλαβαινουν να πιστεψουν στα ματια τους......
αυταααα.......

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Μέσα στο ψυγείο την επαιξα
και καθώς έχυνα γινόταν σταλακτίτες.
που έφευγαν με ταχύτητα και καρφώνονταν στα τοιχώματα
προκαλώντας υλικές ζημιές.
Μετά πήρα καινουριο ψυγείο και δεν το ξαναέκανα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Όσο για την έχθρα Ρώσων/Πολωνών που ανέφερε ο άλφα , θα συμφωνήσω, αλλά η αναφορά στον Τάρας Μπούλμπα είναι μάλλον άσχετη.. Αυτοί οι κακόμοιροι (σε εισαγωγικά , γιατί για μένα είναι από τους πιο περήφανους λαούς που υπήρξαν) οι Κοζάκοι γεννιούνταν και πεθαίναν με το σπαθί και το άλογο τους.. πιο εύκολα έλεγες τη Στέπα πατρίδα τους παρά την Ρωσία ή την οποιαδήποτε άλλη "χώρα"..

Εντελώς εγκυκλοπαιδικά και χωρίς τάση ξερολίασης.. Πάντως το βιβλίο όλα τα λεφτά έτσι ..?

Φίλε fkmenace,

Το βιβλίο είναι κλασικό εφηβικό ανάγνωσμα και κοινή βάση αναφοράς, γι' αυτό το ανάφερα. Για τους κοζάκους έχεις δίκαιο, αλλά το βιβλίο αναφέρεται σε γεγονότα σε ρωσικά εδάφη υπό πολωνολιθουανική κυριαρχία και δείχνει την έχθρα με τους πολωνούς (οι μόνοι που οι πολωνοί μισούν περισσότερο από τους ρώσους, είναι οι γερμανοί (νιεμέτσκι τους λένε)).

Φιλικά

gamikulas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Για μένα το πιό περίεργο μέρος που έχω γ@μήσι ήταν πριν τέσσερα χρόνια στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, έιχα πάει σε ένα γάμο και στην παρέα ήταν κάτι φίλες μπαρόβιες και το κάναμε (πιπα) στο ιερό πισω δεξιά

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Για μένα το πιό περίεργο μέρος που έχω γ@μήσι ήταν πριν τέσσερα χρόνια στην Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο, έιχα πάει σε ένα γάμο και στην παρέα ήταν κάτι φίλες μπαρόβιες και το κάναμε (πιπα) στο ιερό πισω δεξιά[/size]

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μεγάλε, μ αυτό που έγραψες, αλλά άμα το δούνε μερικοί εδώ μέσα και σ' αρχίσουνε, δε σε ξεπλένει τίποτα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Yποθέτω ότι δεν θα είχε πρόβλημα αν ο γιατρός και οι νοσοκόμες κάναν παρτούζα μπροστά στην ετοιμοθάνατη μάνα του, ή αν μερικές μπαρόβιες χέζαν πάνω στο τραπέζι που τρώει στο εστιατόριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom