Μαρκέλλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μη μου κάνεις τον χαζό , ξερεις τι εννοω.
Τι θα πει "οι επιλογές μου με τιμουν"? Να νιωθεις περηφανος γι'αυτες , να σε αντιπροσωπευουν!
Οταν μιλάμε για ερωτικες σχεσεις ας πουμε, η γυναικα που θα διαλεξεις να παντρευτεις (ή θα κανεις μακροχρόνια σχεση) κατα τη γνωμη μου πρεπει να ειναι μια γυναικα για την οποία να νιωθεις περηφανος που την εχεις διπλα σου. Να ειναι φιλη σου, να την εκτιμας σαν προσωπικότητα , να την θεωρεις και γαμω τα ατομα. Να μπορεις να πεις "αυτη η γυναικα μου αξιζει"!
Το να τιμας τις επιλογες σου, επισης αυτονόητο. Το να κερατωνεις τη σχεση σου/γυναικα σου με πουτανες ή μη, δε σε τιμά σαν άτομο. Πολύ πιο εντιμο ειναι να μεινεις μόνος σου απο επιλογή και να κάνεις εφημερες σχεσεις ή μονο σεξ. Το "να βρω ενα καλόβολο κοριτσι" ειναι μεν θεμιτό και ισως αναγκαστικό για κάποιος ανθρωπους και δεν το κατακρινω. Αλλα δε θα τον πω και μαγκα καποιον που κανει με μια τετοια επιλογη και μετά γκρινιαζει σε ολο τον κόσμο για "την πρηξαρχιδω τη γυναικα του". Γυναικα σου ειναι ρε μαλάκα, εσυ τη διαλεξες, εσένα αντανακλα αυτη η επιλογη!
Εννοειται οτι ολα τα παραπανω ισχυουν και για τις γυναικες ετσι? Και γενικά για τις επιλογες στη ζωη μας, οχι μονο για τα ερωτικά. Βλέπε: "δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι" κλπ
*Και φυσικά όλα αυτα τα λέω εξηγόντας ενα απο τα (πολλά) χαρακτηριστικά που κανουν καποιον μάγκα. Το τι κάνει ο μέσος ανθρωπος ασ'το....