Νέα

Ποια ειναι η πραγματικη μαγκια στον αντρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι

• να βρει μια γκομενα και να της τα "τρωει"

Ψήφοι: 16 13,9%
  • να πηδαει καθε μερα και αλλη

Ψήφοι: 20 17,4%
  • να κανει οικογενεια και ναναι αφοσιωμενος σ αυτην..

Ψήφοι: 44 38,3%
  • να κανει οικογενεια αλλα να ξενογαμαει κιολας

Ψήφοι: 35 30,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Μη μου κάνεις τον χαζό , ξερεις τι εννοω.

Τι θα πει "οι επιλογές μου με τιμουν"? Να νιωθεις περηφανος γι'αυτες , να σε αντιπροσωπευουν!
Οταν μιλάμε για ερωτικες σχεσεις ας πουμε, η γυναικα που θα διαλεξεις να παντρευτεις (ή θα κανεις μακροχρόνια σχεση) κατα τη γνωμη μου πρεπει να ειναι μια γυναικα για την οποία να νιωθεις περηφανος που την εχεις διπλα σου.  Να ειναι φιλη σου, να την εκτιμας σαν προσωπικότητα , να την θεωρεις και γαμω τα ατομα. Να μπορεις να πεις  "αυτη η γυναικα μου αξιζει"!

Το να τιμας τις επιλογες σου, επισης αυτονόητο. Το να κερατωνεις τη σχεση σου/γυναικα σου με πουτανες ή μη, δε σε τιμά σαν άτομο. Πολύ πιο εντιμο ειναι να μεινεις μόνος σου απο επιλογή και να κάνεις εφημερες σχεσεις ή μονο σεξ. Το "να βρω ενα καλόβολο κοριτσι" ειναι μεν θεμιτό και ισως αναγκαστικό για κάποιος ανθρωπους και δεν το κατακρινω. Αλλα δε θα τον πω και μαγκα καποιον που κανει με μια τετοια επιλογη και μετά γκρινιαζει σε ολο τον κόσμο για "την πρηξαρχιδω τη γυναικα του". Γυναικα σου ειναι ρε μαλάκα, εσυ τη διαλεξες, εσένα αντανακλα αυτη η επιλογη!

Εννοειται οτι ολα τα παραπανω ισχυουν και για τις γυναικες ετσι? Και γενικά για τις επιλογες στη ζωη μας, οχι μονο για τα ερωτικά. Βλέπε: "δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι" κλπ
*Και φυσικά όλα αυτα τα λέω εξηγόντας ενα απο τα (πολλά) χαρακτηριστικά που κανουν καποιον μάγκα. Το τι κάνει ο μέσος ανθρωπος ασ'το....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
χτυπηθηκε καποιο νευρο? εχεις ταισει γκομενο που καταδεχτηκε να σε ραντιζει? μη στραβωνεις ειναι δικαιο αντιτιμο.

τα παιδιά σκέφτομαι που μπορεί να κάνει ο μαλάκας και τα σερνουν μετα στα ακροατηρια και στις αστυνομίες οι καραγκιόζηδες για γονεις. Αστα διαλα με εκνεύρισε θελει και οικογένεια

Ed

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
"Μαγκιά" είναι να είσαι ειλικρινής και αξιοπρεπής. Αν θες να πηδάς δεξιά και αριστερά ας το κάνεις. Αρκεί να είναι ενημερωμένες και οι δύο πλευρές. Εγώ για τόσο είμαι. Αν σου κάνει... αν δεν σου κάνει τα λέμε. Έτσι και με τον εαυτό σου είσαι ειλικρινής και με την άλλη. Που ακόμα και αν την βλέπεις σαν ένα κομμάτι κρέας δεν είναι. Όταν και αν τα βαρεθείς αυτά και θελήσεις να κάτσεις με μία για οποιονδήποτε λόγο έχει καλώς. Αν πάλι δεν σου τύχει πάλι έχει καλώς! Θα έχεις παραμείνει ειλικρινής. Και φυσικά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να κρατάς τη θέση σου και την αξιοπρεπειά σου και να ζυγίζεις τις κααστάσεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οποιος νομιζει οτι η μακγια κρυβεται πισω απο πληρωμενα (και μη) γαμησια,ας προσπαθησει να περασει σε αρχιδια και μαγκια αυτον.
.
Η μακγια δε μετριεται σε μουνια ουτε στην αποχη απο αυτα.
Μαγκας αντρας ειναι αυτος που δε φοβαιται να εκθεσει τον εαυτο και τον εγωισμο του.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Η άποψη μου για την γνώμη σουι ειναι η ίδια που εχω για τον πιο μακρινό κάδο απορριμάτων ;)

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς, πόσο πειστικά ξέρεις να αποστομώνεις κορίτσι μου!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν υπαρχουν μαγκες αντρες. μονο μαγκισες στην εποχη μας.ειναι αυτες που γραφουν την κοινωνια στο μουνι τους και διεκδικουν τα θελω τους εξω απο τα θελω τις κοινωνιας με κινδυνο να εκτεθουν θανασιμα στις κριτικες αυτης.ειναι οι μανες που μεγαλωνουν μονες τα παιδια τους.ειναι οι γυναικες που δεν φοβουνται να δειξουν τη σεξουαλικοτητα τους.δεν φοβουνται να πουν θελω σεξ μονο για το σεξ.ειναι οι γυναικες που δεν κλεινονται σε φαλλοκρατικα κουτακια για να ικανοποιησουν την ανασφαλεια των αντρων.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Δεν υπαρχουν μαγκες αντρες. μονο μαγκισες στην εποχη μας.ειναι αυτες που γραφουν την κοινωνια στο μουνι τους και διεκδικουν τα θελω τους εξω απο τα θελω τις κοινωνιας με κινδυνο να εκτεθουν θανασιμα στις κριτικες αυτης.ειναι οι μανες που μεγαλωνουν μονες τα παιδια τους.ειναι οι γυναικες που δεν φοβουνται να δειξουν τη σεξουαλικοτητα τους.δεν φοβουνται να πουν θελω σεξ μονο για το σεξ.ειναι οι γυναικες που δεν κλεινονται σε φαλλοκρατικα κουτακια για να ικανοποιησουν την ανασφαλεια των αντρων.

εσυ ρε τυπε αυτο το τζεκυλ εντ χαιντ συνδρομο να το κοιταξεις θα σου αφησει κουσουρι

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

Τι θα πει "οι επιλογές μου με τιμουν"? Να νιωθεις περηφανος γι'αυτες , να σε αντιπροσωπευουν!
Οταν μιλάμε για ερωτικες σχεσεις ας πουμε, η γυναικα που θα διαλεξεις να παντρευτεις (ή θα κανεις μακροχρόνια σχεση) κατα τη γνωμη μου πρεπει να ειναι μια γυναικα για την οποία να νιωθεις περηφανος που την εχεις διπλα σου.  Να ειναι φιλη σου, να την εκτιμας σαν προσωπικότητα , να την θεωρεις και γαμω τα ατομα. Να μπορεις να πεις  "αυτη η γυναικα μου αξιζει"!

Το να τιμας τις επιλογες σου, επισης αυτονόητο. Το να κερατωνεις τη σχεση σου/γυναικα σου με πουτανες ή μη, δε σε τιμά σαν άτομο. Πολύ πιο εντιμο ειναι να μεινεις μόνος σου απο επιλογή και να κάνεις εφημερες σχεσεις ή μονο σεξ. Το "να βρω ενα καλόβολο κοριτσι" ειναι μεν θεμιτό και ισως αναγκαστικό για κάποιος ανθρωπους και δεν το κατακρινω. Αλλα δε θα τον πω και μαγκα καποιον που κανει με μια τετοια επιλογη και μετά γκρινιαζει σε ολο τον κόσμο για "την πρηξαρχιδω τη γυναικα του". Γυναικα σου ειναι ρε μαλάκα, εσυ τη διαλεξες, εσένα αντανακλα αυτη η επιλογη!

Εννοειται οτι ολα τα παραπανω ισχυουν και για τις γυναικες ετσι? Και γενικά για τις επιλογες στη ζωη μας, οχι μονο για τα ερωτικά. Βλέπε: "δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι" κλπ
*Και φυσικά όλα αυτα τα λέω εξηγόντας ενα απο τα (πολλά) χαρακτηριστικά που κανουν καποιον μάγκα. Το τι κάνει ο μέσος ανθρωπος ασ'το....

αν οι επιλογές σου δεν σε τιμούν παύουν να είναι επιλογές σου...
αν είναι αμφίδρομη η σχέση εκτίμησης είναι το ιδανικό και συνήθως σπάνιο.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ ρε αδερφέ προφανώς δεν ανήκεις στην ίδια "κατηγορία" με τον συναγωνιστή Μύρωνα. Ο Μύρωνας το έκανε τρόπον τινά σαν να εκμεταλευεται και ένιωθε μάγκας, τότε, γιατί τώρα έχει μετανιώσει. Εσύ απλώς έχεις βρεθεί σε μια κατάσταση τέτοια. Βέβαια το λογικό είναι  να αρχίσει να σε ενοχλεί αυτή φάση.

φιλαρακι αν το πας στο οικονομικο ναι και γω θα μπορουσα να της ετρωγα λεφτα αλλα αυτο δεν το γουσταρω απλα τα δικα μου εξοδα τα καλυπτω εγω νιωθω ομως οτι την εκμεταλευομαι διαφορετικα περισσοτερο συναισθηματικα δηλαδη εκεινη δινει χωρις να παιρνει και γω αρχιζουν τα κερατα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Να τα δούμε ένα - ένα ???

ΠΡΩΤΟΝ. Εφόσον είμαστε άνθρωποι και άρα όχι αλάνθαστοι κάποιες επιλογές μας είναι σωστές και μας τιμούν κάποιες άλλες όχι. Ισως πιο σημαντικό είναι να συνειδητοποιείς ποιες επιλογές σε τιμούν και ποιες όχι. Αν αυτό συμβαίνει σε ένα άνθρωπο τότε τον λες ώριμο και συγκροτημένο. Σίγουρα πάντως θέλει το χρόνο του, και προυποθέτει αυτογνωσία και αυτοκριτική. Συμπερασματικά αποκλείεται όλες σου οι επιλογές να σε τιμούν, αν αυτό το συνειδητοποιείς και αν μπορείς το διορθώνεις είσαι για μένα μάγκας.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ. ΓΡΑΦΕΙΣ¨. Το "να βρω ενα καλόβολο κοριτσι" ειναι μεν θεμιτό και ισως αναγκαστικό για κάποιος ανθρωπους και δεν το κατακρινω. Αλλα δε θα τον πω και μαγκα καποιον που κανει με μια τετοια επιλογη και μετά γκρινιαζει σε ολο τον κόσμο για "την πρηξαρχιδω τη γυναικα του".
Συμφωνούμε με το παραπάνω με μια όμως εξαίρεση. Αν το καλόβολο κορίτσι μετά το γάμο και κάποια χρόνια γίνει ''η σπασαρχίδω γυναίκα '' τότε το πράγμα αλλάζει. Γιατί στατιστικά ξέρεις υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις και δεν είναι λίγες. Ισως ανήκει στις περιπτώσεις που η επιλογή του άντρα ήταν λάθος και δεν τον τιμά όπως εκ των υστέρων φαίνεται. Η μαγκιά βέβαια δεν είναι να αγνοεί το πρόβλημα και να κρύβεται από αυτό. Αν είσαι μάγκας είτε τους λύνεις τους γόρδιους δεσμούς είτε τους  κόβεις. 

Τέλος η μαγκιά δεν έχει γένος. Εχω συναντήσει και πολλούς άντρες και πολλές γυναίκες μάγκες στη ζωή μου.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ο πραγματικός μάγκας είναι αυτός 
URL]]

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.762
Πόντοι
456
λοιπον περα απο τα σεξουαλικα αλλα και γιατι οχι και με αυτα να περιλαμβανονται , η πραγματικη μαγκια του αντρα ειναι αυτο που ελεγαν οι παλιοι μαγκες "τα τρια σιγμα". δηλαδη: 
1. Σοβαροτητα
2. Συνεση
3. Συνεπεια

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Διαβαζω πολλα και ενδιαφεροντα στον εν λογο σαιτ και αποφασισα να πω και γω μια γνωμη..οταν ημουν 27 ετων (τωρα 37) ειχα γνωρισει μια καταπληκτικη κοπελα 24 ετων και συζησαμε μαζι για 3 χρονια..εμενε στην Κορινθο και πηγα και γω εκει μια και ειχε και δικο της σπιτι εκει..επι 3,5 χρονια δεν εργαζομουνα και ολα τα εξοδα τα ειχε αναλαβει η κοπελα..μιλαμε για μια κοπελα που ουτε καν βαφοτανε ουτε πηγαινε να σηκωσει τα μαγαζια στις εκπτωσεις..πολυ προσγειωμενη εργατικη και παρθενα(τουλαχιστον ετσι την βρηκα εγω..πολλοι φιλοι μου ειπαν μηπως ειχε κανει παρθενοραφη κλπ)..ομως εγω καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα ξενογαμουσα συνηθως πορνες και πολλες φορες με χρηματα που μου ειχε δωσει η κοπελα εννοειται για τα προσωπικα μου εξοδα..και το θεωρουσα και μαγκια αυτο, γιατι ετσι νομιζα πως επρεπε να λειτουργει ενας αντρας..μια του κλεφτη δυο του κλεφτη με ειδε μια γνωστη της να ειμαι με κοπελα(οχι πορνη) στην παραλια της Βαρκιζας..να μην μακρυγορω χωρισαμε αν ακι αυτη ηθελε να με συγχωρεσει..τωρα στα 37 μου βγαινω ολο με ξεκωλα και δεν εχω ξαναβρει τετοια κοπελα..και λεω μηπως τελικα εχουμε πεσει ολοι στην λουμπα οτι ειναι μαγκια ναχουμε πολλες γκομενες να πηδαμε απο δω κι απο κει, και να κερατωνουμε τις γυναικες μας η τις κοπελες μας(κατι σαν must δηλαδη)..μηπως η πραγματικη μαγκια ειναι να ειμαστε με μια κοπελα, να κανουμε οικογενεια και να ειμαστε αφοσιωμενοι σ αυτην..ακουω γνωμες..

ρε τυπε

στην δουλεια εχουμε ενα μικρο ειναι μοντελο παιρνει 500 ευρα και δουλευει 14-16 ωρες την ημερα.
Εχει φιλο

την πηδαει το αφεντικο τις και οι γκομενα γουσταρει γιατι νομιζει οτι κανει κατι
ολες οι γκομενες ετσι ειναι    ειναι με ενα και πηδιουνται με αλλους 10 το λιγοτερο και εσυ εχεις και τυψεις που ξενογαμουσες??????

καλα μαλακας εισαι (με το συμπαθιο δηλαδη)  μακαρι να μου τυχαινουν και εμενα τετοιες.

μολις βαρεθει οι γκομενα ολο και καποιος θα τις την πεσει οποτε θα κανει την αλλαγη τις εσυ οταν βαρεθεις σε οσες και να την πεσεις δεν θα εχεις την επιτυχια που εχει οι γκοεμενα.

ξυπνα 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.601
Πόντοι
606
na kanei οικογένεια και να ξενογαμαει :grin: :grin: ψήφισα :) :) πιστεύω ειναι το πιο σωστό :) για μενα :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom