Νέα

Ποια ειναι η πραγματικη μαγκια στον αντρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι

• να βρει μια γκομενα και να της τα "τρωει"

Ψήφοι: 16 13,9%
  • να πηδαει καθε μερα και αλλη

Ψήφοι: 20 17,4%
  • να κανει οικογενεια και ναναι αφοσιωμενος σ αυτην..

Ψήφοι: 44 38,3%
  • να κανει οικογενεια αλλα να ξενογαμαει κιολας

Ψήφοι: 35 30,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παιδια για τον εθισμο κανετε λαθος..ο εθισμος στον τζογο και στο σεξ ειναι πολυ ισχυρος σχεδον οσο ο εθισμος στα ναρκωτικα..αποδεδειγμενο και αποδεκτο απ ολους τους επιστημονες..
Αφησε κάποιον ηρωινομανή 1-2 μέρες χωρίς τη δόση του. Αφησε κάποιον αλκοολικό μια μέρα χωρίς οινόπνευμα.
Και παρατήρησε μετά τη κατάστασή τους.

Αν αφήσεις ένα ΄΄εθισμένο'' στο σέξ η στο τζόγο 2-3 μέρες η μια εβδομάδα χωρίς ''δραστηριότητα'' σε διαβεβαιώ ότι δεν θα περιέλθουν στην ίδια κατάσταση. Θα ζητούν έντονα και επιμονα αυτό που τους λείπει αλλά δεν θα πέσουν σε σύνδρομο στέρησης να τρέμουν σα τα ψάρια στα πατώματα.

Το ένα είναι ''εθισμός'' το άλλο είναι εθισμός
Δεν είναι μαλλιά τα γένια.
Κατά την άποψή μου πάντα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
μ αρεσει που κολλησες στα λεφτα μονο.. το οτι την απατουσα το βρηκες φυσιολογικο αν καταλαβα καλα..την κοπελα σου την εχεις απατησει ποτε? ειλικρινα ομως
Ναι την εχω απατησει.Πολλες πρωην μου εχω απατησει.
Σε αυτο οφειλετο το νεαρο τις ηλικιας,το οτι ειχα περαση και δεν ηθελα να χασω ευκαιριες και πολλοι αλλλοι λογοι προσωπικοι που εξαρτουνταν αμεσα με την εκαστοτε σχεση.Ποτε μα ποτε ομως δεν εφαγα λεφτα απο γκομενα...
Δεν το παιζω πονηρος επειδη κερατωσα,για το κεφι μου το κανα καθαρα.

Επισκέπτης
Ναι την εχω απατησει.Πολλες πρωην μου εχω απατησει.
Σε αυτο οφειλετο το νεαρο τις ηλικιας,το οτι ειχα περαση και δεν ηθελα να χασω ευκαιριες και πολλοι αλλλοι λογοι προσωπικοι που εξαρτουνταν αμεσα με την εκαστοτε σχεση.Ποτε μα ποτε ομως δεν εφαγα λεφτα απο γκομενα...
Δεν το παιζω πονηρος επειδη κερατωσα,για το κεφι μου το κανα καθαρα.
αρα ανεντιμος και συ..δεν ειναι μικροτερο αμαρτημα το δικο σου..ξερεις πιο πολυ εχω τυψεις που την απατουσα παρα για τα λιγα φραγκοδιφραγκα που μου προσφερε..αλλωστε ποτε δεν ενοχληθηκε που με συντηρουσε..ενοχληθηκε ομως πολυ με το κερατο! συνεπως ουτε συ εισαι αναμαρτητος ασχετα αν η ειναι διαφορετικη η "αμαρτια" σου..

Επισκέπτης
α ρε μαλακα μυρωνα αφησες τη μουναρα ,παρθενα,που σε χαρτζηλικωνε να γαμας και καμια πουτανιτσα ,την τελεια γυναικα που ηθελε να σε συνχωρεσει κιολας τι μαλακας εισαι συ ρε :jerking:

Επισκέπτης
α ρε μαλακα μυρωνα αφησες τη μουναρα ,παρθενα,που σε χαρτζηλικωνε να γαμας και καμια πουτανιτσα ,την τελεια γυναικα που ηθελε να σε συνχωρεσει κιολας τι μαλακας εισαι συ ρε :jerking:
αν υπηρχε βραβειο Γκινες για τους μαλακες θα επαιρνα με ανεση το πρωτο! (καλα μουναρα δεν ηταν μην τρελαινεσαι..μετρια κοπελιτσα ηταν)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
αρα ανεντιμος και συ..δεν ειναι μικροτερο αμαρτημα το δικο σου..ξερεις πιο πολυ εχω τυψεις που την απατουσα παρα για τα λιγα φραγκοδιφραγκα που μου προσφερε..αλλωστε ποτε δεν ενοχληθηκε που με συντηρουσε..ενοχληθηκε ομως πολυ με το κερατο! συνεπως ουτε συ εισαι αναμαρτητος ασχετα αν η ειναι διαφορετικη η "αμαρτια" σου..
Υπαρχει μια παροιμια που λεει...να κλεψεις ξερεις,να κρυψεις ξερεις?
Εσυ εκει την πατησες...εμενα ποτε καμια δεν το εμαθε...και ποτε δεν αλλαξε η συμπεριφορα μου σε καμια τους.
Γαμαγα και εφευγα,οχι πουτανες.Απλα ημουν τυχερος επειδη δουλευα νυχτα και ειχα πολλα τυχερα και δεν τα αφηνα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
αν υπηρχε βραβειο Γκινες για τους μαλακες θα επαιρνα με ανεση το πρωτο! (καλα μουναρα δεν ηταν μην τρελαινεσαι..μετρια κοπελιτσα ηταν)
οι μετριες ειναι τα καλυτερα παιδια.Οι μουναρες ειναι καριολες γιατι ξερουν τι ειναι και σε γραφουν.
Το τραγουδι που λεει "ασχημη τηνε θελω εγω την αγαπητηκια μου,να μην αρεσει κανενος ναναι μοναδικια μου" το ξερεις?
Ετσι ειναι...

Επισκέπτης
Αφησε κάποιον ηρωινομανή 1-2 μέρες χωρίς τη δόση του. Αφησε κάποιον αλκοολικό μια μέρα χωρίς οινόπνευμα.
Και παρατήρησε μετά τη κατάστασή τους.

Αν αφήσεις ένα ΄΄εθισμένο'' στο σέξ η στο τζόγο 2-3 μέρες η μια εβδομάδα χωρίς ''δραστηριότητα'' σε διαβεβαιώ ότι δεν θα περιέλθουν στην ίδια κατάσταση. Θα ζητούν έντονα και επιμονα αυτό που τους λείπει αλλά δεν θα πέσουν σε σύνδρομο στέρησης να τρέμουν σα τα ψάρια στα πατώματα.

Το ένα είναι ''εθισμός'' το άλλο είναι εθισμός
Δεν είναι μαλλιά τα γένια.
Κατά την άποψή μου πάντα
ειναι ψυχολογικος εθισμος, ενω ο ναρκομανης εχει και σωματικο αυτη ειναι η διαφορα

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πολλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό κάνουν εναν αντρα "μάγκα". Πολλά απ'αυτά που πιστευω εγω οτι τον κανουν μαγκα θα δυσαρεστήσουν κάποιους εδω μέσα και δεν εχει νόημα να μπαινω σε τετοιες διαδικασίες.

Μια παρατηρηση μόνο: σίγουρα μάγκας δεν ειναι αυτός που τον πιάνει κρίση ηλικίας και ψάχνει "ενα καλόβολο και καλόψυχο" κοριτσι να ανοιξει σπιτι- κι ας ειναι όποια να'ναι. Μάγκας ειναι αυτός που τιμά τις επιλογές του και οι επιλογές του τον τιμούν!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ε, καλα για σενα που ολες σου οι εμπειριες ειναι το pc  και μια βολτα για καφε φυσικο ειναι να σου φαινονται περιεργα ολα αυτα..βαζω στοιχημα πως εισαι μαμακιας 100%
Αυτη η Κορινθια ήταν πριν η μετα απο την στριπτιζου; :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πολλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό κάνουν εναν αντρα "μάγκα". Πολλά απ'αυτά που πιστευω εγω οτι τον κανουν μαγκα θα δυσαρεστήσουν κάποιους εδω μέσα και δεν εχει νόημα να μπαινω σε τετοιες διαδικασίες.

Μια παρατηρηση μόνο: σίγουρα μάγκας δεν ειναι αυτός που τον πιάνει κρίση ηλικίας και ψάχνει "ενα καλόβολο και καλόψυχο" κοριτσι να ανοιξει σπιτι- κι ας ειναι όποια να'ναι. Μάγκας ειναι αυτός που τιμά τις επιλογές του και οι επιλογές του τον τιμούν!
δλδ;

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...σίγουρα μάγκας δεν ειναι αυτός που τον πιάνει κρίση ηλικίας και ψάχνει "ενα καλόβολο και καλόψυχο" κοριτσι να ανοιξει σπιτι- κι ας ειναι όποια να'ναι. Μάγκας ειναι αυτός που τιμά τις επιλογές του και οι επιλογές του τον τιμούν...!

σιβυλλική τοποθέτηση υψηλών διανοητικών απαιτήσεων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom