Νέα

Ποια ειναι η πραγματικη μαγκια στον αντρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι

• να βρει μια γκομενα και να της τα "τρωει"

Ψήφοι: 16 13,9%
  • να πηδαει καθε μερα και αλλη

Ψήφοι: 20 17,4%
  • να κανει οικογενεια και ναναι αφοσιωμενος σ αυτην..

Ψήφοι: 44 38,3%
  • να κανει οικογενεια αλλα να ξενογαμαει κιολας

Ψήφοι: 35 30,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.197
Πόντοι
3.820
ειναι κατι που το παραδεχτηκα αδερφε..ομως αυτη ειναι η ερωτηση μου..μηπως πεφτουμε στην λουμπα οτι το να ξενογαμαμε η να τα τρωμε απο μια γκομενα ειναι μαγκια? τελικα μονο σε τυψεις και ξεφτιλα οδηγει..
η εννοια της μαγκιας εχει να κανει γενικα με την σταση ζωης.μαγκια σημαινει να εισαι ντομπρος, καθαρος, και να μην φερεσαι πουστικα και επαγγελματικα και συναισθηματικα και σε ολα.με την συγκεκριμενη κοπελα ειχατε συζητησει για το που θα τραβηξει η σχεση σας?γιατι 3 χρονια να σε συντηρει και πολυ κρατησε,ηταν λογω μαλλον οτι ηταν σχετικα μικρη,καποια στιγμη ομως θα στα μαζευε και θα σου ζηταγε να αναλαβεις τις ευθυνες σου.αυτα τα μονοπατα δεν διαρκουν πολυ να το ξερεις..

Επισκέπτης
Καταρχήν η μισή Ελλάδα είναι έτσι.. και χειρότερα
Το να βρείς κοπέλα δεν είναι πάτησες κουμπί και ήρθε, είναι θέμα συγκυριών γνωριμιών και τύχης. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές. Ξέκολα; Τι σημαίνει; Φίλες για σεξ μόνο. Επίσης το κάνεις οικογένεια δεν είναι πάτησες κουμπί και ήρθε.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΛΙΣΕ....
ακριβως αυτο λεω..οτι εχασα μια σπουδαια ευκαιρια..τετοια γυναικα μια στις χιλιες να βρει καποιος..εχεις δει γυναικα να μην βαφει ουτε τα χειλια της και τα μαλλια της? να σου δινει χρηματα και να μην θελει να της λες ευχαριστω? να μην σου ζητα τπτ απολυτως? να εργαζεται σκληρα χωρις να παραπονειται? ε την βρηκα και την εχασα..μονο ελαφρυντικο η ηλικια(ημουν 27)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το οτι δεν εμεινα διπλα της πιστος και εντιμος..πιστευω το αξιζε και με το παραπανω..οσο για τα λεφτα εργατριουλα ηταν δεν της εφαγα πολλα..παντως με συντηρουσε 3 χρονια( οταν λεω δεν της εφαγα πολλα εννοω σε χαρτζηλικια) τωρα που θελω να παντρευτω αντε να βρω τετοια κοπελα..μια φορα πιανουμε το λαχειο..
Τωρα,τσιμπα ενα αρχιδι...
Κατακρινω καθε μαλακα αντρα που τα τρωει απο γυναικα ηθελημενα.
να μην εχεις δουλεια και να κερασει καμια φορα η γκομενα τρωγεται αλλα το να το κανεις συστημα λυπαμαι φιλε μου αλλα εισαι μεγας μαλακας και δεν θα πρεπει να λεγεσαι αντρας.
Βαλε μια φουστα και κυκλοφορα.
Ευχομαι να μη βρεις καμια και να μεινεις μονος γιατι απλα δεν σου αξιζει και ειναι κριμα να χαντακωσεις και αλλη κοπελα.
Αντε σε καμια γωνια και κατσε μονος σου γιατι ξεφτιλιζεις τους αντρες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
ακριβως αυτο λεω..οτι εχασα μια σπουδαια ευκαιρια..τετοια γυναικα μια στις χιλιες να βρει καποιος..εχεις δει γυναικα να μην βαφει ουτε τα χειλια της και τα μαλλια της? να σου δινει χρηματα και να μην θελει να της λες ευχαριστω? να μην σου ζητα τπτ απολυτως? να εργαζεται σκληρα χωρις να παραπονειται? ε την βρηκα και την εχασα..μονο ελαφρυντικο η ηλικια(ημουν 27)

Οι άνθρωποι είναι δυναμικοί, αλλάζουν... ήταν μικρή...  μπορεί μετά να ξεπεταγόταν μια και καλή και θα σε πέταγε κυριολεκτικά με τις κλωτσιες.

Επισκέπτης
η εννοια της μαγκιας εχει να κανει γενικα με την σταση ζωης.μαγκια σημαινει να εισαι ντομπρος, καθαρος, και να μην φερεσαι πουστικα και επαγγελματικα και συναισθηματικα και σε ολα.με την συγκεκριμενη κοπελα ειχατε συζητησει για το που θα τραβηξει η σχεση σας?γιατι 3 χρονια να σε συντηρει και πολυ κρατησε,ηταν λογω μαλλον οτι ηταν σχετικα μικρη,καποια στιγμη ομως θα στα μαζευε και θα σου ζηταγε να αναλαβεις τις ευθυνες σου.αυτα τα μονοπατα δεν διαρκουν πολυ να το ξερεις..
πιστευε οτι θα εβρισκα δουλεια και οτι θα παντρευομασταν..κατι που φυσικα δεν ειχα σκοπο..απλα με βολευε η φαση..ειπα και πριν φερθηκα απαισια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
να μην εχεις δουλεια και να κερασει καμια φορα η γκομενα τρωγεται αλλα το να το κανεις συστημα λυπαμαι φιλε μου αλλα εισαι μεγας μαλακας και δεν θα πρεπει να λεγεσαι αντρας.
Ευχομαι να μη βρεις καμια και να μεινεις μονος γιατι απλα δεν σου αξιζει και ειναι κριμα να χαντακωσεις και αλλη κοπελα.

Εσύ εξυπνάκια όταν ο άλλος αναγνωρίζει τη πράξη του δε χρειάζεται να λες τέτοιες βλακείες....

Επισκέπτης
Α, εσυ ζηλεψες πολυ!  :2funny:  :2funny:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εσύ εξυπνάκια όταν ο άλλος αναγνωρίζει τη πράξη του δε χρειάζεται να λες τέτοιες βλακείες....
οταν τα ετρωγε ηταν καλα?Δεν διορθωνονται ολα με ενα συγνωμη η με μια μεταννοια αγαπητε....

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
ειναι ο αναμαρτητος που μας πεταξε πρωτος τον λιθο φιλε!
εγω πονηρε δεν εχω φαει ποτε λεφτα απο γυναικα και δεν αφηνω γυναικα να πληρωνει.
Οταν ειμαι με καποια ειμαι κυριος απεναντι της και οχι ζιγκολο της πλακας για 20 και 30 ευρω.

Επισκέπτης
εγω πονηρε δεν εχω φαει ποτε λεφτα απο γυναικα και δεν αφηνω γυναικα να πληρωνει.
Οταν ειμαι με καποια ειμαι κυριος απεναντι της και οχι ζιγκολο της πλακας για 20 και 30 ευρω.
μην τις κακοσυνηθιζεις ομως..περνας ετσι στο αλλο ακρο που επισης ειναι βλακεια..

Επισκέπτης
το τελειο ειναι να μοιραζονται τα εξοδα σε ενα σπιτι..και η γυναικα και ο αντρας εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φίλε Μύρωνα μην μπλέκεις το to sex με τις σχέσεις.
Το sex και οι σχέσεις είναι ταυτισμένες σαν έννοιες μόνο στο μυαλό των γυναικών. Γιατί για αυτές σχέση = μονογαμία. Οτιδήποτε ξεφεύγει απο αυτό το στερεότυπο οι γυναίκες το θεωρούν απάτη. Ετσι έχει σφηνωθεί μέσα στο κεφάλι τους και δεν τους το βγάζεις. Tα περισσότερα αρσενικά θηλαστικά στα οποία συγκαταλέγεται και ο άνθρωπος είναι πολυγαμικά. Εχουν δηλαδή στη φύση τους τη ενστικτώδη τάση να πηγαίνουν με πολλά θυληκά. Η μονογαμία επιβλήθηκε μέσα απο θρησκευτικά πλαίσια στη χριστιανική δύση ανώ σε διάφορες άλλες θρησκείες η πολυγαμία είναι θεσμοθετημένη τόσο ηθικά όσο και νομικά. Βλέπω πολλούς άνδρες παντρεμένους η σε σοβαρή σχέση και με ''ομαλή εξέλιξη σχέσης'' να πηγαίνουν ταχτικά με πουτάνες και βλέπω ότι πολλές φορές αυτό είναι ανεξάρτητο από την εμφάνιση της γυναίκας/γκόμενάς τους. Το κάνουν λοιπόν γιατί το ενστικτό τους τους υπαγορεύει να το κάνουν.
Προσωπικά πιστεύω ότι ο άντρας δεν πρέπει να πηγαίνει ενάντια στα ένστικτά του, Ομως ο άτρας επειδή είναι άνθρωπος και δεν είναι μόνο ζώο δεν μπορεί να  κυβερναται μόνο από   ένστικτα -ορμές του. Χρειάζεται μια μέση οδός ένα συμβιβασμός, ανάμεσα στην ικανοποίηση των ενστίκτων και την εναρμόνισή σου ώς ατόμου μέσα στη κοινωνία που ζείς.
Αν προσωπικά έβρισκα μια γυναίκα που πέρα από καλό σεξ είχα και κάποιο είδος ψυχικής επαφής μαζί της τότε δεν θα την άφηνα. Και αυτού του είδους η επαφή πιστοποιείται εύκολα. Πως νοιώθεις με ένα άντρα φίλο σου να κάθεστε και να λέτε μαλακίες, να σε ενδιαφέρει η γνώμη του για καποια θέματα που σε απασχολούν, να έπιζητείς τη παρέα του. Αυτό γίνεται γιατί σαν άνθρωπος σου αρέσει και τον εκτιμάς.Είναι σπάνιο να βρείς μια γυναίκα που σου αρέσει σεξουαλικά και να γίνει ταυτόχρονα και το φιλαράκι σου. Να την εκτιμάς να τη παραδέχεσαι σαν επαγγελματία, να αλληλοσυμπληρώνεστε, να χαίρεσαι να είσαι μαζί της. Αν όμως το βρείς αυτό, βρήκες σύντροφο. Και κατά τη γνώμη μου είναι βλακώδες να το χάσεις γιατί είναι σπάνιο.

Τώρα αν πρέπει που και που να ξεχαρμανιάζεις την ανάγκη πολυγαμικότητας που χαρακτηρίζει όλα τα αρσενικά ανώτερα  θηλαστικά, τότε κάνε το και αυτό με τις πουτάνες. Αλλά πρώτον μη το παραγαμάς κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Δεύτερον μη διακυνδινεύεις την υγεία σου ( και της συντρόφου σου ) . Τρίτον και κυριώτερον μην προσπαθήσεις να το εξηγήσεις στη σύντροφό σου. Δεν θα καταλάβει.
Δεν νομίζω ότι είναι εθισμός οι πουτάνες. Ενας νορμάλ άνθρωπος μπορεί να κοντρολάρει τα ένστικτά του.  
Τώρα το κατά πόσο είναι μαγκιά να τον  ζεί  κάποιον η γυναίκα/γκόμενα/σύντροφός  σου είναι άλλο θέμα. Ιδίως αν κάποιος κοκορεύεται για αυτό. Εγώ θα έλεγα ότι ιδίως αυτοί που κοκορεύονται ότι τους ζούν γυναίκες είναι η νταβάδες η ψευτόμαγκες. Ο πραγματικός μάγκας στη ζωή του είναι αυτάρκης, αυτόφωτος, δεν έχει ανάγκη κανένα και πάνω από όλα βάζει την αξιοπρέπεια και το αντριλίκι του. Αν πεις σε πραγματικό μάγκα ότι τον ζούν γυναίκες θα σε σπάσει στο ξύλο.
Βέβαια το να στηριχθείς στη σύντροφό σου σε κάποια δύσκολη φάση της ζωής σου είναι κάτι διαφορετικό από το να κοκορεύεσαι σα γύφτικο σκεπάρνι ότι σε συντηρούνγυναίκες. Και άνθρωποι μάγκες που πέφτουν σε αυτή την ανάγκη το κάνουν απολύτως διακριτικά και στη βάση ότι όταν μπορέσουν θα ανταποδόσουν με το παραπάνω. Η αλληλοστήριξη είναι μέρος της συνροφικότητας.
Επιγραματικώς νομίζω το τραγούδι τα λέει όλα '' Μάθε λοπόν πως της ζωής ο κερδισμένος είναι ο άντρας ο από μόνος του φτιαγμένος''.
Πιστεύω να βοήθησα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Πολύ σωστή και μεστή η τοποθέτηση του Mind reader. Είπε αυτό που στο οποίο οι περισσότεροι συμφωνούμε! Πολύ σωστός Ειδικά αυτό το πρώτο ότι για τις γυναίκες  ΣΕΞ = σχεση..

Επισκέπτης
Πολύ σωστή και μεστή η τοποθέτηση του Mind reader. Είπε αυτό που στο οποίο οι περισσότεροι συμφωνούμε! Πολύ σωστός Ειδικά αυτό το πρώτο ότι για τις γυναίκες ΣΧΕΣΗ = ΣΕΞ..
MIndreader φιλε πολυ σωστα οσα ειπες..να συμπληρωσω μονο οτι πιο μεγαλη ξεφτιλα και απο το να σε συντηρουν ειναι το να εχεις βρει δουλεια με μεσον στο δημοσιο κλεβοντας την θεση καποιου που ισως ειναι ικανοτερος..τουλαχιστον εγω ειχα το θαρρος να κανω αυτοκριτικη και μαλιστα δημοσια..εχεις δει κανεναν απο αυτους τους γλειψιματιες που τους ταιζουμε ΟΛΟΙ ναχουν τυψεςι και να κανουν αυτοκριτικη?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Απάντηση :

Να μην ρωτάει ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οτι θεωρεις εσυ μαλακια δεν σημαινει οτι πρεπει να το θεωρουμε και οι υπολοιποι..μαθε να μην εσαι φασιστας και να μην θες παντα να περνα το δικο σου..

Εισαι ενας μπουλης που σε ζουσε μια γκομενα επι 3.5 χρονια και τωρα ξαφνικα εισαι με την ουρα στα σκελια επειδη την ειδες γαμιας.

Τσιμπα τα αρχιδια μου και κατσε ψαξε το νοημα της ζωης μια ανασα πριν τα 40.

ΜΑΛΑΚΑ.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
MIndreader φιλε πολυ σωστα οσα ειπες..να συμπληρωσω μονο οτι πιο μεγαλη ξεφτιλα και απο το να σε συντηρουν ειναι το να εχεις βρει δουλεια με μεσον στο δημοσιο κλεβοντας την θεση καποιου που ισως ειναι ικανοτερος..τουλαχιστον εγω ειχα το θαρρος να κανω αυτοκριτικη και μαλιστα δημοσια..εχεις δει κανεναν απο αυτους τους γλειψιματιες που τους ταιζουμε ΟΛΟΙ ναχουν τυψεςι και να κανουν αυτοκριτικη?
εσύ μου φαίνεται άνοιξες το θέμα εδώ για να νιώσεις καλύτερα για αυτά που έχεις κάνει. Λογική δημοτικού. εγώ έκλεψα αλλά εκείνος είναι παιδεραστής,να μην μπω εγώ φυλακή να μπει εκείνος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom