Νέα

Ποια ειναι η πραγματικη μαγκια στον αντρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι

• να βρει μια γκομενα και να της τα "τρωει"

Ψήφοι: 16 13,9%
  • να πηδαει καθε μερα και αλλη

Ψήφοι: 20 17,4%
  • να κανει οικογενεια και ναναι αφοσιωμενος σ αυτην..

Ψήφοι: 44 38,3%
  • να κανει οικογενεια αλλα να ξενογαμαει κιολας

Ψήφοι: 35 30,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

Επισκέπτης
Εισαι ενας μπουλης που σε ζουσε μια γκομενα επι 3.5 χρονια και τωρα ξαφνικα εισαι με την ουρα στα σκελια επειδη την ειδες γαμιας.

Τσιμπα τα αρχιδια μου και κατσε ψαξε το νοημα της ζωης μια ανασα πριν τα 40.

ΜΑΛΑΚΑ.
δεν μας ειπες κατι για σενα ομως! φανταζομαι για να εισαι τοσο αυστηρος κριτης θα εχεις μια τελεια ζωη χωρις κανενα λαθος!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
MIndreader φιλε πολυ σωστα οσα ειπες..να συμπληρωσω μονο οτι πιο μεγαλη ξεφτιλα και απο το να σε συντηρουν ειναι το να εχεις βρει δουλεια με μεσον στο δημοσιο κλεβοντας την θεση καποιου που ισως ειναι ικανοτερος..τουλαχιστον εγω ειχα το θαρρος να κανω αυτοκριτικη και μαλιστα δημοσια..εχεις δει κανεναν απο αυτους τους γλειψιματιες που τους ταιζουμε ΟΛΟΙ ναχουν τυψεςι και να κανουν αυτοκριτικη?
Εντάξει έχεις δίκιο. Στη πρώτη περίπτωση μια γυναίκα συντηρεί ένα άντρα. Στη δεύτερη όλοι μας συντηρούμε μια κάστα ανθρώπων που μέσα της έχει αρκετούς κηφήνες. Η αυτοκριτική προυποθέτει αυτογνωσία αρετή που έχουν λίγοι. Το βρίσκω θετικό κάποιος ( όπως εσύ τώρα ) να κάνει την αυτοκριτική του διότι πρώτον βελτιώνεται σαν άνθρωπος, και δεύτερον με το να μοιράζεται την εμπειρία του δίνει αφορμή και σε άλλους να σκεφθούν   :S :S  

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τρίτον και κυριώτερον μην προσπαθήσεις να το εξηγήσεις στη σύντροφό σου. Δεν θα καταλάβει.

Δεν νομίζω ότι είναι εθισμός οι πουτάνες.

Είπες ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια.
Με τίποτα δεν θα καταλάβει.

Για τον εθισμό... δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Επισκέπτης
Εντάξει έχεις δίκιο. Στη πρώτη περίπτωση μια γυναίκα συντηρεί ένα άντρα. Στη δεύτερη όλοι μας συντηρούμε μια κάστα ανθρώπων που μέσα της έχει αρκετούς κηφήνες. Η αυτοκριτική προυποθέτει αυτογνωσία αρετή που έχουν λίγοι. Το βρίσκω θετικό κάποιος ( όπως εσύ τώρα ) να κάνει την αυτοκριτική του διότι πρώτον βελτιώνεται σαν άνθρωπος, και δεύτερον με το να μοιράζεται την εμπειρία του δίνει αφορμή και σε άλλους να σκεφθούν   :S :S  
ακριβως γι αυτο τα εγραψα αυτα δημοσιως..και τα σχολια των περισσοτερων δειχνουν  ωριμοτητα και κατανοηση..ξερεις δεν κανουμε ολοι το ιδιο λαθος ομως ολοι κανουμε λαθη..απλα μερικοι δεν βλεπουν κι ουτε αναγνωριζουν ποτε τα δικα τους με αποτελεσμα να μην βελτιωνονται ποτε!

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
Αν καταλαβαίνω καλά λές ποια είναι η μαγκια στον αντρα εννοώντας τι είναι το δυσκολότερο να κάνει! Το δυσκολότερο απ ολα αυτά που προτείνεις είναι να έχει σταθερή σχέση και να είναι αφοσιωμένος σε αυτήν. Το να βαρεθείς με την σύντροφό σου, το να ψάχνεις εφήμερες σχέσεις με πόρνες ή μη που σου κάνουν ευκολότερη τη ζωη νομίζω οτι είναι η μόδα, το εύκολο, το πιο συνηθισμένο. Το να έχεις μια σύντροφο που θα της τα τρώς με άλλες οχι μόνο δεν είναι μαγκια αλλά για μένα δεν είναι καν αντρίκιο. Για σκέψου ν ταν όλοι έτσι τι θα γινόταν!!! Το οτι μπλέκεις συνέχεια με ξέκολα όπως λες και δεν έχεις βρει μια σαν εκείνη σημαίνει οτι τα ξέκολα σε ενθουσιάζουν και δεν ψάχνεις να βρεις συναίσθημα και χαρακτήρες. Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο στις σχέσεις με τις ιερόδουλες. Αντιμετωπίζεις όλες τις σχέσεις σου σαν τις συναλλαγές σου με τις πόρνες. Τι να κάνουμε!! Δεν μπορούμε ν τα χουμε ολα στη ζωή!! Για μένα δεν πρόκειται ποτε να βρεις τον άνθρωπο που θα θέλεις. Πάντα κάτι θα σου λείπει, και θα είσαι πάντα δυστυχισμένος.

Επισκέπτης
Αν καταλαβαίνω καλά λές ποια είναι η μαγκια στον αντρα εννοώντας τι είναι το δυσκολότερο να κάνει! Το δυσκολότερο απ ολα αυτά που προτείνεις είναι να έχει σταθερή σχέση και να είναι αφοσιωμένος σε αυτήν. Το να βαρεθείς με την σύντροφό σου, το να ψάχνεις εφήμερες σχέσεις με πόρνες ή μη που σου κάνουν ευκολότερη τη ζωη νομίζω οτι είναι η μόδα, το εύκολο, το πιο συνηθισμένο. Το να έχεις μια σύντροφο που θα της τα τρώς με άλλες οχι μόνο δεν είναι μαγκια αλλά για μένα δεν είναι καν αντρίκιο. Για σκέψου ν ταν όλοι έτσι τι θα γινόταν!!! Το οτι μπλέκεις συνέχεια με ξέκολα όπως λες και δεν έχεις βρει μια σαν εκείνη σημαίνει οτι τα ξέκολα σε ενθουσιάζουν και δεν ψάχνεις να βρεις συναίσθημα και χαρακτήρες. Αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο στις σχέσεις με τις ιερόδουλες. Αντιμετωπίζεις όλες τις σχέσεις σου σαν τις συναλλαγές σου με τις πόρνες. Τι να κάνουμε!! Δεν μπορούμε ν τα χουμε ολα στη ζωή!! Για μένα δεν πρόκειται ποτε να βρεις τον άνθρωπο που θα θέλεις. Πάντα κάτι θα σου λείπει, και θα είσαι πάντα δυστυχισμένος.
συμφωνω με οσα λες..αλλα οταν μια γυναικα τα τρωει απο εναν αντρα και πολλες φορες τον καταστρεφει γιατι  γινεται αποδεκτο, ενω αν το κανει αντρας ειναι ανανδρια?

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
συμφωνω με οσα λες..αλλα οταν μια γυναικα τα τρωει απο εναν αντρα και πολλες φορες τον καταστρεφει γιατι  γινεται αποδεκτο, ενω αν το κανει αντρας ειναι ανανδρια?

Δεν νομίζω οτι ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι αποδεκτό. Το να τα τρώει μια γυναίκα από έναν αντρά με σκοπό να τον καταστρέψει είναι μια πράξη που θα πρέπει να την γνωρίζει ο άντρας και να πάρει τα μέτρα του. Αν ο άντρας παρασύρεται τόσο εύκολα από την γοητεία μιας γυναίκας σημαίνει οτι δεν έχει προσωπικότητα, δεν έχει εμπειρίες, δεν είναι σταθερός χαρακτήρας και δεν μιλάμε για άντρα. Μιλάμε για σκυλάκι τσιουάουα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Είπες ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια.
Με τίποτα δεν θα καταλάβει.

Για τον εθισμό... δεν είμαι τόσο σίγουρος.
Οσον αφορά τον εθισμό το συζητάμε. Δεν μιλάμε ασφαλώς για σύνδρομο στέρησης που πέφτουν οι ηρωινομανείς που παραληρούν αν δεν πάρουν τη δόση τους. Μιλάμε για μια πιο ήπια έννοια του εθισμού. Υπό αυτή την έννοια υπάρχουν άνθρωποι που ''εθίζονται'' στη coca cola η στη ζάχαρη για παράδειγμα.

Πιστεύω έχει να κάνει με το χαρακτήρα του καθενός, και με το πόσο ''σκάβει στη ψυχούλα του''. Συνήθως όταν κάποιος νοιώθει ότι δεν ''παίρνει'' αρκετά από τη ζωή του, του δημιουργείται μια αίσθηση μη ικανοποίησης  με αποτέλεσμα να προσπαθεί να πάρει ικανοποίηση από δραστηριότητες όπως το φαγητό, το ποτό το σέξ που έχουν σαφές μέγιστο όριο στο πόσο μπορούν να ικανοποιήσουν κάποιον. Είναι και ο κύριος πιστεύω λόγος που κάποιοι άνθρωποι ενώ τα έχουν αντικειμενικά όλα, πλούτο, επωνυμία- φήμη, ομορφιά κλπ πέφτουν τελικά στα αντικαταθλιπτικά και στις ντρόγκες.

Το τραγούδι των Stones ''Ι can get no, satisfaction'' πιστεύω σε αυτό το μοτίβο αναφέρεται.

Δεν θέλω να γράψω ( άλλο ένα ) σεντόνι και να γίνω κουραστικός οπότε σταματάω εδώ

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το τελειο ειναι να μοιραζονται τα εξοδα σε ενα σπιτι..και η γυναικα και ο αντρας εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις
Οταν εισαι παντρεμενος ειναι αλλο φιλε μου,συμφωνω απολυτα.οταν εισαι στο γκομενιλικι ειναι ξεφτιλα να βαζεις τη γυναικα να πληρωνει...

Επισκέπτης
Παιδια για τον εθισμο κανετε λαθος..ο εθισμος στον τζογο και στο σεξ ειναι πολυ ισχυρος σχεδον οσο ο εθισμος στα ναρκωτικα..αποδεδειγμενο και αποδεκτο απ ολους τους επιστημονες..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εισαι ενας μπουλης που σε ζουσε μια γκομενα επι 3.5 χρονια και τωρα ξαφνικα εισαι με την ουρα στα σκελια επειδη την ειδες γαμιας.

Τσιμπα τα αρχιδια μου και κατσε ψαξε το νοημα της ζωης μια ανασα πριν τα 40.

ΜΑΛΑΚΑ.
οτι ηθελα να πω το ειπες...σε ευχαριστω...

Επισκέπτης
Οταν εισαι παντρεμενος ειναι αλλο φιλε μου,συμφωνω απολυτα.οταν εισαι στο γκομενιλικι ειναι ξεφτιλα να βαζεις τη γυναικα να πληρωνει...
κανεις λαθος φιλε..μην πιανεσαι κοροιδο..αν τελικα παντρευτεις μια κοπελα που δεν την αφησες ποτε να πληρωσει δεν θα πληρωνει ουτε μετα τον γαμο..δεν λεω βεβαια για τα πρωτα ραντεβου αλλα αν η σχεση κρατησει πρεπει να πληρωνει και αυτη εκτος κι αν δεν εχει..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
κανεις λαθος φιλε..μην πιανεσαι κοροιδο..αν τελικα παντρευτεις μια κοπελα που δεν την αφησες ποτε να πληρωσει δεν θα πληρωνει ουτε μετα τον γαμο..δεν λεω βεβαια για τα πρωτα ραντεβου αλλα αν η σχεση κρατησει πρεπει να πληρωνει και αυτη εκτος κι αν δεν εχει..
Οχι,δεν ειναι ετσι...Ειπαμε οτι οι γυναικες ειναι ξεκωλιαρες αλλα οχι κ τοσο...Οταν μπει παιδι στη μεση το θεμα και η σκεψη αλλαζει.
Μετα το γαμο ολα αλλαζουν αρδην και εκτος αυτου για να παντρευτεις σημαινει οτι ολα εχουν ξηγηθει.

Επισκέπτης
Οχι,δεν ειναι ετσι...Ειπαμε οτι οι γυναικες ειναι ξεκωλιαρες αλλα οχι κ τοσο...Οταν μπει παιδι στη μεση το θεμα και η σκεψη αλλαζει.
Μετα το γαμο ολα αλλαζουν αρδην και εκτος αυτου για να παντρευτεις σημαινει οτι ολα εχουν ξηγηθει.
εξηγησε μου γιατι δεν καταλαβα τι διαφορα εχει να συζεις απο το να παντρευτεις..το παιδι μονο? δλδ οσο θα συζειτε θα πληρωνεις εσυ? και μετα το γαμο και οι 2? δεν ακουγεται λογικο

Επισκέπτης
Εσυ και αλλοι 3 μαλακες...ή αλλοι 2 κ συ...εξαρταται αν σε μετραει η οχι.
μ αρεσει που κολλησες στα λεφτα μονο.. το οτι την απατουσα το βρηκες φυσιολογικο αν καταλαβα καλα..την κοπελα σου την εχεις απατησει ποτε? ειλικρινα ομως

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εξηγησε μου γιατι δεν καταλαβα τι διαφορα εχει να συζεις απο το να παντρευτεις..το παιδι μονο? δλδ οσο θα συζειτε θα πληρωνεις εσυ? και μετα το γαμο και οι 2? δεν ακουγεται λογικο
Ακου κατι γιατι δεν καταλαβες καλα.
Αλλο το να χεις γκομενα και να βγαινετε,αλλο το να συζεις και αλλο να παντρευτεις.
Στο πρωτο το ξεκαθαρισα,στα αλλα 2 εννοειται οτι μοιραζονται τα εξοδα αμα δουλευει κ η γυναικα βεβαια.
Οχι ομως να καθεται ο αντρας κ να τα τρωει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom