poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Καυλιαρη δε μας ειπες που βρισκεται τωρα η κοπελα αυτη? Τι κανει στη ζωη της? Βρικε καποιον που ειναι πιστος κ εντιμος ή εμπλεξε με αρχιδια (σαν εσενα)?Διαβαζω πολλα και ενδιαφεροντα στον εν λογο σαιτ και αποφασισα να πω και γω μια γνωμη..οταν ημουν 27 ετων (τωρα 37) ειχα γνωρισει μια καταπληκτικη κοπελα 24 ετων και συζησαμε μαζι για 3 χρονια..εμενε στην Κορινθο και πηγα και γω εκει μια και ειχε και δικο της σπιτι εκει..επι 3,5 χρονια δεν εργαζομουνα και ολα τα εξοδα τα ειχε αναλαβει η κοπελα..μιλαμε για μια κοπελα που ουτε καν βαφοτανε ουτε πηγαινε να σηκωσει τα μαγαζια στις εκπτωσεις..πολυ προσγειωμενη εργατικη και παρθενα(τουλαχιστον ετσι την βρηκα εγω..πολλοι φιλοι μου ειπαν μηπως ειχε κανει παρθενοραφη κλπ)..ομως εγω καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα ξενογαμουσα συνηθως πορνες και πολλες φορες με χρηματα που μου ειχε δωσει η κοπελα εννοειται για τα προσωπικα μου εξοδα..και το θεωρουσα και μαγκια αυτο, γιατι ετσι νομιζα πως επρεπε να λειτουργει ενας αντρας..μια του κλεφτη δυο του κλεφτη με ειδε μια γνωστη της να ειμαι με κοπελα(οχι πορνη) στην παραλια της Βαρκιζας..να μην μακρυγορω χωρισαμε αν ακι αυτη ηθελε να με συγχωρεσει..τωρα στα 37 μου βγαινω ολο με ξεκωλα και δεν εχω ξαναβρει τετοια κοπελα..και λεω μηπως τελικα εχουμε πεσει ολοι στην λουμπα οτι ειναι μαγκια ναχουμε πολλες γκομενες να πηδαμε απο δω κι απο κει, και να κερατωνουμε τις γυναικες μας η τις κοπελες μας(κατι σαν must δηλαδη)..μηπως η πραγματικη μαγκια ειναι να ειμαστε με μια κοπελα, να κανουμε οικογενεια και να ειμαστε αφοσιωμενοι σ αυτην..ακουω γνωμες..
Παντως για την ιστορια, να γαμας καθε μερα καινουργια ψηφισα! Ξεκωλιαρες φορ εβερ!!