Νέα

Ποια ειναι η πραγματικη μαγκια στον αντρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι

• να βρει μια γκομενα και να της τα "τρωει"

Ψήφοι: 16 13,9%
  • να πηδαει καθε μερα και αλλη

Ψήφοι: 20 17,4%
  • να κανει οικογενεια και ναναι αφοσιωμενος σ αυτην..

Ψήφοι: 44 38,3%
  • να κανει οικογενεια αλλα να ξενογαμαει κιολας

Ψήφοι: 35 30,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Διαβαζω πολλα και ενδιαφεροντα στον εν λογο σαιτ και αποφασισα να πω και γω μια γνωμη..οταν ημουν 27 ετων (τωρα 37) ειχα γνωρισει μια καταπληκτικη κοπελα 24 ετων και συζησαμε μαζι για 3 χρονια..εμενε στην Κορινθο και πηγα και γω εκει μια και ειχε και δικο της σπιτι εκει..επι 3,5 χρονια δεν εργαζομουνα και ολα τα εξοδα τα ειχε αναλαβει η κοπελα..μιλαμε για μια κοπελα που ουτε καν βαφοτανε ουτε πηγαινε να σηκωσει τα μαγαζια στις εκπτωσεις..πολυ προσγειωμενη εργατικη και παρθενα(τουλαχιστον ετσι την βρηκα εγω..πολλοι φιλοι μου ειπαν μηπως ειχε κανει παρθενοραφη κλπ)..ομως εγω καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα ξενογαμουσα συνηθως πορνες και πολλες φορες με χρηματα που μου ειχε δωσει η κοπελα εννοειται για τα προσωπικα μου εξοδα..και το θεωρουσα και μαγκια αυτο, γιατι ετσι νομιζα πως επρεπε να λειτουργει ενας αντρας..μια του κλεφτη δυο του κλεφτη με ειδε μια γνωστη της να ειμαι με κοπελα(οχι πορνη) στην παραλια της Βαρκιζας..να μην μακρυγορω χωρισαμε αν ακι αυτη ηθελε να με συγχωρεσει..τωρα στα 37 μου βγαινω ολο με ξεκωλα και δεν εχω ξαναβρει τετοια κοπελα..και λεω μηπως τελικα εχουμε πεσει ολοι στην λουμπα οτι ειναι μαγκια ναχουμε πολλες γκομενες να πηδαμε απο δω κι απο κει, και να κερατωνουμε τις γυναικες μας η τις κοπελες μας(κατι σαν must δηλαδη)..μηπως η πραγματικη μαγκια ειναι να ειμαστε με μια κοπελα, να κανουμε οικογενεια και να ειμαστε αφοσιωμενοι σ αυτην..ακουω γνωμες..
Καυλιαρη δε μας ειπες που βρισκεται τωρα η κοπελα αυτη? Τι κανει στη ζωη της? Βρικε καποιον που ειναι πιστος κ εντιμος ή εμπλεξε με αρχιδια (σαν εσενα)?
Παντως για την ιστορια, να γαμας καθε μερα καινουργια ψηφισα! Ξεκωλιαρες φορ εβερ!!  :rockon:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Δες τα ζώα γύρω σου: Σκύλους, γάτες, κοκκόρους, πρόβατα, λύκους, σκίουρους, αρκούδες, περιστέρια, κλπ.
Δεν υπάρχει θέμα μονογαμίας, το κυνήγι της γκόμενας είναι μέσα στη φύση τους.
Έτσι και σε μας.
Η μονογαμία είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ επιβολή, δεν είναι έμφυτο χαρακτηριστικό. Εφαρμόζωντας την πάμε κόντρα στη φύση, όχι όταν κάνουμε αυτό μου βγαίνει από το DNA μας.

ΠΕΣ ΤΑ!!!!  :woldman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μαγκια ειναι να εισαι νωντοτυπος  :sunglasses:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Αντρας ειναι αυτος που κανει 150+ κιλα παγκο

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
Καυλιαρη δε μας ειπες που βρισκεται τωρα η κοπελα αυτη? Τι κανει στη ζωη της? Βρικε καποιον που ειναι πιστος κ εντιμος ή εμπλεξε με αρχιδια (σαν εσενα)?
Παντως για την ιστορια, να γαμας καθε μερα καινουργια ψηφισα! Ξεκωλιαρες φορ εβερ!!  :rockon:

τυπε μην περιμενεις απαντηση απ'τον τυπο.dead men tell no tales  :S

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
34
Πόντοι
246
Να, είναι ΑΝΤΡΑΣ! όχι στον κωλο! αλλά στον χαρακτήρα… και στην καρδία…. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom