Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΕμπαινε για τις κριτικες μονο μαλλον![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΕμπαινε για τις κριτικες μονο μαλλον![]()
![]()
Γιατί δύσκολο είναι να ψάχνει κανείς?Περιέργως βεβαια, ως "καινουργια" ηξερες να ψαξεις ένα θρεντ ανενεργο εδώ και ενάμισι μηνα και να ποσταρεις.
Εγω όταν πρωτογραφτηκα παντως δεν ηξερα ουτε το προφιλ μου να βρω, όχι παλια θρεντ.Γιατί δύσκολο είναι να ψάχνει κανείς?![]()
Περιέργως βεβαια, ως "καινουργια" ηξερες να ψαξεις ένα θρεντ ανενεργο εδώ και ενάμισι μηνα και να ποσταρεις.
Ποσο λιγα ξερεις για τις γυναικες.Τέτοια τους λες όταν τις πρωτογνωρίζεις τύπε και μετά δεν σου κάθονται!![]()
Ποσο λιγα ξερεις για τις γυναικες.
Δεν πειραζει. Δεν θελω να τις γνωρισω, θελω να τις πηδηξω. Δεν με χαλαει.Κάποιος που λέει ότι γνωρίζει έστω και το παραμικρό, είναι αυτός που πραγματικά δεν γνωρίζει τίποτα για τις γυναίκες. Αφού ο Σωκράτης όταν είπε το εν οίδα λογικά για γκόμενα το λεγε.
Έχω τελειώσει πληροφορική, δεν είναι τίποτα να σερφάρεις σε φόρουμ από 11 χρονών ασχολούμαι.Ποσο λιγα ξερεις για τις γυναικες.
Έχω τελειώσει πληροφορική
Το ξερεις θετικα???1.60, 75 κιλά με γυαλιά και καυλόσπυρα
Πολλά κιλά δεν λες τύπε?1.60, 75 κιλά με γυαλιά και καυλόσπυρα
Άστον καλέ σαν κακιά πεθερά κάνει, με τη μεζούρα και τη ζυγαριά στο χέρι στάνταρ κυκλοφορεί ο τύπος!Πολλά κιλά δεν λες τύπε?
Βλεπω εχεις βαλει και αβαταρ και υπογραφη...Μηπως εχεις παρει και Μαστερ???Έχω τελειώσει πληροφορική, δεν είναι τίποτα να σερφάρεις σε φόρουμ από 11 χρονών ασχολούμαι.
Συλλογή cv κάνεις εσύ?Βλεπω εχεις βαλει και αβαταρ και υπογραφη...Μηπως εχεις παρει και Μαστερ???![]()
Βλεπω εχεις βαλει και αβαταρ και υπογραφη...Μηπως εχεις παρει και Μαστερ???![]()
1.60, 75 κιλά με γυαλιά και καυλόσπυρα
Πολλά κιλά δεν λες τύπε?