Νέα

Ποια ειναι η πραγματικη μαγκια στον αντρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι

• να βρει μια γκομενα και να της τα "τρωει"

Ψήφοι: 16 13,9%
  • να πηδαει καθε μερα και αλλη

Ψήφοι: 20 17,4%
  • να κανει οικογενεια και ναναι αφοσιωμενος σ αυτην..

Ψήφοι: 44 38,3%
  • να κανει οικογενεια αλλα να ξενογαμαει κιολας

Ψήφοι: 35 30,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Μαγκιά στον άντρα τη σήμερον η μέρα είναι να μην είναι θύμα και αγαπούλης της ελλεινίδας. Να ξέρει να διαολοστέλνει και να φεύγει με τη πρώτη υποψία πρηξαρχιδισμού και να μην έχει ανάγκη κανένα μουνί.omorfoulis.

Επισκέπτης
Μαγκιά στον άντρα τη σήμερον η μέρα είναι να μην είναι θύμα και αγαπούλης της ελλεινίδας. Να ξέρει να διαολοστέλνει και να φεύγει με τη πρώτη υποψία πρηξαρχιδισμού και να μην έχει ανάγκη κανένα μουνί.omorfoulis.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Nα μην εξαρτασαι απο τιποτα,αυτη πιστευω ειναι η πραγματικη μαγκια ενος ανδρα

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να μπορείς να παίρνεις πίπα στον εαυτό σου  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

Με τρεις χιλιάδες δραχμές γαμαγαμε το 2001
ωραιες Ρωσίδες ! Στα μπουρδελακια !

Μετά τις απέλασε ο Σημιτης !

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μαγκια ειναι να μην εχεις αναγκη το μουνι καμιας ελληνιδας.μαγκια ειναι η ανεξαρτησια της πουτσα σου.μαγκια ειναι να λες οχι στο υπερκοστολογιμενο αιδοιο της ελληνιδας μπριζολας

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Μαγκια ειναι να μην εχεις αναγκη το μουνι καμιας ελληνιδας.μαγκια ειναι η ανεξαρτησια της πουτσα σου.μαγκια ειναι να λες οχι στο υπερκοστολογιμενο αιδοιο της ελληνιδας μπριζολας
οι ξενες τι λενε γιαυτο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πωπω πονεμενος εισαι ρε μαγκα  :2funny: :2funny: :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μαγκια ειναι το να βγαινει χρημα

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
αναλογως σε τι ηλικια ειμαστε...(γνωμη μου)
εγω ας πουμε που ειμαι 32 χρονων, λεω οτι μεχρι τα 35 - 36 θα πηδαω οτι μου καθεται...
μετα θα "σοβαρεψω" λογω ηλικιας...η αν βρω την καταλληλη σε πιο μικρη ηλικια

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Να μπορείς να παίρνεις πίπα στον εαυτό σου  :grin:
Τυπε εχω ακουσει οτι οταν παιρνεις πιπα στον εαυτο σου νιωθεις πιο πολυ σαν να εχεις μια πουτσα στο στομα σου παρα σα να σου παιρνουν πιπα...

Επισκέπτης
Δες τα ζώα γύρω σου: Σκύλους, γάτες, κοκκόρους, πρόβατα, λύκους, σκίουρους, αρκούδες, περιστέρια, κλπ.
Δεν υπάρχει θέμα μονογαμίας, το κυνήγι της γκόμενας είναι μέσα στη φύση τους.
Έτσι και σε μας.
Η μονογαμία είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ επιβολή, δεν είναι έμφυτο χαρακτηριστικό. Εφαρμόζωντας την πάμε κόντρα στη φύση, όχι όταν κάνουμε αυτό μου βγαίνει από το DNA μας.

Πιστεύω στην συντροφικότητα, στην εμπιστοσύνη, στη μονογαμία. Όχι αξιωματικά. Αλλά για μένα δύο άνθρωποι είναι μαζί γιατί αποφασίζουν ότι δεν θέλουν να είναι με κανέναν άλλον. Δεν το επιβάλλουν στον εαυτό τους, δεν λένε «α, τώρα είμαι μ’αυτόν, άρα δεν μπορώ να είμαι με κανέναν άλλο, μου απαγορεύεται να κοιτάω άλλους, να φλερτάρω, να κοιμάμαι με όποιον μου γυαλίσει». Θέλουν τόσο πολύ κάποιον, που δεν υπάρχει κανένας πόθος, καμία έλξη που να υπερκαλύπτει τον έρωτα ή την αγάπη προς τον έναν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πιστεύω στην συντροφικότητα, στην εμπιστοσύνη, στη μονογαμία. Όχι αξιωματικά. Αλλά για μένα δύο άνθρωποι είναι μαζί γιατί αποφασίζουν ότι δεν θέλουν να είναι με κανέναν άλλον. Δεν το επιβάλλουν στον εαυτό τους, δεν λένε «α, τώρα είμαι μ’αυτόν, άρα δεν μπορώ να είμαι με κανέναν άλλο, μου απαγορεύεται να κοιτάω άλλους, να φλερτάρω, να κοιμάμαι με όποιον μου γυαλίσει». Θέλουν τόσο πολύ κάποιον, που δεν υπάρχει κανένας πόθος, καμία έλξη που να υπερκαλύπτει τον έρωτα ή την αγάπη προς τον έναν.
Περιέργως βεβαια, ως "καινουργια" ηξερες να ψαξεις ένα θρεντ ανενεργο εδώ και ενάμισι μηνα και να ποσταρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom