Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 132
- Πόντοι
- 146
21 ψύφους να κάνει οικογένεια και να είναι αφοσιωμένη ..... μασκαράδες του site !! ![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Πολλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό κάνουν εναν αντρα "μάγκα". Πολλά απ'αυτά που πιστευω εγω οτι τον κανουν μαγκα θα δυσαρεστήσουν κάποιους εδω μέσα και δεν εχει νόημα να μπαινω σε τετοιες διαδικασίες.
Μια παρατηρηση μόνο: σίγουρα μάγκας δεν ειναι αυτός που τον πιάνει κρίση ηλικίας και ψάχνει "ενα καλόβολο και καλόψυχο" κοριτσι να ανοιξει σπιτι- κι ας ειναι όποια να'ναι. Μάγκας ειναι αυτός που τιμά τις επιλογές του και οι επιλογές του τον τιμούν!
Διαβαζω πολλα και ενδιαφεροντα στον εν λογο σαιτ και αποφασισα να πω και γω μια γνωμη..οταν ημουν 27 ετων (τωρα 37) ειχα γνωρισει μια καταπληκτικη κοπελα 24 ετων και συζησαμε μαζι για 3 χρονια..εμενε στην Κορινθο και πηγα και γω εκει μια και ειχε και δικο της σπιτι εκει..επι 3,5 χρονια δεν εργαζομουνα και ολα τα εξοδα τα ειχε αναλαβει η κοπελα..μιλαμε για μια κοπελα που ουτε καν βαφοτανε ουτε πηγαινε να σηκωσει τα μαγαζια στις εκπτωσεις..πολυ προσγειωμενη εργατικη και παρθενα(τουλαχιστον ετσι την βρηκα εγω..πολλοι φιλοι μου ειπαν μηπως ειχε κανει παρθενοραφη κλπ)..ομως εγω καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα ξενογαμουσα συνηθως πορνες και πολλες φορες με χρηματα που μου ειχε δωσει η κοπελα εννοειται για τα προσωπικα μου εξοδα..και το θεωρουσα και μαγκια αυτο, γιατι ετσι νομιζα πως επρεπε να λειτουργει ενας αντρας..μια του κλεφτη δυο του κλεφτη με ειδε μια γνωστη της να ειμαι με κοπελα(οχι πορνη) στην παραλια της Βαρκιζας..να μην μακρυγορω χωρισαμε αν ακι αυτη ηθελε να με συγχωρεσει..τωρα στα 37 μου βγαινω ολο με ξεκωλα και δεν εχω ξαναβρει τετοια κοπελα..και λεω μηπως τελικα εχουμε πεσει ολοι στην λουμπα οτι ειναι μαγκια ναχουμε πολλες γκομενες να πηδαμε απο δω κι απο κει, και να κερατωνουμε τις γυναικες μας η τις κοπελες μας(κατι σαν must δηλαδη)..μηπως η πραγματικη μαγκια ειναι να ειμαστε με μια κοπελα, να κανουμε οικογενεια και να ειμαστε αφοσιωμενοι σ αυτην..ακουω γνωμες..
Μη μου κάνεις τον χαζό , ξερεις τι εννοω.
Τι θα πει "οι επιλογές μου με τιμουν"? Να νιωθεις περηφανος γι'αυτες , να σε αντιπροσωπευουν!
Οταν μιλάμε για ερωτικες σχεσεις ας πουμε, η γυναικα που θα διαλεξεις να παντρευτεις (ή θα κανεις μακροχρόνια σχεση) κατα τη γνωμη μου πρεπει να ειναι μια γυναικα για την οποία να νιωθεις περηφανος που την εχεις διπλα σου. Να ειναι φιλη σου, να την εκτιμας σαν προσωπικότητα , να την θεωρεις και γαμω τα ατομα. Να μπορεις να πεις "αυτη η γυναικα μου αξιζει"!
Το να τιμας τις επιλογες σου, επισης αυτονόητο. Το να κερατωνεις τη σχεση σου/γυναικα σου με πουτανες ή μη, δε σε τιμά σαν άτομο. Πολύ πιο εντιμο ειναι να μεινεις μόνος σου απο επιλογή και να κάνεις εφημερες σχεσεις ή μονο σεξ. Το "να βρω ενα καλόβολο κοριτσι" ειναι μεν θεμιτό και ισως αναγκαστικό για κάποιος ανθρωπους και δεν το κατακρινω. Αλλα δε θα τον πω και μαγκα καποιον που κανει με μια τετοια επιλογη και μετά γκρινιαζει σε ολο τον κόσμο για "την πρηξαρχιδω τη γυναικα του". Γυναικα σου ειναι ρε μαλάκα, εσυ τη διαλεξες, εσένα αντανακλα αυτη η επιλογη!
Εννοειται οτι ολα τα παραπανω ισχυουν και για τις γυναικες ετσι? Και γενικά για τις επιλογες στη ζωη μας, οχι μονο για τα ερωτικά. Βλέπε: "δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι" κλπ
*Και φυσικά όλα αυτα τα λέω εξηγόντας ενα απο τα (πολλά) χαρακτηριστικά που κανουν καποιον μάγκα. Το τι κάνει ο μέσος ανθρωπος ασ'το....
Καλά ολα αυτά αλλά γιατι αναρωτιόμαστε συνεχώς για τους ανδρες?
Η πραγματικη μαγκια της συγχρονης γυναικας ποια ειναι?
το να την χυνει οποιος περπαταει και στα 35-40 να παντρευεται εναν μαλακα πρωην μπουρδελιαρη που το παιζει βγαλμενος και χορτασμενος απο την ζωη?
respectΚαλά ολα αυτά αλλά γιατι αναρωτιόμαστε συνεχώς για τους ανδρες?
το να την χυνει οποιος περπαταει και στα 35-40 να παντρευεται εναν μαλακα πρωην μπουρδελιαρη που το παιζει βγαλμενος και χορτασμενος απο την ζωη?
Οταν η γυναικα κανει την διακριση και δενα φηνει οποιον περπαταει να την χυνει και δεν της αρεσουν οι αντρες οι μπουρδελιαρηδες τις αποκαλουμε πουτανες και καριολες και οτι εχουν τη μυτη ψηλα.Ρε μαγκες...φασκουμε και αντιφασκουμε μαλλον.Καλά ολα αυτά αλλά γιατι αναρωτιόμαστε συνεχώς για τους ανδρες?
οχι.....να αυτοικανοποιειται με ολα τα εργαλεια που εχει το σεξσοπ....δονητες,σφηνες,μπιλιες πρωκτου,fucking machines και στα 45 να παιρνει και ενα λυκοσκυλοΚαλά ολα αυτά αλλά γιατι αναρωτιόμαστε συνεχώς για τους ανδρες?
Αδερφε δεν χρειαζεται να εξαπτεσαι.Απο ζηλια τα λεμε επειδη εμας δε μας καθεται ουτε τυφλη πουτανα. Απο μεσα μας θα θελαμε οταν μεγαλωσουμε να σου μοιασουμε.gl,saul ΟΣΟ φεμινιστες και αν το παιξετε εδω και στα αλλα θρεντς, παρτε το χαμπαρι:ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ και ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ δεν θα σας κανει εκπτωση στα στουντιο!
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΛΥΦΕΤΕ!
man μηπως μπερδευεσαι;gl,saul ΟΣΟ φεμινιστες και αν το παιξετε εδω και στα αλλα θρεντς, παρτε το χαμπαρι:ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ και ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ δεν θα σας κανει εκπτωση στα στουντιο!
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΛΥΦΕΤΕ!
κανουν και εκτρωσεις στο τελος διαφθειρονται
Κι αυτές οι εκτρώσεις, οδηγούν πολλούς wanna-be μπαμπάδες που τις φορτώνονται
να σκάνε 15.000€-ρες και να πηγαίνουν στο μικρό δωματιάκι με τα τσοντοπεριοδικά
και το σωλήνα στο χέρι ....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ....
Τα δίδυμα πλέον , έχουν γίνει πινακίδα νέον για τον άνδρα
που γράφει ....
ΕΣΚΑΣΑ 15.000€ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑ
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΕ ΠΟΡΝΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ .....