Νέα

Ποια ειναι η πραγματικη μαγκια στον αντρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι

• να βρει μια γκομενα και να της τα "τρωει"

Ψήφοι: 16 13,9%
  • να πηδαει καθε μερα και αλλη

Ψήφοι: 20 17,4%
  • να κανει οικογενεια και ναναι αφοσιωμενος σ αυτην..

Ψήφοι: 44 38,3%
  • να κανει οικογενεια αλλα να ξενογαμαει κιολας

Ψήφοι: 35 30,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κι αυτές οι εκτρώσεις, οδηγούν πολλούς wanna-be μπαμπάδες που τις φορτώνονται
να σκάνε 15.000€-ρες και να πηγαίνουν στο μικρό δωματιάκι με τα τσοντοπεριοδικά
και το σωλήνα στο χέρι ....
(Σαν τον Ακάλυπτο στο περίφημο σήριαλ).

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ....

Τα δίδυμα πλέον , έχουν γίνει πινακίδα νέον για τον άνδρα
που γράφει ....

ΕΣΚΑΣΑ 15.000€ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑ
ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΕ ΠΟΡΝΟΠΕΡΙΟΔΙΚΑ .....
επρεπε η καριολα ελλεηνιδα να πληρωνει ρουμανα πουτανα τουλαχιστον να ερχεται σπιτι να σου παιρνει πιπα ,να τα παιρνει στο στομα και να τα πηγαινει αυτη για εξεταση....fair enough για εξιλεωση

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
επρεπε η καριολα ελλεηνιδα να πληρωνει ρουμανα πουτανα τουλαχιστον να ερχεται σπιτι να σου παιρνει πιπα ,να τα παιρνει στο στομα και να τα πηγαινει αυτη για εξεταση....fair enough για εξιλεωση
Μπορει να εχει ερθει απο προηγουμενο ραντεβου και το παιδι σου να βγει μαυρακι.... :grin:

Επισκέπτης
Το να εισαι ανεργος και να σε συντηρει για ενα διαστημα η γυναικα σου ή η γκομενα δεν ειναι κακο. Ειναι απλα, ανακατανομη του πλουτου.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Διαβαζω πολλα και ενδιαφεροντα στον εν λογο σαιτ και αποφασισα να πω και γω μια γνωμη..οταν ημουν 27 ετων (τωρα 37) ειχα γνωρισει μια καταπληκτικη κοπελα 24 ετων και συζησαμε μαζι για 3 χρονια..εμενε στην Κορινθο και πηγα και γω εκει μια και ειχε και δικο της σπιτι εκει..επι 3,5 χρονια δεν εργαζομουνα και ολα τα εξοδα τα ειχε αναλαβει η κοπελα..μιλαμε για μια κοπελα που ουτε καν βαφοτανε ουτε πηγαινε να σηκωσει τα μαγαζια στις εκπτωσεις..πολυ προσγειωμενη εργατικη και παρθενα(τουλαχιστον ετσι την βρηκα εγω..πολλοι φιλοι μου ειπαν μηπως ειχε κανει παρθενοραφη κλπ)..ομως εγω καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα ξενογαμουσα συνηθως πορνες και πολλες φορες με χρηματα που μου ειχε δωσει η κοπελα εννοειται για τα προσωπικα μου εξοδα..και το θεωρουσα και μαγκια αυτο, γιατι ετσι νομιζα πως επρεπε να λειτουργει ενας αντρας..μια του κλεφτη δυο του κλεφτη με ειδε μια γνωστη της να ειμαι με κοπελα(οχι πορνη) στην παραλια της Βαρκιζας..να μην μακρυγορω χωρισαμε αν ακι αυτη ηθελε να με συγχωρεσει..τωρα στα 37 μου βγαινω ολο με ξεκωλα και δεν εχω ξαναβρει τετοια κοπελα..και λεω μηπως τελικα εχουμε πεσει ολοι στην λουμπα οτι ειναι μαγκια ναχουμε πολλες γκομενες να πηδαμε απο δω κι απο κει, και να κερατωνουμε τις γυναικες μας η τις κοπελες μας(κατι σαν must δηλαδη)..μηπως η πραγματικη μαγκια ειναι να ειμαστε με μια κοπελα, να κανουμε οικογενεια και να ειμαστε αφοσιωμενοι σ αυτην..ακουω γνωμες..
φιλαρακι μην στεναχωριεσαι, σε ολους εχει τυχει τετοια κατασταση και να ξερεις, η οικογενεια δεν σε πνιγει μονο αν η αλλη ειναι καριολα, συμβαινει και με τα καλα κοριτσια.

Αν το γυρισεις  και λιγο αναποδα αφου σε ταιζε τοσα χρονια ενω εσυ ρεμαλευες ειναι μαλακισμενη , δεν κανει για συζυγος. Για μαμα ισως, αλλα και αυτο υπο συζητηση.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Η πολλή και ανεξέλεγκτη μαγκιά βλάπτει, όπως και οτιδήποτε υπερβολικό...

Από εκεί και πέρα, μάθε να βάζεις φρένο όταν σε παίρνει η κατηφόρα, γιατί ο δρόμος με τις ατέλειωτες γκόμενες καταλήγει σε ατέλειωτες μοναξιές και θέλει κότσια να τον τραβήξεις μέχρι τέλους... :sunglasses:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Διαβαζω πολλα και ενδιαφεροντα στον εν λογο σαιτ και αποφασισα να πω και γω μια γνωμη..οταν ημουν 27 ετων (τωρα 37) ειχα γνωρισει μια καταπληκτικη κοπελα 24 ετων και συζησαμε μαζι για 3 χρονια..εμενε στην Κορινθο και πηγα και γω εκει μια και ειχε και δικο της σπιτι εκει..επι 3,5 χρονια δεν εργαζομουνα και ολα τα εξοδα τα ειχε αναλαβει η κοπελα..μιλαμε για μια κοπελα που ουτε καν βαφοτανε ουτε πηγαινε να σηκωσει τα μαγαζια στις εκπτωσεις..πολυ προσγειωμενη εργατικη και παρθενα(τουλαχιστον ετσι την βρηκα εγω..πολλοι φιλοι μου ειπαν μηπως ειχε κανει παρθενοραφη κλπ)..ομως εγω καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα ξενογαμουσα συνηθως πορνες και πολλες φορες με χρηματα που μου ειχε δωσει η κοπελα εννοειται για τα προσωπικα μου εξοδα..και το θεωρουσα και μαγκια αυτο, γιατι ετσι νομιζα πως επρεπε να λειτουργει ενας αντρας..μια του κλεφτη δυο του κλεφτη με ειδε μια γνωστη της να ειμαι με κοπελα(οχι πορνη) στην παραλια της Βαρκιζας..να μην μακρυγορω χωρισαμε αν ακι αυτη ηθελε να με συγχωρεσει..τωρα στα 37 μου βγαινω ολο με ξεκωλα και δεν εχω ξαναβρει τετοια κοπελα..και λεω μηπως τελικα εχουμε πεσει ολοι στην λουμπα οτι ειναι μαγκια ναχουμε πολλες γκομενες να πηδαμε απο δω κι απο κει, και να κερατωνουμε τις γυναικες μας η τις κοπελες μας(κατι σαν must δηλαδη)..μηπως η πραγματικη μαγκια ειναι να ειμαστε με μια κοπελα, να κανουμε οικογενεια και να ειμαστε αφοσιωμενοι σ αυτην..ακουω γνωμες..

Σκέφτηκες ποτέ το λάθος timming? Στην ηλικί που ήσουν τότε θα έπρεπε να βγαίνεις με τα ξέκωλα που βγαίνεις τώρα και στην ηλικία που είσαι τώρα να κάνεις τη σχέση που είχες τότε. Σου έκανε πλάκα η ζωή σου. Τέλος πάντων.. κρίμα όχι για τα λεφτά, ούτε για τη βολή που σου είχε, κρίμα μόνο αν σου λείπει σαν άνθρωπος, σα σύντροφος, σαν παρέα και τίποτα άλλο.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Λοιπον φιλε ΟΛΑ τα πρωτευοντα θηλαστικα (δηλαδη ανθρωποειδη μαζι με λεμουριους και καποια ακομη) ειναι ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΑ. Δεν ειμαστε δελφινια. Το αρσενικο θελει να πηγαινει με πολλα θηλυκα για να ικανοποιηθει και να ειναι σιγουρο οτι καποιοι απο τους απογονους που θα κανουν ειναι δικο του, οποτε συνηθως φτιαχνουν αγελες με κυριαρχο αρσενικο που εχει το χαρεμι. Τα θηλυκα παλι επιλεγουν τον κυριαρχο αρχηγο ωστε τα παιδια τους να ειναι δυνατα κλπ αλλα πανε και με νεαρα φιλοδοξα. Αρα και αρσενικα και θηλυκα εχουν απο φυση τους πολλους συντροφους. Εσυ αισθανεσαι ετσι γιατι δεν ειδες ακομη αναπαραγωγικο αποτελεσμα. Αν εμενες με μια μονιμα τοτε θα αισθανοσουν την ελλειψη οτι δεν εχεις αλλες. Αν αισθανεσαι λοιπον μονος και θελεις οικογενεια παιδια κτλ παντρεψου μια και μη σε νοιαζει αν καποτε ειχες βρει καλυτερη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μια γνωμη για αρχη ειναι οτι εισαι ενα τελειωμενο κοπροσκυλο,διχως ιχνος αξιοπρεπειας και αυτοσεβασμου.

ακομη και σημερα τη νοσταλγεις οχι για συναισθηματικους λογους,αλλα λογω ελειψης παροχων.

η πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι η Ακεραιοτητα,απο την οποια εσυ απεχεις παρασαγγας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μια γνωμη για αρχη ειναι οτι εισαι ενα τελειωμενο κοπροσκυλο,διχως ιχνος αξιοπρεπειας και αυτοσεβασμου.

ακομη και σημερα τη νοσταλγεις οχι για συναισθηματικους λογους,αλλα λογω ελειψης παροχων.

η πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι η Ακεραιοτητα,απο την οποια εσυ απεχεις παρασαγγας.
Tον απαξίωσες τύπε  :huh:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.699
Πόντοι
3.656
τυποι μονο ο λιλας κατεχει το μυστικο της αληθινης μαγκιας στον αντρα  :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυποι μονο ο λιλας κατεχει το μυστικο της αληθινης μαγκιας στον αντρα  :S
Εκεινο που λεει αντρας είναι εκεινος που τον εφαγε και δεν του αρεσε;
Αυτος εχει κολλήσει στις δοκιμες!!! :grin: :grin: :grin: :2funny:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Το επαιζες γαμιας κ ομορφος τοτε κ αυτο γιατι σου το επετρεψε μια κοπελα με χαμηλη αυτοεκτιμηση.Τετοια ψαχνεις κ τωρα;Θελεις ακομη να εισαι τεμπελοσκυλο κ ανευθυνος;Βρες μια που να σου αρεσει να κανει καλο σεξ κ να εχει αξιοπρεπεια.Το ξενοπηδημα στο μπουρδελο η εξω ειναι αναποφευκτο αν σε ενδιαφερει το σεξ.Ειναι σαν να λεμε οτι θα τρως μια ζωη οτι μαγειρευει η γυναικα σου η δεν θα πληρωσεις ποτε για να φας καλο φαγητο εξω

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μαγκια στον αντρα ειναι να γαμαει και να μην κανει σχεσεις.να μην ειναι πιρφορος δηλαδη.η αν εχει σχεση να γαμαει και πουτανες μαζι.η πουτσα εχει πολλες αναγκες και μαγκας ειναι αυτος που τις αποδεχεται

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.071
Πόντοι
1.686

Μαγκιά στον άντρα είναι
να μην είναι κακομαθημένος μπούλης ,παρτάκιας ,
όπως οι περισσότεροι Νεοέλληνες .

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Μαγκιά στον άντρα είναι
να μην είναι κακομαθημένος μπούλης ,παρτάκιας ,
όπως οι περισσότεροι Νεοέλληνες .
μαγκια στον αντρα ειναι να καταφερει να ειναι κακομαθημενος , μπουλης , παρτακιας σε αντιθεση με την πλειοψηφια που ειναι θυματα
γυναικων κακομαθημενων, στρουμπουλων πολλες φορες και παρτακισσων που τους νοιαζει μονο ο εαυτουλης τους και γραφουν τις αναγκες του αντρα, ελλεϊνιδων

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μαγκια στον αντρα ειναι να καταφερει να ειναι κακομαθημενος , μπουλης , παρτακιας σε αντιθεση με την πλειοψηφια που ειναι θυματα
γυναικων κακομαθημενων, στρουμπουλων πολλες φορες και παρτακισσων που τους νοιαζει μονο ο εαυτουλης τους και γραφουν τις αναγκες του αντρα, ελλεϊνιδων
:rockon: κατω ο αιδοιοκρατισμος.ναι στην υγιη αντρικη σεξουαλικοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom