Νέα

Ποια ειναι η πραγματικη μαγκια στον αντρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι

• να βρει μια γκομενα και να της τα "τρωει"

Ψήφοι: 16 13,9%
  • να πηδαει καθε μερα και αλλη

Ψήφοι: 20 17,4%
  • να κανει οικογενεια και ναναι αφοσιωμενος σ αυτην..

Ψήφοι: 44 38,3%
  • να κανει οικογενεια αλλα να ξενογαμαει κιολας

Ψήφοι: 35 30,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Διαβαζω πολλα και ενδιαφεροντα στον εν λογο σαιτ και αποφασισα να πω και γω μια γνωμη..οταν ημουν 27 ετων (τωρα 37) ειχα γνωρισει μια καταπληκτικη κοπελα 24 ετων και συζησαμε μαζι για 3 χρονια..εμενε στην Κορινθο και πηγα και γω εκει μια και ειχε και δικο της σπιτι εκει..επι 3,5 χρονια δεν εργαζομουνα και ολα τα εξοδα τα ειχε αναλαβει η κοπελα..μιλαμε για μια κοπελα που ουτε καν βαφοτανε ουτε πηγαινε να σηκωσει τα μαγαζια στις εκπτωσεις..πολυ προσγειωμενη εργατικη και παρθενα(τουλαχιστον ετσι την βρηκα εγω..πολλοι φιλοι μου ειπαν μηπως ειχε κανει παρθενοραφη κλπ)..ομως εγω καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα ξενογαμουσα συνηθως πορνες και πολλες φορες με χρηματα που μου ειχε δωσει η κοπελα εννοειται για τα προσωπικα μου εξοδα..και το θεωρουσα και μαγκια αυτο, γιατι ετσι νομιζα πως επρεπε να λειτουργει ενας αντρας..μια του κλεφτη δυο του κλεφτη με ειδε μια γνωστη της να ειμαι με κοπελα(οχι πορνη) στην παραλια της Βαρκιζας..να μην μακρυγορω χωρισαμε αν ακι αυτη ηθελε να με συγχωρεσει..τωρα στα 37 μου βγαινω ολο με ξεκωλα και δεν εχω ξαναβρει τετοια κοπελα..και λεω μηπως τελικα εχουμε πεσει ολοι στην λουμπα οτι ειναι μαγκια ναχουμε πολλες γκομενες να πηδαμε απο δω κι απο κει, και να κερατωνουμε τις γυναικες μας η τις κοπελες μας(κατι σαν must δηλαδη)..μηπως η πραγματικη μαγκια ειναι να ειμαστε με μια κοπελα, να κανουμε οικογενεια και να ειμαστε αφοσιωμενοι σ αυτην..ακουω γνωμες..
πολυ συγκινητικη η ιστορια σου μυρωνα...
τυφλα να χει η πικρη μικρη μου αγαπη...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εγω αισθανομαι ασχημα που με χαρτζιλικωνει ο γερος μου αυτο τον καιρο. Οχι να με χαρτζιλικωνε και η  γκομενα μου. Ξεφτιλα πραγματικα.!

Πόσο είσαι τύπε;

Να μου πείς και φοιτητής να είσαι, το ίδιο και το αυτό.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Διαβαζω πολλα και ενδιαφεροντα στον εν λογο σαιτ και αποφασισα να πω και γω μια γνωμη..οταν ημουν 27 ετων (τωρα 37) ειχα γνωρισει μια καταπληκτικη κοπελα 24 ετων και συζησαμε μαζι για 3 χρονια..εμενε στην Κορινθο και πηγα και γω εκει μια και ειχε και δικο της σπιτι εκει..επι 3,5 χρονια δεν εργαζομουνα και ολα τα εξοδα τα ειχε αναλαβει η κοπελα..μιλαμε για μια κοπελα που ουτε καν βαφοτανε ουτε πηγαινε να σηκωσει τα μαγαζια στις εκπτωσεις..πολυ προσγειωμενη εργατικη και παρθενα(τουλαχιστον ετσι την βρηκα εγω..πολλοι φιλοι μου ειπαν μηπως ειχε κανει παρθενοραφη κλπ)..ομως εγω καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα ξενογαμουσα συνηθως πορνες και πολλες φορες με χρηματα που μου ειχε δωσει η κοπελα εννοειται για τα προσωπικα μου εξοδα..και το θεωρουσα και μαγκια αυτο, γιατι ετσι νομιζα πως επρεπε να λειτουργει ενας αντρας..μια του κλεφτη δυο του κλεφτη με ειδε μια γνωστη της να ειμαι με κοπελα(οχι πορνη) στην παραλια της Βαρκιζας..να μην μακρυγορω χωρισαμε αν ακι αυτη ηθελε να με συγχωρεσει..τωρα στα 37 μου βγαινω ολο με ξεκωλα και δεν εχω ξαναβρει τετοια κοπελα..και λεω μηπως τελικα εχουμε πεσει ολοι στην λουμπα οτι ειναι μαγκια ναχουμε πολλες γκομενες να πηδαμε απο δω κι απο κει, και να κερατωνουμε τις γυναικες μας η τις κοπελες μας(κατι σαν must δηλαδη)..μηπως η πραγματικη μαγκια ειναι να ειμαστε με μια κοπελα, να κανουμε οικογενεια και να ειμαστε αφοσιωμενοι σ αυτην..ακουω γνωμες..

φιλαρακι δεν ειχες ανοιξει θρεντ που ελεγες τι σου εφαγε μια στριπτιζου 45.000€και σου πουλαγε σχεση η κανω λαθος ετσι ειναι φιλε μου η ζωη μυλος οτι κανεις πολλες φορες το λουζεσε

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
φιλαρακι δεν ειχες ανοιξει θρεντ που ελεγες τι σου εφαγε μια στριπτιζου 45.000€και σου πουλαγε σχεση η κανω λαθος ετσι ειναι φιλε μου η ζωη μυλος οτι κανεις πολλες φορες το λουζεσε

Άουτσ!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Χαλάει την πιάτσα βέβαια.

Συνημμένα

• 10007069_10152163930164735_3986600849107182256_n.jpg
    10007069_10152163930164735_3986600849107182256_n.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 16

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πολλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό κάνουν εναν αντρα "μάγκα". Πολλά απ'αυτά που πιστευω εγω οτι τον κανουν μαγκα θα δυσαρεστήσουν κάποιους εδω μέσα και δεν εχει νόημα να μπαινω σε τετοιες διαδικασίες.

Μια παρατηρηση μόνο: σίγουρα μάγκας δεν ειναι αυτός που τον πιάνει κρίση ηλικίας και ψάχνει "ενα καλόβολο και καλόψυχο" κοριτσι να ανοιξει σπιτι- κι ας ειναι όποια να'ναι. Μάγκας ειναι αυτός που τιμά τις επιλογές του και οι επιλογές του τον τιμούν!

το δεύτερο δεν το ελέγχεις εσύ όμως αλλά οι ... επιλογές.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

φιλαρακι και για να μην στο παιζω παρθενος και αγιος και γω τα χω με μια κοπελα 3 χρονια εμφανισιακα μετρια ειμαι σχεδον 30 χρονων αυτη με αγαπαει με σκεφτετε με φροντιζει ερχετε καποιες μερες την εβδομαδα και μενουμε μαζι γιατι μενω μονος μου για να με φροντισει αν και εγω ειμαι ανεργος και αυτη εργαζετε λεφτα δικα της δεν τρωω αλλα τα προσωπικα της εξοδα τα καληπτει εκεινη ακομα και το φαγητο που θα φαει τις μερες που ερχετε σπιτι μου και γω μαλακιζομε δεξια και αριστερα κοιταω πως θα φλερταρω και πως θα κανω τη μια μαλακια πισω απ την αλλη με πορνες βεβαια δεν παω αλλα ωρες ωρες σκεφτομε μηπως δεν της αξιζει ολα αυτο

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
..ομως εγω καθε φορα που ανεβαινα Αθηνα ξενογαμουσα συνηθως πορνες και πολλες φορες με χρηματα που μου ειχε δωσει η κοπελα εννοειται για τα προσωπικα μου εξοδα..και το θεωρουσα και μαγκια αυτο, γιατι ετσι νομιζα πως επρεπε να λειτουργει ενας αντρας..
Ενταξει αυτο που εκανες δεν ειναι μαγκια! Γενικα στην ζωη δεν υπαρχει σωστο και λαθος! Ολα αυτα ειναι ηθικοι κανονες που δημιουργησαν οι ανθρωποι! Το θεμα ειναι οταν κανεις κατι να σκεφτεσαι τις συνεπειες των πραξεων σου! Δηλαδη οταν εχεις σχεση και γαμας αλλες γυναικες η ακομα και πορνες , αν καποια στιγμη το μαθει η γυναικα σου πρεπει να αποδεχτεις τον χωρισμο και να μην κλαιγεσαι!!! Γιατι εχω πολλους φιλους που ειχαν σχεση και γαμουσαν και αλλες και οταν το εμαθε η δικια τους κλαιγανε και παρακαλαγανε γονατιστοι! Αυτο ειναι το τραγικο! Εγω και οταν εχω σχεσεις παλι γαμαω ιεροδουλες αλλα αν το μαθει η δικια μου θα αποδεχτω τον χωρισμο και δεν θα κλαιγομαι! Αντρικια λογια!

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
έχετε πλάκα τελικά ορισμένοι.
μου αρέσει που "αναρωτιέστε" κιόλας...?

έχω την εντύπωση ώρες ώρες ότι διάφορα γράφονται εδώ μέσα, σε σοβαρό ύφος, προκειμένου να πάρουν άφεση αμαρτιών από το (όποιο) κοινό. και μετά ξανά από την αρχή τα ίδια...
όταν κάτι στην συμπεριφορά σου ή στον εαυτό σου σε ενοχλεί, είτε εμφάνιση είτε συμπεριφορά ή οτιδήποτε άλλο και θες να το αλλάξεις, το παίρνεις απόφαση και το αλλάζεις. δεν το συζητάς, δεν παίρνεις χίλιες γνώμες προηγουμένως.
δεν χρειάζεται να συζητάς αιωνίως.
έχω κολλητό μου φίλο που έχουμε περάσει άπειρες ώρες συζητώντας όταν πράγματα τον προβλημάτιζαν και ήθελε να αλλάξει αλλά ποτέ δεν έκανε το βήμα. καυγαδίσαμε αμέτρητες φορές προσπαθώντας να τον πιέσω και τελικά κατάλαβα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος πίεσης. όσο δεν ήθελε δεν άλλαζε ποτέ, μέχρι που άρχισαν οι σφαλιάρες...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
φιλαρακι και για να μην στο παιζω παρθενος και αγιος και γω τα χω με μια κοπελα 3 χρονια εμφανισιακα μετρια ειμαι σχεδον 30 χρονων αυτη με αγαπαει με σκεφτετε με φροντιζει ερχετε καποιες μερες την εβδομαδα και μενουμε μαζι γιατι μενω μονος μου για να με φροντισει αν και εγω ειμαι ανεργος και αυτη εργαζετε λεφτα δικα της δεν τρωω αλλα τα προσωπικα της εξοδα τα καληπτει εκεινη ακομα και το φαγητο που θα φαει τις μερες που ερχετε σπιτι μου και γω μαλακιζομε δεξια και αριστερα κοιταω πως θα φλερταρω και πως θα κανω τη μια μαλακια πισω απ την αλλη με πορνες βεβαια δεν παω αλλα ωρες ωρες σκεφτομε μηπως δεν της αξιζει ολα αυτο

Εσύ ρε αδερφέ προφανώς δεν ανήκεις στην ίδια "κατηγορία" με τον συναγωνιστή Μύρωνα. Ο Μύρωνας το έκανε τρόπον τινά σαν να εκμεταλευεται και ένιωθε μάγκας, τότε, γιατί τώρα έχει μετανιώσει. Εσύ απλώς έχεις βρεθεί σε μια κατάσταση τέτοια. Βέβαια το λογικό είναι  να αρχίσει να σε ενοχλεί αυτή φάση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Βρε δεν γαμιέσαι λέω εγω που θες και να παντρευτεις να παρεις στο λαιμό σου και κόσμο. Μαγκουφης να μείνεις 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
έχω την εντύπωση ώρες ώρες ότι διάφορα γράφονται εδώ μέσα, σε σοβαρό ύφος, προκειμένου να πάρουν άφεση αμαρτιών από το (όποιο) κοινό. και μετά ξανά από την αρχή τα ίδια...
Πάνω κάτω, τόπιασες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βρε δεν γαμιέσαι λέω εγω που θες και να παντρευτεις να παρεις στο λαιμό σου και κόσμο. Μαγκουφης να μείνεις 

χτυπηθηκε καποιο νευρο? εχεις ταισει γκομενο που καταδεχτηκε να σε ραντιζει? μη στραβωνεις ειναι δικαιο αντιτιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom