Νέα

Ποια ειναι η πραγματικη μαγκια στον αντρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πραγματικη μαγκια στον αντρα ειναι

• να βρει μια γκομενα και να της τα "τρωει"

Ψήφοι: 16 13,9%
  • να πηδαει καθε μερα και αλλη

Ψήφοι: 20 17,4%
  • να κανει οικογενεια και ναναι αφοσιωμενος σ αυτην..

Ψήφοι: 44 38,3%
  • να κανει οικογενεια αλλα να ξενογαμαει κιολας

Ψήφοι: 35 30,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    115

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Δηλαδη αν σε κερατωνε η γυναικα σου θα το θεωρουσες σωστο κοινωνικα και δεν θα σε ενοιαζε καθολου?

1) Συγκρίνεις ανόμοια πράματα, το κυνήγι των θηλυκών είναι φυσιολογικό (μέσα στο DNA του αρσενικού), ενώ η "αποδοχή" πολλών αρσενικών δεν είναι μέσα στη φύση του θηλυκού.
2) Αυτό που είναι στη φύση του θηλυκού είναι η επιλογή ενός ισχυρού, δυναμικού και υγειούς αρσενικού, ώστε να εξασφαλίσει ισχυρούς απογόνους.
3) Επί προσωπικού, όταν με κεράτωσε, με πείραξε. Αλλά το ξεπέρασα (αφού το έκανα κι εγώ, κατά κόρον δε - όχι μια φορά όπως αυτή).
4) Εσένα? Σε πείραξε?

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εσένα προφανώς είναι ο χαρακτήρας σου έτσι. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΤΧΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΙ. Δεν μιλάμε για έκτακτες καταστάσεις, ανεργίες κλπ.

Εγω αισθανομαι ασχημα που με χαρτζιλικωνει ο γερος μου αυτο τον καιρο. Οχι να με χαρτζιλικωνε και η  γκομενα μου. Ξεφτιλα πραγματικα.!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Εγω αισθανομαι ασχημα που με χαρτζιλικωνει ο γερος μου αυτο τον καιρο. Οχι να με χαρτζιλικωνε και η  γκομενα μου. Ξεφτιλα πραγματικα.!

Έλα ντε.. πώς αντέχουν?

Επισκέπτης
Μαγκιά είναι να τιμάς τα παντελόνια που φοράς.
Τώρα εσύ με το να σε χαρτζιλικώνει και να ξενογαμάς,μάλλον δεν τα τιμούσες και πολύ.
ειναι κατι που το παραδεχτηκα αδερφε..ομως αυτη ειναι η ερωτηση μου..μηπως πεφτουμε στην λουμπα οτι το να ξενογαμαμε η να τα τρωμε απο μια γκομενα ειναι μαγκια? τελικα μονο σε τυψεις και ξεφτιλα οδηγει..

Επισκέπτης
ε και οι γονεις να σε συντηρουν ξεφτιλα ειναι ειδικα αν χεις κλεισει τα 25

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
ειναι κατι που το παραδεχτηκα αδερφε..ομως αυτη ειναι η ερωτηση μου..μηπως πεφτουμε στην λουμπα οτι το να ξενογαμαμε η να τα τρωμε απο μια γκομενα ειναι μαγκια? τελικα μονο σε τυψεις και ξεφτιλα οδηγει..

Δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα. Ναι έκανες λάθος. Ξεπέρασέ το και προχώρα. Μην μένεις πίσω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
ε και οι γονεις να σε συντηρουν ξεφτιλα ειναι ειδικα αν χεις κλεισει τα 25

Μεγάλε δεν ζεις στη δεκαετία 90 ούτε στη δεκαετία 2000... τώρα η ανεργία τσακίζει... κυριολεκτικά... μη το βιώσεις εύχομαι ούτε εσύ ουτε κανένας. Δικαιλογείσαι να είσαι άνεργος, όχι τεμπέλης, δεν δικαιολογείσαι όμως να τα τρως από έναν άνθρωπο που σε γουστάρει πχ γκόμενα

Επισκέπτης
1) Συγκρίνεις ανόμοια πράματα, το κυνήγι των θηλυκών είναι φυσιολογικό (μέσα στο DNA του αρσενικού), ενώ η "αποδοχή" πολλών αρσενικών δεν είναι μέσα στη φύση του θηλυκού.
2) Αυτό που είναι στη φύση του θηλυκού είναι η επιλογή ενός ισχυρού, δυναμικού και υγειούς αρσενικού, ώστε να εξασφαλίσει ισχυρούς απογόνους.
3) Επί προσωπικού, όταν με κεράτωσε, με πείραξε. Αλλά το ξεπέρασα (αφού το έκανα κι εγώ, κατά κόρον δε - όχι μια φορά όπως αυτή).
4) Εσένα? Σε πείραξε?
εισαι μεγαλος μαγκας που παραδεχεσαι οτι εφαγες κερατο..ειλικρινα το λεω..ολοι το παιζουν ακερατωτοι και σουπερ γκομενοι..αν την συχγωρεσες ακομα πιο μαγκας θασαι..

Επισκέπτης
Μεγάλε δεν ζεις στη δεκαετία 90 ούτε στη δεκαετία 2000... τώρα η ανεργία τσακίζει... κυριολεκτικά... μη το βιώσεις εύχομαι ούτε εσύ ουτε κανένας.
το βιωσα..και τα επαιρνα κι απο τις 2 πλευρες..και απο γονεις και απο κοπελα...δεν θα το ξανακανα ειλικρινα.. :(

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
4) Εσένα? Σε πείραξε?
Εμενα με πειραζει πολυ.Και επειδη με πειραζει πολυ δεν κερατωνω και εγω.Το θεωρω μεγαλη καταντια και ξεπεσμο να κερατωνω την κοπελα μου και μετα να της ''κρυβομαι'' και να της λεω ψεματα επειδη φοβαμαι την αντιδραση της.Αν θελω να πηδαω πολλες απλα δεν κανω σχεση.Εγω παντος ξερω πολλα θυλικα που οπως φαινετε ειναι στην φυση τους να πηγαινουν με πολλους αντρες.Πιστευω πως αυτα τα περι ο αντρας ειναι κυνηγος ενω η γυναικα οχι ειναι του μυαλου μας και τα λεμε εμεις για να δικαιολογουμε καπως αυτα που κανουμε.Οποιος ειναι κυνηγος ας μεινει ελευθερος και ας κυνηγαει οτι θελει.Γιατι πρεπει να κοροιδευει την κοπελα? Δεν γινεται να εχεις και τα γκομενακια 10 10 και μια δουλα να σε φροντιζει.Ετσι πανε αυτα για μενα..ειναι ομως γνωμη μου παντα.Μπορει να ειμαι λαθος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
το βιωσα..και τα επαιρνα κι απο τις 2 πλευρες..και απο γονεις και απο κοπελα...δεν θα το ξανακανα ειλικρινα.. :(

Εσύ πρέπει να γίνεις πολιτικός. Τώρα σε τι φάση είσαι; Εργάζεσαι; έχεις νορμάλ ζωή. ΟΚ όλα τότε.

Επισκέπτης
Εσύ πρέπει να γίνεις πολιτικός. Τώρα σε τι φάση είσαι; Εργάζεσαι; έχεις νορμάλ ζωή. ΟΚ όλα τότε.
οχι δεν ειμαι σε νορμαλ φαση..ειμαι 37 ανυπαντρος και βγαινω με ξεκωλα αφου δεν ειναι ευκολο να βρεις τετοια κοπελα..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω παντος ειχα σχεση 1 χρονο και δεν με κερατωσε. Αλλα και εγω επι 1 χρονο της πηγαινα 2 φορες την μερα φαγητο και νερο στο υπογειο που την ειχα κλειδωμενη,και 1 φορα την ημερα τουλαχιστον σεξ.Πιστευω οτι το σεξ ηταν που μας κρατησε στη ζωη.  :2funny:

Επισκέπτης
Εμενα με πειραζει πολυ.Και επειδη με πειραζει πολυ δεν κερατωνω και εγω.Το θεωρω μεγαλη καταντια και ξεπεσμο να κερατωνω την κοπελα μου και μετα να της ''κρυβομαι'' και να της λεω ψεματα επειδη φοβαμαι την αντιδραση της.Αν θελω να πηδαω πολλες απλα δεν κανω σχεση.Εγω παντος ξερω πολλα θυλικα που οπως φαινετε ειναι στην φυση τους να πηγαινουν με πολλους αντρες.Πιστευω πως αυτα τα περι ο αντρας ειναι κυνηγος ενω η γυναικα οχι ειναι του μυαλου μας και τα λεμε εμεις για να δικαιολογουμε καπως αυτα που κανουμε.Οποιος ειναι κυνηγος ας μεινει ελευθερος και ας κυνηγαει οτι θελει.Γιατι πρεπει να κοροιδευει την κοπελα? Δεν γινεται να εχεις και τα γκομενακια 10 10 και μια δουλα να σε φροντιζει.Ετσι πανε αυτα για μενα..ειναι ομως γνωμη μου παντα.Μπορει να ειμαι λαθος.
μακαρι να τα εννοεις και να τα εφαρμοζεις φιλε..θα εισαι κερδισμενος αφου πανω απ ολα θαχεις την συνειδηση σου ησυχη

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
οχι δεν ειμαι σε νορμαλ φαση..ειμαι 37 ανυπαντρος και βγαινω με ξεκωλα αφου δεν ειναι ευκολο να βρεις τετοια κοπελα..

Καταρχήν η μισή Ελλάδα είναι έτσι.. και χειρότερα
Το να βρείς κοπέλα δεν είναι πάτησες κουμπί και ήρθε, είναι θέμα συγκυριών γνωριμιών και τύχης. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές. Ξέκολα; Τι σημαίνει; Φίλες για σεξ μόνο; Επίσης το κάνεις οικογένεια δεν είναι πάτησες κουμπί και ήρθε.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΛΙΣΕ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom