You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πηδήματα και πίπες σε τουαλέτες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα seasunsex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.812
- Πόντοι
- 736
Ρότερνταμ Ολλανδία πολλα χρονια πισω , βραδακι λεω να παω για εξερεύνηση μπαινω σε ενα ωραιο μπαρακι με το που κάθομαι τσουπ και ο γύπας να κερασω μου λεει ?ηταν νεαρος και αυτος λεω οκ , εβλεπα που ειχε ολο αντρες αλλα δεν εδωσα σημασια..το τυπακι μου αρεσε και δεν ειχα χρονο για ξενοδοχειο οποτε λεμε παμε τουαλετα .Παμε τουαλετα και εκει που γαμιομασταν ανοιγει την πορτα και ειναι και αλλα ατομα με βλεπει ο τυπος οτι εχω κολωσει και μου εξηγει οτι σε αυτο το μαγαζι ερχονται γυναικες μονες για να κανουν σεχ με πολλους αντρες ..Τι να εξηγησω και ποιος να καταλαβει ευτυχώς ειμαι ετυμολογη και ειπα ξεχασα τα φαρμακα για την καρδια και εφυγα αερας..
Αυτο το πραγμα με τις τουαλετες απο γενια σε γενια το παρακολουθω και εχω δει δραση ,κωμωδια,θριλερ,νουβελες ολοκληρες δεν υπαρχει ολα τα ταλενταsex and mpraf
Αυτο το πραγμα με τις τουαλετες απο γενια σε γενια το παρακολουθω και εχω δει δραση ,κωμωδια,θριλερ,νουβελες ολοκληρες δεν υπαρχει ολα τα ταλενταsex and mpraf
Σε ευχαριστώ για τη διδακτική συμβολήΡότερνταμ Ολλανδία πολλα χρονια πισω , βραδακι λεω να παω για εξερεύνηση μπαινω σε ενα ωραιο μπαρακι με το που κάθομαι τσουπ και ο γύπας να κερασω μου λεει ?ηταν νεαρος και αυτος λεω οκ , εβλεπα που ειχε ολο αντρες αλλα δεν εδωσα σημασια..το τυπακι μου αρεσε και δεν ειχα χρονο για ξενοδοχειο οποτε λεμε παμε τουαλετα .Παμε τουαλετα και εκει που γαμιομασταν ανοιγει την πορτα και ειναι και αλλα ατομα με βλεπει ο τυπος οτι εχω κολωσει και μου εξηγει οτι σε αυτο το μαγαζι ερχονται γυναικες μονες για να κανουν σεχ με πολλους αντρες ..Τι να εξηγησω και ποιος να καταλαβει ευτυχώς ειμαι ετυμολογη και ειπα ξεχασα τα φαρμακα για την καρδια και εφυγα αερας..
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.488
- Πόντοι
- 456
2 φορές το έχω κάνει και ηταν απο τις κορυφαίες φάσεις αν και γενικά δεν ειμαι της σχολής "ενα στα στα γρήγορα και όρθια,για τα χοντρα"!!!!Η πρώτη μέρα μεσημέρι στο στεκι (καφε-μπαρ) της γειτονιάς...σερβιτόρα η τοτε δικιά μου,ωραιο μωρο με καβλόφατσα και κορμάρα δυνατή ,καθόταν μαζι μου στην μπάρα να περνάει ομορφα η ώρα...μονοι μας στο μαγαζι δεν υπήρχε ψυχή οποτε ελεύθερα πιασίματα και γλωσσόφιλα μας έφεραν στο υψιστο σημείο....χωθήκαμε στην τουαλέτα οπου βγηκαν γούστα μεγάλα...τοτε ανακάλυψα οτι η πίπα στα όρθια και με τον χρόνο να πιέζει βελτιωνε τις επιδοσεις της στον τομέα..τον ρούφηξε διχως αυριο,τον έκανε ατσάλι και μετα απο σύντομο περασμα της γλώσσας στις ομορφες βυζάρες και την στενή μουνότρυπας της ,μπηκε το παλουκι δυνατα στο doggie style...ευτυχως δεν του ήρθε κανενος η ορεξη να περάσει για καφε εκεινη την ώρα αλλιώς η μουσική στ αυτια του θα ηταν βγαλμένη απο σκληρη τσόντα μιας και το κοράσιο ακουγόταν στα πέριξ...τέρμα το volume λεμε!!!!Την καταβρήκαμε και οι δυο με το σκηνικο και το αγχος "μην τυχον και μας πιάσουν" το έκανε ακομα πιο απολαυστικό....η δεύτερη φορά ηταν με μιλφοκούγκαρο σε ουζερί παρακμιακό....εγω αυτη και μια φίλη της που μας ειχε φέρει ξανα σε επαφή με την κυρία μετα απο συγκρουση...ιδεων!!!!Δεν ειχα σκοπο να ξανακάνω κατι με την τύπισσα αλλα οι διάχυτες κάβλες της φίλης της που γαμήθηκε ασύστολα σε βιντεοκλήση με τον δικο της λιγο πριν,εφεραν την ορεξη στο μαξιμουμ...μολις βγηκε η καβλιάρα φίλη απο την τουαλέτα και τον "ψιλοπήρε" στην καρέκλα ακολουθήσαμε εμεις...τον υποδέχτηκε αγριεμένα στην μουνάρα της που εσταζε μουνοχυμα μεχρι το πάτωμα,και στο τέλος δεν πηγε ουτε στάλα χαμένη...κατάπιε και την γλώσσα της μαζί!!!!Epic...οταν υπάρχουν καλπάζουσες κάβλες και σωστη παρτενέρ...υπάρχει και χώρος και χρόνος...για να τερματισουν οι στροφες απο την πρώτη γκαζιά!!!!!!
Τύπε τον περιβάλλον σου είναι κάργα ερωτικό2 φορές το έχω κάνει και ηταν απο τις κορυφαίες φάσεις αν και γενικά δεν ειμαι της σχολής "ενα στα στα γρήγορα και όρθια,για τα χοντρα"!!!!Η πρώτη μέρα μεσημέρι στο στεκι (καφε-μπαρ) της γειτονιάς...σερβιτόρα η τοτε δικιά μου,ωραιο μωρο με καβλόφατσα και κορμάρα δυνατή ,καθόταν μαζι μου στην μπάρα να περνάει ομορφα η ώρα...μονοι μας στο μαγαζι δεν υπήρχε ψυχή οποτε ελεύθερα πιασίματα και γλωσσόφιλα μας έφεραν στο υψιστο σημείο....χωθήκαμε στην τουαλέτα οπου βγηκαν γούστα μεγάλα...τοτε ανακάλυψα οτι η πίπα στα όρθια και με τον χρόνο να πιέζει βελτιωνε τις επιδοσεις της στον τομέα..τον ρούφηξε διχως αυριο,τον έκανε ατσάλι και μετα απο σύντομο περασμα της γλώσσας στις ομορφες βυζάρες και την στενή μουνότρυπας της ,μπηκε το παλουκι δυνατα στο doggie style...ευτυχως δεν του ήρθε κανενος η ορεξη να περάσει για καφε εκεινη την ώρα αλλιώς η μουσική στ αυτια του θα ηταν βγαλμένη απο σκληρη τσόντα μιας και το κοράσιο ακουγόταν στα πέριξ...τέρμα το volume λεμε!!!!Την καταβρήκαμε και οι δυο με το σκηνικο και το αγχος "μην τυχον και μας πιάσουν" το έκανε ακομα πιο απολαυστικό....η δεύτερη φορά ηταν με μιλφοκούγκαρο σε ουζερί παρακμιακό....εγω αυτη και μια φίλη της που μας ειχε φέρει ξανα σε επαφή με την κυρία μετα απο συγκρουση...ιδεων!!!!Δεν ειχα σκοπο να ξανακάνω κατι με την τύπισσα αλλα οι διάχυτες κάβλες της φίλης της που γαμήθηκε ασύστολα σε βιντεοκλήση με τον δικο της λιγο πριν,εφεραν την ορεξη στο μαξιμουμ...μολις βγηκε η καβλιάρα φίλη απο την τουαλέτα και τον "ψιλοπήρε" στην καρέκλα ακολουθήσαμε εμεις...τον υποδέχτηκε αγριεμένα στην μουνάρα της που εσταζε μουνοχυμα μεχρι το πάτωμα,και στο τέλος δεν πηγε ουτε στάλα χαμένη...κατάπιε και την γλώσσα της μαζί!!!!Epic...οταν υπάρχουν καλπάζουσες κάβλες και σωστη παρτενέρ...υπάρχει και χώρος και χρόνος...για να τερματισουν οι στροφες απο την πρώτη γκαζιά!!!!!!
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Και να ήταν μόνο αυτό
;Και να ήταν μόνο αυτό
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.488
- Πόντοι
- 456
Τιποτα στην τύχη συνγαμιστή....έχουμε πρόγραμμα!!!!!Τύπε τον περιβάλλον σου είναι κάργα ερωτικό
Αυτά είναι! Και πόσο εσύ εκείνο τον καιρό; Νιώθεις ότι σε κακό μεταχειρίστηκε και μετά δεν σε σεβόταν;Πιτσιρίκα 17αρα να τον έχει στο στόμα και να μην τον αφήνει να πάρει ανάσα.ουτε να περπατήσω δεν μπορούσα.
Λερώσατε τον χώρο ή υπήρξε κατάποση;
Ο χώρος ανακούφισης ανήκε σε σχολείο, φροντιστήριο, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος;
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Φέτος παραμονή πρωτοχρονιάς.ας βρεθεί κάτι τέτοιο πάλι και δεν θέλω να με σεβαστή.υπηρχε κατάποση μέχρι σταγόνα και σκούπισμα με γλώσσα.χωρος ανακούφισης μπουζούκια.Αυτά είναι! Και πόσο εσύ εκείνο τον καιρό; Νιώθεις ότι σε κακό μεταχειρίστηκε και μετά δεν σε σεβόταν;
Λερώσατε τον χώρο ή υπήρξε κατάποση;
Ο χώρος ανακούφισης ανήκε σε σχολείο, φροντιστήριο, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος;
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Φέτος παραμονή πρωτοχρονιάς.ας βρεθεί κάτι τέτοιο πάλι και δεν θέλω να με σεβαστή.υπηρχε κατάποση μέχρι σταγόνα και σκούπισμα με γλώσσα.χωρος ανακούφισης μπουζούκια.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.944
- Πόντοι
- 6.925
Μου θύμισες παραμονή στις πολυτελείς τουαλέτες ξενοδοχείου του κέντρου της Αθήνας (στις αντρικές που ήταν πιο ήσυχα) Απλώς μπήκαμε για να χαζέψουμε το Χ''ννιάτικο δέντρο και για κατούρημα που εξελίχθηκε σε πήδο.Φέτος παραμονή πρωτοχρονιάς.ας βρεθεί κάτι τέτοιο πάλι και δεν θέλω να με σεβαστή.υπηρχε κατάποση μέχρι σταγόνα και σκούπισμα με γλώσσα.χωρος ανακούφισης μπουζούκια.
Μιας και θα παω ολλανδια τι παιζει εκει περα, με τις γυναικες, υπαρχουν συγκεκριμενα μαγαζια μπαρ που πανε γυναικες με σκοπο για σεξ; Δεν αναφερω για ιεροδουλες ή επι πληρωμη.Ρότερνταμ Ολλανδία πολλα χρονια πισω , βραδακι λεω να παω για εξερεύνηση μπαινω σε ενα ωραιο μπαρακι με το που κάθομαι τσουπ και ο γύπας να κερασω μου λεει ?ηταν νεαρος και αυτος λεω οκ , εβλεπα που ειχε ολο αντρες αλλα δεν εδωσα σημασια..το τυπακι μου αρεσε και δεν ειχα χρονο για ξενοδοχειο οποτε λεμε παμε τουαλετα .Παμε τουαλετα και εκει που γαμιομασταν ανοιγει την πορτα και ειναι και αλλα ατομα με βλεπει ο τυπος οτι εχω κολωσει και μου εξηγει οτι σε αυτο το μαγαζι ερχονται γυναικες μονες για να κανουν σεχ με πολλους αντρες ..Τι να εξηγησω και ποιος να καταλαβει ευτυχώς ειμαι ετυμολογη και ειπα ξεχασα τα φαρμακα για την καρδια και εφυγα αερας..
Μα πού τα σκέφτεσαι όλα αυτά!Πηδάω στην τουαλέτα οταν εχει κολλησει το σκατο και δε πεφτει στη λεκανη...ωσπου να ξεκολλήσει.
Επισης εχω πηδηξει καλαθακι σε δημοσιες τουαλετες.
Απιστευτη καυλα!
Δεν πιστεύω να αδειάζεις και αυτό το καλαθάκι επάνω σου, πριν το πηδήξεις, ε;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Δυστυχως ηταν τετοια η καβλα μου που εχυσα προωρα και δεν εδωσα στο καλαθακι την ευκαιρια να με χυσει και αυτο.Μα πού τα σκέφτεσαι όλα αυτά!
Δεν πιστεύω να αδειάζεις και αυτό το καλαθάκι επάνω σου, πριν το πηδήξεις, ε;
Γι αυτο μετα που του στελνα μηνυματα να ξανακανονισουμε με αφηνε στο "διαβαστηκε"
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Χαχαχα αυτά είναιΜου θύμισες παραμονή στις πολυτελείς τουαλέτες ξενοδοχείου του κέντρου της Αθήνας (στις αντρικές που ήταν πιο ήσυχα) Απλώς μπήκαμε για να χαζέψουμε το Χ''ννιάτικο δέντρο και για κατούρημα που εξελίχθηκε σε πήδο.
17χρονος σε μπουζούκια. Υπέκυψε στη γοητεία σου. Τι περιποπτεύομαι πως είσαι όμορφάντραςΦέτος παραμονή πρωτοχρονιάς.ας βρεθεί κάτι τέτοιο πάλι και δεν θέλω να με σεβαστή.υπηρχε κατάποση μέχρι σταγόνα και σκούπισμα με γλώσσα.χωρος ανακούφισης μπουζούκια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 291
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 814
- Εμφανίσεις