You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Αλήθειες και τέρατα που ακούγονται και γράφονται στο μπου»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 814
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.239
- Πόντοι
- 11.146
....ωωωω ρε φιλε, που ειναι αυτη η μορφη ο Λαγονησης, που τρωει ψωμι, με τι προφιλ ειναι?!?!?Τον Απρίλιο του 2023 είχαμε πάει για καφέ εγώ ο geroksouras και ο Lagonisian
Εγώ είχα κανονίσει μόνο με το Lagonisian για καφέ και ξαφνικά μπαίνει στο μαγαζί ο geroksouras
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.279
- Πόντοι
- 27.636
Τι έγινε τώρα, προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα; Σταμάτησες να βρίζεις και λογικεύτηκες;
Οκ είπες την εκδοχή σου για εκείνη την κριτική με την Alisa glamour, για την Alexia AGN όμως δεν λες κάτι. Και πάλι περίεργα μας τα λες.
Ο Ξούρας μπορεί να ήταν αυτός που ήταν, αλλά σιγά μην ζήλευε, την πάρτη του κοίταγε και μόνο.
Και μην λες ότι ποτέ δεν έχεις πει ψέμματα ή έχεις παραποιήσει γεγονότα, γιατί τα ψεματάκια σου τα έχεις πει και κάποιοι από εμάς γνωρίζουμε καλύτερα.
Συνέχισε να γράφεις όπως νομίζεις, αλλά αυτό το παραμύθι που λες ότι μόνο εσύ λες αλήθειες, είναι αστείο.
Οκ είπες την εκδοχή σου για εκείνη την κριτική με την Alisa glamour, για την Alexia AGN όμως δεν λες κάτι. Και πάλι περίεργα μας τα λες.
Ο Ξούρας μπορεί να ήταν αυτός που ήταν, αλλά σιγά μην ζήλευε, την πάρτη του κοίταγε και μόνο.
Και μην λες ότι ποτέ δεν έχεις πει ψέμματα ή έχεις παραποιήσει γεγονότα, γιατί τα ψεματάκια σου τα έχεις πει και κάποιοι από εμάς γνωρίζουμε καλύτερα.
Συνέχισε να γράφεις όπως νομίζεις, αλλά αυτό το παραμύθι που λες ότι μόνο εσύ λες αλήθειες, είναι αστείο.
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Από ότι ξέρω καλά είναι και περνάει καλά. Δεν έχει άλλο προφίλ....ωωωω ρε φιλε, που ειναι αυτη η μορφη ο Λαγονησης, που τρωει ψωμι, με τι προφιλ ειναι?!?!?
αν είναι να γράψει κάτι το γράφει με το νικ του
Και τώρα τι έγινε; Πήρες πίσω τους κωδικούς του γκαναδόρου απ' τον γεροξούρα;Για να τελειώνουμε με την αρνητική κριτική που είχε γραφτεί για το κορίτσι τον Απρίλιο του
2023 δεν την έγραψα εγώ
Τον Απρίλιο του 2023 είχαμε πάει για καφέ εγώ ο geroksouras και ο Lagonisian
Εγώ είχα κανονίσει μόνο με το Lagonisian για καφέ και ξαφνικά μπαίνει στο μαγαζί ο geroksouras
Τότε είχα χαλαστεί μαζί του και τον έκραζα στο μπου και στις κριτικές μου
Λέω στο Lagonisian τι γίνεται ρε μαλάκα τι ζητάει αυτός εδώ και μου λέει εγώ το κανόνισα για να τα βρείτε
Μίλησα με το geroksoura Και το αφήσαμε ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του και να μην έχουμε επαφές και εγώ του ειπα δεν θέλω να ξανασχοληθώ με το μπου και του έδωσα τον elganador και από τότε εγώ Δεν έμπαινα με τον έκανα δώρο γιατί ο geroksouras είχε αλλάξει τους κωδικούς
Την αρνητική κριτική την έχει γράψει αυτός και έβαλε στη μέση και τον boss και είπε ότι εγώ ενημέρωσα τον boss να διαγράψει την κριτική
και τότε πήρε θέση ο boss και είπε ότι δεν ζήτησε τίποτα ο elganador και το ραντεβού δεν έχει γίνει
Πιστεύετε ότι θα ήμουνα τόσο αφελής και θα έβγαζα το boss ψεύτη δημόσια χωρίς να του στείλω μήνυμα όχι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό γιατί τον εκτιμώ πολύ
ο geroksouras τα έκανε όλα αυτά για να χαλάσει το όνομα του elganador επειδή με ζήλευε και εχει μαύρη ψυχή Και δεν ξέρει να εκτιμάει φίλους
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
εσυ ξεκωλιαρη φάε την πουτσα μου και μη μιλάςΤι έγινε τώρα, προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα; Σταμάτησες να βρίζεις και λογικεύτηκες;
Πήγαινε και συνβπυλεψου και τον άλλο σου τον εαυτό και πες του και αυτού να έρθει με τον κωλο να μου τα κλασει
Εδώ είμαστε ίδιοι. Κι εγώ όλο αλήθειες λέω.Ποτε στη ζωή μου δεν έχω πει ψέμματα η δεν έχω παραποιήσει τα γεγονότα
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Ναι τους πηρα πίσω και ο elganador ο πραγματικός είναι πίσω και μοιράζει γνώση και εμπειρίαΚαι τώρα τι έγινε; Πήρες πίσω τους κωδικούς του γκαναδόρου απ' τον γεροξούρα;
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.836
- Πόντοι
- 46.423
@Elganador μια φιλική συμβουλή.
Όσα λιγότερα γράφεις τόσο καλύτερα.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.
Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.
Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.
Οι κωδικοί ήταν δηλαδή αποχαιρετιστήριο δώρο. Το τελευταίο αντίο.και εγώ του ειπα δεν θέλω να ξανασχοληθώ με το μπου και του έδωσα τον elganador και από τότε εγώ Δεν έμπαινα με τον έκανα δώρο γιατί ο geroksouras είχε αλλάξει τους κωδικούς
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.836
- Πόντοι
- 46.423
Τι έγινε τώρα, προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα; Σταμάτησες να βρίζεις και λογικεύτηκες;
Σε είπε ξεκωλιάρη ... στο τρίλεπτο ...
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Βρε καλώς τα αρχιδια μας τα δυο@Elganador μια φιλική συμβουλή.
Εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.
μιλάμε είσαι τόσο μα τόσο προβλέψιμος και σε γλεντάω κάθε λεπτό όπως θέλω
ενα ποστ πέρασε. και αμέσως έκανες ότι είπα
αλλη μια απόδειξη ποσα ξέρει ο elganador και ότι μαζί του παιχνίδια δεν παίζει κανεις
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.836
- Πόντοι
- 46.423
Βρε καλώς τα αρχιδια μας τα δυο
μιλάμε είσαι τόσο μα τόσο προβλέψιμος και σε γλεντάω κάθε λεπτό όπως θέλω
ενα ποστ πέρασε. και αμέσως έκανες ότι είπα
αλλη μια απόδειξη ποσα ξέρει ο elganador και ότι μαζί του παιχνίδια δεν παίζει κανεις
Πάλι βρίζεις ???
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Δε βρίζω απλά την αλήθεια λέωΠάλι βρίζεις ???
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.279
- Πόντοι
- 27.636
εσυ ξεκωλιαρη φάε την πουτσα μου και μη μιλάς
Πήγαινε και συνβπυλεψου και τον άλλο σου τον εαυτό και πες του και αυτού να έρθει με τον κωλο να μου τα κλασει
Α κατάλαβα, ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Σε κατουράω μαν.
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
For youΑ κατάλαβα, ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Σε κατουράω μαν.
Συνημμένα
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 149
- Like
- 26.809
- Πόντοι
- 31.348
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.239
- Πόντοι
- 11.146
...για πεΣιχαμένε κωλόγερε geroksoura πάλι καινούργιο κλώνο δημιούργησες για να προμοταρεις
αλλά εμένα δεν μπορείς να με ξεγελάσεις γιατί σε ξέρω
και ξέρω επίσης πόσο σιχαμερός είσαι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 167
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 4K