BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.603
- Πόντοι
- 27.636
Χαρά το κουράγιο σας!
Θα συμφωνησω σε αυτα!Να σας πω και ενα γεγονός που δε γνωρίζετε για το βρωμογερο το γεροξούρα
ο τύπος σε όπιο μαγαζί για φαγιτο και να πάει έχει εκπτωση στο φαγητό
70%
Προμοτορας
Ιδιοκτήτης βρομοσαιτ (sexclub)
Νταβατζής
Φιδέμπορας
ο τύπος ειναι κάθαρμα και όλλοι τον κυνηγάνε
και κρύβεται σαν την κότα
Ερε τι μουνιά βγάζει η Αλβανία τελευταία.
Για να τελειώνουμε με την αρνητική κριτική που είχε γραφτεί για το κορίτσι τον Απρίλιο του
2023 δεν την έγραψα εγώ
Τον Απρίλιο του 2023 είχαμε πάει για καφέ εγώ ο geroksouras και ο Lagonisian
Εγώ είχα κανονίσει μόνο με το Lagonisian για καφέ και ξαφνικά μπαίνει στο μαγαζί ο geroksouras
Τότε είχα χαλαστεί μαζί του και τον έκραζα στο μπου και στις κριτικές μου
Λέω στο Lagonisian τι γίνεται ρε μαλάκα τι ζητάει αυτός εδώ και μου λέει εγώ το κανόνισα για να τα βρείτε
Μίλησα με το geroksoura Και το αφήσαμε ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του και να μην έχουμε επαφές και εγώ του ειπα δεν θέλω να ξανασχοληθώ με το μπου και του έδωσα τον elganador και από τότε εγώ Δεν έμπαινα με τον έκανα δώρο γιατί ο geroksouras είχε αλλάξει τους κωδικούς
Την αρνητική κριτική την έχει γράψει αυτός και έβαλε στη μέση και τον boss και είπε ότι εγώ ενημέρωσα τον boss να διαγράψει την κριτική
και τότε πήρε θέση ο boss και είπε ότι δεν ζήτησε τίποτα ο elganador και το ραντεβού δεν έχει γίνει
Πιστεύετε ότι θα ήμουνα τόσο αφελής και θα έβγαζα το boss ψεύτη δημόσια χωρίς να του στείλω μήνυμα όχι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό γιατί τον εκτιμώ πολύ
ο geroksouras τα έκανε όλα αυτά για να χαλάσει το όνομα του elganador επειδή με ζήλευε και εχει μαύρη ψυχή Και δεν ξέρει να εκτιμάει φίλους
αυτή είναι η αλήθεια τους έδωσαΈδωσες σε κάποιον που αντιπαθούσες κ δεν εμπιστευοσιυν τους κωδικούς σου; Λίγο περίεργα μας τα λες
ασχετα με το πειραγμα και χαβαλε που σου κανω, εκανες μονος σου μαλακια και παιρνεις αναλογες απαντησεις.αυτή είναι η αλήθεια τους έδωσα
Για να τελειώνουμε με την αρνητική κριτική που είχε γραφτεί για το κορίτσι τον Απρίλιο του
2023 δεν την έγραψα εγώ
Τον Απρίλιο του 2023 είχαμε πάει για καφέ εγώ ο geroksouras και ο Lagonisian
Εγώ είχα κανονίσει μόνο με το Lagonisian για καφέ και ξαφνικά μπαίνει στο μαγαζί ο geroksouras
Τότε είχα χαλαστεί μαζί του και τον έκραζα στο μπου και στις κριτικές μου
Λέω στο Lagonisian τι γίνεται ρε μαλάκα τι ζητάει αυτός εδώ και μου λέει εγώ το κανόνισα για να τα βρείτε
Μίλησα με το geroksoura Και το αφήσαμε ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του και να μην έχουμε επαφές και εγώ του ειπα δεν θέλω να ξανασχοληθώ με το μπου και του έδωσα τον elganador και από τότε εγώ Δεν έμπαινα με τον έκανα δώρο γιατί ο geroksouras είχε αλλάξει τους κωδικούς
Την αρνητική κριτική την έχει γράψει αυτός και έβαλε στη μέση και τον boss και είπε ότι εγώ ενημέρωσα τον boss να διαγράψει την κριτική
και τότε πήρε θέση ο boss και είπε ότι δεν ζήτησε τίποτα ο elganador και το ραντεβού δεν έχει γίνει
Πιστεύετε ότι θα ήμουνα τόσο αφελής και θα έβγαζα το boss ψεύτη δημόσια χωρίς να του στείλω μήνυμα όχι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό γιατί τον εκτιμώ πολύ
ο geroksouras τα έκανε όλα αυτά για να χαλάσει το όνομα του elganador επειδή με ζήλευε και εχει μαύρη ψυχή Και δεν ξέρει να εκτιμάει φίλους
Ποτε στη ζωή μου δεν έχω πει ψέμματα η δεν έχω παραποιήσει τα γεγονότα Προτιμώ πάντα το δρόμο της αλήθειας και αυτό με κάνει πολλές φορές αντιπαθητικόασχετα με το πειραγμα και χαβαλε που σου κανω, εκανες μονος σου μαλακια και παιρνεις αναλογες απαντησεις.
αρα καλυτερα να μην τσιμπας, τσιτωνεις και νευριαζεις, γιατι το κανεις χειροτερο.
εγω οπως βλεπεις ποστ με τα λογια σου δειχνω και οχι φανταστικα σεναρια.
για μενα μιλαω που δε σε ξερω, οχι οπως οι αλλοι που λενε οτι σε ξερουν.
ναι οκ μαν, αλλά, αλλο ειπα εγω και αλλο ειπες εσυ.Ποτε στη ζωή μου δεν έχω πει ψέμματα η δεν έχω παραποιήσει τα γεγονότα Προτιμώ πάντα το δρόμο της αλήθειας και αυτό με κάνει πολλές φορές αντιπαθητικό
Σε αντίθεση με το 99% εδώ μέσα που είναι τσακωμενοι με την αλήθεια και ζουν σε ένα άλλο φανταστικό σύμπαν
Οποτε όσα είπα και για όσους τα είπα ένα το σίγουρο οτι είναι γεγονότα και αλήθεια μ. Και για αυτό έτσουξαν κωλοτρυπιδες